VIDEO (Duitstalig): Waarom juist Molenbeek?

 

Minstens drie van de daders van Parijs komen uit het Brusselse stadsdeel Molenbeek. Voor de fotograaf Teun Voeten is dat niet toevallig. Voeten heeft zelf in Molenbeek gewoond en de verandering van de wijk op foto´s vastgelegd.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", België, Brussel, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Overheid, socialistisch idealisme, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO (Duitstalig): Waarom juist Molenbeek?

 1. ildiko zegt:

  Schilderswijk van Aartsen is ook hetzelfde, en Parijs enz, hetzelfde kwaad wordt overal gekweekt.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Brandpunt Brussel is overal !
  In alle Grote steden en ballingsgebieden in heel Europa !
  En overal word weg gekeken !

  Like

 3. Jean zegt:

  Molenbeek, Schaarbeek, Borgerhout, links laten liggen en opruimen, alles wat daar rondloopt komende uit marocco binnen de week terugsturen naar marocco.
  Een moslim tegenkomen is al gevaarlijk, ze samen laten hokken is levensgevaarlijk, ze in dienst nemen is vragen om problemen kijk maar naar de Antwerpse politie die een hulpje hadden aangevraagd om in de keuken te helpen…
  Een oplossing: al die islamitische smeerlapperij eruit zetten en dumpen op Afrikaans grondgebied.

  Like

 4. Duidelijk: De Schilderswijk in Den Haag is -met dank aan Jozias- al erg,maar je hebt altijd baas boven baas en hier is dat Molenbeek.
  Uitgegroeid tot één grote enclave van verongelijkte moslims, die samen klitten en mekaar opstoken en zodoende rijp maken voor de Jihad.
  En moet je die kopvoddenwijven in dat filmpje zien: Schuw-zedig bedekt door de hijabs/niqaabs en onderdanig in de weer met boodschappen sjouwen, maar ondertussen! Weten waarschijnlijk alles, maar zeggen niets; alleen als er een levensgevaarlijke jihadist verstopt moet worden, lopen ze hem natuurlijk toegewijd te verzorgen…..En enige tijd later vallen elders dan weer de doden!
  ARGH! Wat een volk. Alsof je een beerput open trekt door dáár achter de schermen te kijken. verschrikkelijk!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. carthago zegt:

  In osdorp bijvoorbeeld zit ook een enorme kolonie kalifaatratten, maar die komen pas volgend jaar na de pvda verkiezingen uit het riool.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Het wordt hier weer duidelijk gemaakt: het grootste probleem is politiek-correct.

  Willen we onze landen en onze cultuur beschermen, dan zal eerst aan links de macht moeten worden ontnomen. De leugens komen van die kant en het volk trapt erin.

  De meeste mensen hebben al angst om niet politiek-correct te zijn en houden hun mond.

  In alle Europese landen zie je hetzelfde gebeuren, Een gruwelijk voorbeeld is Zweden, waar men zelfs een gevangenisstraf kan krijgen voor niet welgevallige opmerkingen, maar in GB laten de linksen hun dictatuur ook zien.,

  Moslimmannen hebben zich meer dan tien jaar kunnen uitleven op autochtone jonge meisjes, omdat niemand er iets van durfde zeggen. Bang om voor fascist of racist te worden uitgemaakt.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Molenbeek, ons voorland? Als het aan LINKS en de politiek-correcte elite ligt, wel! De politiek gaat het NIET oplossen! Ik vertrouw derhalve op de God, van Abraham, Isaac, en Jacob. En mijn respect voor Israël groeit met de dag, die ZIJN daar wel wakker!

  Like


 8. SP-Kamerlid Harry van Bommel doet aangifte wegens laster
  Socialist randde volgens Privé in Suriname vrouw aan

  Tweede Kamerlid Harry van Bommel van de SP heeft een aanklacht wegens laster en smaad ingediend tegen een Nederlandse oud-militair. Die beschuldigt Van Bommel ervan eind februari zijn vrouw te hebben aangerand in Suriname, waar het Kamerlid op vakantie was. >>> http://politiek.tpo.nl/2016/03/30/sp-kamerlid-harry-van-bommel-doet-aangifte-wegens-laster/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s