De Antichrist en de Eén-Wereld-Regering

Screenshot_61

(Door: “eg regs”)

Lange tijd was deze Bijbelse profetie moeilijk te plaatsen en de enige mogelijkheid leek een metaforische of zelfs metafysische duiding. Want een wereldrijk dat letterlijk de hele wereld omspande en dat ook nog in absolute zin alle economische activiteit zou reguleren; hoe moesten we ons dit ooit kunnen voorstellen? Dankzij ‘supranationale beslisorganen’, informatietechnologie en het web aan communicatiesatellieten dat inmiddels de gehele aarde omcirkelt, is dit natuurlijk al lang niet meer zo duister. Ook de ‘krachtige misleiding’ waar de Bijbel eveneens voor waarschuwt, moet sommigen van ons akelig bekend voorkomen. Want als wij de ontwikkelingen in dit land gadeslaan, is het dan mogelijk om op een andere conclusie uit te komen dan deze: we zijn ‘met blindheid geslagen’ – nog een profetie die zich voor onze eigen ogen ontvouwt.

Nimmer, nooit in de gehele geschiedenis aan beschreven menselijke lotgevallen, is ooit multi-racialisme anders dan in tranen geëindigd; niet in Babel, niet in Singapore, niet in Botswana, niet in Amerika en ook niet op de Fiji-eilanden. Maar zelfs Geert Wilders is nog steeds bereid om het met de ‘goed geïntegreerde, eerlijk de kost verdienende Marokkanen’ te proberen. Dan wordt ons vervolgens op de mouw gespeld dat terrorisme niet tegen te gaan is, alsof het een natuurverschijnsel zou betreffen. Uiteraard een aperte leugen. Want hoeveel bomaanslagen zouden we in Nederland tegemoet mogen zien als we werkelijk ernst zouden maken met achtereenvolgens denaturaliseren, internering en deportatie? Nare connotaties of niet, dit is welbeschouwd een alleszins praktische oplossing die zeer kordaat aan ieder ‘angst-denken’ een eind zou maken. Maar we willen het niet zien of misschien kúnnen we het wel niet zien; te zeer en te massaal ‘krachtig misleid’ en ‘met blindheid geslagen’.

Of kijk naar de hele ‘gender-agenda’. Het absolute summum van vooruitstrevendheid zou natuurlijk zijn wanneer we allemaal homo’s zouden worden en voortaan binnen ‘moderne gezinsstructuren’ onze kinderen zouden grootbrengen. Ondertussen nemen we echter genoegen met vrouwelijke politici, militairen, ME’ers, CEO’s en brandweerlieden. Een land geregeerd,verdedigd en op allerlei toonaangevende manieren vormgegeven door vrouwen en homo’s: waar is dit óóit – met goed gevolg welteverstaan – eerder beproefd geweest? Wat een waanzin, wat een misleiding, wat een blindheid!

Maar brengt dit aldus geschetste morele vacuüm ons dan – in zichzélf – dichter bij het rijk van de antichrist?Wel heel definitief. Als er niks hogers bestaat om naar te grijpen dan aards genot, dan zal er weinig impetus bestaan om de geijkte propaganda-verhaallijnen dóór te prikken. Dan zullen we bijvoorbeeld ook inderdaad eenstemmig instemmen met de gedachte ‘als je niks te verbergen hebt, heb je ook niks te vrezen’. Maar stel eens: misschien ben ik wel een alcoholist, misschien heb ik wel huwelijksproblemen, misschien heb ik wel ‘moeilijke kinderen’, misschien schulden, misschien sta ik wel op het punt om mijn werkgever te verruilen voor de concurrent -geen van allen illegale wederwaardigheden, maar ook geen zaken die ik van de daken zou willen schreeuwen. Desalniettemin slikken we alles: straat-tot-straat camera- toezicht, ontmenselijkende veiligheidsprotocollen op Schiphol en ondertussen zijn we wereldkampioen afluisteren. Alles vinden we best, zolang we maar onze lust tot hedonistische afgoderij kunnen  blijven botvieren.

En als inderdaad aanstaande woensdag slechts een miniem percentage van de bevolking de moeite zal nemen om te stemmen tegen de EU-regering – omdat het huidige arrangement zogezegd in dienst staat van onze welvaart en veiligheid -,welke argumenten zou deze slapende meerderheid dan kunnen aanvoeren tegen een wereldregering? Als we een Europese superregering nodig hebben om de ‘grensoverschrijdende problematiek van vluchtelingen, terrorisme, misdaad, inkomensongelijkheid en milieu’ op te lossen: waarom dan alleen een Europése regering? Als al deze zaken niet halt houden bij de grens van Nederland, zullen ze dat vanzelfsprekend ook niet doen bij de grenzen van het ‘Fort Europa’. En de enige logische vervolgstap is dan een één-wereld-regering.

