Het Vrije Woord staat wederom op het spel in Nederland

Screenshot_69

(Door: Robbie Travers)

Zolang je uitingen die je niet zinnen niet even vurig verdedigt als uitingen die je wel aanstaan, ben je geen echte voorstander van de vrijheid van meningsuiting.

Er zijn heel wat kwesties rondom de visies van Geert Wilders, Nederlands politicus en hoofd van de snelgroeiende politieke Partij van de Vrijheid (PVV). Nederlandse aanklagers hebben Wilders beschuldigd van haat zaaien en het opzettelijk beledigen van een groep mensen wegens hun afkomst. Wilders zijn verhoor focust zich op een toespraak die hij gaf, waarin hij het publiek heeft gevraagd of zij meer of minder Marokkanen willen in Nederland. Een andere kwestie is dat er bekend is gemaakt dat Wilders gezegd heeft dat Den Haag “een stad zou moeten zijn met minder lasten en indien mogelijk minder Marokkanen.” Wilders geeft toe deze uitspraken gedaan te hebben.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het Vrije Woord staat wederom op het spel in Nederland

 1. Al je de zaak zou omdraaien en er zouden 1 miljoen Nederlanders naar Marokko gaan emigreren voor een uitkering. Dan zullen de Marokkanen ook minder, minder, minder gaan roepen. Dat lijkt mij een vrij natuurlijke reactie. Na WO-II werd er ook decennia lang afgegeven op Duitsers of ‘moffen’, dus we kunnen doorlopend procedures blijven aanspannen over allerlei afkeurende reacties!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Alleen de smerige rode waarheid, mag gezegd worden! Schei toch uit, dat hele LINKSE BOLSJEWISTENTUIG, en de anarchisten, mogen doen en laten wat ZIJ willen. De RODEN, worden zelfs gesteund door de verraders der politiek-correcte elite, te weten: VVD,CDA,D66,CU,SP,GL, om de meeste te noemen. Dit Nederland gaat naar de verdommenis!

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat is al eeuwen zo en is nog steeds van toepassing nl.
  “De WAARHEID zeggen doet pijn”.
  Ik hoor graag “De WAARHEID” en ik steun de mensen die “De WAARHEID” uitspreken en daardoor hun leven en veiligheid voor op het spel zetten.
  Jammer dat er nog zoveel huichelaars & lafaards zoals pechdrol, klaver, roemer & co aan de vreet gehouden worden door burgers, blijkbaar houden die burgers ervan om belazerd te worden want “Het is gemakkelijker om mensen voor de gek te houden dan hen ervan te overtuigen dat ze voor de gek gehouden zijn & worden”.

  Like

 4. Anneke zegt:

  En dit is geen 01-04…grap.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik zou het zelfde gezegd hebben als de heer Wilders, moet ik nu ook voor het gerecht komen? Trouwens er waren wel meer politici die kritiek hadden en hebben op de Marokkanen, die moeten natuurlijk ook vervolgt worden, we moeten even een uitvoerig lijstje maken.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Nog even, het heeft ook met jaloezie te maken, de PVV is de grootste partij en dat mag natuurlijk niet, zijn we nou gek geworden??? Die moet onmiddellijk een kopje kleiner gemaakt worden. Hoe haalt hij het zich in het hoofd om de grootste te worden. Dus, onmiddellijk vergaderingen organiseren, wat doen we daar tegen??? Nou!!! hij had iets tegen Marokkanen, kunnen we dat niet gebruiken?? Zomaar een groep mensen wegzetten, dat kan toch niet? Nee, zei de vergadering, je hebt een punt, we laten onze Marokkanen niet beledigen, nou, dat ging vlot, iedereen mee eens. En vanuit het niets werd meneer Wilders beschuldigd van Marokkanen discriminatie, wat een vondst, er werd over en weer gefeliciteerd met deze prachtige uitkomst. Rechters vonden het ook prachtig, in gedachten zag de hele tegenpartij de PVV instorten, maar wat blijkt :-}}}}} De PVV werd nog groter en nog groter, lange neus naar die aanstellers en verliezers. Ik heb ervan genoten, ooooo wat een zieligheid, wat een angst voor de PVV en daardoor ook voor ons. Ja!!!! wij zijn ook de schuldigen. Ik kan me wel slap lachen hierover, wat een minkukels, onbegrijpelijk kinderlijk gedrag, ik schud maar even mijn “wijze” hoofd en denk er het mijne van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s