Brussel: Delicten tegen homoseksuelen voor de jihad

Screenshot_30

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

In het kader van het onderzoek naar de terreuraanslagen in Parijs en Brussel worden de aanwijzingen sterker dat de radicale islamieten in de Belgische hoofdstad Brussel doelbewust homoseksuele mannen als slachtoffers van delicten uitkozen om met de opbrengsten een deel van de terreur tegen de westelijke wereld te financieren.

Kopp-Online

Eind 2015 al werd over de enkele dagen geleden in de Belgische hoofdstad Brussel gearresteerde Salah Abdeslam bekend, die als een van de hoofdverdachten van de aanslagen in Parijs geldt, bekend dat deze kort voor de terreuraanslagen meerdere homobars in Brussel bezocht zou hebben. Dit zou blijken uit de beoordeling van de opnames van meerdere beveiligingscamera´s, aldus de Belgische nieuwssite “La Libre”.

Terwijl men daar Abdeslam als een schandknaap beschouwde, wat ook vermoed werd door de Amerikaanse krant “New York Post”, werd later bekend dat er in deze homobars op het genoemde moment meer diefstallen waren gepleegd. Het belangrijkste doel van de diefstallen zouden behalve contant geld ook identiteitsbewijzen geweest zijn.

Enkele weken geleden al berichtte de Belgische krant “Het Nieuwsblad” erover dat voor een Belgische rechtbank jonge rekruten van de “Islamitische Staat”, die als sollicitanten voor de strijd in Syrië golden, hebben toegegeven dat zij zich eerst d.m.v. diverse proeven moesten bewijzen voor hun deelname aan de oorlog in Syrië en tegelijkertijd geld voor de jihad zouden hebben moeten verzamelen.

Zo werden de meestal jeugdige ISIS-sollicitanten ook naar homobars in de Belgische hoofdstad gestuurd om daar homoseksuele mannen op te pikken met het doel deze in hun eigen woningen in een “liefdes-val” te lokken.

In de woningen van de slachtoffers werden deze dan net zolang geslagen en geboeid totdat ze al hun waardevolle spullen hadden afgestaan.

Een rechercheur zei voor de rechtbank dat de politie al langere tijd vermoedt dat zulke misdaden ook tot doel hebben om de oorlogskas van ISIS te spekken.

Dat deze criminele handelingen er echter eveneens toe dienden om in de terreurorganisatie te worden opgenomen, was bij de autoriteiten tot nu toe vermoedelijk niet bekend. Onduidelijk blijft of dit nieuwe fenomeen ook in andere Europese steden voorkomt.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, Eurabië, Graaien, homofobie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Brussel: Delicten tegen homoseksuelen voor de jihad

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, lijkt me wel, maar kan niet het hele artikel lezen helaas!

   E.J.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Column van Herman Brusselmans in Humo:

    De moslims lijken het ons wel moeilijk te gaan maken om hen leuke jongens te blíjven vinden. Want ja, wij – aanhangers van het basale linkse denken – hebben altijd een boontje gehad voor de moslims. Omdat we links zijn, moeten we wel dol zijn op hun andere cultuur, hun andere kleren, hun andere opvattingen, hun andere manier om met vrouwen om te gaan, hun andere kleur, hun andere taal, hun andere wijze om op 20-jarige leeftijd een auto van 100.000 euro te verwerven, hun andere tactiek om de westerse wereld te haten, en hun andere voedsel.

    Wij van links houden er enorm van om te gaan eten in Marokkaanse, Turkse, Tunesische, Algerijnse, Syrische en dergelijke restaurants en we zijn natuurlijk verplicht om betreffende dit eten hoog van de toren te blazen, hoewel de kans groot is dat we iedere keer drie dagen aan een stuk de schijterij hebben. Wij van links vinden dat de moslims hier niet goed genoeg behandeld worden, dat ze gediscrimineerd worden, dat ze te weinig rechten hebben en te veel plichten, en dat ze beschouwd worden als derderangsburgers. En alles wat fout gaat met de moslims in dit vermaledijde Westen, is onze eigen schuld.

    Het zijn immers de rechtse klootzakken onder ons die in de 12de en de 13de eeuw naar het Oosten trokken om daar arme dompelaars met onze goedendag de kop in te slaan. Wij probeerden de fantastische oosterse levenswijze om zeep te helpen, ter ere van Onze Here Jezus. En dat werkt nog steeds door bij die mensen, wat zou je willen. Oké, we zien even over het hoofd dat ze toen ook al elkáár de kop insloegen, dat ze honderden martelpraktijken uitvonden, dat ze hun vrouwen en dochters behandelden als ratten, dat ze de ergste dierenmishandelaars uit de geschiedenis waren, dat ze trots waren op hun dictators en dat ze hun blik naar deze contreien richtten en dachten: ooit wordt dat allemaal van ons. We zien het door de vingers.

