Tony Blair: “Islam is nu fundamenteel incompatibel met de moderne wereld”

Screenshot_4

Tony Blair

“We moeten stoppen met ontkennen wat er binnen in de islam gebeurt. De voorbije halve eeuw is er binnen de islam een beeld ontstaan over die godsdienst, zijn plaats in de wereld, zijn doelstellingen en zijn relatie met de politiek en de samenleving. Dat beeld heeft zijn religiositeit verdiept en de aard van de interactie met andere godsdiensten gewijzigd en is nu fundamenteel incompatibel met de moderne wereld. Miljoenen kinderen krijgen deze vorm van  islam systematisch in gelepeld.

Het is dit ‘islamisme’ dat aan de basis ligt van ´islamistisch´ extremisme, dat op zijn beurt tot geweld leidt. De realiteit is dat de aanhangers van deze islam met vele miljoenen zijn, in vele landen officiële steun krijgen en dat miljoenen kinderen in de wereld het systematisch krijgen in gelepeld.”

Dat schrijft voormalig Brits premier Tony Blair in een opiniestuk (‘We are in denial about Islam’) in de krant Times of London:

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, landverraad, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Tony Blair: “Islam is nu fundamenteel incompatibel met de moderne wereld”

 1. Ron zegt:

  Deze uitspraak van Blair is dan totaal tegenstrijdig met zijn eigen beleid sinds 1997 waarbij hij doelbewust de kiezers bedroog en zijn eigen ministers orders gaf om het thema immigratie niet te noemen.

  Zie de “lees verder” link.

  http://nl.express.live/2016/03/28/97343tony-blair-islam-is/

  Beter laat het inzicht dan nooit, maar mij komt het over dat hij zijn eigen straatje aan het schoonvegen is en met deze uitspraken het kiezersvolk zand in de ogen wilt strooien. Dit zodat de kiezers vergeten dat hijzelf de oorzaak van de massa immigratie was.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Deze kwibus komt met niets nieuws, het enige nieuws is dat het nu uit zijn mond komt, maar toch gaat hij zichzelf weer censureren en op het laatst blijven er wat holle gratuite frasen over die we maar al te goed kennen.

  Morgen zal meneer wel weer op toernee gaan om spreekbeurten te houden a raison van 100.000 euro.

  Like

 3. elisah zegt:

  Hij heeft gelijk en het blijkt dat Blair wel kritische uitspraken over de islam mag doen.

  Like

 4. carthago zegt:

  Wonderbaarlijke openbaring van een linkse proleet die de islamziekte zelf heeft geïmporteerd en nooit actief in zijn positie heeft bestreden.

  Like

 5. Jean zegt:

  Voor alle duidelijkheid:
  Islam is geen religie maar een achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij die uitgeroeid moet worden in onze westerse seculiere samenleving.

  Like

 6. Bas zegt:

  Blair zouden ze direct moeten arresteren vanwege het veroorzaken van een wereldwijde Jihad. Uiteraard had de anarchie na de instorting van Irak niets te maken met de Amerikaans-Britse invasie van Irak in 2003. Hoogdravend roept de man nu op tot nog meer westerse militaire interventie. Alsof we al niet genoeg krijgen ingelepeld ! Hier herkent men de laatste stuiptrekking van een narcistisch idioot en oorlogscrimineel ! Deze man verdient berechting zo niet een schoen naar zijn kanus !

  Like

 7. Republikein zegt:

  Idioten zijn nooit nuttig.

  Like

 8. Thoth zegt:

  O gut, de linkse voormalige premier heeft eindelijk zijn ogen geopend. Alleen dit is wel 30 jaar te laat..

