Italië verwacht nieuwe bestorming door “asielzoekers”

Screenshot_44

“Asielzoekers”/”Vluchtelingen” in de Siciliaanse havenstad Pozzallo.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse kustwacht heeft dinsdag meer dan 1.400 illegale immigranten in nood in de Middellandse Zee gered. Zoals het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken meedeelde, zouden de “asielzoekers” tijden elf acties van de kustwacht, de marine en de EU-reddingsmissie naar Zuid-Italiaanse havens zijn gebracht. Daar zouden hun documenten zijn gecontroleerd.

Junge Freiheit

Het ministerie gaat er van uit dat “asielzoekers” dat over de Middellandse Zee komt, zal toenemen bij stijgende temperaturen. Sinds januari heeft de kustwacht ongeveer 17.000 illegale immigranten in nood tussen Sicilië en Libië gered – 40% meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

In de Siciliaanse havenstad Pozzallo werden inmiddels ongeveer 730 immigranten ondergebracht die de afgelopen dagen al gered werden. De havenstad is een van de hotspots voor eerste registratie van de EU. Sinds het begin van het jaar registreerden de autoriteiten daar ongeveer 7.000 “asielzoekers”.

Italiaanse burgemeester waarschuwt voor recordjaar

De burgemeester van het 20.000 inwoners tellende Pozzallo, Luigi Ammatuna, waarschuwde tegenover het dagblad “Corriere della Sera”: “2016 zal voor Italië een nieuw recordjaar worden wat betreft aankomsten van migranten. Nu al proberen Syriërs massaal via de Middellandse Zee naar Italië te komen.”

Door de sluiting van de Balkan-route zouden de Syriërs proberen om opnieuw via Italië naar Europa te reizen, benadrukte Ammatuna. De immigranten zouden door mensensmokkelaars naar de Italiaanse kust gebracht worden. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Angelino Alfano, deelde mee dat een omleiding via Italië logisch zou zijn, “want de nu gesloten Balkan-grenzen verhinderen de massale immigratiestroom vanuit Turkije en Griekenland naar Noord-Europa.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Italië verwacht nieuwe bestorming door “asielzoekers”

  1. Mirjam zegt:

    De conclusie die Italië dan ook moet trekken is dat zijzelf en de rest van Zuid-Europa de grenzen ook moeten sluiten. Als ik alleen die ‘kerels’ zie op de foto, dan hou ik mijn hart al vast wat weer door zal trekken naar Nederland, België en Duitsland. Eigenlijk heeft Italië de plicht om de migranten, die zij binnenlaten ook te registreren en daar te houden, maar Italië weigert dat rigoureus en laat ze gewoon door. De overeenkomst van Dublin, geeft aan dat dit dus een overtreding is van de wet. Ik heb internet filmpjes gezien, waarin Noord-Afrikanen zich als losgeslagen wild gedroegen en vrouwen in elkaar sloegen en, net zoals in Keulen vorig jaar december, vrouwen aanranden. Complete ravages aanrichten in straten, aan huizen etc. Mensen overvielen en bestalen. Dus ik hoop, dat ook Oostenrijk en de rest van Europa, zich ervoor inzet dat de zuidelijke kant, de grenzen ook zal sluiten. Want anders wordt het dweilen met de kraan open. Ik vraag bovendien af, hoe in Godsnaam wij toch nog steeds een wekelijkse instroom van zogenaamde vluchtelingen kunnen hebben van ongeveer gemiddeld 500, als de Balkanlanden er geen meer doorlaten en dit nu op een gereguleerde manier gebeurt? Waar komen die personen allemaal vandaan? Ze worden vluchtelingen genoemd, maar dan moeten ze toch ook uit gebieden komen waar oorlog is en de Balkanlanden laten ze niet meer door.

    Waarom bewaken ze in Zuid-Europa niet de wateren en brengen ze terug naar waar ze vandaan komen? Waarom hebben ze de grenzen niet op dezelfde tijd samen met de Balkanlanden gesloten.
    Een groot gedeelte van deze gelukzoekers hebben verschillende ziektes, zoals schurft, rabbies, tuberculose etc. Wij worden daarmee opgezadeld. De middeleeuwen zijn terug. Grenzen dicht. Wij willen dit niet.

    Like

  2. carthago zegt:

    Het wordt erg druk in keulen komende nieuwjaarsnacht.

