Vesting Europa: De bestorming gaat verder

Screenshot_80

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Wir schaffen es nicht. Nadat dit besef ook eindelijk aarzelend begon te rijpen in de hersenen van de anders volledig leer-resistente van de hemelfietsers, doet men nu overal zijn best hekken en muren op te richten. Daarbij is er zelfs, langzaam maar zeker, sprake van zoiets als een “half-Europese oplossing”. Maar – zal dit voldoende zijn?

Contra magazine

In ieder geval doet men inmiddels redelijk z´n best – buiten Duitsland dus, dat spreekt voor zich. Want vandaag kwamen de leden van de “Centraal-Europese defensiecoöperatie” in Wenen bijeen. De uitnodiging door de Oostenrijkse minister van Defensie Hans-Peter Doskozil werd aanvaard door zijn collega´s uit Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Macedonië, Servië, Montenegro en Polen; de vertegenwoordigers van Duitsland en Griekenland hadden blijkbaar iets beters te doen, want zij lieten verstek gaan. Overigens zijn daar ook geen vertegenwoordigers van de EU te vinden – logisch, men wil immers iets vooruithelpen, dan zouden de eierkoeken uit Brussel alleen maar storen.

In Wenen wil men in ieder geval samen plannen uitwerken hoe de Balkan-route zo goed mogelijk afgesloten kan blijven; ook de samenwerking tussen de autoriteiten van deze tien landen dient verder verbeterd te worden om in de toekomst grotendeels een einde te maken aan de illegale migratie.

Maar ook al geeft deze ontmoeting aanleiding tot hoop, toch ontstaat er terechte twijfel als je kijkt naar enkele andere meldingen uit de jongste tijd. De cijfers spreken elkaar hier en daar weliswaar tegen, maar alleen al in het weekend van Pasen visten de Italiaanse en ook de Libische kustwacht in totaal tussen 4.000 en 5.000 personen uit de Middellandse Zee. Het grootste deel daarvan zoals gewoonlijk jonge mannen, de meesten van hen uit Sub-Sahara landen; mensen dus, die een half continent zijn doorgetrokken en al X veilige landen gepasseerd zijn, die echter desondanks per se naar Europa willen. En dan willen ze natuurlijk niet naar Italië, Griekenland of zelfs Polen om veilig te zijn voor vervolging, nee, ze willen naar Zweden, Duitsland of in geval van twijfel naar Oostenrijk, in ieder geval echter naar een van de legendarische sociale paradijzen.

Hoe achtenswaardig de inspanningen van de tien dappere ministers van Defensie in Wenen ook mogen zijn, een grotendeels gesloten Balkan-route zal Europa niet veel helpen. Inmiddels is de halve wereld op weg hier naartoe, dankzij Merkel´s fatale signaal hebben zijn gelukzoekers uit allerlei landen op weg gegaan, die, zoals men intussen ook pijnlijk moest vaststellen, zeer zeker niet altijd alleen maar iets goeds in hun schild voeren. Deelstaten en gemeenten zuchten onder de last van de vele, meestal zeer moeilijk te integreren immigranten, de politie is al maandenlang compleet overbelast, het gemor in de bevolking wordt iedere dag luider – maar de bestorming gaat met onverminderde kracht verder. De beelden, die we uit Idomeni kennen, zullen zich weldra in veel grotere omvang in Italië herhalen; weliswaar wordt er in het Italiaanse Zuid-Tirol samen met Oostenrijk al ijverig aan gewerkt om de Brennerpas en de Reschenpas zo goed mogelijk dicht te maken, maar dan zullen de migranten gewoon verder in het zuiden een opstopping veroorzaken en van daaruit andere wegen zoeken.

Wat Europa dringend nodig heeft, wat wij allemaal dringend nodig hebben, is een duidelijk signaal: Stop, het is genoeg! En dit signaal zou het best van de persoon moeten komen die oorspronkelijk de hele chaos met een idiote uitnodiging-geste heeft aangericht. Als Merkel ooit al iets wilde ondernemen voor een verenigd Europa, dan zou het nu de hoogste tijd zijn om eindelijk de eigen fout toe te geven en de bittere conclusie te trekken. Want anders zal er spoedig meer dan alleen het project EU onder de last van deze ongecontroleerde massa-immigratie in elkaar storten.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Vesting Europa: De bestorming gaat verder

 1. Drs.P. zegt:

  Suffe Merkelkut is bezig met het grote plan van de zogenaamde “elite” om Europa te overspoelen met debiele schurftige HIV-positieve Aids lijdende neuqnegerts en ander asielparasieten gespuis. Dus muts Merkel zal nooit en te nimmer zeggen dat het spelletje over en uit is tenzij iemand haar kan omleggen!!! Dus wensgedachten en wat dies meer zij kunnen de prullenbak in en de harde werkelijkheid is dat enorme parasieten neuqnegertlegers Europa zullen binnentrekken, tenzij wij burgers de wapens grijpen en de hele zooi afknallen en die gasten eruit schoppen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Thom zegt:

  Dat de EU in elkaar stort is alleen maar toe te juichen. Erger is dat wij allemaal in elkaar zullen storten. Hoe krijg je die lui weer buiten? Het is een leger in de ware zin van het woord dat ons gewoon af zal slachten zodra ze daar zin in hebben. Nooit eerder regeerden zoveel gekken over Europa.

