Burgeroorlog op Duits grondgebied: Turken tegen Koerden

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Focus” bericht lovenswaardig een keer over de rellen tussen Koerden en Turken in het Duitse Aschaffenburg en stelt de vraag of het “Turks-Koerdische conflict” weldra ook in Duitsland woedt, alsof dit niet allang het geval zou zijn.

De dreigende gebaren van de kant van Turkse agressors richten zich echter niet alleen tegen de koerden in het land, maar ook in toenemende mate tegen de staten van de gastlanden. In de sociale netwerken worden kritische uitlatingen tegen de politiek van het Erdoğan-regime regelmatig met een stroom van de meest kwaadaardige bedreigingen en scheldwoorden beantwoord, vooral als ze afkomstig zijn van Koerden.

Opnieuw is aan de toename van de escalaties in Duitse straten te zien dat de politiek al lang niet meer de teugels in handen heeft om het conflict in het eigen land ook maar halfweg te beheersen. Er komen steeds meer Turkse groeperingen, zoals het lijkt in heel Europa, die hun heerschappij-aanspraken in de openbare ruimte duidelijk maken.

Zoals ook onlangs in Duisburg de “vereniging” Turan, waarvan de leden martiaal door de straten trokken en Duisburg in een zee van halvemaan vlaggen onderdompelden.

De autoriteiten kijken “bezorgd” naar deze ontwikkelingen. De enige logische consequentie echter wordt door de politiek vanzelfsprekend niet in overweging genomen – de onmiddellijke uitzetting van de agressors, die heel duidelijk met een illegale bedoeling de liberaal-democratische fundamentele orde uit de weg willen ruimen.

Video – Turkse fascisten in Duisburg – “Wij nemen Duitsland over”:

 

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Koerden, Krankzinnigheid, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Burgeroorlog op Duits grondgebied: Turken tegen Koerden

 1. Ik maak er geen gewoonte van om voor iedere wouldbe immigrant de rode loper uit te rollen, wat mij betreft is Nederland af zoals Rutte het placht te zeggen daarin ga ik volledig in mee. Er is mijns inziens wel plaats voor echte oorlogsvluchtelingen om een tijdelijk onderdak te verschaffen.

  Wanneer de tijd aangebroken is en de politieke toestand in zijn of haar vaderland het toelaat dan zouden de vluchtelingen linea recta moeten terug keren naar hun eens ontheemde vaderland. Geen opnieuw gegenereerd generaal pardon door deze rooie rotzakken die Nederland aan de rand van een morele en sociale collaps brengen. Er is m.i. geen plaats meer voor deze mensen die voor welke reden dan ook, het tijdelijk potverteren op de sociale rechtsstaat instand willen houden, genoeg is genoeg.

  Er is zo wie zo geen respect en plaats voor diegenen die Nederland in een sharia rechtsstaat willen veranderen en de autochtone burger door middel van misdaad letterlijk onderuit willen halen en heb totaal geen respect voor de traditionele politiek correcte regering die hier in mee gaat…

  Moslims die onder de Sharia-wet wensten te leven werden woensdag gevraagd om Australië te verlaten, toen de regering zich richtte tot de radicalen in een poging om potentiële terreur- aanvallen te verijdelen.
  Afzonderlijk zette Premier Howard woensdag kwaad bloed bij sommige Australische Moslims door te verklaren dat hij de inlichtingendiensten steunde die de binnenlandse moskeeën in de gaten houden.

  Klik om toegang te krijgen tot Hier%20kan%20heel%20Europa%20een%20lesje%20aan%20nemen.pdf

  Like

  • Wanneer bovenstaande link niet werkt, hier een alternatieve link.

   http://www.vakbond-schande.nl/viewtopic.php?f=126&t=35444

   Like

  • Deborah Menorah zegt:

   Helemaal mee eens Adriaan.
   Ik zou zelfs nog een stapje verder willen gaan, door de echte vluchtelingen daar lokaal op te vangen en te beschermen. Daardoor geen cultuurshock of problemen met terugkeren. En met het geld wat het hier kost om een echte vluchteling op te vangen, kan daar lokaal een veelvoud aan vluchtelingen worden geholpen.

   Geliked door 1 persoon

   • “door de echte vluchtelingen daar lokaal op te vangen en te beschermen.” Uiteraard Deborah, goed opgemerkt dit zou eigenlijk standaard beleid moeten worden als er nog een fragment van sociale zekerheid in de toekomst overeind blijft bestaan…

    Geliked door 1 persoon

   • Deborah Menorah zegt:

    “… als er nog een fragment van sociale zekerheid in de toekomst overeind blijft bestaan…”
    Dat baart mij echt zorgen.
    In de eerste plaats is het (helaas) onmogelijk om alle mensen in armoede en oorlog in de wereld te helpen.
    De regerende elite weet dat ook. Dat is waarom ik denk dat er een zeer smerig plan achter zit om wereldwijd de bevolking naar armoede (lees: slavernij) terug te brengen (en erger…)

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Niemand hier binnen, duidelijk?

