Griekenland: Terroristen kwamen gecamoufleerd als “vluchtelingen” via de Balkan-route

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Drie van de islamitische terroristen zijn blijkbaar via de Balkan-route Europa binnengekomen. De Griekse autoriteiten bevestigen aan hun Belgische collega´s dat de terroristen via Griekenland de EU binnengekomen zouden zijn.

DWN

Griekse autoriteiten bevestigden tegenover de Griekse krant “Kathimerini” dat drie van de daders van Brussel via Griekenland de EU zouden zijn binnengekomen. Twee van hen zouden op 20 september 2015 zijn aangekomen op het eiland Leros en naar Athene door zijn gereisd. Van daaruit zouden ze verder zijn getrokken naar het noorden. Dit zou blijken uit een onderzoek dat de Griekse autoriteiten op verzoek van hun Belgische collega´s hebben uitgevoerd.

Een derde man, Khalid El Bakraoui, die zichzelf en 20 mensen opblies in de Brusselse metro, was volgens het onderzoek in juli van Italië naar Griekenland gegaan en had daarbij een Belgisch paspoort gebruikt. Oorspronkelijk was hij van België naar Syrië gereisd en was op weg terug naar Europa. Ook deze terrorist is dus waarschijnlijk via de Balkan-route de EU binnengekomen zonder te zijn opgevallen.

De aanwezigheid van deze drie terroristen in Griekenland werd na een onderzoek onder leiding van Griekse autoriteiten op verzoek van hun Belgische collega´s bevestigd.

Volgens de berichten hadden Naim Al Hamed en Sofiane Ayari Syrische paspoorten gebruikt en waren zij handlangers van Salah Abdeslam (zie de video in het oorspronkelijk artikel), die op dit moment wegens deelname aan de aanslagen in Parijs in voorarrest zit. Twee andere handlangers van Salah Abdeslam, die op 3 oktober eveneens via Leros binnenkwamen, werden op 10 december in een “vluchtelingen”onderkomen in Salzburg gearresteerd, omdat hun betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs bewezen kon worden.

Al een maand na de terroristische aanvallen in Parijs werd bekend dat twee van de daders gecamoufleerd als “vluchtelingen” naar Europa kwamen. Daarbij zou het vermoedelijk gaan “om de twee als ´vluchtelingen´ geregistreerde zelfmoorddaders van het Stade de France, waar het Duitse voetbalelftal op de avond van 13 november tegen Frankrijk speelde”, aldus de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Dit is opnieuw een zware miskleun van de veiligheidsautoriteiten: ook een van de zelfmoorddaders van de Brusselse luchthaven, Ibrahim El Bakraoui, werd door Turkije op 14 juli 2015 naar Nederland uitgewezen. Nederland werd naar eigen zeggen niet geïnformeerd over de reden van de uitzetting.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Griekenland: Terroristen kwamen gecamoufleerd als “vluchtelingen” via de Balkan-route

 1. De rol van de wijkagent: ‘Kopje thee kan aanslag voorkomen’

  In Nederland spelen wijkagenten een sleutelrol in het voorkomen, in elk geval tijdig signaleren van radicalisering. Ze lopen en fietsen veel rond, en onderhouden een groot netwerk. ‘We zijn geen solisten, maar teamspelers.’ En dat is niet soft.

  Een dag na de bomaanslagen van dinsdag 22 maart in Brussel sprak de net aangetreden korpschef Erik Akerboom (54) van de Nationale Politie over de cruciale functie van de wijkagent in de strijd tegen het terrorisme. Diezelfde dag waren veel meer wijkagenten dan anders op pad gestuurd om de stemming in hun buurten te peilen.

  Bron
  http://www.elsevier.nl/

  Like

 2. Thom zegt:

  Gelukkig, ik was al bang dat het met de islam te maken had. Er zijn gewoon boze mannen Europa binnengekomen die zich ten onrechte als vluchteling hebben voorgedaan net als de rest overigens.
  Zij hebben gejokt en dat is alleen hun persoonlijk aan te rekenen. Immers iedereen jokt toch wel eens?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles hebben we te wijten, aan het rode, fascistische gedrocht EUSSR, onder leiding van de rode “FÜHRER”Juncker. De EUSSR is het grootste probleem, omdat WE daardoor geen zeggenschap meer hebben over onze EIGEN GRENZEN! Weg met de EUSSR, en weg met de Islam!