  Like

 3. Jean zegt:

  En de huichelaars die liggen te parasiteren in dat EU gedrocht doen verder aan de vernietiging van Europa en aan de toekomst en veiligheid van de Europeanen. Ze zorgen ervoor dat het tuig overal geïnfiltreerd wordt, kijk maar naar Zaventem…

  Like

 4. Pieter zegt:

  Ingewikkelde oplossingen moet je altijd wantrouwen. Gezond verstand, dat hebben wij nodig, maar de politiek vindt dat te min.

  Like

 5. carthago zegt:

  De ineenstorting van de Eussr is de enige remedie tegen de ineenstorting van de aangesloten landen. Alleen bij sluiting van de grenzen is de bevrijding nabij ➕ een wettelijk verbod op de pislam. Ook een belangrijk thema van AFD inmiddels.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  De Balkanlanden en Oostenrijk zijn al bezig. Ze negeren Merkel totaal en dat is ook het beste wat ze kunnen doen. Zij zijn de echte beschermers van Europa. Je kunt niet op anderen vertrouwen, je moet zelf het initiatief nemen en staan voor de bescherming van je burgers. Alle zuidelijke landen moeten ook de grenzen sluiten, dat zijn ze de andere landen binnen Europa verplicht. Ik heb zo’n gevoel dat Merkel heel goed moet gaan oppassen. De mensen pikken haar strategie niet meer. Vooral nu, nu dat de asielstroom via Italië weer op gang is gekomen. Bovendien hoor ik dat Turkije de eerste vluchtelingen al richting Duitsland en Nederland gaat sturen. Ik hoop toch maar dat het ook werkelijke Syrische vluchtelingen zijn en niet illegalen met valse paspoorten. Corruptie is een groot goed in Turkije, vervalste paspoorten zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Maar ik vraag me tegelijk ook af, waarom deze eerste vluchtelingen meteen weer richting Nederland en Duitsland moeten gaan, alsof er geen andere landen in Europa zijn die ook asielzoekers kunnen opvangen. Altijd dezelfde.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Die EU mensen die in Brussel zitten???? Volgens mij vangen die steekpenningen, ze zijn ook niet te beroerd om in te schrijven bij de EU en dan weer terug te gaan naar hun eigen werk, dubbele inkomens, hebben jullie die film gezien? Het is allemaal tuig wat daar zit, zelf verrijkers zijn het, en wat doen ze daar eigenlijk in Brussel, een beetje verveeld spelen met hun telefoon, en wat dat allemaal niet kost, om van over te geven!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Merkel zal het niet uit haar mond krijgen, dat zij, de grootste ellende heeft mogelijk gemaakt, de hele moslimwereld en half Afrika uit te nodigen, om naar Duitsland/Europa te komen. Zij voert namelijk de agenda uit, van Bilderberg, de NWO, en de geldplutocraten Soros, Rothschild en Goldman Sachs!

  Like

 9. Mirjam zegt:

  In Limburg plannen islamitische salafisten een geheime bijeenkomst. De politie is hiervan op de hoogte, maar monitoren dit alleen maar, omdat ze niet weten waar exact die bijeenkomst gehouden zal worden. Verschrikkelijk. Ik zou meteen die bende oppakken, vast- en uitzetten. De enige oplossing om al die ‘shit’, sorry dat ik het zo zeg, van de laatste jaren een halt toe te roepen, is alle grenzen van zowel binnen als buiten Europa dicht en NIEMAND meer opnemen/binnenlaten als zogenaamde ‘vluchteling’. En als dat betekenen zou dat we aan de grenzen moeten schieten om mensen tegen te houden, dan moet dat maar. Het is de enige manier, waardoor we weer in staat zullen zijn het zooitje binnen onze grenzen aan te pakken en die dan ook linea recta terug te zenden. Nu is het dweilen met de kraan open en we krijgen niets voor mekaar. De duivel woedt onder ons en die moeten we juist vernietigen. Europa is niet de ‘veilige haven’ voor dat tuig, want als dank moorden ze ons uit en bovendien HOREN ZE HIER NIET. Het is ONZE veilige haven, of moet dat weer worden. Wij zijn hier geboren en wij horen hier. Ik ben het moe, iedere dag weer te kijken of er geen aanslagen zijn gepleegd of om te lezen dat mensen onthoofd, verkracht, vermoord worden of zijn. In Godsnaam laat er een wonder gebeuren dat deze ellende ophoudt en bestraft wordt.

