VIDEO Michael Stürzenberger: “Angela Merkel en de islam”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Michael Stürzenberger: “Angela Merkel en de islam”

 1. joga zegt:

  Uitstekende uitleg hoe gek dit mens is en Europa zo snel mogelijk wil vernietigen ten gunste van haar “religie” de islam. Hopelijk groeit de AfD met duizenden procenten de komende jaren om Duitsland weer op het rechte pad te krijgen.

  Like

 2. D.DAY zegt:

  Merkel, Rutte, Obama en Cameron voeren hetzelfde toneelstuk op. Alle aanslagen hebben niets met de islam te maken, roepen ze in koor. Deze leiders zijn ziende blind en horende doof: de daders roepen Allahu Akbar, en nog ontkennen ze dat het met de islam te maken heeft. Je moet maar durven. Met het ontkennen van de feiten geven ze hiermee blijk van een misdadige lafheid.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ja, als het kwaakt als een eend, waggelt als een eend, uitziet als een eend, dan is het een eend! Logisch denken is niet weggelegd voor LINKS en de “goedmensen”. Het is de islam, en het is inderdaad Merkel, die verraderlijk, heel Duitsland en Europa, heeft uitgeleverd aan de mislam.

  Like

 4. Jan zegt:

  Maandag al eerste Syriërs uit Turkije naar Nederland’

  Mogelijk komen maandag of dinsdag al de eerste Syriërs vanuit Turkse vluchtelingenkampen naar Nederland. Harde voorwaarde is wel dat op maandag dan Syriërs zijn teruggebracht van Griekenland naar Turkije.

  De voorbereidingen zijn begonnen, zei een woordvoerster van het ministerie van Veiligheid en Justitie vrijdag naar aanleiding van berichtgeving van de NOS. Hoeveel Syriërs komen is niet duidelijk.

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4274303/2016/04/02/Maandag-al-eerste-Syriers-uit-Turkije-naar-Nederland.dhtml

  Ook Rutte dient te gewelddadig sterven en ook onderhevige pijnen.

  Like

 5. Jan zegt:

  De foto’s laten zien waarom links volk gehaat worden:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3519583/Peace-fools-Obama-plays-clown-flashing-peace-sign-nuclear-security-summit-team-photo-gets-unimpressed-looks-bemused-world-leaders.html

  En weer is het De Gek van de VS die meent dat de wereld om hem draait, direct gevolgd door de andere beroepsimbeciel: Trudeau.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s