De zwakte van de “ongelovigen” stimuleert het geweld van de moslims

Screenshot_58

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De islam is niet vreedzam. Integendeel. De profeet van de islam heeft alle “ongelovigen” afgeslacht en het land uitgejaagd. Het verloopt altijd volgens hetzelfde principe: De moslims komen een land binnen en leven daar parallel aan de oorspronkelijke bevolking. Hebben met hen slechts zoveel contact als noodzakelijk is om in het nieuwe land te kunnen overleven. Ze geven echter niet hun mensen- en vrouwen verachtende ideologie op, namelijk, een onderdrukker van vrouwen en afslachter van ongelovigen te volgen als profeet, maar blijven hem ook in het land der “ongelovigen” volgen. Daar brengen ze vervolgens met hun islamitische connecties een goed georganiseerde parallelle samenleving tot stand. Bouwen in het nieuwe land moskeeën en eisen steeds meer dat ze de verheerlijking van hun profeet en diens wetten ongehinderd kunnen bedrijven. Hoe meer moslims er dan komen, des te meer wetten zij er in het betreffende land doordrukken.

De vrouwen worden gebruikt als broedmachines, die alleen met islamitische mannen mogen trouwen, opdat ze zich zo sneller vermenigvuldigen dan de oorspronkelijke bevolking, terwijl het de moslimmannen is toegestaan ook christelijke vrouwen te nemen en te trouwen wanneer zij zich bekeren tot de islam. Zo verzekeren de moslims zich van hun voortbestaan en hun uitbreiding. Houdt een moslima zich daar niet aan, dan leidt dat tot de zogenaamde “eermoorden.” Het hele systeem van de moslims is zeer goed uitgewerkt en doordacht.

Na enige tijd hebben zij dan, door middel van toetreding en vermenigvuldiging, de meerderheid in het land bereikt en stichten vervolgens hun Kalifaat. De rest van de “ongelovigen” in het land wordt door middel van geweld gedwongen de islam als religie te aanvaarden, velen worden ter afschrikking vermoord en de rest verlaat het land als vluchteling. Zo liep het wereldwijd in meer dan 57 landen af en zo kon de islam zich zo ver verbreiden.

Thans heeft hij Europa op het oog en wordt hij door de Duitse volksverraders genadeloos ondersteund. Niet alleen is de islam een gevaar, hij is tevens de garantie dat hij het voormalige land der “ongelovigen” in een geïslamiseerd land verandert. Normaal gesproken nemen de primitievere volkeren de ontwikkeling van de verder ontwikkelde volkeren over, ook wat betreft de mensenrechten, de moraal en de economische ontwikkeling. Slechts bij de islam is het omgekeerde het geval. Deze vernietigt deze verworvenheden, daar de islam wetten voor Goddelijk verklaard heeft die tegen de mensenrechten ingaan. Hij tolereert geen enkele ontwikkeling van de mensheid, maar houdt de standaard, zoals hij 1400 jaar geleden in de Arabische woestijn te vinden was, voor het enig Goddelijke. Elke vorm van ontwikkeling, in het uiterlijke én in het innerlijke van de mensen wordt beschouwd als verraad aan het Goddelijke.

Daardoor ontwikkelt de islam, en ontwikkelen de mensen die tot de islam bekeerd zijn, zich ook niet verder. Voor hen gelden de regels van de islam, dat zijn de denkwijzen en gedragsregels volgens welke de mensen in de 7e eeuw in de Arabische woestijn geleefd hebben. Ook de gedragsregels van de seksen onder elkaar, zoals die toen golden, gelden aldus tot op de dag van vandaag als bindend voor de moslims.

Geen moslim zou de kinder-ontmaagding, het afslachten der “ongelovigen” en de vrouwenonderdrukking, door hun profeet bedreven, als onmenselijk aanmerken en zo de islam verlaten. Zij houden ondanks deze feiten onverminderd vast aan de islam, wat aantoont hoe gevaarlijk de islam is voor iedereen die ermee in aanraking komt. Men wordt als mens onderworpen aan een hersenspoeling en voor men het zich realiseert, wordt zo’n man, die uiterst vrouwen- en mensen-verachtend gehandeld heeft, nog als Goddelijk vereerd en verdedigd.

