Het Trojaanse varken

Screenshot_48

(Door: “SPRX”)

Dinsdag tijdens het de debat over de aanslagen in Brussel zagen we een directe clash tussen Geert Wilders en alle andere fractievoorzitters over de ideologische rol van de islam bij het jihadistische terrorisme.

“Maar ze steunen het” , riep Wilders uit over de overgrote meerderheid van de moslims in Molenbeek en elders. Dat is precies de kern van de zaak. Van mensen uit het communistische verzet heb ik ooit geleerd hoe moeilijk de onderduik is. Verdwijnen in een safehouse, de logistiek van geld, bonnen, eten, valse persoonsbewijzen, het vergt een grote groep toegewijde mensen die hun leven op het spel zetten om een paar mensen te verbergen en te redden.

De Jihadisten kunnen ongehinderd door heel Europa reizen van moslimenclave naar No-Go-Area, zonder op de radar van de veiligheidsdiensten te verschijnen. Ze zijn daar veilig, er zijn safehouses, geld, eten, etc. Maar bovenal krijgen ze respect en steun. De moslim omerta verhindert elke hulp of tips aan de politie.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het Trojaanse varken

 1. M.A.L. Sion zegt:

  En Rutte zei: We zijn met meer !!!
  ‘We’ = de wegkijkers.
  Als we Nederland willen behouden voor de NEDERLANDERS (=autochtonern) dan zijn we met MINDER.
  Er wordt ook gerefereerd aan Hitler met zijn nazi-bende, die een kleine minderheid van de bevolking uitmaakte. Eveneens Lenin die aanvankelijk ook maar een kleine kern aanvoerde maar wel het hele Russische (later Soviet-) volk onderdrukte.
  Die minderheden heersten over een menigte WEGKIJKERS inclusief ANGSTHAZEN.
  De huidige situatie is net even iets anders. De islam-vijand groeit als kool en is op korte termijn een aanzienlijke massa.
  Het is nu wachten op dag X. De islam wacht ook, op het teken om …..
  Het is de vraag of de patriottische autochtonen dan klaar zijn om weerstand te bieden??
  Zullen ze zich tegen die tijd voldoende georganiseerd hebben?
  Er is nog hoop maar dan moeten wel eerst een heleboel mensen wakker worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Anneke zegt:

   Toch zullen de islamieten de vurige strijd VERLIEZEN. Dankzij hun chaotische blik / – reageren op de situatie, totaal niet in staat ’n goede organisatie / – orde te scheppen. Eenheid ONT-BREEKT in de cultuur van mohammed en allah ruimschoots. De nazaten van Israel; incl: – van het bijna vervlogen christendom kunnen wel goed organiseren en zullen overwinnen / -leven.

   Like

 2. Duchesne zegt:

  Frankrijk staat in brand en niets te lezen in onze pers? In Belgie vieren groepen feest omdat er een aanslag is gepleegd, de pers zwijgt. Overal word verzwegen en verstopt, de lafheid van de eigen bevolking bied de gelegenheid……de jihadistische moslim neemt die gelegenheid en de rest van de moslims volgt, zowel vanuit geloof en angst als vanwege het falen van de overheid. Mensen zijn niet blind, als autochtoon help ik “mijn” overheid ook niet meer, want ik word door die overheid in mijn nek gepist als bedankje en ondertussen word ik vervangen als burger.
  Er ligt ergens een verslag over de enorme groei van criminele maffia groepen die via de AZCs hun personeel invoeren. Verschillende nationaliteiten, een gezamelijk geloof en vrijwel ongestraft plunderen in de gastlanden.
  Onze vijand is in de eerste plaats de pers die verzwijgt en de politiek die met het asielbeleid genocide pleegt ophet eigen volk. Een regering is er ten dienste van de bevolking, anders is de bevolking slaaf.
  Maar onze grootste vijand zijn we zelf, door niets te doen en toe te kijken, hopend dat de politie het wel oplost. De politie daarentegen is zelf zo zwaar in de stress dat men getinte mensen vermijd en blanke mensen met een berg agressie tegemoed treed, om bij zichzelf nog enige autoriteit te Vinden.
  Dan heb je gewoon je macht verloren en compenseer je. En dat is waarom asielanten ongestraft kunnen stelen, verkrachten en feitelijk doen wat het instinct ingeeft.
  En waarom u als autochtoon per definitie als crimineel word benaderd.
  Omdat die agenten het overzicht zelf kwijt zijn en bij hun bazen de angst geen promotie te maken of te worden ontslagen groter is dan het gevoel deel te zijn van de samenleving. Politie staat momenteel buiten de samenleving, men ziet onrecht en leugen vanuit de politiek en toch bied men de politek bescherming om te blijven liegen en bedriegen. Dat is buiten de samenleving staan, een agent die in de samenleving staat looopt mee met de demonstratie en mept geen boze burgers wezenloos het ziekenhuis in, een agent die in de samenleving staat beschermt zijn medemens.

