College Den Haag: Haagse Koranscholen dragen niet bij aan verspreiden extremistisch gedachtegoed

Screenshot_68

DEN HAAG – ‘Koranscholen in Den Haag leveren geen bijdrage aan het verspreiden van extremistisch gedachtegoed.’ Dat schrijft het Haagse college van burgemeester en wethouders in antwoord op vragen vanuit de gemeenteraad van de PVV en ChristenUnie/SGP over radicale ideeën bij jonge kinderen.

Omroep West berichtte in februari over radicale denkbeelden bij kinderen uit moslimgezinnen. Volgens onderwijswethouder Ingrid van Engelshoven (D66) zijn er in Den Haag ‘tientallen’ moslimjongeren met radicale ideeën, onder wie jonge kinderen. Van Engelshoven sprak van een ‘potentieel groot gevaar voor de samenleving’.

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op College Den Haag: Haagse Koranscholen dragen niet bij aan verspreiden extremistisch gedachtegoed

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat zal Jozias van Aartsen, deugd doen, want de islamisering is bij hem in goede handen!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  APRIL-APRIL !

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Steven zegt:

   ‘Alleen broeders’?…heet dat toevallig niet “uitsluiting”..dat is in Nederland toch verboden…of geldt die regel alleen voor blanke Nederlanders?
   Volgens de PVDA zouden we hier aangifte van moeten doen..want dat tolereren we niet in ons land dat mensen worden uitgesloten….toch?
   Want Tunahan Kuzu zou hier ook geen genoegen mee hebben genomen…

   Like

 4. Hendrik zegt:

  “we gaan de discussie aan”. Ze kijken je altijd vriendelijk aan en als je weer weg bent gaat men op de oude voet door. Het is veiliger de moskeen te sluiten!

  Like

 5. ildiko zegt:

  en het roken is ook niet kankerverwekkend?????

  Like

 6. Pieter zegt:

  Ben benieuwd naar de onderbouwing van het College.
  In Pakistan, Afghanistan, Bangladesh en nog veel meer Islamitische landen, brengen deze scholen toch een hoop bomgordel moordenaars voort.

  Maar op de Haagse Koranscholen, wordt natuurlijk alleen die mooie vredige islam onderwezen, zonder een zweem van religieus fanatisme en levert natuurlijk perfect geintegreerde mensen op die ons helemaal niet willen overheersen en naar het leven willen staan.

  Like

 7. Slappe leuter- en wegkijk-argumenten, anders niet! Wat verwacht je ook anders van een College van B&W waarvan de B ene van Aartsen is!
  Ha ha, ze “gaan de discussie aan!” Alsof moslims überhaupt aanvoelen, wat discussie ís!
  Is die Jozias nou zó ’n moslimdweper of wil hij per sé tot in de kleinste details voorkomen, dat hij de PVV in de kaart speelt? Doet er ook niet toe: Het laatste gaat naadloos over in het eerste.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Zolang de koran, inhoudelijk niet gefatsoeneerd wordt, blijft het dweilen met de kraan open met die gasten en willen ze in een soort kramp niet luisteren of overleggen met ons. Afschaffen van dit soort godsdienstvrijheid want dit is een gebed zonder end.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Naïviteit heeft geen grenzen! Ze leren tenminste dat er maar één allah + zijn/haar uitverkoren ‘profeet’ is. En al wie niet in deze dubbelgodheid gelooft, is een kafir! Hoe fundamentalistisch dit is, mag ieder zelf uitmaken.

  Like

 10. elisah zegt:

  Met een gesprekje hier en daar, kom je er heus niet achter wat zich achter die moskee- en schooldeuren werkelijk afspeelt.

  Like

 11. Karen zegt:

  Pffffffff wat een opluchting, ze hebben me echt weer helemaal gerust gesteld, want ja ik begon toch wel ongerust te worden. Ik kan niet geloven dat ze dit zelf ook maar een beetje geloven.
  Ze denken zeker dat we, net als de mohammedanen, compleet achterlijk zijn.

  Like

 12. perfide albion zegt:

  Het Haagse college en de Haagse raad passen qua opvattingen en stemgedrag eigenlijk beter in Zweden of Somalië. Gefeliciteerd Arnoud van Doorn! De Haagse raad heeft zich uw gedachtegoed snel eigen gemaakt. De Haagse kiezers moeten zich al helemaal gaan schamen. Hagenezen blinken uit als dhimmi’s. Ze zoeken het verder maar uit in Den Hagistan.

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  College van landverraders en schurken zal je bedoelen…..
  Stelletje smeerlappen daar in Den Haag. Maar we zullen ze t.z.t weten te vinden…!

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Mocht u ooit denken dat de VVD een partij is met redelijke mensen, van Aartsen is ook een VVD-er. Net als Rutte, de Lachende Leugenaar. Iedere leugen brengen ze als de enige waarheid.
  Denk daar aan als u weer eens mag gaan stemmen.

  Like

 15. Avidia zegt:

  In mijn vorig leven stemde ik als kind van een zakenman VVD, toen ik een eigen winkel begon stemde ik ook VVD, maar toen kwam meneer Wilders op het toneel, ik bekeek het toneelspel wat zich ging afspelen en dacht, daar hoor ik thuis, ik ben een rare middenstandster, ik doe alles anders, ik hoor niet bij de VVD, dus hup, ik sloot me aan bij de PVV en daar blijf ik, kan me wel slap lachen zo radicaal. En ik vind het prachtig, ik geniet van alles wat zich afspeelt, meneer Wilders is een kanjer, hij brengt altijd leven in de brouwerij, dat vind ik geweldig, en de Term Vrijheid staat me ook erg aan!!! Kom op meneer Wilders laat je niet gek maken door die minkukels, jaloezie is een slechte zaak en daar stikken die anderen in. Ze willen U uitschakelen, maar dat gaat niet gebeuren, wij komen in actie!!!! Toch????

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Dit is tot nu toe de grootste onzin die ik hier heb gehoord. In de koran staat hoe je moet handelen en op welke manier er van je wordt verwacht de koran na te leven. Dus de speciale scholen voor mosloms waar de koran het hoofddoel is om deze ideologie of hoe je het ook wilt noemen te verspreiden is dus op zich al een hele slechte zaak. Omdat wij hier allemaal weten wat de koran inhoud en dat is dood en verderf aan de ongelovigen en christenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s