    Like

  3. Hans zegt:

    • Stoppen met redden
    • Drijvers aanhaken
    • Consequent terugslepen

    Zij moeten ons niet.
    Wij moeten hen al helemaal niet.

    Like

    • Sjaak zegt:

      En vooral zullen deze niet bestelde gasten,
      het hele soziaalsysteem belasten !
      Voor hun (Geld) alleen maar ikke,ikke,
      en heel Europa kann maar stikke !

      Like

  4. P Glas zegt:

    Het is de grootste invasie van na de tweede wereldoorlog op het noordelijk halfrond. Met open grenzen en armen, halen we onze huidige vijand van onze “democratie en vrijheden”, binnen.

    Like

  5. Ricardo zegt:

    Kom er maar er maar bij want dat is priiiimaaa , viva de ”vluchteling”!
    Weten ze eigenlijk zelf wel waarvoor ze zijn gevlucht?
    In Afrika is er bijna nergens geen oorlog op dit moment, er vallen geen bommen!
    De Syriers zijn in Turkey al veilig , zelfs Griekenland is al te min voor ze natuurlijk
    Open Open , we waaaant toooo gooo to Geeermooooneeeeey!

    Ach ja een heel zwaar groot mannenoverschot in West Europa , ach who cares?
    Laten we het Westen net zo achtelijk makken als alle 3e Wereldlanden

    De opgewonden vrouwen staan weer klaar met de bordjes om hun mannen
    met de benen wijdt te ontvangen!
    FUCK ME FUGEES WELCOME!

    Like

  6. H. Numan zegt:

    Die asieligzoekers zien er bijzonder Syrisch uit. Althans, als Syrië midden in donker Afrika ligt.

    Like

  7. rightie zegt:

    Zouden die mensen niet weten dat niemand ze wil? Alhoewel, dat kan ze waarschijnlijk geen barst schelen…..

    Like

  8. joopklepzeiker zegt:

    Een christen turk , Armeniër zijn volk uitgemoord door de turken, Gewoon GENOCIDE , een fijne nieuwe eu partner !@
    Charles Aznavour La Bohème

    Like

  9. joopklepzeiker zegt:

    In de ijdele hoop dat dit begrepen wordt.

    we gaan dit verliezen.

    Ne me quitte pas – Jacques Brel, 1959

    Like

  10. Marc zegt:

    Enerzijds moeten Italië en andere landen gewoon stoppen met het redden van kolonisten te water. Anderzijds zou ik diezelfde kolonisten willen aanmoedigen om toch vooral met honderden miljoenen tegelijk naar Europa te trekken. Want dit kut-continent met zijn schijnheilige verraderlijke meerderheid, zowel onder de gewone bevolking als onder hun politici, weigert toch ten principale zichzelf te verdedigen.

    Pak hun vrouwen dan maar; pleeg je bomaanslagen; vestig dat kalifaat. Toe dan!

    Want Europeanen zijn zwak en onwillig om lijf, have, goed en culturele verworvenheden te beschermen!

    Like

    • Mirjam zegt:

      Geen goed idee, Marc, wij, de mensen die tegen deze toestroom zijn, zijn daar ook de dupe van.

      Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Marc: 08.30. uur. U zegt: “Want de Europeanen zijn zwak en onwillig om lijf, have, goed en culturele verworvenheden te beschermen”. Precies, onder invloed der LINKSE GEKKEN, is heel Europa, van het padje af, buiten de patriottische en nationalistische partijen.

      Like

  11. Franco zegt:

    Il Giornale: ”Sbarcati altri 3.700 immigrati: riprende l’invasione via mare”.
    Gisteren zijn 3.700 ”vluchtelingen”, veelal Afrikanen uit de landen gelegen onder de Sahara, door internationale (marine)schepen gedropd in Zuid-Italie.Dit is pas het begin, het mooie weer komt eraan!!

    Like

  12. Dicksy zegt:

    Uit welke gevangenis komen die ? Ik weet dat ze op Guantánamo oranje overalls dragen maar blauwe ! ! ! !
    Eén of ander Afrikaans land zijn gevangenis leeggemaakt en op een bootje gezet met een bordje rond hun nek ” Ik ben Syriër, ik heb honger, geen dak en ikke nie kunne spleke nedellands. Ikke wille mutti “

    Like

  13. Cathja zegt:

    Na registratie retour en niet meer terug. In de landen waar deze donkere mannen vandaan komen is geen oorlog, en wij zitten niet verlegen om nog meer aanranders en vernielzuchtige schepselen. We zijn hartstikke ‘vluchtelingen’-moe.
    Ook de grenzen van Italië moeten potdicht gehouden worden. Als ik nog denk aan die wantoestanden op Lampedusa….., vreselijk voor de mensen die daar wonen.
    Deze zwarten hebben, net als hun voorgangers, geen greintje respect voor ons, en let maar op, binnen enkele dagen begint het gezeur en gezeik, het dwingen, het eisen stellen, het eten deugt niet, de accomodatie niet, en noem maar op.

