België: Ziekteverzekering draait op voor gewonde jihadi’s

Screenshot_76

(Door: Klaas Slootmans)

Barbara Pas: “Onze sociale zekerheid mag geen dienst doen als hospitalisatieverzekering van IS.”

Teruggekeerde Jihadisten die gewond raakten in Syrië of Irak worden niet alleen verzorgd in onze ziekenhuizen, hun kosten worden ook vergoed door de ziekteverzekering. Dat staat zwart op wit in een schriftelijk antwoord dat Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas ontving van minister van Sociale Zaken Willy Borsus.

Begin februari pakte de Franstalige krant La Capitale (6/2/2016) uit met een merkwaardig verhaal. Na een sterk staaltje van onderzoeksjournalistiek in het Brusselse achterhaalde een journalist van de krant dat minstens vier gewonde Jihadisten na hun terugkeer werden verzorgd in onze ziekenhuizen en dat de kosten werden verhaald op de sociale zekerheid. Gevraagd naar het waarheidsgehalte van dit artikel kwam het Vlaams Belang-Kamerlid nu te weten dat de ziekteverzekering inderdaad de hospitalisatie-kosten van teruggekeerde jihadi’s vergoedt.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, gezond realisme, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, political correctness, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op België: Ziekteverzekering draait op voor gewonde jihadi’s

 1. Steven zegt:

  Paspoort afpakken en terug sturen naar Serië met de mededeling…’ga maar vechten voor je verdere bestaan’ Daaaggggg

  Like

  • R Boele zegt:

   Altijd eerst hun Paspoorten afnemen, Bezittingen waaronder banksaldo afnemen, Vingerafdrukken nemen, iristoto maken dan vastliggen in bestanden in elk land van west europa.

   Like

 2. Het is buitengewoon merkwaardig dat jihadisten en IS-ers die de westerse samenleving zo verschrikkelijk haten ook nog opgevangen worden in ziekenhuizen, geheel op kosten van de belasting betalende westerse samenleving. Het zou m.i. veel beter zijn dat deze massamoordenaars gewoon kreperen op het slagveld en alsnog naar het paradijs van de 72 maagden kunnen vertrekken. Deze lol moeten we ze toch wel gunnen, nietwaar ?

  Like

 3. Anneke zegt:

  De autochtoon krijgt al te lang MINDER voor zijn geld. Het duvelse kwaad blijft maar gestreeld worden. En..toch voel ik me al een overwinnaar. De sociale rechten zijn me ontnomen, ben nu GEEN trol van de r-overheid. Red me nog steeds met eigen geld….Al is de spaarpot geen vetpot !!!

  Like

 4. Johan zegt:

  Er bestaat één goede pil voor die Syrië-strijders. Deze dient na terugkeer in Nederland of andere landen in West-Europa onmiddellijk toegediend te worden.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  De vrouw van Erdo(waan) heeft de opzicht in een
  ziekenhuis waar extra ISIS strijders op een extra Etage
  afgeschermt en kostenloos worden behandelt !
  De hele EU zijn wegkijkende moslimkontneukers !
  FUCK THE EU !
  En de Rutte daartoe !

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  En dan te weten dat ze uitsluitend en allèèn willen herstellen om daarna aanslagen te gaan plegen. Wij verzorgen en betalen onze eigen dood!!!

  Like

 7. Johan zegt:

  Het zijn niet alleen de gewonde IS-strijders, die ons zoorgen baren, maar ook de gezonde. Zij keren op dit moment in grote getale terug naar Europa. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit uit de hand gaat lopen. Eén derde van alle IS/strijders is op dit moment teruggekeerd.
  Zie dit artikel : http://www.welt.de/politik/ausland/article153904400/Ein-Drittel-der-IS-Kaempfer-ist-zurueck-in-Europa.html

  Like

 8. walt7500 zegt:

  Totale Remigratie, minder is capitulatie!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Allemaal aan de poort terug sturen, ze gingen vrijwillig, niemand heeft hen gedwongen, dan ook vrijwillig daar blijven, daar kwamen ze in eerste instantie ook vandaan. Wij hoeven niet op te draaien voor hun wandaden, en al helemaal niet als ze gewond terug komen, daar hebben ze om gevraagd, het was geen militaire dienst, het was vrijwillig, dat zegt alles!!!!!!!Terug sturen, zoek het maar uit, daar MAG ons belastinggeld niet naar toe gaan, klaar uit!~Wie denken ze wel dat ze zijn????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s