Dat zijn geen uitzonderingen. In tegendeel. Er zijn reeds meer dan 2 miljard mensen op deze planeet in deze psychose gevangen en het worden er dagelijks meer. De westerse wereld ondersteunt dat nog steeds ijverig, aangezien zij in haar onverklaarbare naïviteit de deuren van haar landen openzet voor de islam, zodat hij zich daar ongehinderd kan uitbreiden. Vervolgens vraagt iedereen zich af,waarom in hun land het geweld steeds meer toeneemt, in de scholen, in de woningen en in de straten van het land. Dit is evenwel geen natuurwet, maar het logische gevolg van het feit dat men in een land heeft toegestaan een geweldpleger als profeet te volgen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, socialistisch idealisme, Taqiyya, Terrorisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op De zwakte van de “ongelovigen” stimuleert het geweld van de moslims

 1. Japio zegt:

  Goed stuk.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/indoctrineren_kun_je_leren_deel_72.html
  +++

  Like

  • Anna zegt:

   Wat een vreselijke foto
   En het zijn nog Hollandse kinderen ook……..
   ONZE KINDEREN DE NIEUWE GENERATIE!!!! Ik word er misselijk van.

   Like

  • elisah zegt:

   Moeten de moslimkinderen ook op hun knieen gaan bidden in de kerk? Zeker weten van niet want dan komen er grote protesten en wordt er schande over gesproken.

   Like

 3. Jade zegt:

  “aangezien zij in haar onverklaarbare naïviteit de deuren
  van haar landen openzet voor de islam,”
  Volgens mij moet dat zijn: kwaadaardigheid, Bilderberg.
  Wereldbevolking terugbrengen naar de door de elite gewenste
  500 miljoen.(Georgia Guidestones)

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] de kinder-ontmaagding, het afslachten der “ongelovigen” en de vrouwenonderdrukking, door hun profeet bedreven [/quote]

  Dit heeft zeker óók niehiehiets met de islam te maken?
  Kan iemand van degenen die beweren dat het allemaal NIEHIEHIETS met de islam te maken heeft, mij eindelijk eens een keer uitleggen wat de islam dan wél is?!

  Schitterend artikel weer!

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Een uitstekend artikel, geen speld tussen te krijgen en weer voortreffelijk vertaald door Theresa
  Geissler. Het is zo logiisch dat het onbegrijpelijk is dat er nog zoveel mensen zijn die dit niet inzien

  Like

 6. ildiko zegt:

  Juist, bijv. zoals vandaag op DWDD programma, waar een jonge Marokkaanse El Ahmadi zo negatief over Ayaan Hirsi Ali durft te praten. Ahmadi net als alle Marokkanen alleen met Marokkaanse genen met extra lange tenen eist dat zij ook NEDERLANDSE is omdat zij is hier geboren???? nou er is niemand die haar een repliek durft te geven, wie zij denkt dat zij is??? Marokkaan geboren met Marokkaanse genen, dan ben je Marokkaanse, Nederlander geboren met Nederlandse genen dan ben je Nederlander. Zo simpel is dat, een paspoort of dat je hier bent geboren maakt je nog geen Nederlander. EN DAT IS GEWOON NORMAAL, MAAR JE KAN VERNEDERLANDST, WANNEER JE DEZE CULTUUR WAARDEERT EN RESPECTEERT.

  Like

 7. joga zegt:

  100 % gelijk. Maar het oerdomme linkse landverradersvolk kijkt de andere kant op , richting Mekka welteverstaan. Wanneer nemen de Europese landen eens maatregelen om hun bevolking te beschermen tegen deze volslagen ISLAM-gekken.

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Dat is juist Thérèse, dat is wat er met de etnische bewoners van Europa gaat gebeuren. Niet alleen vervangen door barbaren, maar afgeslacht worden door die Satansbende van Allah, dat is wat ons wacht!!
  Met “dank” aan de EU!

  Like

 9. P Glas zegt:

  Er is geen laffer volk, dan de nederlanders. Ze pikken echt alles, zelfs dat hun kinderen in nederland een verschrikkelijke toekomst tegemoet gaan. De islam, als dat niet gestopt wordt, gaan ze donkere en bloederige tijden mee maken.

  Like

  • Harry zegt:

   Al sinds Joop den Uyl werden we murw gemaakt en hebben ze ons zwaar gedemotiveerd en gestraft als je jezelf of je bezit danwel familie wilde verdedigen .
   Vraag me af of dat toen al met opzet zo in gang is gezet of dat het zo’n laffe socialistische karaktertrek was die ze ons min of meer per ongeluk hebben opgelegd .
   Heb altijd de neiging om , als er socialisten bij betrokken zijn , te denken dat er kwade opzet in het spel is .i

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Harry: 23.01. uur, op 31/3. Het is boze opzet, Harry!

    Like

   • Anneke zegt:

    Dat is dus al-weer 43-jr. lang……VEEL te lang de rooie rattenplaag moeten voelen. Ons land is letterlijk aangevreten en kapot gereten.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   P Glas.
   Ik begrijp wat u wil zeggen maar het komt tamelijk ongenuanceerd over.
   Ik ben het dan ook totaal niet met u eens als u stelt dat er geen laffer volk dan het Nederlandse volk is.
   Wacht u maar op de komende gebeurtenissen. U zult nog trots kunnen zijn op uw volk!