    Geen medelijden tonen, maar het gezonde verstand gebruiken!

    Like

  14. Jean zegt:

    Asielzoekers???????? Terroristen zal bedoeld worden.
    Wij Europeanen eisen dat de grenzen gesloten worden en blijven voor alle islamieten want die perverse smeerlapperij brengt angst en walging in onze landen, wij walgen van perverse barbaren.
    Heel die rotzooi moet verwijderd worden, dump ze in Afrika dan zijn ze onder “eigen volk” want hier zullen wij die achterlijke smeerlapperij nooit tolereren noch respecteren, wij houden van onze vrouwen en kinderen en van onze kinderen blijft iedereen met zijn poten af.

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    Ach beste mensen, Italië laat ze door, omdat de RODEN der EUSSR, ondanks dat ze anders beweren, deze mosliminvasie met vreugde toelaten! Het is allemaal in overeenstemming, met de verradersplannen die al veel eerder afgesproken zijn. Ik noem hierbij: ” de Resolutie van Straatsburg”, en het, “Coudenhoven-Kalergiplan”. De bedoeling is, dat WIJ totaal vermengd worden, met de moslims, en half Afrika. Het is een groot duivels complot, waar alle partijen- buiten de patriottistische zoals: VB,PVV,FN,AfD- hun goedkeuring aan hebben gegeven! Verraad van binnenuit is het ergste verraad, dat wisten de “oude Romeinen”, al!

    Like

  16. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Onderstaand lijst van gekken met geen enkele realiteitszin die vinden dat de grenzen wijd open moeten blijven voor alle vluchtelingen, hoeveel het er ook mogen zijn. Dat deze gestoorde mensen niet willen of kunnen inzien dat dit niet mogelijk is zonder onze maatschappijen volledig in elkaar te zien storten is onbegrijpelijk. Wat eten ze bij de universiteit, verkeerde paddenstoeltjes met LSD of zoiets.

    Wij zijn allemaal migranten – een pleidooi voor Europese openheid
    Dit manifest is ondertekend door 182 hoogleraren, schrijvers, filosofen en kunstenaars:

