VIDEO KOPP-Online: “Ontmaskerde propaganda. Grenssluitingen functioneren toch”

 

Lees HIER het bijbehorende artikel van Stefan Schubert (Nederlandse vertaling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO KOPP-Online: “Ontmaskerde propaganda. Grenssluitingen functioneren toch”

 1. “Ontmaskerde propaganda. Grenssluitingen functioneren toch” Natuurlijk functioneren grenssluitingen, des te strenger des te beter, wie hier niet van overtuigt is moet met z’n urine naar de dokter…

  Like

 2. exmarineman zegt:

  We hebben tientallen jaren uitstekend geleefd ondanks al die grenscontroles, daar was helemaal niets mis mee. Maar ja de Europese elite, Bilderbergers, NWO’ers en de Illuminate denken daar heel anders over want die willen ons tot hun slaven maken…….voorzover we dat dan nog niet zijn.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Geen wonder dat de immigranten mede door de open grenzen denken dat het in Europa het wallhalla is van de zonde en dat ze hier alles kunnen uitspoken wat ze willen. Waar ze vandaan komen hebben ze géén open grenzen en kunnen ze niet gaan van a naar b zonder dat ze vooraf gecontroleerd worden. De Europese idioterie heeft de veiligheid van onze landen in gevaar gebracht en daarmee ook de burgers. Als de buitengrenzen én de binnengrenzen al vanaf het begin, zoals het altijd is geweest, gesloten waren gebleven, dan hadden deze procedures en ellende allemaal niet plaatsgehad. Want dan hadden ze zich nog niet eens gewaagd om zomaar hiernaartoe te komen. Europa had zich alleen op de handel moeten concentreren en niet, zoals Hitler, moeten proberen om alle landen te overheersen en over te nemen. Daar hebben ze het recht helemaal niet op. Ieder land is een land voor zich. De burgers hadden er veel eerder tegen moeten protesteren. Alles verloopt toch via de regie in Brussel. Geen burger wordt gevraagd. We willen dit niet meer. Nu een referendum over het uittreden uit de EU. Men stem zal dan, in tegenstelling tot morgen, want dan zeg ik NEE, een volmondig JA zijn. UIt de EU en het liefst NU.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Nu vertelt de propagandamachine ons dat Nederland bij een Nexit-uittrede uit de EU totaal vernietigd zal worden door de andere EU-landen.
   Dat grenscontroles zodanig catastrofaal zijn dat niemand meer het land uit of in zal kunnen. En dat er daardoor bovendien oorlog zal komen.
   Nou dat willen we toch niet, of wel soms?…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s