Op deze site is het niet gebruikelijk om met instemming te refereren aan de Oranjes, maar misschien dat de webmaster het mij zou vergunnen te breken met conventie. Want de woorden die onze laatste Stadhouder meer dan 200 jaar geleden uitsprak, zijn vandaag de dag misschien nog wel toepasselijker dan ooit: “De ware bron van onze ongelukken moeten wij zoeken in de nationale zonden en ongerechtigheden, waaraan zich de inwoners van Nederland over het algemeen en elk van hen in het bijzonder, in meerdere of mindere mate, sinds enige jaren, hebben schuldig gemaakt, en ik zelve mij voor de Alwetende niet verontschuldigen kan. God heeft een twist met Nederland…. Als God ter neder werpt, mijn vriend, wie zal dan weer oprichten?”

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op De Antichrist en de Eén-Wereld-Regering

 1. Driek zegt:

  Ik vind het mooi geschreven.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Een groot deel van de NL regering & slaapkamers zitten vuistdiep in de NWO en NL is een van de meest trouwe aanhangers van die rattenlub en NL is blijkbaar ook de proeftuin van die club.
  Veel zaken om ons heen zijn gemanipuleerd, te beginnen met het slinkse onderwijs, daarna de tv en de reguliere kranten.
  Daarbij is niets wat het lijkt en alles is anders dan men denkt!!!
  40 jaar smerige (slinkse) overheids indoctrinatie, daar is moelijk onder vandaan te komen als gewone burger, men is nadenken niet verleerd, maar weet gewoon niet beter blijkbaar en daarnaast bestaat de werkelijkheid voor heel veel burgers uit de bovengenoemde manipulatie zaken.
  De vraag is of dit alles te wijten is aan een moreel vacuum, of aan een vooropgezet plan om de hele wereld te onderwerpen, daarbij wachtende op super computers om alles van iedere wereldburger te kunnen opslaan en de mensen te kunnen controleren??
  Zelfs de zogenaamde “vader des vaderlands” was een smerige rat en offerde complete voor hem lastige steden op tegen de Spaanse overheersing en toen was er nog geen booslim multicul!!
  Ga er maar vanuit dat deze hele zwaar geschifte klote planeet het domein is van de slang satan en dat wij hier waarschijnlijk zijn gekomen om naar een ander mens om te zien, maar niet om met geldzaken bezig te zijn en multi miljardair te worden. Als je je leven aan de boze geeft dus satanist worden, dan heb je het waarschijnlijk hier beter dan dat je het aan Jezus geeft. Korte termijn denken is dat.
  Wat het gender gedoe ben ik het helemaal met de schrijver eens, want ik moet dan nog denken aan het plaatje een aantal weken geleden van de Russische minister van defensie (een beer van een kerel met uitstraling) en dat t.o.v. de drie sufkuttige huppeltrutjes van NL, Duitsland & Denemarken. Ook dat gebeurd met opzet, alle pionnetjes worden op hun plaats gezet om het land te kunnen verneuken.

  Like

 3. Dick zegt:

  Haal er alle Schrift boeken maar bij sinds AbraHam zijn er 6 van deze periodes verstreken.
  Abraham 1985vc tot heden.
  6×666 jaren.
  En kijk maar eens hoe de “wereld”” ervoor staat!

  Like

 4. Peter zegt:

  Christus en het OT en het NT spreken over de wederkomst van Christus en de tekenen die daar aan vooraf gaan. De contouren worden steeds duidelijker zichtbaar. Wat zou onze reactie moeten zijn!? Bekering en volledig gaan vertrouwen op de aangeboden genade door Christus. (Johannes 3:16-18) Het eeuwige is belangrijker dan het tijdelijke.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peter: 23.44. uur, op 04/04. Inderdaad. Ik heb al diverse keren, vanuit mijn visie aangegeven, dat ik menselijkerwijze geen schim van een oplossing zag, en zie, terzake van de mosliminvasie, en de hele ellendige toestand met de massa-immigratie naar Nederland en Europa. Voor mij – en ik spreek voor mezelf- kan slechts de God, van Abraham, Isaac en Jacob, en zijn zoon Jezus Christus, de OPLOSSING zijn. Maar dat is slechts mijn mening. Ieder kan daar natuurlijk anders over denken.

