Terreurverdachte Anis B. had 45 kg munitie

Screenshot_47

(Door: S. Van den Bulk)

De in Rotterdam opgepakte terreurverdachte Anis B. had aardig wat munitie verzameld. In de woning waar hij verbleef lag 45 kilo munitie aan kogels van kaliber 7.62, dat gebruikt wordt voor kalasjnikovs.

Dat meldt de NOS. De 32-jarige B. werd vorige week zondag door antiterreureenheden van straat geplukt. De verdachte werd sinds december door de Fransen gezocht en bleek zich op te houden aan de Burgemeester Meineszstraat in de havenstad.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Terreurverdachte Anis B. had 45 kg munitie

 1. Guardiacivil zegt:

  Alles is zo lek als een zeef. Ontkennen is de grootste kracht van deze eeuw.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Demonstrations by pro-migrant social centers at the Austrian Brenner border with Italy tuned violent Sunday, with protesters hurling stones and flares at the Austrian police, injuring five officers, according to reports.

  Some 700 protesters from Italy, Austria and Germany spent the day on Sunday at the Brenner Pass, publicly criticizing Austria’s plans to deploy soldiers at the Brenner border to deal with rising numbers of migrants trying to get to northern Europe.

  The demonstrators gathered in front of the Italian train station near the crossing and from there marched across the border into Austria. A number of the protesters wore life jackets to call to mind the migrants who have drowned trying to cross the sea into Europe.

  Austrian riot police numbered approximately 100 officers, aided by a helicopter, and the Red Cross was present with seven ambulances as well.

  http://www.breitbart.com/london/2016/04/04/violence-breaks-austria-italy-border-new-immigration-controls/

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Panama Papers: Mainstream Media Focuses on ‘Putin Link’, Leak Group Funded By Pro-Open Borders George Soros

  http://www.breitbart.com/london/2016/04/04/panama-papers-mainstream-media-focuses-putin-link-leak-group-funded-pro-open-borders-george-soros/

  Like

 5. Elena zegt:

  aaaah..was echt een lieve jongen hoor, die altijd oude vrouwtjes hielp bij t oversteken.

  Te weten dat dit geval slechts een topje van de berg is.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Dus bruine Anus B. had voldoende blauwe bonen in voorraad.

  Like

 7. Boemiebol zegt:

  Ging Anus die in zijn Anis steken ? 😀

  Like

 8. carthago zegt:

  En dat is nog maar één verdachte. Bij elkaar ligt in nederigland natuurlijk voor ongeveer 25 jaar jihad oorlog aan munitie, maar van de steur is de aankooobonnetjes kwijt.

  Like

 9. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Politie Amsterdam praat met imam die aanslag verwacht.
  De politie in Amsterdam heeft gesproken met de jongerenimam, Yassin Elforkani, die waarschuwde voor een aanslag in Nederland. De politie ging er niet vanuit dat de imam meer weet dan de autoriteiten, maar wilde hem voor de zekerheid toch ondervragen.
  Dat schrijft het AD.

  Elforkani zei in een interview met Het Parool dat hij binnen anderhalf jaar een aanslag verwacht in Amsterdam, als er niets gebeurt.
  ,,We wilden graag weten wat voor informatie hij heeft en hoe hij daaruit afleidt dat er een aanslag zal worden gepleegd”, zei een woordvoerder. Die wilde niets kwijt over de inhoud van het gesprek.

  De jongerenimam zei dat er terroristische netwerken klaar staan. Die bestaan volgens hem uit tientallen moslimjongeren in Amsterdam. Zij zouden zo geradicaliseerd zijn, dat niets hen weerhoudt om aanslagen te plegen.

  Like

 10. elisah zegt:

  Met die naam, moet ik denken aan het artikel over die moslimmannen die hun Anus aan het oprekken zijn om er explosieven in te stoppen.
  ANIS met de explosieve ANUS.
  ANIS B. = ANUS BUTPLUG.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat nu niet. Velen op dit blog, hebben al terecht erop gewezen, dat de mosketen ook gebruikt kunnen worden voor de opslag van wapens. Maar ja, onze laffe politieke kliek kijkt daar gewoon van weg hoor.

  Like

  • Leo zegt:

   Tom, ik denk ( weet bijna zeker ) dat na een landelijke actie “moskeet keldertje controle ” Min. van Defensie en de Landmacht doen VERBLEKEN van jaloezie

   Like

 12. Jade zegt:

  Uitgaande van 16,5 gram per patroon gaat het dus
  om ruim 2700 patronen. Daar kan je een aardig
  bloedbad mee uitrichten.
  Ik vrees dat deze wapenvondst slechts het topje van de ijsberg is.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  En nu dit manneke het land uitzetten. En hem nooit meer toelaten.
  Want opsluiten is altijd maar tijdelijk. Kost een vermogen, wordt niemand beter van, ook de heer Anus niet. Drop hem in het land van zijn voorvaders.
  En als dat betekent dat iedereen, die er uit ziet als een lichtgetinte scooterdief, streng wordt gecontroleerd aan de grens, dat is dat alleen maar winst. Linx vindt dat racisme, ik vind dat logisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s