Minister van Integratie in Noorwegen: We moeten nooit zoals Zweden worden

Screenshot_72

De Noorse minister van Integratie, Sylvi Listhaug.

(Door: “rommel”)

De Noorse minister van Integratie Sylvi Listhaug pleit voor een strenger immigratiebeleid en geeft Zweden als een voorbeeld van een multiculturele mislukking, een schrikbeeld, meldt de The Local.

Listhaug zegt in een interview met NTB dat de sleutel tot een succesvolle integratie van immigranten uit de derde wereld is dat immigratie van vluchtelingen uit de derde wereld beperkt moet worden.

Ze geeft toe dat Noorwegen ook zijn problemen heeft, zoals allochtone getto’s en moslims die naar de Arabische wereld afreizen om samen met de IS oorlog te voeren, maar benadrukt dat de problemen in Zweden een stuk groter zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Noorwegen, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Minister van Integratie in Noorwegen: We moeten nooit zoals Zweden worden

 1. Het is toch verdraaid goed dat wijkagenten een vinger aan de pols houden en al thee drinkend het radicalisme in de kiem smoort (Kuch)….

  ‘Eenderde Syriëgangers keert terug naar Europa’

  Vanuit de Europese Unie vertrokken sinds 2012 minimaal 3.922 en maximaal 4.294 jihadisten naar Syrië en Irak om te vechten voor Islamitische Staat. Van hen is 30 procent teruggekeerd naar Europa – zij vormen mogelijk een groot gevaar. Zeshonderd Europese radicalen werden gedood in het kalifaat. >>>> http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/04/289449-289449/

  Like

  • Joshua zegt:

   Je zou die terug kerende jihad gekken gelijk tegen de muur moeten zetten, gelijk zij ook met onschuldige mensen hebben gedaan.
   En een ieder die commentaar heeft er naast zetten, zijn wij gelijk van een hoop imbecielen af.
   Kotsmisselijk wordt je van die stinkende rot pislam.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Joshua: 17.48. uur. Precies Joshua. Iemand als generaal Franco, wist de RODEN wel aan te pakken, tussen 1936 en April 1939. Daar gingen de Roden echt tegen de muur. Met de halfzachte aanpak gaan wij het niet redden tegen de islam.

    Like

   • Inderdaad Joshua ieder normaal denkend mens reageert het zelfde als jouw redenatie, politiek Den Haag heeft aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een andere of dubbele agenda voor deze repatriërende jihadisten…

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Meer-meer-meer polonium!

   Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Het lijkt erop dat in meerdere landen het kwartje valt, en dat men begint in te zien wat er met een veel te tolerant immigratiebeleid allemaal mis kan gaan. Zweden is inderdaad het voorbeeld dat integratie finaal mislukt is, en anarchie dreigt. Zweden is verloren. Ze krijgen de geest niet meer in de fles. De islam regeert daar al, ook al zouden de Zweden dit nooit toegeven.
  Het is te hopen dat de Noren het niet zover laten komen. We moeten van die islam-ellende af, en Europa moet gezuiverd worden van asielzoekers die hier geen bescherming nodig hebben.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De islam veroorzaakt overal: moord en doodslag! Deze perfide ideologie, is niet beter- misschien zelfs nog slechter- dan communisme, socialisme en fascisme. Deze waanzin zou in elk beschaafd land verboden dienen te worden.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Ik moet het nog maar zien, volgens mij is het gerommel in de marge.
  De islam mag je geen duimbreed toegeven. Nooit. Het beste is de islam te verbieden en de islamieten voor de keus stellen: Zweer je geloof af, of vertrek voorgoed.
  Wat dat betreft is de democratie een vloek om iets voor elkaar te krijgen. In Bulgarije lukte dat in de jaren 80 wel toen het nog communistisch was.

  Wat nog zou kunnen werken is een staatsgreep, gebeuren bovenstaande zaken niet, dan is het hopen op een asteroide die Nederland treft en wegvaagt want leven onder de islam is geen leven.

  Like

 5. walt7500 zegt:

  Integratie is een communistische constructie, leeg. Door lieden die steeds willen bewijzen hoe dom ze zijn wordt dit dode paard steeds weer van stal gehaald.

  Islam is a cancer, napalm is the answer!

  Like

 6. Jan zegt:

  Oslo-syndroom:

  Leftist Norway politican Karsten Nordal Hauken was brutally sodomized by a Somali and felt so incredibly guilty in the aftermath he subsequently begged authorities not to deport the man.

  http://dailycaller.com/2016/04/06/leftist-norwegian-politician-gets-raped-by-somalian-begs-for-him-not-to-be-deported/#ixzz4563Pb3Fo

  “I don’t feel anger against my rapist, because I look at him as a product of an unjust world. A product of an upbringing full of war,” Hauken said.
  http://www.freerepublic.com/focus/news/3418163/posts?page=24

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Er is misschien nog een goede oplossing om al de zogenaamde “vluchtelingen, radicale moslims, criminele asielzoekers” en hun linkse verrader-vriendjes in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken aan te pakken en dat is via een autochtoonse immigratie in de vorm van elanden! Deze enorme herten rukken namelijk eveneens in de Scandinavische landen op en richten daar enorm veel schade aan bij woningen, winkels, tuinen, wegen, etc en als nou eens een stel elanden de asielzoekerscentra’s, moskeeën en regeringsgebouwen vol linkse multiculturele politici binnen denderden dan mogen ze wat mij betreft daar alles platstampen en dat tuig met hun geweien meters ver de straat op slingeren of met hun STERKE hoeven de achterwerken van dat schuim totaal kapot trappen!
  Die elanden zijn verre te verkiezen boven het opgenoemde uitschot en wie weet doet in de VS de coyote precies hetzelfde waarna ze de “vluchtelingen, radicale moslims, criminele asielzoekers” en hun linkse verrader-vriendjes in hun konten bijten zodat deze hierna rabbi’s of hondsdolheid oplopen! Ik gun het deze menselijke monsters bijna van harte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s