   Like

  • Mirjam zegt:

   De werkelijkheid zien, dat is wat de boodschap is. Alles is onbetekenend in vergelijking met de echtheid van de waarheid. Wat is het belangrijkste? Wat is onvergelijkbaar met iets anders in geheel deze wereld? Wat is uniek? Wat is het dat boven alles staat en alles nietig maakt, zonder dat het zich profileert. God is omni-present, overal aanwezig in alles. God is de liefde, de waarheid, het licht en het leven.
   Hij was er ooit in de vorm van een mens, en zijn aanwezigheid zorgde ervoor dat het grootste gedeelte van de mensheid in de wereld in geloofde en bleef geloven, ook na zijn dood. Hij heeft zich tastbaar laten zien aan de mensen, hij heeft zijn kennis, zijn wonderen, zijn Godheid laten zien. Welke aanbeden ‘god’ heeft dat ooit gedaan en welke heeft dit ooit voor elkaar gekregen? En welke heeft dit gedaan door alleen liefde te prediken en geen haat. Welke is gestorven om de mensheid te redden van de zonde?GEEN!
   Alleen de Christelijke God heeft dit gedaan. De ECHTE God. En het was ook Hij die deze voorspelling van zijn terugkomst deed in de bijbel en dit al bijna 2000 jaar geleden.
   Er staat ook in die voorspelling dat God de duivel zal vernietigen bij zijn terugkomst en allen die in hem geloven en trouw aan hem waren en zijn, zullen bewaard blijven.
   God heeft nooit de opdracht gegeven om kwaad te doen aan anderen, om te doden en te veroveren. God zei juist: ‘Heb de ander lief als jezelf’ en aan het kruis zei Hij voordat Hij stierf: ‘Vader vergeef hen, want ze weten niet wat ze doen’
   En dat is ook zo. Alles, Zijn leven, Zijn wonderen, Zijn dood, dat was allemaal zo bestemd om te gebeuren, en Hij wist dat, Hij wist dat de mensen die niet wisten. Hij stief voor ons, voor alle mensen. En als je goed naar de wereld kijkt nu, dan zie en weet je dat alles kapot gaat en het slechte aan de macht is. Dit moet en gaat veranderen.
   Verdiep je in het geloof van Christus en dan zul je begrijpen waar dit geloof om draait en wie Hij is.

   Like

 5. Republikein zegt:

  Zeker mooi geschreven.
  Over het getal 666.

  Het getal 666 heeft betrekking op de koolstofatoom , en de mens. Koolstof-12 ; één van 5 elementen in het humane DNA bestaat uit 6 protonen, elektronen 6 en 6 neutronen, wat neerkomt op 666. Koolstof-12 is de meest voorkomende van de twee stabiele isotopen van de elementen koolstof, goed voor 98,89% koolstof. De overvloed is te wijten aan de Triple-alpha proces waarin het is gemaakt in de sterren, en zoals Carl Sagan ooit had gezegd: “We zijn gemaakt van sterrenstof.”

  De Engels naam koolstof , komt van het Latijnse Carbo voor steenkool en houtskool, vanwaar komt ook de Franse charbon, wat betekent houtskool. Het bewijs van 666 is te vinden in de Bijbel via Jesaja 6: 6 – “En een van de serafs vloog naar mij toe met een gloeiende kool in zijn hand, die hij met een tang had genomen van het altaar.” De naam Seraphim betekent “de brandende degenen “, zijn de eerste hiërarchie van engelen die sommigen noemen demonen die cherubijnen en tronen waren. Beëlzebub was een prins van de Seraphim, net onder Lucifer .

  Lucifer is een ander woord voor fosfor. Het Latijnse woord dat overeenkomt met de Griekse Fosfor is “Lucifer.” Fosfor (Grieks Φωσφόρος Phosphoros), een naam met de betekenis “Light-Bringer”, is het Morning Star . Wanneer fosfor wordt gecombineerd met onderstaande elementen en koolstof, vormt onze DNA.

  In combinatie met zuurstof en waterstof, koolstof kan vele vormen groepen van biologisch belangrijke verbindingen, zoals suikers , lignanen , chitinen , alcoholen , vetten , aromatische esters , carotenoïden en terpenen . Met stikstof vormt deze alkaloïden , en met de toevoeging van zwavel vormt ook antibiotica , aminozuren en rubber producten. Met de toevoeging van fosfor aan deze andere elementen, vormt het DNA en RNA , chemisch-code dragers van het leven, en adenosine trifosfaat (ATP), de belangrijkste energieoverdracht molecule in alle levende cellen.

  Nucleotiden zijn biologische moleculen die de bouwstenen vormen van nucleïnezuren ( DNA en RNA ). Elk nucleotide bestaat uit drie componenten : een fosfaatgroep, een vijf-koolstof suiker en een stikstofhoudende base. De fosfaatgroepen en suikers vormen de ruggengraat van elke streng van DNA of RNA. Het fosfaat is een component van DNA, RNA, ATP, alsmede de fosfolipiden alle celmembranen vormen. Fosfor (Lucifer) is gewoon de ‘vonk’ in ons DNA die ons vuur maakt.