    1. Tineke Abma (VUmc) hoogleraar participatie en diversiteit
    2. Hans Alma (UvH) hoogleraar cultuurpsychologie en geestelijke begeleidingswetenschappen
    3. Joel Anderson (UU) uhd filosofie
    4. Jan Baars (UvH) hoogleraar interpretatieve gerontologie
    5. Christoph Baumgartner (UU) uhd ethiek
    6. Inez de Beaufort (ErasmusMC) hoogleraar gezondheidsethiek
    7. Karim Benammar, filosoof
    8. Roel Bentz van den Berg, schrijver
    9. Babs van den Bergh (UvA) hoofd academische zaken
    10. Maaike Bleeker (UU) hoogleraar Theaterwetenschap
    11. Sanne Bloemink, journalist en schrijver
    12. Theo Boer (TUK/PThU) bijzonder hoogleraar ethiek van de zorg
    13. Kees Boersma (VU) uhd disaster studies
    14. René ten Bos (RU) hoogleraar filosofie en organisatietheorie
    15. Lans Bovenberg (TiU) hoogleraar economie
    16. Jan Bransen (RU) hoogleraar filosofie van de gedragswetenschappen
    17. Rosemarie Buikema (UU) hoogleraar kunst, cultuur en diversiteit
    18. Marjo Buitelaar (RUG) uhd hedendaagse islam
    19. Michael Burke (UCR/UU) hoogleraar retorica
    20. Antoine Buyse (UU) hoogleraar mensenrechten
    21. Bert van den Brink (UU) hoogleraar politieke en sociale filosofie
    22. Rosemarie Buikema (UU) hoogleraar kunst, cultuur en diversiteit
    23. Robin Celikates (UvA) uhd politieke en sociale filosofie
    24. Rutger Claassen (UU) uhd politieke filosofie
    25. Paul Cobben (UvT) hoogleraar geschiedenis van de moderne filosofie
    26. Ben Crum (VU) hoogleraar politieke theorie
    27. Marc Davidson (UM) bijz. hoogleraar filosofie van duurzame ontwikkeling
    28. Lieven Decock (VU) hoogleraar logica en Filosofie van de cognitiewetenschappen
    29. Ad van Deemen (RU) hoogleraar beslistheorie
    30. Trudy Dehue (RUG) hoogleraar wetenschapsonderzoek
    31. Hans van Delden (UMC Utrecht) hoogleraar medische ethiek
    32. Jolle Demmers (UU) uhd conflict studies
    33. Govert Derix, filosoof/schrijver/adviseur
    34. Belle Derks (UU) hoogleraar sociale en organisatiepsychologie
    35. Adriaan van Dis, schrijver
    36. Joep Dohmen (UvH, HVO) em. hoogleraar wijsgerige en praktische ethiek; lector Bildung
    37. Wybo Dondorp (UM) uhd biomedische ethiek
    38. Jeroen Doomernik (UvA) ud migratiestudies
    39. Maarten Doorman, schrijver en filosoof
    40. Willem B. Drees (TiU) hoogleraar filosofie
    41. Jan Drost, schrijver/filosoof
    42. Wim Dubbink (TiU) hoogleraar ethiek van bedrijf en organisatie
    43. Joachim Duyndam (UvH) hoogleraar humanisme en filosofie
    44. Jan Willem Duyvendak (UvA), hoogleraar sociologie
    45. Marcus Düwell (UU) hoogleraar filosofie
    46. Fokko Jan Dijksterhuis (UT/VU) bijz. hoogleraar kennisgeschiedenis
    47. Anne Dijkstra (UT), ud science communication
    48. Han Entzinger (EUR) hoogleraar migratie- en integratiestudies
    49. Suzanne Ermers uitgeefdirecteur VBK Uitgevers
    50. Erno Eskens, directeur ISVW
    51. Maxim Februari, ethicus/schrijver
    52. Martha Frederiks (UU) hoogleraar studie van het wereldchristendom
    53. Oene van Geel, violist/componist
    54. Rob van Gerwen (UU) ud filosofie
    55. Halleh Ghorashi (VU) hoogleraar diversiteit en integratie
    56. Marlies Glasius (UvA) hoogleraar internationale betrekkingen
    57. Marieke de Goede (UvA), hoogleraar politicologie, lid Commissie Vrede&Veiligheid van de AIV
    58. Saskia van Goelst Meijer (UvH) UD geestelijke begeleiding
    59. Wouter Goris (VU) hoogleraar antieke, patristische en middeleeuwse Filosofie
    60. Beatrice de Graaf (UU) hoogleraar geschiedenis van internationale betrekkingen
    61. Gjalt de Graaf (VU), hoogleraar integriteit
    62. Bart Gremmen (WUR) hoogleraar ethiek in levenswetenschappen
    63. Maria Grever (EUR) hoogleraar geschiedenis
    64. Bas Haring (UL) bijz. hoogleraar publiek begrip van wetenschap en filosoof
    65. Michel ter Hark (VU) hoogleraar taalfilosofie
    66. Anja van Heelsum (UvA) ud politicologie
    67. Martin van Hees (VU) hoogleraar ethiek
