Hongarije: 900 “No-Go-Areas” in de EU – regering informeert bevolking voor referendum over EU-quota

Screenshot_8

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering waarschuwt voor 900 “No-Go-Areas” in Europa. De nieuw ingerichte website komt voor het referendum waarmee de Hongaarse bevolking moet beslissen over het wel of niet aannemen van de EU-verdelingsquota.

epoch times

De Hongaarse regering waarschuwt op een nieuw ingerichte website voor 900 “No-Go-Areas” in Europa. In deze gebieden zou de immigratiedichtheid bijzonder hoog zijn. Ze zouden zich vooral in de hoofdsteden van Europa bevinden, zoals Londen, Parijs, Berlijn en Stockholm, en zouden niet meer regeerbaar zijn. De autoriteiten zouden daar “weinig of zelfs helemaal geen controle” hebben, staat er op de site.

Met het vrij schakelen van de site startte de regering haar campagne ter afwijzing van de EU-vluchtelingenquota. Weldra zal er d.m.v. een referendum over gestemd worden of de Hongaren het eens zijn met de quota of niet.

Op de website staat dat in de “No-Go-Areas” het “aantal immigranten groot” zou zijn en dat de “normen van de gastheren” er nauwelijks gelden.

EU-quotum zou voor Hongarije een nieuwe bedreiging van de veiligheid zijn

Het sluiten van de Hongaarse grenzen om de veiligheid te verhogen, heeft aan zijn doel voldaan, staat er op de website. Maar nu zien we ons tegenover een nieuwe bedreiging geplaatst: verplichtende verhuisquota. Maar dit quotum wordt onder dwang ingevoerd. De EU zou de parlementen van de lidstaten hierover niet naar hun opvattingen hebben gevraagd.

Hongarije zou volgens eigen berekeningen 15 mensen per jaar moeten opnemen, samen met eventuele na reizende familieleden zouden dit in 5 jaar 160 immigranten zijn.

Terroristische bedreiging

De regering zou de verhuizing vooral afwijzen, omdat dit de terroristische bedreiging zou verhogen.

Europese en Amerikaanse veiligheidsdeskundigen, de politie, de geheime diensten en intellectuelen waarschuwden Europa in het verleden al meerdere malen voor een verhoging van het terreurgevaar. De immigranten komen vooral uit gebieden, waarin op dit moment Europese landen militair actief zijn.

Het zou als bewezen gelden dat terroristen bewust en goed georganiseerd de migratiestroom gebruiken om zich onder de immigranten te mengen. Niemand zou kunnen zeggen hoeveel terroristen zich tot nu toe onder de migranten bevonden en iedere dag komen er nieuwe mensen.

Tijdens de terreuraanslagen in Parijs op 13 november werden 129 mensen gedood. In januari van dit jaar kwamen er 17 mensen bij terreuraanslagen in Parijs om het leven. Daarvoor stierven in Toulouse, Londen en Madrid veel mensen bij bomaanslagen.

Op de internetsite over de “No-Go-Areas” wordt over de “vluchtelingen”quota gezegd dat deze “het terroristische risico in Europa verhogen en onze cultuur bedreigen”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Patriottisme, Rotzakken, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hongarije: 900 “No-Go-Areas” in de EU – regering informeert bevolking voor referendum over EU-quota

 1. Berthe zegt:

  …’Europese en Amerikaanse veiligheidsdeskundigen, de politie, de geheime diensten en intellectuelen waarschuwden Europa in het verleden al meerdere malen voor een verhoging van het terreurgevaar’………maar als Geert Wilders deze waarschuwing uit, ‘zaait hij haat’ volgens de linkse maffia.

  Like

 2. exmarineman zegt:

  Ik heb een vraagje en wellicht hebben anderen die zich vrij kritisch uiten op FB hetzelfde probleem. Sinds vanmiddag vraagt FB mij om mijn naame opnieuw in te voeren – als controle – en dan volgt er een tweede pagina waarin men FB dus, weer vraagt om mijn naam en vervolgens om een ID-bewijs zodat men mijn naam kan controleren op juistheid. Ik kom anders FB niet meer in – althans niet met mijn oude account. Kan uiteraard wel een nieuwe aanvragen/aanmaken en dan zie ik verder wel. Maar ben benieuwd of er ook anderen zijn die dit probleem opeens hebben/krijgen. Dank voor uw aandacht ook al heeft het niets met dit onderwerp te maken. Overigens hoop ik dat de Hongaarse bevolking NEE zal zeggen…..