  Wanneer de 666 Carbon wordt aangevuld met de hierboven en gemengd met Lucifer, AKA Phosp-Horus, krijgen we een combinatie of reactie van chemische elementen die vormen DNA en RNA. Deze magische God gegeven chemische-code drager de code voor leven, en natuurlijk is het getal van een mens; zijn getal is 6 neutronen, 6 protonen en 6 elektronen, zeshonderd zes en zestig (666). Verschillende chemische elementen in combinatie met Carbon, vormt onze materiële werkelijkheid, of wat sommigen kunnen noemen, de Matrix.

  Getal van het beest.

  Johannes de Doper zei over de komende Antichrist en de Number of the Beast: “Laat wie verstand heeft, tel het getal van het beest, want het is een getal van een man; en zijn getal is zeshonderd zes en zestig. ”

  666 kunnen vertegenwoordigen vele mogelijke scenario’s of samenzweringen, maar de waarheid is dat dit aantal werd doorgegeven aan ons voor de Apocalyps (onthulling van iets verborgen), om ons te helpen dit beest man identificeren met de wiskundige nummer 666. Het nummer 666 kan worden de DNA sequentie van de genetische signalen of DNA-fragmenten nodig zijn voor succesvolle klonering. Ja, mijn vrienden, u en ik misschien wel de zeer beesten en Antichristen onze goede vriend Sint-Jan was ons te waarschuwen!

  De mens werd geschapen op de zesde dag. Het getal 6 geeft de mens en is geen perfecte nummer. Daarom 666 is “de mens” nummer, en stopt kort van het volmaakte getal zeven. De eerste twee letters van de naam van de “Christus” zijn Ch en R, en zij vertegenwoordigen zevenhonderd (700), het volmaakte getal. Ons lichaam heeft 7 delen, het hoofd, borst, buik, twee benen en twee armen. Christus werd gekruisigd op Golgotha, waar de plaats van de schedel was.

  Dit is een gebrekkige vertaling van het originele artikel.
  http://gnosticwarrior.com/science-of-666.html
  En zo raken we niet uitgelezen.
  Zoveel mensen zoveel meningen.
  Wij zijn de goden van de atomen die deel uitmaken van onszelf, maar we zijn ook de atomen van de goden die deel uitmaken van het universum. – Manly P. Hall.

  Like

  • wim zegt:

   Bedankt Republikein. Kleine correctie. Waar je het hebt over Johannes de Doper, moet gelezen worden ‘de apostel Johannes’.

   Like

  • De Kruisvaarder zegt:

   Mooi geschreven. Manly P Hall was een 33e graad vrijmetselaar. Albert Pike was ook een 33e graad vrijmetselaar en was generaal in de burgeroorlog van de VS.
   Hij heeft een boek geschreven : Of DOGMAS AND PRINCIPLES. Daarin beschrijft hij onder andere de toen nog in de toekomstliggende 1e WO, 2e WO en ook hoe de 3e WO zou gaan ontstaan: ze worden op het moment X door de ELITE de vrijmetselaars en andere gespuis, uitgelokt.
   Zij lieten prins Ferdinand vermoorden in 1914, zij zaten achter de opkomst van Hitler in 1933 en later en ook zij zitten nu aan de knopen en laten Europa volstromen met “vluchtelingen”. Dit is om hier in Europa de gesel van de Islam en het Kalifaat van Erdogan aan ons op te leggen. Want de Islam is geen vijand van de ELITE,zij is een instrument van deze elite.
   Rusland moet worden vernietigd, dat is het doel van Obama cs. Trump is gevaarlijk en wordt vermoord, en wij…..wij de Europeanen zijn zo lamzakkerig al geworden,dat we niet meer willen vechten al zouden we kunnen.
   Want met een tank en 2 kogels doe je niets tegen de Islam ,die de kogels en AK 47 krijgt geleverd direct uit Turkije.
   Putin weet dat en hij gaat heel snel binnenkort terugslaan.

   Rusland is de enige atomaire supermacht. Niet een ( 1) van de velen,maar de enige.
   Daar hebben de amerikanen geen zin in om mee te vechten.
   De turken hebben een grote mond,maar Rusland vernietigt Turkije binnen een week.
   Dat weet Erdogan wel,maar hij rekent op ons,dat wij wel gaan meevechten tegen de russische Beer.

