FOTOSHOPPER: “Na foutieve voorlichting bij voorbedrukte aangiftes tegen Wilders nu opnieuw kwalijke manipulatie van allochtonen bij referendum”

pechtold_d66_stem_voor

(Klik op afbeelding voor groter beeld!)

Door:
“Onno”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER: “Na foutieve voorlichting bij voorbedrukte aangiftes tegen Wilders nu opnieuw kwalijke manipulatie van allochtonen bij referendum”

 1. N.E. Derlander zegt:

  Hoe rechtsstaat?

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Oeps! Moet zijn: Hoezo rechtsstaat?

  Like

 3. Karen zegt:

  Echt humor, ik moest er erg om lachen. Maar bij nader inzien: breng ze niet op een idee, sommige lui zie ik echt tot alles in staat.

  Like

 4. carthago zegt:

  Schitterend, schitterend, schitterend!!!!!
  El capone pechtold, wir schaffen das in de Eussr. Ein pechtold, Ein fuhrer.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De ploert Pechthold, tekent er graag voor! Deze bilderberggangster, zag er “geen been”, in, om samen met RUTTE (VVD) op bezoek te gaan bij de duivelse Bilderbergclub. Het is de ergste verrader, van Nederland!

  Like

 6. Ah ja, natúúrlijk! Alleen moet, om deze vorm van manipulatie kans van slagen te geven, aan die Allochtonen wèl goed duidelijk gemaakt worden, wie en wat Wilders eigenlijk ís.
  Want bij die eerste manipulatie bleken velen van hen dat niet eens te weten…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Duitse topjournalist geeft toe dat de mainstream media leugens verspreiden: “We liegen allemaal voor de CIA”

  Nu er steeds meer propagandaoorlogen worden gevoerd leek het de Amerikaanse financiële nieuwssite Zero Hedge een goed idee om lezers eraan te herinneren ‘hoe naïef veel westerlingen zijn over het dagelijkse nieuws’.

  De Duitse topjournalist dr. Udo Ulfkotte zei op televisie dat hij door inlichtingenofficieren werd gedwongen bepaalde artikelen te schrijven. Als hij niet meewerkte zou hij zijn baan kwijtraken, zo vertelde hij.

  In gesprek met RT zei Ulfkotte: “Ik ben 25 jaar journalist geweest. Ik heb geleerd te liegen, te bedriegen en het volk niet de waarheid te vertellen.”

  “Nu de Duitse en Amerikaanse media het Europese volk hebben geprobeerd klaar te stomen voor een oorlog met Rusland, is er wat mij betreft een grens overschreden en heb ik besloten op te staan en te zeggen dat het niet goed is wat ik heb gedaan,” ging hij verder. “Ik heb mensen gemanipuleerd en propaganda tegen Rusland verspreid. Mijn collega’s worden omgekocht om mensen te misleiden, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa.” >>>>> http://www.ninefornews.nl/duitse-topjournalist-geeft-toe-dat-de-media-alleen-maar-leugens-verspreiden-we-liegen-allemaal-voor-de-cia/

  Like

 8. Anneke zegt:

  Linkse maffia doet er echt alles aan, om hun verlies te verdoezelen. Fouten toegeven is in hun belevingswereld….mega slap. Terwijl het inzien van eigen fouten juist een talent is. Een Geschenk, je hebt de kans om jezelf te spiegelen en gemaakte fouten proberen niet weer te maken. Geert Wilders krijgt zonder meer Bijzondere Kracht (dus Energie) om door te BLIJVEN vechten, tegen de vervuilde NWO-NAZI’S .

  Like

 9. Duchesne zegt:

  Waarom kan zoiets als Pechtold bestaan, het is geen man, het is geen vrouw, het is een ruggengraatloos stuk onbenul dat corruptie gewoon openlijk steunt en er volop aan meedoet. Waarom word dit gezwel niet uit de kaner verwijderd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s