  Like

  • Zou het te maken hebben exmarineman dat een Face-Book account gemakkelijk te controleren valt en Mark Zuckerman medewerking verleend aan deze instellingen die onwelgevallige commentaren willen weren van dit medium. De reguurders van Metro & Spits Nieuws en laatst Elsevier kunnen alleen nog maar reageren op topic’s door middel van een Face-Book plugin. Zelf zie ‘k het zo dat de macht van de alternatieve media ook aan banden gelegd wordt door diezelfde instanties die kritiek en criticasters van de islam de mond willen snoeren…

   Like

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   Heb ik een paar jaar geleden ook gehad nadat ik een aantal Spekman onvriendelijke gedichten op mijn FB had gezet. Er is sinds die tijd een Victoriaanse benepenheid aan de gang op in ieder geval het Nederlandse internet, gestart door, ja, ja Hans Spekman en Katinka Simonse aka Tinkebell om alle kritiek op hen de kop in te drukken. Helaas zijn er veel dwazen die hen hierbij helpen en hebben geholpen zodat vrijheid van meningsuiting hoe langer hoe meer een museumstuk aan het worden is.

   Like

  • rs zegt:

   Nee, ik heb het tot op heden nog NIET meegemaakt, maar ik heb wel de indruk dat FB aan het schiften is…………………Sommige dingen die je net hebt gelezen , zijn in een keer foetsie…………………

   Like

  • rs zegt:

   U heeft waarschijnlijk op deze lijst gestaan :????

   https://muslimdefenceleagueholland.wordpress.com/2015/03/07/de-zwarte-lijst-met-rechtsextremisten/

   Is nu niet meer te zien. Ik en vele anderen stonden er ook op………………voornamelijk PVV stemmers!
   Ja, je weet het niet………….

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het beste wat je kunt doen, Exmarineman, is wat ik ook heb gedaan: je Facebook account sluiten en nooit meer openen. De eerste dagen zul je het missen, daarna komt de rust. Je wordt niet meer lastiggevallen met beuzelarijtjes, non-nieuws en wat dies mee zij. Wie jou iets wil laten weten stuurt je een mail naar je eigen adres en vice versa. Ik kan het je echt aanbevelen. Laat Facebook lekker het lazarus krijgen met hun censuur en hun betutteling.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Gasso zegt:

   Dat doen ze om je gegevens te kunnen doorspelen…. kijk maar goed uit, voor je het weet staat er regelmatig zo’n donkerblauw busje met geblindeerde ramen voor je huis.

   Like


 3. Yassin Elforkani maakt Amsterdam bang voor aanslagen
  ‘De terroristische netwerken staan klaar’
  Als de terroristische netwerken in Amsterdam niet snel worden opgerold, is de stad over maximaal anderhalf jaar aan de beurt voor een aanslag. Die voorspelling doet jongerenimam Yassin Elforkani in Het Parool.

  Volgens hem zijn tientallen moslimjongeren in Amsterdam zo geradicaliseerd dat niets hen meer lijkt tegen te houden. “De terroristische netwerken staan klaar (..) Veel mensen in de wijken weten ervan, maar kiezen ervoor hun mond te houden en deze jongeren te beschermen.”

  Bron
  Anp

  Like

  • elisah zegt:

   Iedereen is natuurlijk bang dat hun hoofd op straat gevonden gaat worden. Dan is het toch bijzonder dat deze imam zijn mond wel open durft te doen.

   Geliked door 1 persoon

   • Ach elisah, normaal gesproken neem ‘k dit soort nieuws items ter kennisgeving aan, maar ‘k denk niet dat Molenbeek een uitzondering op de regel is. Er zijn óók ‘Molenbeek’ wijken in Nederland waar de ‘Calvijnse’ moslims de criminele, geradicaliseerde jongeren de hand boven het hoofd houden tegen beter weten in, dat laatste is volgens mij een cultuurtrekje van de moslims…

    Like

   • elisah zegt:

    Aha, Ronny James Dio, ik wist niet dat hij overleden was. Ik heb hem ooit nog eens op pinkpop gezien, hij heeft een geweldige stem.

    Like

  • Mooi. Ik hóóp het bijna: Zo blijven door-etteren kan het toch ook niet.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Ach je kon eigenlijk gewoon je klok erop gelijk stellen…

   Raad van Marokkaanse Moskeeën vindt Elforkani een gevaarlijke angstzaaier
   De gekwetste reactie wie je wist wat zou komen
   Jongerenimam Yassin Elforkani moet geen suggestieve verhalen vertellen over terreurnetwerken in Nederland. Dat zegt voorzitter Yahia Bouyafa van de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) zaterdag in een reactie op uitspraken van Elforkani in Het Parool.

   De jongerenimam zegt in de krant dat tientallen moslimjongeren in Amsterdam zo geradicaliseerd zijn dat niets hen meer lijkt tegen te houden. “De terroristische netwerken staan klaar (…) Veel mensen in de wijken weten ervan, maar kiezen ervoor hun mond te houden”, zegt Elforkani. Hij voorspelt dat binnen anderhalf jaar een aanslag zal worden gepleegd, als die netwerken niet worden opgerold.

   Bouyafa vindt “dergelijke angstzaaierij gevaarlijk. Elforkani moet de informatie waarover hij concreet lijkt te beschikken zo snel mogelijk melden aan de autoriteiten en niet aan de krant.”