   Like

  • Ron zegt:

   Dan is Stikstof-14 het perfecte element:
   7 protonen, 7 neutronen en 7 electronen.

   Zonder stikstof geen aminozuren, dus dat element hebben we als levensvorm even hard nodig.

   Like

 6. Japio zegt:

  Goed stuk, en zijn ook mijn gedachten.

  Like

 7. carthago zegt:

  De waarheid in een notendop.
  D666 en de teloorgang van het avondland.

  Like

 8. Nora zegt:

  Een goed geschreven stuk .Ook ik denk zo .

  Like

 9. semper fi zegt:

  Volgens de bijbel was er ooit een toren van BABEL,babylon!!god was de mensen zat en zorgde dat ieder met eigen soort(!!)zijn deel op aarde ging bewonen!!Zeg het me als ik het mis heb!!
  door de linkse verraders waar te vee mensen op hebben gekozen is nederland een tweede babylon??
  WHAT ELSE ????
  laatst een jehovagetuige die mij vertelde dat de wereld vergaat!1
  Ik zei HET ZAL VERD.TIJD WORDEN Het is een zooitje ellende al die mensen op een kluitje!!
  Gaat heen en vermenigvuldig u ,is ook zo,n disputabel stukje!! Vol zijn wij, overbevolking ,vooral ratten gaan zeer snel in de meerderheid komen,o ik bedoel moslims!
  Zij zullen de aarde BE(D)ERVEN ziet u dat anders ??mij een biet
  SHALOM,,,,,, ENNEHHH MORGEN NEE STEMMEN !!

  Like

 10. albertien54 zegt:

  Beforeitsnews:
  The 1000 UN Baal Temples Are Connected to Child Sacrifice, Altar of Satan, Islam, Radical Environmentalism

  Interessant filmpje van The Common Sense Show!

  Like

 11. visje zegt:

  De Antie christ:

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/de-antichrist-is-reeds-onder-ons-hij-zal-zich-spoedig-vertonen.html

  persoonlijk ben ik toch van mening dat er nu “niet meer” één specifieke antie christ zal komen, net als in de eerste eeuw Nero=666
  Al stuurt men aan op één wereld-orde één-wereld religie!
  – of Satan de Duivel die tijd gegund is weten we niet, de dagen zullen worden verkort, En de Here Jezus Christus, zal komen.
  Daniel 2:44.

  ” 44 En in de dagen van die koningen zal de God des hemels een koninkrijk oprichten dat nooit te gronde zal worden gericht. En het koninkrijk zelf zal aan geen ander volk worden overgedragen. Het zal al deze koninkrijken verbrijzelen en er een eind aan maken, en zelf zal het tot onbepaalde tijden blijven bestaan”

  mvg visje

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik ben tijdens dit schrijven nu drie keer mijn stuk kwijtgeraakt op het moment dat ik drie artikelen wilde verplaatsen naar hier, het mag zeker niet zo zijn dat ik ze plaats en toch probeer ik het nogmaals.
  De strijd om het Goede en het Kwade is al duizende jaren aan de gang. De club die de Nieuwe Wereld Orde heeft geschapen om met de krachten van de antichrist het Kwade, hun doelstellingen te halen is nog maar twee eeuwen oud. Zij zijn verbonden met bijna alle koningshuizen en de adel om de voortgang van hun genen te waarborgen. Zij zijn diep verweven in het bankwezen en beheren daarmee de hele financiële markt. Zij verafschuwen geen enkel middel om hun kwade macht verder uit te breiden, door het beheer en de controle over hightech en wapens en laboratoriums. De ontwikkeling van de mens kent nog vele geheimen. Via de archeologie gaan we steeds meer ontdekken en begrijpen over ons ontstaan en er zal nog veel meer ontdekt worden tijdens onze strijd tussen het Goede en het Kwade. Zie de ontdekking van de reuze skeletten die worden opgegraven. De onlangs inmens grote woongemeenschappen die zijn ontdek in Afrika die de bouw van de Cheops-pyramide ver overtreffen en die minstens tot 200.000 jaar terug gaan. De vraag is dan of wij dit alleen konden of met hulp van buitenaf. Er zijn vele vragen die ons bezig houden tussen het Goede en het Kwade en de vraag rijst ook of die God en de antichrist bestaan en strijden om deze wereld. Wat ik wel constateer is dat het Goede het vaak heeft gewonnen van het Kwade.
  http://www.ewao.com/a/1-the-remains-of-a-200000-year-old-advanced-civilization-found-in-africa/


  Maar iedereen mag voor zich zelf uitmaken wat er aan de hand is in deze wereld en of die visie de juiste is of dat die visie totaal verschillend is van de ander, het maakt niets uit.
  Wat ik wel weet is dat de strijd tussen het Goede en het Kwade nog lang niet gestreden is.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ik denk (hoop) dat dit alles verklaart:

  (Nog maar een poging; ik krijg steeds te lezen dat mijn reactie niet kan worden geplaatst.)