  Like

 9. Tony Blair: “Islam is nu fundamenteel incompatibel met de moderne wereld” Goh wanneer ‘k een kanarie was dan viel ‘k van mijn stokje, Dhr. Blair is zeker angstig geworden terwijl hij en zijn gore, linkse geloofsgenoten altijd de islam gepromoot heeft en de poorten voor deze lieden wagenwijd opengesteld heeft. Blair was zo imbeciel bezig dat hij als adviseur van Albanië bijstaat in het proces om een lidmaatschap van de Europese Unie te bemachtigen. En hij zelfs voorstelde om meer dan 3.000.000 Albanezen naar Engeland te halen. Wie heeft er nu geloof gehecht aan de woorden van politici, nou dan moet je je maar bij je zelf te rade gaan en je dringend afvragen waarom je op deze lui gestemd hebt, want ze zijn allemaal met het zelfde sausje overgoten…

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Gehersenspoeld bedoel hij zeker 😉

  Like

 11. Jan zegt:

  Wat moet dat woord ‘nu’ in de titel?

  Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Dat woord “nu” geeft aan dat hij het voor de bühne loopt te roepen. Het “moderne” had hij ook achterwege moeten laten. Nu is het wat geroep in het luchtledige van iemand die eigenlijk vindt dat de islam wel een punt heeft.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Tony had dit jaren geleden al moeten blèren.
  Hij heeft het licht te laat gezien.

  Like

 14. Elena zegt:

  Tony Blair, ook al zo’n hypocriete lul met vingers.
  Achteraf is het makkelijk praten.
  Iedereen wist wat islam was…maar de verantwoordelijken gingen door met het knuffelen van de pislam.

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  Wat een laffe zak stront !

  Tony Blair: Islamic State’s ideology “based in a complete perversion of the proper faith of Islam”
  http://www.jihadwatch.org/2014/09/tony-blair-islamic-states-ideology-based-in-a-complete-perversion-of-the-proper-faith-of-islam

  Tony Blair: The “perversion of Islam is the source of a lot of the problems in the Middle East”
  http://www.jihadwatch.org/2015/10/tony-blair-the-perversion-of-islam-is-the-source-of-a-lot-of-the-problems-in-the-middle-east

  Tony Blair: There is a problem within Islam, but not a problem with Islam
  http://www.jihadwatch.org/2013/06/tony-blair-there-is-a-problem-within-islam-but-not-a-problem-with-islam

  Tony Blair speaks of “progressive” Qur’an, says “the spread of Islam and its dominance over previously Christian or pagan lands were breathtaking”
  http://www.jihadwatch.org/2006/12/tony-blair-speaks-of-progressive-quran-says-the-spread-of-islam-and-its-dominance-over-previously-ch

  Tony Blair: “I regularly read the Koran, practically every day”; Muhammad “an enormously civilizing force”
  http://www.jihadwatch.org/2008/12/tony-blair-i-regularly-read-the-koran-practically-every-day-muhammad-an-enormously-civilizing-force

  Tony Blair: Israel needs to forget that its enemies want to destroy it utterly, and help put them in a better position to do so
  http://www.jihadwatch.org/2007/11/tony-blair-israel-needs-to-forget-that-its-enemies-want-to-destroy-it-utterly-and-help-put-them-in-a

  Blair pledges £1 million to “improve” teaching of Islamic studies at universities
  http://www.jihadwatch.org/2007/06/blair-pledges-1-million-to-improve-teaching-of-islamic-studies-at-universities

  http://www.jihadwatch.org/search_gcse?q=tony%20blair

  Niemand moet respect hebben voor die kloot !

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Tony heeft de buit binnen. Dankzij het Midden-Oosten, waar hij in verschillende landen onder meer als ‘adviseur’ optrad, maar niets uitvoerde, is hij minsten miljonair geworden.

  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/11673386/Hes-earned-a-lot-of-money-while-he-has-been-here-but-has-done-nothing.html

  ‘He’s earned a lot of money while he has been here, but has done nothing’
  Palestinians looking on from the West Bank and Gaza accuse Tony Blair of being “useless” as Middle East envoy

  Like

  • Bas zegt:

   Blair en zijn vrindjes zijn schurken eerste class ! Zodra hij zijn mond opendoet stinkt zijn hele omgeving.. Blair, een leugenaar, snob en intrigant !

   Like

 17. D. G. Neree zegt:

  Blair is een giftige adder met een gespleten tong

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s