“Universiteit van Allah? Hogeschool van Angst?”

Screenshot_11

(Door: Geerten Waling)

De UvA en HvA moeten hun plicht als academie serieus nemen en niet buigen voor religies, vindt UvA-alumnus Geerten Waling.

Het was weer een enerverend weekje in het Amsterdamse hoger onderwijs. Eerst ging het College van Bestuur van de UvA na lang verzet overstag: volgende maand opent zij maar liefst vijf gebedsruimtes. Daarna bleek de HvA bang om tere zieltjes van toekomstige studenten (lees: klanten) te kwetsen met een plaatje van een vrouwenboezem op de cover van Folia. Speciaal voor de open dag haalde zij alle exemplaren uit de rekken. Het zijn besluiten die niet bijster veel moed en karakter verraden bij de leiders van de ooit zo rebelse en seculiere UvA/HvA. Hebben we tegenwoordig te maken met een Universiteit van Allah en een Hogeschool van Angst?

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Religie, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Universiteit van Allah? Hogeschool van Angst?”

 1. Ik heb onder het artikel gereageerd op folia.nl als volgt:

  In het volgende artikel staan wat koranteksten op een rijtje, waaruit blijkt, dat de ware moslim verplicht is tot jihad, tot het kalifaat is gevestigd, waarin geen plaats is voor niet-moslims.
  http://tora-yeshua.nl/2016/03/volgens-mohammed-zeer-slechte-moslims-op-dam-vr-mid-25-maart/
  Het is volstrekt gestoord, dat universiteiten en hogescholen ruimte bieden om de islam te bevorderen.
  Rond de 500 moskeeen in ons land ontstaan al broeinesten van haat genoeg vanuit genoemde teksten, die elke imam daar leert.
  Uiteraard zijn die teksten tussen orthodox en liberaal te interpreteren, maar zelfs de liberale versie in uitermate anti-democratisch en hoogst onplezierig.
  Bovendien moet deze “ultieme waarheid van de koranAllah” wel zo serieus mogelijk worden genomen, is uiteraard onveranderlijk en eeuwig geldend, dus de smoes “dat geldt voor destijds” is niet te verkopen.
  Stop islam voor dat het ons stopt. Geen tolerantie voor deze intoleranten.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Van universiteitsprofessoren en rectoren mag je nu eenmaal niet verwachten dat zij een beetje moed vertonen. Dat was zo in de dertiger jaren in Duitsland en dat is nu niet anders. En wetenschappelijk onderzoek? en de dingen bij naam noemen? Liever in sprookjes van krijgsgodin allaat geloven.

  Like

 3. S Breget zegt:

  Kots misselijk word je van die angst hazen ,en maar denken dat ze nog gezag kunnen uitoefenen .

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ach, deze instituten zijn in handen, der RODEN. En de RODEN/LINKS zijn de grootste 5e colonne van de islam. Het is om te kotsen!

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ISLAMISERING BEGINT ALTIJD BIJ DE SCHOLIEREN, DIE ZIJN HET GEMAKKELIJKSTE TE INDOCTRINEREN!

  Like

 6. Pingback: “Universiteit van Allah? Hogeschool van Angst?” – Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s