Brusselse terroristenbroertjes wilden Belgische premier en kabinet afslachten

Screenshot_28

De Belgische premier Charles Michel.

Computerbestanden met plattegronden en foto’s ambtswoning gevonden

De terroristen die de aanslagen in Brussel pleegden, hadden ook de Belgische premier Charles Michel en zijn kabinet in het vizier. Dat meldden Belgische media woensdag op basis van goed geïnformeerde bronnen.

Op een computer van de terroristen die in een vuilnisbak in Schaarbeek werd ontdekt, stonden onder andere bestanden met informatie over het kabinet van de premier in Brussel en zijn ambtswoning. Het gaat niet alleen om plattegronden, maar ook om foto’s die vanaf de straat waren gemaakt.

Michel is volgens de Belgische media al langer op de hoogte van de vondst.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Brussel, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op Brusselse terroristenbroertjes wilden Belgische premier en kabinet afslachten

 1. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Marokkaanse koning schenkt 30.000 euro aan Amsterdamse moskee
  43 min geleden

  De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft 30.000 euro geschonken voor de bouw van de nieuwe moskee Al Ihsane in Amsterdam-West. De grote schenking kwam volkomen onverwacht, meldt de moskee op haar website. De koning van Marokko is deze week op privébezoek in Amsterdam. Hij wordt elke dag door honderden fans opgewacht voor het hotel waar hij verblijft.

  ,,Een grote eer van een persoon met een groot hart”, schrijft de moskee, die tot nu toe vooral geld ophaalt bij eigen leden, op straat, in winkels en voor de deur van moskeeën.

  De Amsterdamse moskee heeft nog 600.000 euro nodig voor het gebouw in de wijk Geuzenveld. Het gebedshuis is ontworpen door architect Gerard Rijnsdorp in de stijl van Dudok. De moskee heeft geen minaret en koepel en volgt daarmee de lijnen van de bestaande bebouwing in de buurt.

  De Marokkaanse vorst heeft geen officiële ontmoetingen op het programma staan. Hij werd afgelopen vrijdag voor het eerst gespot en ging de afgelopen dagen met vele fans op de foto.

  Like

 2. ildiko zegt:

  nou dan pas begon onze politieke elite anders te zingen.

  Like

 3. SeeMore zegt:

  Jammer dat die aanslag niet is doorgegaan.
  Hadden we kunnen zien, hoe DAN WEL doortastend zou zijn opgetreden tegen de pislam een haar booslims.
  Zolang het echter burgers betreft; zal het de regenten verder worst wezen.

  Like

  • Thom zegt:

   Je zou in eerste instantie inderdaad denken, had ze allemaal maar in de lucht geblazen. Als het allemaal was geweest dan hadden we er iets aan gehad. Maar zo’n Belgische prutspremier in de pan hakken schiet niet op. Dan krijg je hetzelfde als vroeger in Duitsland ten tijde van Baader-Meinhoff. Niks als onderdrukking en regelgeving en controle van de bevolking. Voor ons wel te verstaan, wij worden dan gecontroleerd, niet de mosketen!. Dat doen ze nou toch bij vliegtuigcontroles toch ook nl.en oud omaatje krijgt een uitgebreid lichaamsonderzoek en de boerkafiguren wandelen ongecontroleerd het vliegtuig in.

   Like

 4. Harry zegt:

  Gebeurde dat nou maar eens met Pechtold , misschien dat die priemoogjes dan eens echt open zouden gaan .
  Denk dat ie het dan in z’n broek zou doen .
  Zie je die pedante kwast al lopen met een kogelvrij vest om z’n arrogante pens ?
  Vijf man bewaking om hem heen en die oogjes tollen als lasers rond in z’n kop om het gevaar te detecteren .

  Aan de andere kant , hij zou ze ook best hun gang kunnen laten gaan , anders kweek je soms tweespalt tussen bepaalde bevolkingsgroepen .
  Je moet die mensen wat gunnen , tenslotte .
  Je hebt principes , of je hebt ze niet .

  Zo gezien de peilingen , zullen steeds minder mensen hem missen .
  Persoonlijk , geen seconde , de neo-NSB-er .

  Like

  • Nou, Harry, er schoot me nu daarnet nog iets te binnen, wat ik van onze medereageerster Helena en haar man Ton hoorde:
   Na afloop van Pegida Apeldoorn -ikzelf was toen al met Jack Terrible en de familie Kuipers naar Amersfoort vertrokken om te gaan ‘chinezen’- zagen ze tot hun eigen verrassing “Peggie” ergens uit een Apeldoornse kroeg komen!
   Zij onmiddellijk van: “Ha, Alexander! Hartstikke leuk vanmiddag, bij Pegida, joh, volgende keer weer!” Hij lachte een beetje als een boer met kiespijn, zei Helena.
   Hoe vind je hem? Ik wou dat ik er bij was geweest!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Als de terroristen dat soort mensen eens op ging blazen inplaats van het gewone volk.
  Wedden dat er dan wel adequate maatregelen tegen islam-terreur genomen gaan worden inplaats van eindeloos dom lullen zonder iets te doen.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Jammer. Ze hadden zich beter op het EU parlement kunnen oriënteren.

  Like

 7. Brusselse terroristenbroertjes wilden Belgische premier en kabinet afslachten, tja jammer dan dat het niet gelukt is, je zou deze ontkenners, gutmenschen, moraalridders, islamofielen, wegkijkers net zoals ‘ons’ kabinet het zo maar gunnen…

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Ik heb wat moeit met laptops die zo maar in een vuilnisbak gevonden worden met alle gegevens en bestanden er nog op !