    Wat we echter níét door de vingers zien, wij van links, is dat de Bijbel een absoluut kutboek is en de Koran een meesterwerk. Wat we niet door de vingers zien, is dat wij westerlingen onderdrukkers en veroveraars zijn en dat wij de oosterlingen tot onze slaven en knechten en uitvoerders van het vuile werk hebben gedegradeerd. Wij van links roepen: ‘Toen we hen nodig hadden, hebben we hen voor een aalmoes binnengehaald, maar nu hun derde en vierde generaties op de barricaden gaan staan, zouden ze ineens weg moeten? In geen honderd jaar!’

    Uiteraard willen wij van links zoveel mogelijk oosterlingen binnen onze grenzen, want ja, hoor, wat zijn ze toch leuk, en tof, en vredelievend, en slim, en gastvrij, en prettige mensen om mee om te gaan, en als er al eens een paar van hun jongeren oude vrouwtjes overvallen, drugs dealen, stelen en jatten, meisjes in korte rokjes uitschelden voor hoer en te veel gel in hun haar smeren, dan is dat alweer onze eigen schuld, want wij verzaken om deze jongeren goed onderwijs te geven, en wij buizen hen op school omdat ze maar een half woord Nederlands brabbelen, en wij geven hen niet genoeg de sociale opvang die hun ouders hen helaas niet kunnen geven, omdat ze jammer genoeg analfabeet zijn en te zeer bezig met baklava te bakken om zich ook nog eens onledig te houden met hun kroost.

    Wij van links vinden ook dat louter en alleen wij schuld hebben aan 9/11, de aanslagen in Londen en Parijs, en nu de aanslagen in Brussel. Om over Charlie Hebdo te zwijgen. Nous sommes tous Charlie, allemaal goed en wel, maar Charlie had het wel zelf gezocht. En vorige week in Brussel hadden wij het waarschijnlijk ook wel zelf gezocht. Zoals we alles zelf zoeken, wij hier in het Westen. Ja, alle onheil dat ons wordt aangedaan, moeten we op ons eigen conto schrijven, zo verzekeren wij van links de hele wereld. Je moet degenen die we nooit genoeg hebben gepamperd en geknuffeld en bewonderd, toch zeker de kans geven om ons naar de kloten te helpen?

    Dat is godverdomme het recht van die arme dompelaars! Het is hun recht om zichzelf te laten ontploffen, en tassen vol dynamiet te laten ontploffen, en spijkerbommen te laten ontploffen, en daarbij zoveel mogelijk van die verschrikkelijke westerlingen om zeep te helpen. Wij van links moeten daar – hoe moeilijker en moeilijker het ook wordt – begrip voor hebben, want nogmaals: het is allemaal onze eigen schuld. Wij van links zijn bezig om ons eigen graf te graven, en sommigen van ons doen het nog met de glimlach ook.

    Zie bij gebruiker Lemme op het forum (die zegt dat hij zelf een crewmember is – scroll naar beneden)

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Artikel staat op pagina 47 van de Humo (papieren versie) van deze week. De tekst die ik gecopy-paste heb uit http://www.9lives.be/forum/politiek-actualiteit/1038147-verschillende-aanslagen-brussel-22-03-2016-a-132.html is volgens mij de volledige versie !!

    Like

   • Geweldig bedankt, Luchtpint: Ik kwam al tot dezelfde conclusie als Bert!
    Maar dat is dan voor een keer helemaal niet zo’n gek artikel van die Brusselmans: Vinger op de zere plek!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • elisah zegt:

   Om het helemaal te lezen moet je het artikel eerst kopen?

   Like

  • Koos zegt:

   must read? must pay! Maar het begin is zeer veelbelovend. Moest elke linksidioot maar eens lezen.

   Like

 1. Math Schepers zegt:

  Als dit waar is waarom treden de overheden niet gelijk op, bij vermoedens al moeten ze in die bars gaan en moslims gelijk op pakken en ondervragen en wel hardhandig ondervragen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Laatst inderdaad in een of ander programma, een homoseksuele man aan het woord gezien, die iemand mee naar huis genomen had, waarna er een tweede persoon bij kwam en de man vervolgens beroofd en zwaar mishandeld werd, door de licht getinte jonge mannen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Luchtpint: 17.31. uur. Geweldig verwoord! LINKS uitstekend weergegeven! Links is een gruwel, links is een psychiatrische ziekte, en vermengd met de islam, DODELIJK!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Het zijn de woorden van Herman Brusselmans zelf – copy / paste – dus niet van mij, maar het had wel van mij kunnen zijn. Ben het er namelijk volledig mee eens.

   Like

 4. Johan zegt:

  Reden te meer om al die ISIS-aanhangers onmiddellijk op te sluiten. Verder zou het goed zijn om weer de doodstraf in te voeren en teruggekeerde Syriëgangers meteen ter dood te veroordelen. Want waarom wordt er zo moeilijk gedaan ? Met F16’s gaan we in Syrië en Irak hele kostbare bombardementsvluchten uitvoeren met als enige doel om diezelfde Syriëgangers een kopje kleiner te maken. Maar hier in Nederland wordt niets tegen hen ondernomen en kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Dat betekent dat ze gewoon door zullen gaan met het plannen van nieuwe terreurdaden. Invoering van de doodstraf voor terroristen zou een zeer goede zaak zijn.
  Het werkt niet alleen preventief, maar houdt de boel ook uitermate overzichtelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s