  Like

 10. Even geduld Miriam….het moet eerst nog erger worden.Dan komt de tegen actie.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Georganiseerde misdaad.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Lieve mensen hier, deze zondag op deze middag kreeg ik een aantal gedachtes en uiteindelijk kwam ik met mijn gedachte over alles uit op een merkwaardig iets.
  NARCISME.
  Ineens vroeg ik mij iets af, maar voordat ik de vraag voorleg, laat ik jullie iets lezen hierover…….
  .Kernsymptomen[bewerken]

  De kernsymptomen van narcisme zijn; ‘een instabiele basis’, ‘jezelf opblazen’, ‘gebrek aan wederkerigheid’ en ‘afstoten’. Deze vier symptomen vormen een vicieuze cirkel (de narcistische cirkel).

  Een instabiele basis wordt gekenmerkt door wantrouwen en het niet kunnen aangaan van duurzame intieme relaties. Dit wordt veroorzaakt door een biologische kwetsbaarheid (waarbij een gebrek aan serotonine en/of te veel cortisol een rol spelen) en een jeugd waarin ouders of verzorgers zich niet goed afstemmen op de emotionele behoefte van hun kind.

  Het opblazen is een zelfbeschermende poging om het basale wantrouwen niet te voelen. Het bevat kenmerken als dominantie, eigenliefde en gevoelloosheid.

  Gebrek aan wederkerigheid is het gevolg van een opgeblazen houding. Daarbij passen symptomen zoals grenzen overschrijden, geen rekening met anderen houden en arrogantie.

  Bij afstoten passen symptomen zoals een lage frustratietolerantie, de fout bij de ander leggen, minachting en woede.

  Een narcist probeert zijn instabiele psychische basis niet te voelen door zich op te blazen. Hierdoor neemt hij veel meer ruimte in dan mensen normaal gesproken nodig hebben. Een narcist heeft hier echter geen last van, omdat hij op een eenrichtingsweg leeft. Andere mensen moeten hem dienen of voor hem applaudisseren. Zo niet, dan verstoot hij ze.

  Typen narcisme[bewerken]

  In de literatuur is vaak sprake van verschillende typen narcisme: primair en secundair, introvert en extravert, kwetsbaar en grandioos, dikke en dunne huid, verborgen en openlijk, verlegen – arrogant – wreed, en psychopathisch – exhibitionistisch – masochistisch narcisme.

  Uit wetenschappelijk onderzoek naar narcistische symptomen blijkt dat er bewijs is voor een kwetsbaar of naar binnen gekeerd type dat ervan uitgaat dat hij er in het leven alleen voor staat (depressief narcisme), en een grandioos of naar buiten gericht type dat ervan uitgaat dat andere mensen er zijn om te gebruiken (angstig narcisme). Een depressieve narcist is solistisch, vermijdt contacten en ruimt anderen uit de weg wanneer hij vindt dat ze hem voor de voeten lopen. Een angstige narcist spant anderen voor zijn karretje, doet paniekerig wanneer ze dat niet willen en dumpt ze zodra ze er wat hem betreft niet meer hard genoeg aan trekken. Angstig en depressief narcisme kan ook gecombineerd voorkomen.

  Stoornis[bewerken]

  Eigenlijk heeft ieder mens wel eens een licht narcistische inslag, maar als iemands gedrag hier te sterk door bepaald wordt, kunnen er problemen met de omgeving ontstaan. Dan kan er sprake zijn van een psychische aandoening, bijvoorbeeld een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

  Behandelen van narcisme[bewerken]

  Wanneer een narcist iets aan zijn gedrag wil veranderen, dan kan dit. Vooral cognitief gedragstherapeutische technieken zijn dan geschikt. Voorbeelden zijn: schematherapie, oefeningen om de instabiele basis te hanteren, minder opgeblazen en meer wederkerig te reageren, en om anderen minder af te stoten.

  Een narcistische tijd?[bewerken]

  Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we tegenwoordig in een bijzonder narcistische tijd leven en dat narcisme zich als een epidemie verspreidt[2]. De mate waarin mensen hoog scoren op vragenlijsten naar narcisme neemt steeds meer toe, wat volgens onderzoek o.a. aan de opkomst van socialmedia is te wijten[3]. Social media zijn een gevolg, niet een oorzaak !, van een individualistischer (lees: minder geconcentreerde aandacht voor elkaar en een diepe evolutionaire wens om dat wel te hebben) wordende westerse wereld.
  Nu mijn vraag, omdat ik een aantal zaken bij die persoon waarneem en waarvan ik dan denk, hij is er ook een.
  Zou die minister pres. op het Binnen Hof er ook last van hebben?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s