    68. Anton Hemerijck (VU), hoogleraar institutionele beleidsanalyse
    69. Joke Hermsen, filosoof en schrijver
    70. Cris van der Hoek (HvA) docent filosofie
    71. Leon Heuts, hoofdredacteur Filosofie Magazine
    72. Odile Heynders (TiU) hoogleraar vergelijkende literatuurwetenschap
    73. Frank Hindriks (RUG) hoogleraar ethiek, sociale en politieke filosofie
    74. Ernst Hirsch Ballin (TiU/UvA), hoogleraar constitutioneel recht
    75. Rainer Hofmann, Artistic Director SPRING Performing Arts Festival Utrecht
    76. Marijke Hoogenboom, lector Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
    77. Klasien Horstman(UM) hoogleraar filosofie van de publieke gezondheidszorg
    78. Marc-Marie Huijbregts, acteur
    79. Marli Huijer (EUR/HHs) bijz. hoogleraar filosofie en lector filosofie
    80. Ivana Ivkovic, promovenda filosofie
    81. Guus Janssen componist
    82. Oek de Jong, schrijver
    83. Arjan Kappers, musicus
    84. Laura Karreman (UGent) promovenda theaterwetenschappen
    85. Machiel Karskens (RU) em. hoogleraar sociale filosofie
    86. Laurens ten Kate (UvH), bijz. hoogleraar filosofie en religiewetenschap
    87. Bert Keizer, arts/schrijver
    88. Jos Kessels, organisatiefilosoof
    89. Pauline Kleingeld (RUG) hoogleraar ethiek en haar geschiedenis
    90. Jeroen de Kloet (UvA) hoogleraar globalisering
    91. Frans-Willem Korsten (EUR/UL) hoogleraar literatuur en samenleving
    92. Michiel Korthals (WUR) em. hoogleraar filosofie
    93. Gregg Lambert (Syracuse University, New York), hoogleraar Humanities
    94. Christian Lange (UU) hoogleraar Islamologie en Arabistiek
    95. Gerty Lensvelt-Mulders (UvH) rector magnificus
    96. Koen Leurs (UU) ud gender & postcolonial studies
    97. Hans Lindahl (TiU) hoogleraar rechtsfilosofie
    98. Jannah Loontjens, schrijver / filosoof
    99. Marc Loth (TiU) hoogleraar privaatrecht
    100. Geert Lovink (HvA), lector netwerkcultuur
    101. Alexander Maas (UvH) hoogleraar humanisering en verandering van zorg
    102. Frank Meester filosoof/publicist
    103. Anthonie Meijers (TUE), hoogleraar filosofie
    104. Susana Menendez, bestuurder Haagse Hogeschool
    105. Thomas Mertens (RU) hoogleraar rechtsfilosofie
    106. Ruud Meij (UvH) filosoof, adviseur publieke integriteit
    107. Birgit Meyer (UU) hoogleraar religiewetenschap
    108. Antoine Mooij (UU) em. hoogleraar forensische psychiatrie
    109. Jos de Mul (EUR) hoogleraar wijsgerige antropologie
    110. Eggo Müller (UU) hoogleraar media en communicatie
    111. Reinier Munk (VU) hoogleraar geschiedenis van de moderne wijsbegeerte
    112. Bert Musschenga (VU), em. hoogleraar filosofische ethiek
    113. Paul Nieuwenburg (UL) hoogleraar politieke theorieën
    114. Barbara Oomen (UU) hoogleraar sociologie van de mensenrechten
    115. Huub Oosterhuis, dichter en theoloog
    116. Jim van Os (Maastricht UMC) hoogleraar psychiatrie
    117. Martijn Padding, componist
    118. Polly Pallister-Wilkins (UvA) ud politieke wetenschap
    119. Connie Palmen, filosoof/schrijver
    120. Roland Pierik (UvA) uhd rechtsfilosofie
    121. Froukje Pitstra (UvH) ud historisch onderzoek en geschiedenis van ouder worden
    122. Jeannette Pols (AMC/UvA) hoogleraar empirische ethiek
    123. Andrea Poma (Universiteit van Turijn) hoogleraar praktische filosofie
    124. Sandra Ponzanesi (UU) hoogleraar gender en postkoloniale studies
    125. Baukje Prins (HHs), lector burgerschap en diversiteit
    126. Henk de Regt (VU) bijz. hoogleraar wetenschapsfilosofie
    127. Eduard van Regteren Altena, cellist
    128. Mirjam van Reisen (UL/TiU),hoogleraar computing for
    society/internationale betrekkeingen
    129. Ann Rigney (UU) hoogleraar algemene literatuurwetenschap
    130. Ingrid Robeyns (UU) hoogleraar ethiek
    131. Sabine Roeser (TUD) hoogleraar ethiek
    132. Beate Roessler (UvA) hoogleraar ethiek
    133. Jan-Willem Romeijn (RUG) hoogleraar wetenschapsfilosofie
    134. Daan Roovers, filosoof
    135. Simone van Saarloos, filosoof/publicist