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ik heb jouw video,s gezien, was nieuw voor mij, terwijl ik vroeger al een boek over profetiën gelezen had met uiteenzetting. En soms denk ik wel eens, dat als 200.000 jaar geleden al spraken was van een hoge beschaving dan kan het ook best zijn dat een deel van die beschaving ooit is mee genomen naar andere stelsels in het universum en wat wij nu aliëns noemen eigenlijk mensen zijn die zich hebben aangepast aan andere leefomstandigheden. Maar ik ga nu te ver, al is het best mogelijk zo te redeneren na alles wat al is ontdek, gevonden en opgegraven.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 15.35. uur. Dat geeft de echte werkelijkheid weer, daarom vind ik het plausibel. Gezegend zij de God, van Abraham, Isaac en Jacob. Gezegend de Heer, Jezus Christus, mijn redder en Heiland. Gezegend zij Israël, Gods oogappel.

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Tja, en wat te denken hiervan…

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Een hoogst interessant en boeiend geschreven betoog.Ik onderschrijf veel van wat er staat beschreven.

  Ik moet bekennen dat ik dit de ergste periode in de geschiedenis vind die ik mij kan herinneren. Het erge schuilt in de verlamming van de functies waarover de menselijke geest beschikt.De wilskracht lijkt volledig ondermijnd. Het oordeelsvermogen van de meerderheid van de mensen functioneert niet meer en daarom kunnen ‘’wereld verbeterende’’ manipulators de vervorming van het denken succesvol voortzetten met gebruikmaking van de methode van de voortdurende herhaling van ideeën die er van kindsbeen af aan ingebracht zijn.
  OVERAL waar sprake is van opvoeding wordt een set gewenste denkpatronen en associaties bij de toehoorders ingebracht en wanneer deze bijvoorbeeld de geschiedenis zouden bestuderen ,dan zullen de ingeslepen (gewenste) opvattingen de interpretatie van de geschiedenis zeker gaan bijkleuren en vervormen!
  Dit proces van sturing in het denken zal van invloed zijn bij alle vormen van beroepsvorming en een rol gaan spelen in diverse vormen van wetenschappen. Er is met de hersens van nagenoeg iedereen gewoon geknoeid. Als gevolg daarvan denkt over de hele linie de meerderheid van de bevolking links!

  De bijna algehele ‘’verlinksing’’ van de kerken laat zich daarom alleen volledig begrijpen wanneer je beseft dat je met stelselmatige overdracht van gewenste (linkse) gedachten associaties nagenoeg ALLES en IEDEREEN kunt gelijkschakelen! De meeste kerken brengen nu helaas zelden nog een evangelisch geluid ten gehore, waarmee men het karakter van de maatschappij had kunnen versterken, maar zij verkondigen in plaats daarvan niet zelden linkse prietpraat waar niemand op zit te wachten.

  Het zij nogmaals gezegd : het resultaat van de ophoudelijke beïnvloeding van mensen is dat men een grote groep mensen heeft gekregen die in grote lijnen op dezelfde manier denken!
  En dit denken wordt NORMATIEF! Iedereen wordt geacht zo te denken. Wie dat niet doet, valt buiten de maatschappij.
  Waarom wordt Wilders zo door bijna alle partijen aangevallen, inclusief de partijen op christelijke grondslag? Zowel Pechtold als Jesse Klaver zeggen: Wilders tast de EENHEID aan. Welke eenheid? De gewenste eenheid van denken!

  Dit proces van hersenspoeling duurt al tientallen jaren. Het kwaad regeert als gevolg van de steeds herhaalde leugen.
  Maar wanneer er stelselmatig wordt gelogen dan is er altijd sprake van een verborgen doel dat wordt nagestreefd. Wie iets verbergt is zich ervan bewust dat de gehersenspoelde mens niet blij zal zijn, wanneer het echte doel van de beïnvloeding aan het licht komt.
  Op dit moment zou ieder weldenkend mens zich eens moeten afvragen wanneer,waar en door wie nu nog woorden van waarheid worden gesproken! Die mensen zitten alvast nagenoeg niet meer in Den Haag, en zeker ook niet in Brussel, of in Washington en ze zitten evenmin bij de mainstream media.

