Het “ware” probleem: “Vluchtelingen” kunnen niet zwemmen

Screenshot_62

(Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs was er in “Die Welt” een lachwekkend interview te vinden. De bijdrage houdt zich bezig met de “vluchtelingen”problematiek in de zwembaden. Zoals bekend zorgen “vluchtelingen” op grond van seksuele overvallen niet alleen in Duitsland, maar ook in Oostenrijk voor krantenkoppen. Echter, zo staat in “Die Welt”, het grootste probleem zou zijn dat “vluchtelingen” niet zouden kunnen zwemmen. Berthold Schmitt, de bestuursvoorzitter van de Duitse vereniging voor het zwemwezen e.V. en tegelijkertijd secretaris van de Keulse zwembaden GmbH, komt uitvoerig aan het woord. Hij spreekt van “betreurenswaardige op zichzelf staande gevallen” wat betreft de seksuele overvallen.

ongecensureerd.at

Zwembadverbod voor “vluchtelingen” niet gerechtvaardigd

“De nieuwe uitdagingen” met de “nieuwe burgers” Zouden echter zijn dat ze  geen Duits spreken, geen notie van een Duitse of Europese badcultuur zouden hebben en dat slechts heel weinig van hen zouden kunnen zwemmen. Schmitt bagatelliseerde ook het probleem tussen de autochtonen en “vluchtelingen”. Letterlijk staat er: “We hebben Duitsers, die er een puinhoop van maken, evenals Italianen, Turken, Afghanen, Nederlanders enzovoort. Je kunt dit niet koppelen aan huidskleur, geslacht, leeftijd of nationaliteit”. Hij denkt niet over een zwembadverbod voor “vluchtelingen”. Daden van individuen zouden geen algemeen zwembadverbod voor “vluchtelingen” rechtvaardigen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.word[press.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het “ware” probleem: “Vluchtelingen” kunnen niet zwemmen

 1. Tistochwat zegt:

  [quote] Je kunt dit niet koppelen aan huidskleur, geslacht, leeftijd of nationaliteit”. [/quote]

  Maar toch wél aan de islam?!
  Of zou de ‘badmeester’ dit niet willen horen?

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Berthold Schmitt is een smerige eigenvolk verradende nsb-rat die verzopen zou moeten worden in een van zijn eigen zwembaden.
  Smerige asielratten die in het water schijten of zichzelf daar bevredigen verdienen het om boven hun klote landen uit een vliegtuig gedropt te worden zonder parasute.
  Maar ach, we hebben niet eens genoeg vliegtuigen om snel al die miljoenen parasieten op deze manier te retouneren naar hun fucking home countries, dus mogen ze van Berthold lekker hun gang gaan met het bevuilen van Duitse zwembaden. Kan het nog gekker, jazeker kan dat, vet meer dan de helft van de Duitsers is compleet geschift (in ieder geval alle stemmers op de linkse en liberale kliek) en laat het maar gebeuren.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Elena zegt:

  Er geldt slechts één regel……..zwemmen of…verzuipen kreng.

  Like

 4. carthago zegt:

  Wat een leugen zeg! Kokosnoten blijven netjes drijven, zelfs als je ze een dag lang onderdompelt! Ik wil dat graag bewijzen voor deze nazi.

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Het ware probleem wordt genoemd dat de “vluchtelingen” niet zouden kunnen zwemmen. Wat denkt Schmitt nou, dat dit tuig komt om zwemles te nemen. Overigens kennen ze geen enkele andere cultuur dan hun islamitische geweldscultuur en hebben ze geen enkele interesse naar onze ‘badcultuur’.

  Like

 6. Jan zegt:

  “Vluchtelingen” kunnen niet zwemmen”

  Mooi.

  Like

 7. Jan zegt:

  Berthold Schmitt: “Je kunt dit niet koppelen aan huidskleur, geslacht, leeftijd of nationaliteit”

  Als hij het verschil in gedrag veroorzaakt door huidskleur nog niet heeft gezien moet hij eens een blik werpen op de VS of Zuid-Afrika waar menig zwarte meent dat hij rechten kan ontlenen aan zijn huidskleur. Hem is dus ook nog nooit het verschil opgevallen tussen mannen en vrouwen wat biologisch wordt bepaald, en dat er geen verschil is tussen pubers en volwassenen, Aziaten en westerlingen. Wat een achterlijk figuur. Typisch linksdraaiende malloot, maar ja, van dergelijke gekken komt dan ook o.a. het genderisme en de multikultiwaanzin.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het wordt met de dag gekker, in Duitsland. Alles, zelfs de grootste onzin, wordt verteld door LINKS en de “gutmenschen”, zoals deze badmeester, om toch vooral deze azieligerds uit “de wind “, te houden.

  Like

 9. Dicksy zegt:

  Als ze niet kunnen zwemmen waarom willen ze dan hun wetten stellen in de zwembaden ? Waar zouden ze het trouwens geleerd hebben, in hunne zandbak ?
  Het is toch duidelijk dat ze onze hele maatschappij willen ontwrichten en naar hun hand zetten en nog zijn er kloten die dit niet willen zien en ze maar blijven goedpraten.
  Ziek wordt een mens ervan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s