  Like

 4. Jan zegt:

  Sturmabteilung Griekenland bezetten universiteitsgebouw om er indringers in te plaatsen:

  Athen: Anarchisten besetzen Uni-Gebäude als Notunterkunft für Migranten

  Am 29. Februar wurde das historische Gini-Gebäude der Polytechnischen Universität in eine 6000-Quadratmeter Notunterkunft verwandelt und Migranten aus einer anderen Notunterkunft dort einquartiert.

  Während Griechenlands Regierung händeringend nach möglichen Unterbringungen für Migranten und Flüchtlinge sucht, haben Athener Anarchisten und Aktivisten der linken Szene in den vergangenen Wochen einfach Fakten geschaffen. Das griechische Boulevardblatt „Proto Thema“ berichtete, wie ein Universitätsgebäude und zwei zuvor leerstehende Häuser im Stadtteil Exarchia besetzt wurden. Die Uni konnte nichts dagegen unternehmen. Die Besetzter hätten mit Gewalt gedroht, zitierte das Medium Insider. Die Uni-Leitung schweige, ebenso wie Studentenverbände. Die Öffentlichkeit sei entsetzt.

  Auch zwei weitere Häuser in Exarchia und wurden eingenommen. Das Viertel gilt in der griechischen Hauptstadt als Hochburg der Autonomen-Bewegung.

  http://www.epochtimes.de/politik/europa/athen-anarchisten-besetzen-haeuser-und-uebergeben-sie-an-fluechtlinge-a1317570.html

  Like

 5. albertien54 zegt:

  Vandaag op http://www.geennieuws.nl: Poetin:Mark Rutte heeft mij een aanzoek gedaan (video), zou me niks verbazen, dat het een smeerlap is wisten we al lang! Kots Rutte Pinokkio!

  Like

 6. Harry zegt:

  We zijn minstens tientallen keren gewaarschuwd door vele bronnen ( en een Bron ) , dat het zo zou gaan , en het politiek correcte zootje heeft er niks mee gedaan .
  Nu ligt het glashelder op tafel , zitten met de gebakken peren en klootzakken als Pechtold zitten te zeiken over “tweedeling” en “wegzetten” .
  Die leeft nog steeds in een droomwereld , lijkt het , met een handjevol terroristen en anderhalf miljoen goedwillende en vredelievende moslims .
  Zo gek kan ie toch niet zijn ?
  Wat willen dat soort lui ?
  Geen benul wat er loos is ? Taqiyya ?
  Wat we ook steeds horen , is dat het nog maar amper begonnen is ; en dat geloof ik graag .
  Dit is nog maar een voorzichtig voorspel .

  Wat me ook zo stoort is dat Zijlstra wel PVV-achtige uitspraken doet , in verband met de peiling , maar dat ie bij het debat in de tweede kamer , met Wilders , weer een heel andere toon aanslaat .
  De VVD heeft een nieuwe strategie , waar we nog veel hinder van gaan krijgen .
  Het hinken op twee gedachten .
  Ook weer een vorm van leugenachtigheid .
  Is dat normaal niet een laatste strohalm , als men in de knoei komt door eigen schuld , liegen ?
  Wie is er nog zo stom om daar in te trappen ?

  Like

 7. Harry zegt:

  Het lijkt me niet overdreven om te stellen dat er heel veel fouten gemaakt worden met betrekking tot onze veiligheid .
  Zijn dat nou individuele miskleunen of zit het helemaal mis met de cultuur ?
  Eén iemand die iets gewoon maar niet doorgeeft ?
  Of zitten we hier ook al weer in het leugencircuit van de overheid ?
  Van drie kanten gewaarschuwd worden en dan gewoon “huh” spelen ?
  Hebben we net die dementerende leugenachtige brombeer van een Opstelten afgevoerd , zit de volgende stuntelende en liegende minkukel er voor in de plaats .
  En hij mag nog blijven ook , vanwege de verkiezingen .
  Van de socialisten niks te vrezen .
  De PVDA kijkt alweer weg , wat moet je ook met acht zetels in de peiling ?

  Like

 8. marcelvl1976 zegt:

  Tsja de wat langere lezers alhier wisten dit al een jaar geleden en alles komt helaas uit. Ik denk dat er nog 2 á 3 aanslagen nodig zijn waaronder één op een kerncentrale alvorens er een Europese Revolutie gaat uitbreken en die gaat er komen, na de Brexit. Ik kwam deze foto ook nog tegen een Yezidi meisje die verhandeld werd als sexslaaf voor ISIS soldaten die aan een opblaaspop geen voldoening meer hebben:

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Dat weten wij al langer dan de veiligheidsdiensten en Van der Steur.

  Like

 10. Jan zegt:

  ISIS op Lesbos

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s