Vlaams Belang stelt kordaat antiterreur-plan voor

Screenshot_21

Filip Dewinter en Sam van Rooy tijdens de presentatie van het antiterreur-plan van het Vlaams Belang.

Volgens Vlaams Belang-kamerlid Filip Dewinter vormen de voorstellen van de meerderheidspartijen geenszins een antwoord op de moslimterreur. Het Vlaams Belang legt een uitgewerkt antiterreur-plan op tafel.

In 2008 werd het befaamde wereldwijde onderzoek (‘Who Speaks for Islam? What a Billion Muslims Really Think‘) van de onverdachte islamofiel John Esposito (die deel uitmaakt van het ‘Prince Alwaleed Bin-Talal Center for Muslim-Christian Understanding‘) gepubliceerd. Het een van de grootste zo niet het grootste onderzoek dat ooit inzake de islam werd uitgevoerd. De conclusie is schokkend: 23,5 procent van de moslims is potentieel Jihadist. Dat komt overeen met maar liefst 300 miljoen (!) potentiële Jihadisten wereldwijd.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Brussel, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Patriottisme, Salafisten, Terrorisme, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vlaams Belang stelt kordaat antiterreur-plan voor

 1. Mirjam zegt:

  Goed zo, en het had nog strikter moeten zijn in de wetsvoorstellen en de straffen. Hier in Nederland kunnen ze nog niet eens, op voorhand, terugkerende Syrië-gangers vastzetten, want daar moeten eerst bewijzen kunnen worden opgebracht, die tonen dat deze ‘smeerlappen’ misdaden voor de IS of een andere terroristische organisatie, hebben gepleegd. Als ze dit niet kunnen bewijzen, ook al spreekt alles ervoor, dan mag de ‘smeerlap’ gewoon weer de straat op en vrij rondlopen. Wij leven hier in een debielenmaatschappij, die altijd dweilen met de kraan open.

  Like

 2. carthago zegt:

  Klip en klaar. Er is geen andere weg tegen terreur en ondergang, de Belgen zullen dit wel moeten implementeren, de grondwet zal het uiteindelijk opeisen.

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Ik vind dit idee goed op zich, maar met moslims werkt dit nu eenmaal niet, alleen al vanwege het islamitische fenomeen tacqiyya. Afzweren van de sharia door moslims, wat is daar dan immers de betekenis van?

  Kijk, het staat vast dat de bron voor al dat geweld, voor al die misdaden, de religieuze sekte ‘islam’ is, ideologie gebaseerd op die ene koran, waaruit al die criminelen overduidelijk hun mosterd halen om ongelovigen te vermoorden. Dat is al langer uitgeklaard en daar hoeven verder geen woorden meer aan vuil gemaakt. Zolang je hier bijgevolg de kraan niet toedraait, maar moskeeën laat bij bouwen en het hele zootje nog eens bijkomend gaat subsidiëren, zolang blijft het dweilen met de kraan open. Hopeloos dus. De sharia is een wezenlijk onderdeel van de islam. Islam is sharia, en sharia is islam. Ook dat staat vast. Als je dus de sharia wil verbieden, dan is het toch veel eenvoudiger om meteen de hele islam te verbieden door het op de lijst van verboden criminele organisaties te zetten, wat het wel degelijk is. Geen enkele echte moslim kan bovendien in eer en geweten de sharia afzweren, want dan zweert hij ook de islam af. Wie ziet dat gebeuren, en wat is de waarde ervan als dat toch gebeurt (tacqiyya)? De bocht vind ik veel te groot, noem een paard een paard, en stel de islam buiten de wet vanwege zijn zwaar discriminerend karakter, en vooral als een gevaarlijke organisatie zonder weerga voor de binnenlandse veiligheid van de staat. Of is dat niet zo, misschien?

  Vandaar, geen moskeeën meer, thuis doet iedereen uiteraard wat hij wil, geen mogelijkheden meer tot gebed in het openbaar leven in al zijn facetten, zoals nu met moslims maar al te vaak het geval is. Geen vak ‘islam’ meer in de scholen, in geen enkele, privé-scholen incluis. Wie het daar mee eens is, kan blijven, wie dat niet ziet zitten, die is vrij om te vertrekken back to the roots, waar dat niet het geval is. Wij mogen ginder toch ook openlijk geen christenen zijn ! Van hetzelfde laken een broek, vind ik niet meer dan billijk.
  Eigenlijk is dat de meest simpele want voor de hand liggende oplossing, waarmee nog eens veel geld langs onze kant wordt bespaard. Al de rest is puur symptoombestrijding, en lost in feite niets ten gronde op.

  Ook het VB doet hier ergens naar mijn mening, zij het waarschijnlijk onbewust, mee aan het in stand houden van de hardnekkige mythe van een zogezegde gematigde Europese islam versus een radicale variant. Die is er niet en zal er ook nooit zijn. Ook dat is al langer uitgeklaard. Het is ofwel islam met sharia, ofwel geen islam, een zelfde dualistische visie zoals de islam die hanteert: gelovigen versus ongelovigen. Dat is het enige onderscheid dat die maken. Vraag het maar aan Erdogan. Wij moeten die visie ook durven voeren als het om de islam gaat.

  Bijgevolg, schaf de islam bij ons af als een door de staat erkende religie, want dat is ze niet, wel een staatsgevaarlijke ideologie met een even zwaar discriminerend als moorddadig karakter. Span als staat daartoe eerst een geding aan bij de rechtbank tegen de islam wegens die feiten, aan bewijsmateriaal geen gebrek. De bewijzen liggen er als het ware voor het rapen. In een heuse rechtsstaat is een veroordeling als criminele organisatie/sekte dan altijd onvermijdelijk. Al de rest is rond de hete brij blijven rondlopen, en zal nooit echt iets ten gronde oplossen. Ik zie echt geen andere weg naar de bevrijding.

  Durf de islam nu een keer als de vijand aanwijzen die hij onmiskenbaar is, sleep deze criminele organisatie voor de rechter, en schakel hem op die manier legaal uit. Voer de rechtzaak van het begin tot aan de uitspraak publiekelijk, ook op TV. Zo weet de hele bevolking meteen wat de islam inhoudt, en welke moorddadige adder ze al die tijd aan de borst gekoesterd heeft. Je treft hiermee enkel een voor moord en doodslag verantwoordelijke organisatie, en geen mensen. Iedereen is trouwens slachtoffer van deze criminele sekte, de moslims in de eerste plaats.

  Dat zware onlusten/aanslagen hiervan het gevolg zullen zijn, staat buiten kijf. Maar dat is nu ook al het geval. Dat rechters zullen moeten leren leven onder bewaking wegens permanent gevaar voor het eigen leven, ook dat staat vast. Les risques du métier, zoals men dat in Frankrijk zegt. Ze worden er overigens rijkelijk voor betaald, en het is hun plicht om de staat die hen royaal vergoedt, te behoeden voor dergelijk existentieel gevaar vanwege de islam. Met dat gevaar moet een rechtschapen politicus als Geert Wilders trouwens al zo lang leven. En daarmee heb je al meteen het bewijs van het eigen grote gelijk: de islam is een onverdraagzame en criminele organisatie/ideologie die in een hoogstaande beschaving als de onze haar plaats niet heeft !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Geronimo: 00.13. uur. Uw voorgestelde maatregelen tegen de islam, zijn naar mijn mening, de beste maatregelen! Geheel met U eens.

  Like

 5. Koos zegt:

  In het MO zijn bijna alle christenen verdreven. Laten wij dat voorbeeld volgen en alle moslims de deur wijzen. Dat is echt de enige manier om Europa te redden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s