   Like

   • Paul, je bent en blijft een man naar mijn hart!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Paulzwueste: 17.44. uur. Laten we het hopen, Paul!

    Like

   • P Glas zegt:

    Dan zijn jullie optimistischer dan ik, als ik kijk naar de afgelopen vele jaren, waar alles maar voor zoete koek geslikt wordt, en de overheid maar doen kan waar het zin in heeft!
    Het eigen volk wordt volkomen genegeerd, in alles, behalve als het om de euro’s gaat,
    dan weet men het eigen volk te vinden. Het nederlandse volk is lui en bang voor eigen hachje. Op 6 april zullen we zien of u gelijk hebt, hoeveel nederlanders de moeite nemen om te stemmen. Trouwens, rutte was WEER bij obama, dus bij een nee, wordt keihard deze uitkomst genegeerd. Na 6 april hoop ik u weer te spreken!!!!!!!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Hartelijk dank voor je lieve compliment!!!

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  Bij de baard van de profeet; vrede zij met hem, ook DIT heeft natuurlijk weer helemaal niets met de islam te maken, allahu akbar nog an toe!

  http://westerse-beschaving.org/video-vrouw-gestenigd/

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. P Glas zegt:

  Theresa Geissler, denkt u nu echt dat er nog grote aantallen patriotten zijn in nederland!
  Die aantal, als die er al is, haalt niets uit. De nederlander is het vechten verleert, de verzorging staat heeft hen verwent. Men is druk met zich zelf en maakt zich niet druk om de ander!

  Like

  • En dan vindt U het kennelijk nodig om die tendens nog wat aan te wakkeren, door hem hier eventjes lekker te gaan benadrukken en inwrijven, niet?
   Ik beweer helemaal niet, dat er in Nederland grote aantallen patriotten te vinden zijn; Het enige dat ik weet, is, dat het patriottische geluid, dàt hoorbaar is, hoorbaar moet blijven, zodat het misschíen nog eens meer mensen aan het denken zet!
   Is onmiskenbaar een proces van járen, zo niet van decennia, maar het alternatief is: het bijltje erbij neergooien en ja, dan kunnen we het inderdaad wel schudden!
   Daar verandert uw pessimistische constatering ook niets aan, integendeel!
   Overigens begrijp ik niet goed, dat U nog de moeite neemt, te reageren, als U er tóch zo tegenover staat: Dat heeft dan toch geen zin!
   Petra Raab -ja, de eigenlijke auteur van dit artikel- heeft als lijfspreuk: “Am Ende siegt immer die Wahrheit!” En gelijk heeft ze! (Al vervang ik persoonlijk liever het woord “waarheid” door “realiteit.”
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • P Glas zegt:

    Theresa Geissler , ik ben blij dat u het woord “realiteit.” gebruikt, die realiteit die zie ik maar al te duidelijk. En, ik neem zeer graag de moeite en de tijd, om mijn visie kenbaar te maken.
    En ik sta ook zeker open, voor de mening van een ander, graag zelfs!
    U ziet die tendens OOK wel, wij nederlanders kankeren veel, maar om achter de pc weg te komen, is een heel ander verhaal. Zie maar bij de verhoging van de pensioen leeftijd, een zeer ingrijpend maatregel, die ook financiële ernstige gevolgen heeft, hier wordt dat zonder enig protest geslikt. De fut is afgeschaft, terwijl ook ik mijn hele werkzame leven er voor betaald hebben, geen enkel protest. En zo kan ik nog wel door gaan. Als u zegt het is onmiskenbaar een proces van jaren, zo niet van decennia, zo kan ik het ook wel. Het gaat mij er om, als we nu niet opstaan tegen het huidige wanbeleid en de islamisering, zijn wij, het gewone volk, de verliezers.
    Dit is een land zonder toekomst, ja één, een donkere!

    Like

 13. Brett Nortje zegt:

  Reading Dutch is easy to me, but perhaps you will understand English more easily than my native Afrikaans.

  As a white South African this is all remarkably familiar. I can even predict how it is going to end.

  The international community has the blood of tens of thousands of murdered white South Africans on its hands. Now that the media photo-opportunity is over the international community that were so vocal during my idyllic childhood are nowhere to be seen.

  Make no mistake, these people are refugees from destructive AIPAC-wars. So, it seems the role of Organisations like the UNITED NATIONS is to bully the at-risk-of-genocide population of the Dutch speaking colony at the Southern tip of AFRICA but it does not hold anyone else to the same standards. Not the US, not Israel. Not the Islamic countries, not their refugees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s