   Verder voegt de RMMN eraan toe dat hij alles in het werk stelt om radicalisering tegen te gaan: “Mensen die zich bezighouden met terreur kunnen en mogen zich op geen enkele manier veilig wanen in de islamitische gemeenschap.”

   Bron
   Anp

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wilders heeft altijd gelijk en daarom krijgt hij het ook niet want hij heeft het al.
   “Kiezen hun mond te houden en deze jongeren te beschermen”…!

   Like


 4. Diplomaat spreekt klare taal
  ambassadeur Oekraïne noemt uitspraak Thierry Baudet ‘leugen’

  In een openhartig gesprek met TPTV typeert Olexander Horin, de ambassadeur van Oekraïne in Nederland, de politiek activist en publicist Thierry Baudet als iemand die over het associatieverdrag met Oekraïne een visie verspreidt die – in zijn ogen – als ‘a complete lie’ moet worden gekenschetst. Uiteraard heeft TPTV Baudet de gelegenheid geboden de ambassadeur van repliek te dienen. Ook die reactie vormt onderdeel van bovenstaand filmpje.

  Bron
  http://tptv.nl/

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Cor Ozinga zegt:

  Er zijn leiders, die nog wel inzicht en verstand hebben en zich inzetten voor hun volk. Bravo!

  Like

 7. GT zegt:

  Godverdomme schande dat ik de zeg, maar ik ben het zo kotsbeu ze hebben voor de poorten van wenen gestaan en zijn door de dappere strijders terug geslagen in hun hol!

  Hitler (Duitsland) heulde met de Moslims en wat kwam daar uit voort…..de Joden vervolging!
  Nu in het moderne Europa heult Brussel met de Moslims samen, …..en wat voor vervolging gaat daar uit voort vloeien,vernietiging van het christendom, of gehele het Europese volk.

  Nu er zal er vroeg of laat een opstaan, en Jaagt ze allemaal over de kling een niets ontziende oorlog om Europa terug in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.
  Het gaat komen, houd daar ernstig rekening mee!

  Like

  • Thom zegt:

   Het is wel te hopen, maar ik vrees dat de jeugd van nu niet meer de jeugd is om een oorlog mee te winnen. Te ziek, te slap en te misselijk.

   Like

 8. Hongarije: 900 “No-Go-Areas” in de EU – regering informeert bevolking voor referendum over EU-quota, jaren lang wordt er al gewaarschuwd voor deze niet gewenste ontwikkelingen. De bestuurlijke elites slaan de waarschuwingen steeds op nieuw in de wind en doet als of haar neus bloedt. De bevolkingen van de EU lidstaten zijn totaal ondergeschikt gemaakt aan Brussel dat weet een ieder met een klein beetje boeren verstand en toch…

  Like

 9. realistnl zegt:

  Historische toespraak van Orban: “De Europese verraders-elite gebruikt massamigratie als wapen tegen de oorspronkelijke Europeanen. De islam als vuile bom. Het uiteindelijke doel is omvolking en de vernietiging van natiestaten, het stelen van onze vrijheid en identiteit, en de vestiging van een totalitair regime”. Orban is niet van plan zijn volk daaraan op te offeren. Rutte daarentegen… Nederlands ondertiteld: https://www.youtube.com/watch?v=Qx6Iq1Pdn94

  Like

 10. Annette zegt:

  Wat een geweldige toespraak! Ik word er gewoon jaloers van dat mijn man en ik niet in dat land wonen. Het idee om dan maar naar Hongarije te vertrekken wordt alsmaar groter. Wij hebben al informatie ingewonnen bij de Hongaarse ambassade. Maar ja, wij hebben kinderen en kleinkinderen en dat houdt ons voorlopig nog even tegen. O als wij met z’n tweetjes zouden zijn…. dan wisten wij het wel. Dat is een man naar mijn hart, iemand die er staat voor zijn eigen volk. Daar kunnen alle lafbekken binnen Europa (Merkel, Cameron, Rutte, Michel, Hollande) nog een puntje aan zuigen. Het idee alleen al dat er zoveel gebieden binnen Europa zijn waar totaal geen centraal gezag meer geldt, wie had dat ooit 10 of 20 jaar geleden kunnen bedenken? Maar wat ik zoal de afgelopen tijd heb gelezen, waren die er al die daarvoor waarschuwden. Hoe kunnen wij het tij keren? Heel moeilijk. In ieder geval verheug ik me op a.s. woensdag met het referendum. Mijn man en ik hebben onze benen onder onze …. gelopen om zoveel mogelijk flyers rond te delen en hopelijk zijn er inmiddels zoveel mensen in Nederland die alles goed zat zijn dat het een overweldigend NEE wordt! Dat is hopelijk het begin van de weg terug. De volgende stap, denk ik, zou moeten zijn om een referendum te krijgen, net als Engeland, om uit de EU te kunnen stappen. Dan krijgen we hopelijk ons vertrouwde landje, dat ik o zo graag mijn kinderen en kleinkinderen gun, weer terug. Ze zeggen niet voor niks: zolang er leven is is er hoop. En daar houd ik mij maar aan vast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s