  Verwacht niets meer van uw overheid, enkel dat men uw geld wil en u overbodig bent.
  Wees voorbereid op het slechtste, hamster noodzakelijke medicijnen en voedsel, kijk hoeveel mensen u kent in uw omgeving waar u mee samen kunt werken. Op dit moment zijn kruisbogen en luchtdrukwapens nog vrij in Nederland, voor huisbescherming is het iets, beter dan niets. Er bestaan nog antieke vrijgestelde wapens, ook dubbelloops geweren en kogelgeweren die nog vrij te verkrijgen zijn. Oud, maar nog werkzaam. De munutie kunt u in onderdelen nog in de ons omringende landen krijgen, en de zwavel van een doosje lucifer als je dit van de lucifer afsnijd heeft in totaal de kracht van een militaire geweer patroon. Wees er voorzichtig mee, het is niet vrijgesteld omdat het zo geweldig is en oude spullen zijn ook precies dat, oud. Een T ford op superbenzine laten rijden is een kapotte auto hebben. Zo ook met oude wapens, daarhoort aangepaste munutie in zoals men toen had qua lading en kracht. Verkrijgbaar bij verschillende wapenzaken in Nederland, vrijgestelde wapens…..antieke wapens. Vanaf 18 jaar.
  Op you tube staan vele tips en tricks voor zelfverdediging en huisbescherming, tegen lage kosten.

  Een korte scherpre lans is heel nuttig in huis, houd mensen op afstand en prima om mee boven aan de trap te staan. als stopmiddel werkt zelfs een bezemsteel als u deze schuin omhoog richt en met de voet op de bezem gaat staan. Brandblussers zijn perfect voor een eerste snelle reactie, spijkerplanken bij de voordeur als nachtbeveiliging heel effectief, plakfolie op ruiten van deuren en opengaande ramen zodatruiten niet meer zo eenvoudig worden ingeslagen, een tweede slot van een ander soort op de voordeur, cilindersloten zijn geen veilige sloten….

  Een noodtas die gevuld is met eten, drinken en nog enkele spullen zodatje per direct kunt vluchten indien nodig, en een plan. Waar ga je heen, heb je kans er te komen zoals je denkt dat je er moet komen?
  Word je mogelijk tegengehouden door bijvoorbeeld politie of douane. Het is tijd mensen, om te gaan nadenken wat je gaat doen. Vechten of vluchten, passiviteit of agressivieteit.
  Vluchtgedrag is mensenlijk, agressie die doet volgen ook. Als er een schaap over de dam is…..

  Wanneer is het fout: wanneer u niet meer via een route durft te lopen terwijl u dat jaren lang zonder probleem wel deed. Als u dingen niet meer doet uit angst terwijl u dat eerst zonder nadenken deed. Maar echt fout is het als u bij uw huisarts antidepressiva heeft gehaald of krijgt voorgeschreven om uw angsten voor de toekomst te onderdrukken. Dat is het punt waar u veiligheidsgevoel dusdanig is aangetast dat uw leven en persoon grondig moet herzien.