  Normaal gesproken kan men de leugen alleen maar herkennen wanneer men over inzicht in de werkelijke gang van zaken beschikt en de feiten die men waarneemt in een logisch onderling verband beziet!
  Door vervormende elementen in de extreem linkse hoek (werkzaam onder de benaming Frankfurter Schule) is de basis waarop onze westerse samenlevingen berusten systematisch onderuit gehaald: De moderne leugen, die ”salonfähig” is geworden, haat het Joods-christelijke karakter (en het humanisme) van onze beschaving en juist dat karakter verschafte ons eeuwenlang bruikbare opvattingen over goed en fout, over waar en niet waar, over geestelijk gezond en ongezond!

  Op dit ogenblik worden dus pogingen ondernomen om het karakter van onze samenlevingen VOORGOED te vernietigen. Dat karakter moet verdwijnen, om plaats te maken voor een ‘verrijkend’ experiment, waarin allerlei culturen en de daarbij horende opvattingen samen worden gebracht.

  En bovenal wordt er bij de ”reconstructie” van de Joods-christelijke samenleving ruim baan gemaakt voor een ideologie die niets heeft met de denkwijzen die ons hebben verrijkt en geestelijk stabiel hebben gemaakt, geestelijk gezond EN in staat om vanuit de maatschappij, zelf verbeteringen door te voeren, wanneer die noodzakelijk zijn.
  ONS leef systeem is ZELFREINIGEND en ZELF HERSTELLEND, dank zij het Joods-christelijke en humanistische karakter ervan!
  Daarom hoeven wij ons dan ook NOOIT schuldgevoelens te laten aanpraten.

  De godslasterlijke EU wil dat gezonde karakter absoluut niet terugzien in haar superstaat.
  De EU zal niet Joods-christelijk van karakter worden. Toen de Polen zich bij dat machtsblok aansloten, legden zij aan de leiding de vraag voor of er ook een clausule met betrekking tot de identiteit van de EU in de statuten kon worden opgenomen. De leiding van de EU was daartoe niet bereid.

  Wij mogen dus inderdaad alle krachten die zich inzetten voor een ”verrijkte samenleving” wel degelijk als volslagen antichristelijk benoemen.
  Antichristelijk en anti blank, gezien de intentie die men heeft om alle etniciteiten op commando te vermengen.

  Wanneer men in de wereld van de kynologen het besluit zou nemen dat ALLE hondenrassen met elkaar moeten worden vermengd, uit naam van de vooruitgang en de verrijking (en om racisme tegen te gaan) zou iedereen uit zijn vel springen. De waanzin van zoiets!

  Maar het schijnt dat de westerse mensheid zo onder hypnose is geraakt dat men deze misdrijven over zijn kant laat gaan.

  Eg Regs heeft gelijk: het kwaad waarmee wij worden geconfronteerd is apocalyptisch van aard en daarbij horen ontwikkelingen die zeer destructief uitpakken ,waardoor veel mensen geïntimideerd zullen worden. Niettemin is ook Johannes, de ziener op Patmos, die deze ontwikkelingen voorzag, positief. Hij verwacht dat de leugen door de waarheid zal worden en dat het grootste kwaad dat zich ooit in de wereldgeschiedenis heeft gemanifesteerd zal worden overwonnen.

  Maar er bestaat niet zoiets als een automatische overwinning waarbij ieder in zijn luie stoel kan blijven zitten. Ook de bevrijding van Europa vergde enorme strijd in de Tweede wereldoorlog.

  Er waren mensen bij betrokken…

  En willen wij het kwaad dat zich nu aandient overwinnen dan moeten ook we de intentie hebben op te komen voor een Joods-christelijke beschaving.
  In woord, geschrift en daad.
  Het stuk van Eg Regs levert ons daarbij nuttige ammunitie!

  Like

 16. visje zegt:

  Dag lieve gelovigen van het licht( Jezus) , mag ik toch even zeggen, dat wij als gelovigen, wellicht ook de fout kunnen maken, om alles ( denken te weten) tot in de fijnste puntjes en details,,, dan lees je dit en dat moet nog eerst vervuld worden, volgens de geschriften.

  Mijn tegen woord is dan gewoon, heel eenvoudig!

  Want zoals de H.geschriften voorzeggen:

  ” de dagen zullen worden verkort,,dus men weet totaal niet, hoeveel tijd Satan de Duivel (duisternis) wordt gegunt ( want God De Almachtige heeft nog ten alle tijden de Regie in handen)

  – mag ik hier bv verwijzen naar de allereerste Bijbelse profetie in de Bijbel.
  Gen 3:15 de strijd tussen het zaad, het zaad van het Licht Jezus Christus en het zaad van Satan de Duivel.

  ik bid en hoop op de wederkomst van Jezus Christus.
  vrede zij met alle ,

  mvg visje

  Like

 17. D. G. Neree zegt:

  Het is wel frappant dat de halve wereld dichtbij Israël in Syrië en omstreken nu troepen heeft en er in de buurt een mini-wereldoorlogje wordt uitgevoerd.

