Israël: Vrijhandelsakkoord met China gepland

Screenshot_59Yandong en Netanyhau bij de opening van het China-Israël-Innovatiecentrum in het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu sprak dinsdag tegenover de Chinese viceminister-president Liu Yandong zijn dankbaarheid en erkenning uit voor haar vastberadenheid en engagement voor een vrijhandelsakkoord tussen Israël en China. De ontmoeting vond plaats in het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken.

Israel Heute

“Ik heb me er zeer over verheugd om van viceminister-president Yandong te horen te krijgen dat China bereid is om onderhandelingen te starten over een vrijhandelsakkoord”, aldus Netanyahu.

Zo´n akkoord met China zou de wederzijdse samenwerking op vele verschillende terreinen belangrijk verbeteren. “Er zijn zoveel terreinen waarop we kunnen samenwerken. Bijvoorbeeld in de gezondheid, de landbouw, de informatietechnologie en op nog veel andere terreinen. De samenwerking met China kan verbazingwekkende resultaten opleveren en we denken dat Israël daarvoor de perfecte partner is”, zei Netanyahu. Yandong beaamde dit en zei dat een uitbreiding van de samenwerking ten voordele zou zijn van beide naties en dat men zich zou bewegen in de richting van grote gemeenschappelijke projecten.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, Israël. Bookmark de permalink .

9 reacties op Israël: Vrijhandelsakkoord met China gepland

 1. Elena zegt:

  Bravo voor Israel en China !!!
  Weg met de hypocriete EU !!!

  Like

 2. biebie zegt:

  Wederom slim van de EU om israel te boycotten hetzelfde als rusland te boycotten voor het niet bewezen neerschieten van vlucht MH 17.
  Ze snijden zich alleen zelf in de vingers die slimmerikken.
  Alweer een export land minder.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  In China zijn antisemitische clubs als BDS kansloos.
  Chinezen zijn praktisch ingesteld, die, kijken naar wat het hen oplevert, de rest zal ze worst wezen.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  En die vervloekte EU en Obama maar bonen vreten!!!

  Like

 5. D. G. Neree zegt:

  Het is het westen, dat door de eigen geopolitieke houding en psychopatische beleid langzaamaan geïsoleerd raakt van de rest van de wereld. Daarnaast zal binnenkort de pleuris uitbreken (pardonnez le mot) als de immigratie tot volle wasdom is gekomen en er gevechten in de steden gaan plaatsvinden.

  Like

 6. johan zegt:

  Goed voor Israel en China, de EU laat Rusland met een export belang van 70 miljard schieten en ze nemen de oekranie voor 1 miljard getuigd van economische inzicht.
  We weten allemaal dat MH17 is neer gehaald door de Oekranieers, vandaar dat Pinoccio de bovenste steen niet laat opgraven. We zeggen allemaal die Poetin is een dictator laten we hem eenns vergelijken met de EU regering met Juncker aan het hoofd zie geen verschil.

  Like

 7. Anneke zegt:

  HART STIKKE GOE…..China en Israel zullen samen meer en meer gaan bloeien. Economisch zullen deze twee omhoog ‘schieten’ als een vruchtbare boom; midden in de financieel -, economische -, politieke woestijn. “Oh…wat zal Amerika een mega dosis jaloezie gaan ontwikkelen”. De economie van dit continent bloed langzaamaan dood; Europa idem. Waren we Israel maar te vriend gebleven….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s