Moslims zingen overwinningslied na aanslagen Brussel

Een grote groep Marokkaanse moslims zong in hartje van Brussel het volgende islamitische overwinningslied … amper twee dagen na de aanslagen in die stad!! Ik kreeg het doorgestuurd van een kennis (échte vluchteling, christen) die de Arabische taal machtig is.

Zie ook de inheemse Belgen lief meeklappen als de naïeve schapen die ze zijn. De tekst en achtergrond van het lied zijn HIER te vinden.

Door:
Max Power
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", achterlijkheid, Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marokkanen, Mohammed, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Moslims zingen overwinningslied na aanslagen Brussel

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Dicksy zegt:

  Mohammed is inderdaad aangekomen in Brussel/België grrrrrrrrrr

  Like

 3. Normaal gesproken kookt je bloed natuurlijk op de eerste plaats vanwege die rót-marokkanen, die volgens mij heel goed weten, wat ze doen, maar als goede tweede raakt een redelijk denkend mens toch wel verbijsterd bij het zien van die meezingende en -klappende goedmenschen!
  Wat denken die precies, dat ze zingen en voor wíe?!
  Vermoedelijk denken ze hier, solidariteit te betuigen aan de “gematigde islam,”die met die aanslagen “niets te maken heeft…..?”
  Verschrikkelijk! Dàt soort zal uiteindelijk onze ondergang worden, nog eerder dan de islam!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 09.03. uur. Theresa wat je zegt, in de laatste zin, is volkomen waar. De onnozele “goedmensen”, onder leiding der RODEN, stimuleren de islamisering voluit!

   Like

 4. Elena zegt:

  Achterlijk en respectloos volk.
  “islamitisch overwinningslied”…….WEG met de achterlijke pislam !!!
  Muur bouwen om die wijk …..hier en daar wat tralies met een bordje “voederen verboden”.
  Probleem solved !

  Like

 5. anna zegt:

  jammer dat er ook nog zo veel domme Belgen zijn, of spreken ze opeens allemaal Arabisch ?

  Like

 6. carthago zegt:

  De linkse domme dhimmi drollen belgjes doen er alles aan de eigen nekjes om te laten draaien, een masochistische rattenkolonie gekloond door de sadistische kalifaatratten in de kelders van molenbeek.

  Like

 7. Leo zegt:

  TUIG !!!

  Like

 8. Annemie zegt:

  Erger dan de blinden zijn zij die kunnen zien en niet zien. Erger dan de doven zijn zij die kunnen horen en niet horen.

  Like

 9. elisah zegt:

  Een grof schandaal, waarom zie je dit niet op het journaal?
  Het is echt volkomen ongepast, alleen als je een vijandige vuile extremist bent zing je zoiets mee. Wat mij betreft moeten die mensen opgepakt en bestraft worden.

  Like

 10. wauso zegt:

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  Ik denk dat we dat hier in België niet kunnen zien, althans bij mij lukt het niet, en dat is al een tijdje zo voor Facebook in het algemeen. En dat sinds Facebook besloten heeft om mensen die geen account hebben in België te verhinderen om nog langer naar de profielen van anderen te kunnen kijken, inclusief de embedded video’s.

  Is er geen rechtstreekse link naar de video ?

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Nederlanders verstandiger ????????
  dan Belgen.
  Er zijn er die om hun eigen ondergang vragen.
  VANDAAG:
  Wilders uitgejouwd in Maastricht

  MAASTRICHT – PVV-voorman Geert Wilders vond bij zijn bezoek aan Maastricht vrijdagmorgen nauwelijks een gewillig oor voor zijn campagne tegen het associatieverdrag met Oekraïne. Hij werd tijdens het uitdelen van flyers veelvuldig uitgejouwd door zogeheten tegendemonstranten.
  De sfeer raakte zelfs verhit toen Wilders-tegenstanders leuzen als ‘geen man, geen vrouw, niemand is illegaal’ en ‘say it loud, say it clear, refugees are welcome here’. begonnen te roepen en spandoeken werden afgepakt.

  De politie hoefde echter niet in te grijpen en Wilders vertrok uiteindelijk na nauwelijks twintig minuten weer uit de Limburgse hoofdstad.

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Niet alleen de Belgen zijn voor een deel geschift, de fucking slinkse stoottroepen van GL&PvdA kunnen er ook wat van in Maastricht:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25517589/__Wilders_uitgejouwd_in_Maastricht__.html
  Met dit soort idioten heb je geen booslim vijanden meer nodig.
  Het lijkt er soms wel op dat een redelijk gedeelte van NL ook compleet geschift is geworden en de enige hoop is dat deze “nuttige” idioten dan ook de door hen gewilde asielratten in huis krijgen, dan leren ze het wel af!!!