  P.s. Wat je uitstraald is wat je aantrekt, en zwakheid of angst is een magneet voor ellende. Ga op een vechtsport. Indien mogelijk, Kraf Maga of Pentjak Silat zijn voor iedereen haalbaar. Een bus spuitpleiser is nuttiger dan haarlak en tot op heden vrij te bezitten.
  Er zijn schietcursusen te boeken via internet in oa Polen en Bulgarije, een leervakantie zeg maar.
  Neem survival cursussen, vooral voor je zelfvertrouwen en je leertnuttige zaken. Het is nog leuk ook.
  Kortom, kom in actie, al is het maar voor jezelf, voordat je het weet ken je meer mensen die jou begrijpen en steunen, en visa versa. Via internet leer je enkel mensen kennnen die hun huis niet uitkomen. veiligheid is jou eigen verantwoordelijkheid, verwachten dat een ander dat regeld kost ofwel je vrijheid en je bezit, en het zal per definitie een teleurstelling worden want alleen jij kunt op het moment handelen zoals dan nodig is. De overheid wil handhaven, beschermen is daarom een reclamespreuk die mensen graag willen geloven. Ik heb mensen in nood gezien, en politie die ineens ergens anders moest zijn of gewoon omdraaide en mensen aan hun lot overliet. De straf om iemand een dwarsleasie te schoppen of iedere week een dialyse te laten ondergaan is minimaal. Onze “gasten” weten dat, van hun kant gezien zijn onze wetten zwak en belachelijk en gemaakt om te negeren. Onze opvoeding en fatsoensnormen en het principe wederzijds respect kunt u gerust gaan afleren, het zijn gedachten die u het leven kosten, want u aanranders / aanvaller beschouwen die zaken als een vrijbrief om u met geweld tot wat dan ook te dwingen.
  Moraal is een luxe die enkel werkt tussen gelijken die bereid zijn die gelijkheid te behouden en daar moeite voor doen. Voor ieder ander is het een extra zwakheid.
  De andere zwakheid is geloof, want wat niet mag of een gelovige in de hel doet belanden is iets wat vermeden word. Gebruik die zwakheid. Er is geen hel of hemel, enkel hier en nu, en misschien morgen, ligt aan u zelf en hoe graag u op deze wereld rondloopt.

  Nog een paar tips: Engeland heeft 60 miljoen inwoners, 3 miljoen ervan zijn moslims. De meeste daarvan zijn vadsig en leven bij elkaar insteden. Als daar burgeroorlog komt is de winnaar duidelijk.
  Zwitserland wil geen vluchtelingen omdat het de samenleving destabiliseerd, als u ook als vluchteling komt bent u voor hun ook een destabiliserende factor…..
  In principe is een vluchteling iemand die mee eet uit de voorraadkast van de gastheer/ vrouw.
  Iets te bieden hebben zoals vakkennis of gewoon alles aanpakken en zelf je maal verdienen word overal gewaardeerd.

  Succes medeburgers, tot binnenkort, ergens.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Goed stuk Duchesne.
   Gezien de rotzooi en herrie die de moslims in Egeland maken dacht ik dat het percentage beduidend hoger, meer naar 10 of 20 %, zou zijn.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Duchesne: 13.38. uur. Heel goed doordacht van U, Duchesne. Maar het grootste gevaar, zijn de verraders der POLITIEK. Van links tot rechts, alleen de PVV komt nog op voor de eigen bevolking.
  En zolang “de stomme kiezers”, zich laten beïnvloeden door de linkse pers, media en omroepen, komt deze kiezer NIET in VERZET!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  [quote] Alleen dat veranderde op slag, toen de jihadisten op de stoep stonden, en gingen de ‘goede’ moslim buren voor bij het aanwijzen van huizen waar christenen woonden. [/quote]

  Daarom zeg ik altijd dat er geen ‘goede’ en ‘aardige’ moslims bestaan; ze hanteren ALLEMAAL DEZELFDE VUILE KORAN!

  @ Duchesne 31 maart 2016 om 13:38

  U geeft waardevolle tips maar hopelijk beseft u dat er veel mensen zijn die het vechten lichamelijk en psychisch niet (meer) kunnen opbrengen.
  Trouwens: wat moet je met wapens als hele hordes mohammedanen je huis komen bestormen en je bent zelf maar met twee personen of nog erger, alleen? Die meute kun je dan écht niet de baas hoor.
  Wat als je niet eens de kracht hebt om zonder pijn een gewicht van 1 kg te dragen?
  Op een gegeven moment denk je bij jezelf dat je gewoon liever dood wilt zijn nu de zaak tóch verloren is. Vooral als je niet meer één van de jongsten bent.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Ik weet wat u bedoeld met zwakte, met niet meer jezelf kunnen verdedigen. Ik besef welke angsten vooral ouderen hebben en mensen die ziek zijn en de dagen al proberen door te komen zonder teveel pijn of beroerdheid.
   Ik weet het, ik kan enkel zeggen dat er mensen zijn die voor die mensen zullen opkomen, die ook voor die mensen zullen vechten. En vrees niet de gedachte aan een horde doorgedraaide moslims, want zo sterk zijn ze niet. Het is ons beeld vanuit een passieve houding, als toeschouwer. op het moment dat wij met geweld terugslaan kunt u wereldrecords in sprinten herschrijven en lange colonnes zuidelijk zien reizen, om nooit meer terug te komen.
   Ik heb zelf een aantal malen met de lieden conflict gehad, maar met minder als drie tot vier blijven ze weg, het zijn geen helden maar Groepsdieren. Neem maar eens het initiatief tot geweld tegen een klein groepje, dan worden het bijna altijd eenlingen op de loop.
   En ja, ik ben wel in staat de wapens op te nemen, het had fijn geweest als die beschikbaar waren. Maar het schijnt dat in tijden van conflict die dingen als paddestoelen tevoorschijn komen, dus ik heb hoop.