    136. Sawitri Saharso, (UvH/VU) hoogleraar burgerschap en morele diversiteit
    137. Eric Schliesser (UvA) hoogleraar politieke theorie
    138. Lydia Schouten, beeldend kunstenaar
    139. Maureen Sie (UL/EUR) bijz. hoogleraar filosofie
    140. Coen Simon, schrijver/ filosoof
    141. Marc Slors (RU) hoogleraar cognitiefilosofie
    142. Arend Soeteman (VU) em. hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap en rechtsfilosofie
    143. Ed Spanjaard, dirigent en pianist
    144. Martin Stokhof (UvA) hoogleraar taalfilosofie
    145. Ernestine Stoop, harpiste
    146. Helen Stout (EUR), hoogleraar-directeur van het ESL Centre for Law, Art & Innovation
    147. Karien Stronks (AMC) hoogleraar sociale geneeskunde
    148. Fernando Suárez Müller (UvH) ud ethiek en duurzaamheid
    149. Caroline Suransky (UvH) ud globalisering – en dialoogstudies
    150. Tsjalling Swierstra (UM) hoogleraar filosofie
    151. Paul van Tongeren (RU) hoogleraar ethiek
    152. Willem Trommel (VU) hoogleraar beleid en bestuur
    153. Iris van der Tuin (UU) uhd Liberal Arts and Sciences
    154. Suzanne van de Vathorst (AMC ) bijz. hoogleraar medische ethiek
    155. Frank Veltman (UvA), em. hoogleraar logica
    156. Wouter Veraart (VU), hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap en rechtsfilosofie
    157. Peter-Paul Verbeek (UT) hoogleraar filosofie
    158. Paul Verhaeghe (UGent) hoogleraar psychoanalyse en klinische psychologie
    159. Marian Verkerk (RUG), hoogleraar zorgethiek
    160. Hans Vermeulen (UvA) em. hoogleraar integratie en culturele diversiteit
    161. Heikelien Verrijn Stuart, rechtsfilosoof, lid Commissie Mensenrechten van de Adviesraad Internationale Vraagstukken
    162. Marcel Verweij (WUR) hoogleraar filosofie
    163. Barbara Vis (VU) hoogleraar politieke besluitvorming
    164. Frank van Vree (UvA) hoogleraar mediastudies
    165. Jack Vromen (EUR) hoogleraar filosofie
    166. Berteke Waaldijk (UU) hoogleraar taal- en cultuurstudies
    167. Wolfgang Wagner (VU) hoogleraar internationale veiligheid
    168. Guido Walraven (Hogeschool Inholland) lector dynamiek van de stad
    169. Gloria Wekker (UU) em. hoogleraar gender studies
    170. Ruud Welten (EUR) bijz. hoogleraar filosofie
    171. Wouter Werner (VU) hoogleraar volkenrecht
    172. Guido de Wert (UM) hoogleraar biomedische ethiek
    173. Pauline Westerman (RUG) hoogleraar rechtsfilosofie
    174. Guy Widdershoven (VUmc) hoogleraar medische filosofie en ethiek
    175. Dick Willems (AMC/UvA) hoogleraar medische ethiek
    176. Marcel Wissenburg (RU) hoogleraar politieke theorie
    177. Rafael Wittek (RUG) hoogleraar sociologie
    178. Sally Wyatt (UM) bijz. hoogleraar, digitale culturen in ontwikkeling
    179. Paul Ziche (UU) hoogleraar geschiedenis van de moderne filosofie
    180. Liesbet van Zoonen (EUR) hoogleraar populaire cultuur
    181. Job Cohen, PvdA-prominent, voorzitter van UAF, stichting voor vluchteling-studenten
    182. Myrthe Hilkens, voormalig PvdA-Kamerlid

    Like

  17. Mirjam zegt:

    Op het journaal werd er gesproken over Dijkhoff die, zich misdragende, asielzoekers wil opvangen in aparte asielcentra. Waarom gebruiken ze daar niet de leegstaande gevangenissen voor die ze willen sluiten. Zijn ze meteen op de goede plek. Kan iemand dit advies doorsturen naar Dijkhoff, misschien begint hij dan eens na te denken!

    Like

  18. Qvic zegt:

    De Italiaanse kunstwacht speelt nu gewoon als een illegale veerdienst. Zij zijn enkel bevoegd in 5 zeemijl rondom hun land. Buiten deze grens is het officieel al internationaal. Daar zij illegalen buiten hun landgrenzen moeten houden, wordt dit nu verzaakt door de Italianen. Want toen ze nog een zelfstandig land waren konden zij dit heel goed bewaken, maar nu ze in de E.U. zitten zal het ineens te duur en onmogelijk zijn om de buitengrenzen te bewaken? Hoe krom moet je denken om dit te kunnen begrijpen.

    Like

  19. Jan zegt:

    Het geestelijk kapitaal en de maffia: Sicilië

    Like

Plaats een reactie