  Like

 18. Robby E. zegt:

  Hmmm, net of ik weer op de zondagsschool zit met al die jezus-sprookjes!

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Beste Robby, een welgemeend advies, lees meer de geschiedenis, hieruit komt alles voort. Het is momenteel en de toekomst de vieze realiteit geworden en de profetie heeft het altijd bij het juiste eind gehad. Wapen u, kom in verzet tegen Brussel, daar ligt de sleutel om deze nachtmerrie te doen stoppen. Fijne dag man.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Robby E. 6 april 2016 om 00:49

   Je hoeft geen vrome zemelaar te zijn om te zien dat er wel een en ander van de profetieën in Openbaring uitkomt.
   Je kunt nu wel flink doen door te zeggen dat het allemaal sprookjes zijn, maar welke oplossing is er ánders?
   Ik zou gek worden als ik zeker zou weten dat de Bijbel een sprookjesboek is, want wat dán?!

   Like

  • visje zegt:

   Dag Robby,

   – hebben ze je op de zondags school niet geleerd, wat staat in 1 Petrus hoofdstuk 1:

   19 En wij hebben het profetische woord, dat zeer vast is, en gij doet wel, dat gij daarop acht hebt, als op een licht, schijnende in een duistere plaats, totdat de dag aanlichte, en de morgenster opga in uw harten.
   20 Dit eerst wetende, dat geen profetie der Schrift is van eigen uitlegging;
   21 Want de profetie is voortijds niet voortgebracht door de wil eens mensen, maar de heilige mensen Gods, van den Heiligen Geest gedreven zijnde, hebben ze gesproken.

   Als je eenmaal goed onderwezen bent in de profetieën van de Bijbel, zoals bv alles betreft de voorzegde Messias, Verlosser van ons alle, Onze Heer Jezus Christus,
   Koning van Gods komende koninkrijk, zoals je in onderstaande link kunt lezen.

   http://www.ontdekjezus.nl/profetieen-over-de-messias-en-vervulling-door-jezus/

   – dan moet een mens erkennen, dat alles uit komt wat de Bijbel voorzegt, en de realiteit bevestigd, dat wat de Bijbel voorzegt. Klopt.

   Het zijn geen sprookje, want sprookjes zijn fabels.

   Maar de Bijbel bewijst zichzelf, dan “MOET” men erkennen dat de Bijbel Gods Woord is.

   mvg visje

   Like

   • Mirjam zegt:

    Je hoeft nog niet eens in de bijbel te lezen, maar kijk naar Jezus en het waarom? Waarom zou iemand zijn leven willen geven voor iemand anders die hij absoluut niet kent, als het niet uit goedheid en liefde is. God heeft niets van de mensen gevraagd, alleen dat ze elkaar zouden liefhebben als zichzelf. En dat hij wonderen deed, dat is bewezen, door de vele, onnoemelijk vele testamenten die mensen hiervan gaven. Waarom zou iemand begonnen zijn met het schrijven van de bijbel en is dit toch het meest belangrijkste boek ooit geschreven. En waarom zouden mensen over duizenden jaren aanhangers zijn van het geloof in een arme man, die door het sterven aan een kruis, de mensheid wilde redden van de zonde. Waarom maakte dit zoveel indruk, terwijl er in die tijd zoveel mensen ten dode werden gebracht. Waarom is dat gevoel, de zekerheid, de liefde in het hart van de mensen die geloven, zo groot voor deze man, terwijl er geen exact tastbaar belang aan verwezen zit, behalve een abstracte, maar wijze zekerheid, dat het waar is, wat zoveel duizenden jaren geleden is gebeurd.
    Ik kan alleen voor mezelf spreken, als ik zeg dat ik in mijn hart en ziel voel dat God aanwezig is en altijd zal zijn. En dat ik weet dat hij terugkomt, maar ook dat Hij ons nooit heeft verlaten en dit ook nooit zal doen.
    De reden dat Hij zolang wacht, is dat Hij mensen zelf bewust wil laten worden wat de echter waarheid is, het verschil tussen goed en fout en dat als mensen zich bewust daarvan zijn, de goede keuze zullen maken en het goede zullen kiezen. Zodat, als de profetie uitkomt, en dat zal gebeuren, ze wederom gered zullen worden. Want hij zal het slechte voor altijd vernietigen.

    Like

 19. visje zegt:

  Dag Mirjam,
  -ik kan enkel maar Amen op jou bericht zeggen,
  mvg visje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s