   Like

   • Ja Republikein op 6 april mag je je stem uitbrengen, hopelijk stem je tegen het associatieverdrag, daarmee geef je de huidige halalregering in klap in het gelaat, die eigenlijk het miljoenvoudige verdient, gezien de de maatregelen die zij getroffen hebben om gewoon te zeggen; weg met jullie burgers, wij hebben het voor het vertellen…

    Like

 2. carthago zegt:

  Een nieuwe kristallnacht in wording,samen met de nazi Mergel. Begonnen in aBschaffenburg, toevallig?

  Like

 3. Marc zegt:

  Adriaan, de link die je geeft stamt uit 2010. Da’s nogal lang geleden.

  Verder vind ik niet dat oorlogsvluchtelingen zo maar toegelaten mogen worden: indien het moslims zijn dienen deze vluchtelingen publiekelijk te verklaren afstand te nemen van de islam, alla en zijn reclameman. Daarnaast dient elke niet-westerse oorlogsvluchteling cultuurtechnisch onder de loep genomen te worden. Dit kan door relevante én kritische vragen aangaande de cultuuropvattingen van zowel die persoon als de cultuur van waaruit deze komt. Eea dient uitgebreid te gebeuren. Een vragenlijst van 3 x A4 kan al uitsluitsel geven over de mogelijke gevaren die deze persoon al dan niet voor onze cultuur kan opleveren. Pas na scrutineus onderzoek / toezeggingen van de betreffende persoon kan iemand toegelaten worden, mits hij niet in een ander veilig land terecht kan.
  Bij dit alles dient in aanmerking genomen te worden dat Nederland per jaar maximaal 5.000 vluchtelingen kan opnemen, en dat ten alle tijden voorrang gegeven wordt aan niet-islamitische oorlogsvluchtelingen.

  Verder vind ik het onderscheid tussen moslims en salafisten (sharia-moslims) kunstmatig: de islam als geheel dient vernietigd te worden.

  Like

  • Ja Marc daar was ‘k bewust van, maar gezien de actualiteitswaarde is het misschien een opfrissertje, uiteraard mee eens dat er voor de islam geen plaats is in Nederland, maar wie ben ik, een korrel zand aan het strand…

   Like

 4. Bart van den Bos zo luizen ze duitsland er ook in denk ik wat een tuig die TURKEN

  Like

 5. Elena zegt:

  De achterlijkheid zelve van de Duitse roverheid.
  Heel aangenaam voor de bewoners in die wijk…ahum.
  Moet men eens wagen in Turkije met een zee van buitenlandse vlaggen te wapperen…breekt direct de pleuris uit.
  Waar is het Duitse leger? om die oproerkraaiers het land uit te mieteren?
  Duitsland voor de Duitsers en Turkije voor de Turken.
  De Koerden ?…tsja dan ook maar terug naar Turkije of noord Irak.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Door toedoen van heel LINKS, de roden der EUSSR, en vele laffe politiek-correcte politici, en regeringsleiders, gaat de burgeroorlog er komen, maar niet alleen in Duitsland. Vele landen in Europa zullen dan volgen! Maar de verraders der politieke partijen, hebben hun vliegticket al klaar liggen, evenals Koning Onbenul en zijn aanhang! Mark my words! Net als in Mei 1940, knijpen deze – de politici- en de Oranje-Bilderbergclan er tussenuit!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Das Wort zum Sonntag:

  „Sackdoof, feige und verklemmt,
  ist Erdogan der Präsident.
  Sein Gelöt stinkt schlimm nach Döner,
  selbst ein Schweinepfurz riecht schöner.
  Er ist der Mann der Mädchen schlägt,
  und dabei Gummimasken trägt.
  Am liebsten mag er Ziegen ficken,
  und Minderheiten unterdrücken, Kurden treten,
  Christen hauen, und dabei Kinderpornos schauen.
  Und selbst Abends heißts statt schlafen,
  Fellatio mit hundert Schafen.
  Ja, Erdogan ist voll und ganz,
  ein Präsident mit kleinem Schwanz.
  Jeden Türken hört man flöten,
  die dumme Sau hat Schrumpelklöten,
  Von Ankara bis Istanbul,
  weis jeder, dieser Mann ist schwul.
  Pervers, verlaust und zoophil,
  Recep Fritzl Priklopil.
  Sein Kopf so leer, wie seine Eier,
  der Star auf jeder Gangbang-Feier.
  Bis der Schwanz beim pinkeln brennt,
  das ist Recep Erdogan, der türkische Präsident.“

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. Jan zegt:

  81 Prozent der Deutschen werfen Regierung Versagen vor

  De hele kliek dient tegen de muur gezet te worden net zoals in 1989 de Ceaușescus, daarna moslims in containers en dumpen in Afrika of elders. Opruimen die rotzooi. Er bestaan geen goede moslims, net zomin als er goede nazi’s.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Alles draait om een grote leugen ten behoeve van de elite en de olie. Even naar Adriaan Jansen, u voelt zich als een korrel zand op het strand. Echter Nederland heeft nu geloof ik 15 milj. burgers. Een derde is grijs en bejaard, Een derde of meer is links, blijven er nog een paar miljoen burgers over die nu in opstand kunnen komen en een revolutie kunnen ontketenen om Nederland alsnog te bevrijden van dit duivels gedrocht.

  Like

 11. Adrie Warris zegt:

  turkse fascisten zijn echt heel en heel erg smerig ! ze moeten onze koerden echt totaal en totaal met rust laten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s