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Wist u dat de helft van de bevolking van de hoofdstad Brussel zijn moslims, de meeste van hen Marokkanen?
  Wist u dat België de regering in moskeeën officieel te erkennen en te zorgen voor een deel van de kosten?
  Wist u dat België geeft de salarissen van meer dan 250 islamitische imam van de imams van de moskeeën en krijg Roathm maand van het Ministerie van Justitie rechtstreeks ??
  Wist u dat voor een moslim het recht om hun kinderen krijgen les in islamitisch onderwijs in de Belgische scholen?
  Wist u dat de islamitische godsdienst materiaal onderwezen in Belgische scholen gemiddeld twee uur per week en dat de staat voor de betaling van de salarissen voor leraren van de islamitische godsdienst stof (meer dan 800 professor)?
  Wist u dat er meer dan 300 moskeeën in België en tientallen kapellen?
  Wist u dat het formele onderwijssysteem in België zorgt voor de oprichting van islamitische scholen in dezelfde Belgische onderwijssysteem en staan ​​onder toezicht van de Belgische overheid en ten laste van de regering om de salarissen van de leraren te betalen?
  Wist u dat de België regering om officieel te erkennen de moskeeën voor een deel van de kosten?
  Wist u dat België geeft de salarissen van meer dan 250 islamitische imam van de imams van de moskeeën en krijg Roathm maand van het Ministerie van Justitie rechtstreeks ??
  Wist u dat voor een moslim het recht om hun kinderen krijgen les in islamitisch onderwijs in de Belgische scholen?
  Wist u dat de islamitische godsdienst materiaal onderwezen in Belgische scholen gemiddeld twee uur per week en dat de staat voor de betaling van de salarissen voor leraren van de islamitische godsdienst stof (meer dan 800 professor)?
  Wist u dat er meer dan 300 moskeeën in België en tientallen kapellen?
  Wist u dat het formele onderwijssysteem in België zorgt voor de oprichting van islamitische scholen in dezelfde Belgische onderwijssysteem en staan ​​onder toezicht van de Belgische overheid en ten laste van de regering om de salarissen van de leraren te betalen? Waarom is gericht België ?!
  50 · 24 maart OM 02:59

  Zana Salahaddin Bazaz
  Ware islam is gebouwd op angst, het slachten, het plunderen en gevangenschap .., terrorisme en willekeurig doden van burgers is de basis van de islam en de kaart aan de Tuinen van prostitutie Muhammadiyah in te voeren

  Saadia Ben Salah
  U, o God, zijn schoen ezel vertelt de profeet Mohammed eerste Cutthroat O verachtelijke
  Moge God wraak te nemen van u, o vijanden van God en religie
  Lech Kiel emigreerde opgelegd Asmuk Ablissh

  Ik heb het volledige artikel gelezen en er stonden een paar commentaren bij in het Arabisch geschreven. Met Google Translate heb ik geprobeerd ze te vertalen, maar dat is natuurlijk niet perfect. Toch kun je uit deze commentaren wel diverse meningen opmaken over het gebeurde.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   mirjam.
   Meer dan 80% van de bevolking van Brussel is vreemdeling, waarvan het overgrote gedeelte moslim is…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja, Paul, dat weet ik. Het is alleen zo, dat ik eens graag zou willen weten wat deze moslims met elkaar bespreken in het Arabisch i.p.v. in het Nederlands, dit feit geeft toch de indruk dat het allemaal zo verdekt is en niet voor andermans ogen/oren bedoeld is, dan voor de medemoslims. Je ziet dan ook dat ze dan vaak hun meningen wel durven te geven, over de huidige gebeurtenissen in de wereld, maar dit niet willen openbaar maken voor de burgers in de landen waar ze wonen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tsja Mirjam. Ik begrijp helemaal wat je bedoeld.
    Als blanke zou je genoodzaakt zijn om Arabisch, Turks en Berbers te leren, om te weten wat ze vinden en willen.
    Ik beperk me maar even tot de talen van de hoofdgroepen waar we alles van kunnen verwachten en waarmee je 80% van alle islamterroristen mee af kunt dekken.
    De klikgeluiden die negerstammen voortbrengen uitgezonderd… want dan kun je aan de gang blijven… en je hebt natuurlijk ook nog de zorg voor je gezin.
    Het is een gotspe dat we uberhaubt accepteren dat dat kamelen-gajes in het openbaar en in het Arabisch triomfgeluiden uit durft te stoten!

    Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 16. De volkeren van Europa leven grotendeels in een roes. Zij zullen pas inzien dat moslims niet het beste met ons voorhebben wanneer wij bij iedere gelegenheid uitleggen dat islam geen religie is maar een ideologie van onderdrukking.

  Like

 17. Partij B.Z.T.V. zegt:

  Schandalig gewoon kut moslims weg er mee op rotten weg er mee die mensen horen hier niet terug sturen rot volk

  Like

 18. Klaas zegt:

  Schandalig gewoon kut moslims terug sturen naar hun land ze denken dat het hun land is op rotten met vluchtelingen

  Like

 19. God zegt:

  Spijtig genoeg beslissen wij dit niet het is onze regering die dat in handen heeft en die zijn zo blind dat ze alles gewoon hun gang laten gaan en ons brave Belgen voor de rekening laten opdraaien….Mss eens een rechtse regering die de puntjes terug op de i gaat plaatsen…

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Ja en deze overwinning wordt door de correcte politiek geacsepteerd alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik vind dit schandalig en misdadig dat dit door de regerende partijen niet wordt veroordeeld, nee minder minder wordt veroordeeld of voor het gerecht gesleept, terwijl dit zuiver uit een zelfverdedigende visie wordt gezegd om de regering duidelijk te maken dat nog meer nog meer zeer schadelijk voor de burgers en de maatschappij is. Het is juist de normaalste zaak iets aan te geven dat iets of nog verdere ontwikkelingen funest zijn voor onze beschaving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s