  Ge moet het maar geloven .

  Like

  • Laptop’s vol met desinformatie angst aanjagen is het sleutelwoord m.i….

   Like

  • elisah zegt:

   Dat heet: bewijsmateriaal snel dumpen.
   Dat gebeurde ook met de telefoon die door Siyed Farook weggegooid was en die de FBI uiteindelijk heeft weten te kraken.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Awel zulle, ze kunnen een bom maken maar niet even een HDD van een laptop verwijderen en definitief vernietigen wat in een minuut gebeurd is .

    Kom nu even zeg, goed gelovige !

    Like

  • Jean zegt:

   Ik heb ook “zware” bedenkingen, ik vertrouw dat politiek zootje voor geen haar en dat gerechtelijk (afhankelijk) clubje al evenmin.
   Als ik vandaag nog zou horen dat heel dat islamtuig wordt aangepakt al diegenen met een gerechtelijk verleden, van alle vreemdelingen een DNA, vingerafdrukken en foto genomen wordt dan ben ik geneigd ze te geloven alleen is er het woord “als” nog….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb daar ook mijn bedenkingen over…

   Like

  • Republikein zegt:

   Niet door sterke magneet?

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Gaatje erin prikken even op het vuurtje leggen, de interne schijven smelten en echt niemand kan ooit nog info eraf krijgen .

    Like

 9. Document bewijst: Migranten Duitsland krijgen maandelijks € 4400,- om te integreren

  Tussen Leipzig en Chemnitz rijden de eerste treinen met aparte coupés voor vrouwen en kinderen – Aantal verkrachtingen van vrouwen en soms maar 5 jaar oude meisjes in AZC’s explodeert

  Nog een manier om het openbaar vervoer veilig en vrij te houden.

  Een verbijsterde Duitse dealer heeft documenten op het internet gezet waaruit blijkt dat een sinds 2013 in het land verblijvende migrant die bij hem een auto wilde kopen een officieel ‘inkomen’ van bijna € 4400,- per maand kon opgeven, voor het grootste deel bestaand uit ‘integratiehulp’. Geen wonder dat onze Oosterburen worden overspoeld door miljoenen gelukszoekers uit het Midden Oosten en Afrika. Ondertussen is de politiek in samenwerking met organisaties en het bedrijfsleven druk doende de Duitse samenleving razendsnel te islamiseren. Zo rijden tussen Leipzig en Dresden inmiddels de eerste treinen met aparte coupés voor vrouwen. Natuurlijk beweren de autoriteiten dat deze maatregel niets te maken heeft met de verkrachtingsgolf door asielzoekers, maar niemand die dat nog gelooft. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Document-bewijst-Migranten-Duitsland-krijgen-maandelijks-4400-om-te-integreren

  Like

  • Thom zegt:

   Xander heeft nooit helemaal ongelijk, maar hij overdrijft wel. Het bedrag zal namelijk lager liggen. Het zal desondanks een gigantisch niet op te brengen hoeveelheid geld zijn, dat door gewone burgers met werken moet worden verdiend en gratis aan onze toekomstige halsafsnijders wordt uitgedeeld.

   Geliked door 1 persoon

 10. Elena zegt:

  Potdomme…jammer dat het de “broertjes” niet gelukt is.
  Nu was de gewone werkende burger weer de klos.
  Maar….misschien bij de volgende aanslag lukt het de andere “broertjes” wel het parlement op te blazen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ik had het niet erg gevonden. Dan hadden de haatbaarden, tenminste het geboefte gepakt die ONS de “mosliminvasie”, door de strot hebben geduwd!

  Like

 12. Elena zegt:

  Frankrijk gaat mensen die veroordeeld zijn wegens terrorisme hun paspoort niet afpakken. De Franse president François Hollande ziet af van de grondwetswijziging die dit mogelijk moet maken, zei hij woensdag in het Franse parlement.

  http://www.nujij.nl/algemeen/frankrijk-ziet-af-van-plan-om-veroordeelde.35603505.lynkx

  Like

  • Thom zegt:

   Ja het is volgens links waartoe Hollande zelf behoort in strijd met de mensenrechten en gelijkheid voor iedereen. Hoe gek kun je wezen. Lui die ons af willen maken omdat wij anders zijn dan hun wordt door links de hand boven het hoofd gehouden omdat zij die ongelijk zijn en willen zijn door links als gelijken moeten worden behandeld.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 15.43. uur. Dat had ik niet anders verwacht van deze RODE/SOCIALIST! Roden/links verraad alles, en iedereen! Dat geeft aan waarom LINKS, zo goed kan matchen met de islam!

   Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Report: FBI Alerted Dutch Police About Brussels Suicide Bombers Days Before Attacks

  http://freebeacon.com/national-security/report-fbi-alerted-dutch-police-brussels-suicide-bombers-days-attacks/

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  Bij mijn weten is Michel vanwege zijn vader, die ook in de politiek zat (zit ?) ook van Joodse afkomst. Ik schijn me te herinneren dat dat vroeger algemeen bekend was, maar tegenwoordig hoor je of lees je daar niks meer van. (kan geen toeval zijn volgens mij dat dit veranderd is) Het zal wel een bijkomende reden zijn waarom Michel wordt geviseerd, maar uiteraard niet de enige.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  De staatsman en Romein, Cicero, zei het reeds: ” Verraad van binnenuit, is het grootste verraad”. En LINKS loopt daarin voorop!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s