Premier Jambon: De media zwegen toen honderden Belgische moslims feestvierden na de aanslagen in Brussel

Screenshot_45

ISIS gaf foto’s vrij van Jihadi´s die snoepgoed uitdelen om de terreuraanslagen in Brussel te vieren. De foto’s werden op de dag van de aanslagen genomen in Deir Ezzor, Syrië, waar militanten in de straten chocoladerepen en snoepjes uitdeelden aan kinderen en volwassenen. Meer foto’s hier.

(Door: “Brabosh”)

De dagen die volgden op de terreuraanslagen van 22 maart te Brussel braken in verscheidene plaatsen in België straatfeesten uit om het succes van de Jihadisten te vieren, aldus vertelde de vicepremier van België, Jan Jambon.

Op woensdag 30 maart ’16 was Jan Jambon, Belgisch vicepremier en minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken gastspreker op een internationaal symposium in Den Haag dat door CIDI.nl werd georganiseerd met als thema “Terrorisme, Israël en Internationaal recht.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, Eurabië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Premier Jambon: De media zwegen toen honderden Belgische moslims feestvierden na de aanslagen in Brussel

 1. Moslims, hoe zouden jullie reageren mochten christenen zich in jullie midden opblazen?

  Stel je een jonge westerling voor die naar hier komt om zich in de naam van het kruis op te blazen in het midden van onze openbare ruimte. Stel je twee wolkenkrabbers voor in een Arabische hoofdstad, opgeblazen door een christelijke extremistische groep, getooid in middeleeuwse kledij, die de verantwoordelijkheid voor de aanslag opeist en zich vastberaden toont om ons de christelijke leer en zijn normen en waarden opnieuw op te dringen opdat we zouden leven zoals in de tijd van Jezus en zijn discipelen.

  Stel je voor dat je de stemmen van de monniken en priesters en hun gebeden door megafonen hoort schallen in de Arabische straten, verwensingen schreeuwend tegen moslims, ze ongelovigen noemend en zaken als: “God, versla en elimineer alle moslims.”

  Stel je voor dat een groot aantal buitenlanders hier was geregulariseerd door hen visa, identiteitskaarten, nationaliteit, een goede baan, gratis onderwijs, sociale zekerheid, gratis gezondheidszorg, enz. te geven. Daarna komt een door haat verblind lid van één van deze gemeenschappen onze kinderen doden in onze straten, in onze gebouwen, in onze moskeeën en onze scholen.

  STEL JE VOOR DAT EEN FRANSMAN OF EEN DUITSER IN PARIJS OF BERLIJN ZIJN ISLAMITISCHE BUURMAN ONTVOERT, HEM SLACHT EN ZIJN HOOFD IN EEN KOELBOX BEVRIEST, ZOALS EEN TERRORIST DAT EEN PAAR JAAR GELEDEN IN RIYADH DEED. >>>> http://stopdebankiers.eu/moslims-hoe-zouden-jullie-reageren-mochten-christenen-zich-in-jullie-midden-opblazen/

  Like

 2. “Slechts één op de zes Belgische jihadisten zijn van arme afkomst.”
  Nou, Monsieur Jambon, des te erger dan: Daarmee valt de bodem uit de theorie, dat moslims zouden radicaliseren en jihadist worden omdat ze in het westen geen kansen zouden krijgen.
  Nee, het enige, wat jihadisten gemeen hebben is de de islam, de islam en nog eens de islam!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. carthago zegt:

  De huidige media zal uiteindelijk eens zelf het zwijgen worden opgelegd want wie tenslotte zwijgt, stemt in alles toe.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals; ik zag een groepje aspirant scooterdieven / Marokkaanse leerlingen zeer enthousiast met elkaar smoezen. Alsof ze de wereldbeker voetbal hadden gewonnen. Toen ik van de aanslagen hoorde, wist ik waarom. Ze haten ons, meneer Fortuyn zei het al.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Iemand die Jambon heet wordt in moslimkringen niet serieus genomen. Door mij ook niet, zolang het bij praatjes blijft.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De media zijn volkomen in handen van “links”, en de politiek-correcte boevenbende!

  Like

 7. walt7500 zegt:

  Islam is a cancer, napalm is the answer!

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Als je dat dan weet, hoort en ziet is de vraag: WAT DOE JE NU ER AAN, Jambon????? Gaan nu ook jouw ogen en oren echt open en due ook die van de Waalse, Vlaamse maar ook de Nationale regeringen in België???????? Komt er nu een echte beleidswijziging t.a.v. de islam en de moslims???????
  U hoeft niet te antwoorden want het antwoord ken ik al en is hetzelfde als hier in Nederland: NEE! want het heeft niets met de islam te maken enz enz enz enz enz

  Like

 9. Anneke zegt:

  Jambon….Varkens-ham….

  Like

 10. Dit is op Ronnydeemobile's Blog herblogden reageerde:
  They will never integrate in any society.

  Like

 11. Jan zegt:

  Lafbek Jambon: ‘We mogen niet alle moslims tot onze vijand maken’
  ….
  ‘Mogen van moslims niet onze vijand maken’

  ‘Er zijn 600.000 moslims in België, en de meerderheid van hen deelt onze waarden. Het ergste wat we kunnen doen is van die mensen allemaal onze vijand maken. Als u onveiligheid wilt, dan moet u vooral die weg inslaan’, sneerde Jambon op het einde van zijn betoog naar het Nederlandse Europees Parlementslid Vicky Maeijer (PVV) nadat zij had gevraagd hoe België de veiligheid kon garanderen voor zijn burgers zonder te erkennen dat de islam de wortel van het terrorisme is. ‘We moeten steunnetwerken detecteren en bikkelhard aanpakken, maar het overgrote deel van de moslims tot onze bondgenoot maken.’
  ….
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20160425_02256985

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s