Ivoren Toren ‘wetenschappers’ haten zichzelf en u

Screenshot_31

(Door: Annabel Nanninga)

Europese waarden verdedigen ‘staat haaks op Europese idealen’

Meteen maar de money shot uit het absurde utopische fantasietje dat vandaag in Trouw staat:

De prijs van de ongastvrije houding ten opzichte van vluchtelingen is echter dat de open samenleving wordt ingeruild voor een gesloten samenleving, die haaks staat op de Europese idealen.

Een aperte leugen, de instroom van overwegend moslims met op zijn best een gebrekkig begrip van, maar waarschijnlijk een hekel aan Europese idealen, dát is wat onze open samenleving bedreigt. De grootschalige import van vrouwenhaat, homohaat, cartoonhaat, onderlinge stammenstrijd en Westen-haat die nu al leidt tot segregatie in AZC’s van homo’s, aanslagen, moorden en eerwraak, dát staat haaks op Europese idealen.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Europa, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ivoren Toren ‘wetenschappers’ haten zichzelf en u

 1. elisah zegt:

  Tsja, zulk soort mensen zijn dr in de weetnikskunde.

  Like

 2. Steven zegt:

  Tja..zo lang ze blijven toegeven aan die cultuurbarbaren..zal ook dit land naar de afgrond getrokken worden en is er straks helemaal geen ‘open westerse samenleving’ meer. Maar schijnbaar hebben ze liever dat we EERST ruimhartig zijn met het opnemen van cultuur barbaren, om vervolgens de hele ‘open westerse samenleving’ af te schaffen.
  Ik heb me vaak afgevraagd hoe het nou komt dat men blind (wil zijn) is voor alle gevaren die dreigen voor héél Europa…maar ik kan geen antwoordt bedenken. Schijnbaar is het de luchtvervuiling die het IQ van onze hoogbegaafde leiders heeft doen aantasten. Iets anders kan ik niet bedenken.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Q; “De prijs van de ongastvrije houding ten opzichte van vluchtelingen is echter dat de open samenleving wordt ingeruild voor een gesloten samenleving, die haaks staat op de Europese idealen.”

  Grapje zeker? Welke open samenleving? Die van de islam zit zo dicht als maar kan! Er is al jarenlang een parallelle samenleving; wij en zij. Zij nodigen ons niet uit hoor, sterker nog zij treiteren ons zelfs de hut uit. Eisen van ons dat wij maar moeten aanpassen, maar dat zie je als hoogleraren, schrijvers, filosofen en (of all people…) kunstenaars niet. Dat is een hele erge ver van jullie gezellige elite bedshow! We hadden een open samenleving, waarin je elkaar kon vertrouwen en dat is allemaal weg door de ongebreidelde immigratie. Allemaal mensen die niets hoefden, de taal niet leren en vervolgens tot in de treuren gepamperd, want zielig en zie de stinkende wonden van de zachte heelmeesters!

  Ik ben persoonlijk, na wat behoorlijk geld gekost hebbende akkefietjes, een heel stuk wijzer. Die open samenleving, mogen jullie steken waar de zon niet schijnt; ik ben er wel klaar mee!

  p.s. weer een goed stuk van Annabel, shake ‘m baby!

  Like

 4. ‘Open grenzen’ is geen waarde op zich. Het is een norm. Een onderliggende waarde zou de exogame Westerse samenleving kunnen zijn waarin de vrouw kan trouwen met de man van haar keuze, ongeacht zijn culturele achtergrond. Dit wordt door ‘open grenzen’ niet bevorderd.

  Officieel zouden open grenzen de economie een boost moeten geven, maar dat een norm uit een andere waarde: de vernietiging van de natiestaat. En het economische tegendeel bleek al direct uit de tegen elkaar in maaiende economieën van Noord en Zuid die volgens Robert Mundell wel tot een economisch moeras moesten leiden (Optimum Currency Area, OCA).

  Het verdrag van Schengen is daarom een norm uit een valse waarde, vals omdat het in werkelijkheid niet ging het bevorderen van de economie, maar om de onderliggende culturen af te breken. Zoals alles vals is aan de EU…

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ivoren Toren “wetenschappers”, laat mij niet lachen! RODE MISVORMDE idioten, dat zijn het. Volkomen gek gemaakt door het rode virus, dan krijg je wel deze waanzinnige gedachten en hersenspinsels. Heel het onderwijs, in handen van LINKS, dan krijg je dit!

  Like

  • Steven zegt:

   eind jaren 70 zag je nog een enkele allochtoon in de groep van de klas zitten….anno 2016 zie je nog een enkele autochtoon in de klas.
   Opps…het woord ‘allochtoon’ krijg je daar niet meteen oom agent voor aan de deur? kutvolk!!

   Like

 6. Taljaard zegt:

  Hij werd wakker voor de wekker, zoals bijna iedere ochtend.
  Moeizaam klom hij uit zijn Auping.
  Zijn vriendin gromde, zoals ook bijna iedere ochtend; ”Wekker uit.”
  Van enige erotiek tussen hen beiden was al jaren geen sprake meer.
  Op zijn pantoffels slofte hij naar de badkamer.
  In de spiegel zag hij zijn verlepte zure smoel met daarboven een grijs ragebolkapsel.
  Hij gruwde van de dag die voor hem lag, waarin hij weer een groep eerstejaars studenten een uitgekauwd collegedictaat moest oplepelen waarvan ze de helft niet begrepen.
  Nadat hij zich had gewassen en geschoren trok hij zijn kleren over zijn magere en bleke veganistenlijf aan; grijze sokken, een t-shirt van de wereldwinkel, een geruit katoenen overhemd en een rode corduroy broek. Suede sandalen completeerden het geheel.
  Met zijn slechte tanden kauwde hij alleen aan de ontbijttafel een bakje muffe muesli leeg.
  Met zijn leesbril op snelde hij de krantenkoppen van het NRC, pakte zijn schoudertas, trok zijn naar patchouli stinkende houtje-touwtje jas aan en liep lusteloos uit zijn grachtenpand naar zijn geparkeerde Toyota Prius.
  Maar wacht eens; er was toch nog een lichtpuntje.
  Want morgen zou zijn naam in de krant komen, onder een prachtig artikel waarmee de intellectuele Nederlandse elite af zou rekenen met dat afschuwelijke populisme.
  Het besef dat hij zich ook tot deze elite mocht rekenen toverde zowaar even een glimlach op zijn gezicht, die echter werd afgestraft door een pijnscheut in zijn gelaatspieren,, die zoiets helemaal niet waren gewend.

  Like

 7. Koos zegt:

  Heel snedig merkt 1 van de commentatoren van trouw op dat er geen beta-hoogleraren tussen zitten, alleen “filosofen”,”ethici”, sociologen, etc. Hahahaha!
  Beta’s weten wel beter. OK, er zijn ook goede alfa’s, maar die staan niet op het lijstje.

  Like

 8. Jan zegt:

  EU wetten zorgen er voor dat aanvallers vrij spel hebben

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  LINKS maakt meer kapot, dan ONS lief is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s