   Heb medelijden met de religieuze fanaten als de autochtonen wraak gaan nemen, wij zijn vele malen feller dan hun ooit kunnen zijn, we hebben alleen een rem op ons geweld gezet omdat we proberen logica en redelijkheid ons leven te laten leiden. Omdat we proberen op te bouwen, iets wat constructief gedrag vereist. De moslim bouwt niet op, die verbruikt en misbruikt, in naam van het geloof. Nu we er massaal achter zijn dat onze gastvrijheid word misbruikt zal het gevolgen hebben. Onze woede zal alle moslims treffen, en wij zijn wreder dan we zelf beseffen. Geweld zit ons in de genen, meer dan u kunt vermoeden.
   Overal in Nederland wachten mensen op die ene druppel, en ik denk dat het begin mei zover zal zijn. De onbeschoftheid vorig jaar op dodenherdenking door allochtonen heeft in mijn kennissenkring iets opgeroepen van woede dat ik nog niet eerder heb gezien, dit jaar zal er van toekijken geen sprake meer zijn, we zijn het als volk collectief compleet zat.
   Houd hoop, want er zijn genoeg Nederlanders die aan uw zijde staan en wel sterk genoeg zijn om terug te slaan.
   Zolang u in staat bent dingen uit te zoeken en informatie te verzamelen vecht u op uw manier ook mee. Er zijn vele manieren van strijden, en er bestaan ook vele soorten wapens. Sommige wapens vereisen geen kracht en zijn vele malen effectiever dan geweren. Informatie verzamelen is er een van, informatie openbaren een ander. Namen, adressen kentekens, foto’s van onze gasten tijdens hun misdrijven, en soms is even niets hebben gezien ook een stukje van bijdrage. Het word binnenkort wel duidelijk.

   Niet wanhopen, zoek de woede in u en zoek de weg waar uw kracht ligt, bedenk dat achter een soldaat in het veld 10 anderen staan die stukjes doen qua bevoorrading, medische zaken, informatie verstrekken etc. niemand is nutteloos, nutteloosheid is een gevoel, net als machteloosheid. We zijn machtig, ons enige manco is het denken dat anderen ons respecteren omdat wij respect en onderdak aanboden…..iets dat ook in onze volksaard zit.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Duchesne 31 maart 2016 om 21:25

    [quote] En ja, ik ben wel in staat de wapens op te nemen, het had fijn geweest als die beschikbaar waren. Maar het schijnt dat in tijden van conflict die dingen als paddestoelen tevoorschijn komen, dus ik heb hoop. [/quote]

    Diep respect voor u!

    [quote] Overal in Nederland wachten mensen op die ene druppel, en ik denk dat het begin mei zover zal zijn. [/quote]

    Ik hoop toch zó dat u gelijk krijgt!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Duchesne.
    Ik sta helemaal achter datgene wat u schrijft. Al diverse malen heb ik de wanhopigen hier proberen moed in te spreken. De realiteit is eenvoudig wij hebben een kracht die de vijand totaal ontbreekt. Zij zijn zwervers die hier niets te zoeken hebben en ze weten het heel goed. wij vechten voor onze vrijheid en ons eigen land. Dat zal, welke vijand dan ook, nooit van ons afnemen. Onze kracht groeit elke dag…
    De islam zal vernietig worden!

    Like

 5. Duchesne zegt:

  Ik had liever in een stabiel land gewoond waar iets werd opgebouwd en mensen zonder angst of wantrouwen konden Leven. Maar onze politici vonden het beter ons te verkopen en we hebben te lang niets gedaan in de hoop dat dingen vanzelf goed kwamen. Dat is dus niet, maar het zal goed zjn nu de ballon te zien knappen dan de aankomende dertig jaar alleen aftakeling te zien. Het komt goed, maar het zal een prijs hebben, dat maakt vrijheid en vrede ook waardevol, dat het niet zomaar komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s