Associatieverdrag draait wél om EU-lidmaatschap

Screenshot_8

Laat u niets wijs maken. Het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne draait wel degelijk om toetreding tot de EU. Hier is het overduidelijke bewijs. Neem even de tijd en lees wat voorstanders, politici en media u niet willen vertellen.

Op woensdag 6 april 2016 mogen we stemmen over het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne.[1] Meer dan 400.000 mensen hebben mogelijk gemaakt dat er een raadgevend referendum komt over het verdrag via een referenduminitiatief van Burgercomité EU, het Forum voor Democratie en GeenPeil.[2] Het is de eerste keer dat zoiets in Nederland wordt georganiseerd,[3] maar desondanks zijn dames en heren politici zijn niet erg enthousiast en wilden ze het referendum meer dan graag negeren.[4] Waar veel politieke partijen überhaupt geen voorstander blijken te zijn van het raadplegen van de bevolking buiten de verkiezingen om, lijkt nu ook D66 − nota bene ontstaan uit onvrede over beperkte democratie en warm pleitbezorger van referenda [5] − even niets op te hebben met directe democratie. Partijleider Alexander Pechtold riep zijn collegae in de Kamer op om de mening van de burger niet doorslaggevend te laten zijn.[6] Een vreemde oproep van een democraat iemand van wie vervolgens bleek dat hij het verdrag zelf niet eens had gelezen.[7] Ook oud D66-politicus Laurens Jan Brinkhorst laat zijn democratische hart spreken en vindt het “onzinnig” om de burgerbevolking te raadplegen.[8]

Lees verder>>>
(h/t “Joshua”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Associatieverdrag draait wél om EU-lidmaatschap

 1. Tistochwat zegt:

  De wegens gebrek aan zwaartekracht omhoog gevallen kwal der kwallen, de pa van Petra Brinkhorst… parbleu, ik bedoel natuurlijk ‘pransas Laurantien’, vindt het dus ‘onzinnig’ om de burger te raadplegen. Je moet maar het botte lef hebben om dit uit te kramen?

  Stukje over Petra:

  http://www.prorepublica.org/print.aspx?a=petra_netwerk&t=Het%20Petra%20netwerk&page_xml=rss_artikelen

  [quote] Ook zou het verdrag “te ingewikkeld” zijn voor de burger [/quote]

  Tuurlijk joh, wij zijn er toch alleen maar om jullie rabiate strapatsen onder dwang te bekostigen en verder moeten we onze kop houden. Daar komt het toch op neer, stel aanmatigende leugenachtige zakkenvullers?!
  Nou, bij mij werken jullie leugens niet; ik stem morgen TEGEN!!!!!

  Like

 2. Rozita zegt:

  Ik ook , ben het met je eens

  Like

 3. Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

  AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown had Klaver,Spekman en Pechtold om hun mening gevraag inzake de docu:”Wrong’ Maidan or Masks of the Revolution” en die docu het standpunt van Oliver Stone inzake de CIA en de Oekraïense Oligarchen bevestigd. Hoe dat afgelopen zondag op de Dam afliep ziet u in de hieraan volgden video. Vragen zijn niet beantwoord, maar voor de rest gebeurd er van alles wat men nog niet verwacht van Spekman, Klaver en Pechtold en hun kadervee klapvee. Extra Pikant VVD Minister van de Wapenhandel Hennis en haar 200 duizend+ euro kostende ‘Staats-Pooiers-Bolide’ in beeld bewaakt door Jansen&Jansen van de DBB-politie. Harry van Bommel gaat in op de valse aanranding beschuldigen en laat zich niet afpersen door de Oekraïense Minister Oligarch Klimkin. En las beat Least Jesse Klaver trekt samen op met de VVD ‘Labbenkakken King Hans de Boer’ voor de Oekraïne Maffia van ‘President-Oligarch Porosjenko’ bekent van de Panamapapers en de gestolen Friese schilderijen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Een bietje realistisch nadenken en men kan dit weten. “Jammer dat de massa zo stekeblind is en horende doof”.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tegen, tegen en nog eens tegen, dat wordt het voor mij! We hebben in Nederland geen democratie meer, de landverrader Rutte(VVD) heeft de RODEN in Brussel, al onze schatkist gegeven. En het is evident, dat de EUSSR, een totale linkse dictatuur is! En let U maar op, als we morgen de 30% deelname niet bereiken, kan de verrader Rutte zeker zijn gang gaan, is het meer dan 30% en de meerderheid zegt NEEN, gaat hij gewoon de truc van Balkenende uithalen, en maakt van ONS NEEN, gewoon ja!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Tom Hendrix, waarde en gezegende medestrijder hier op E.J. bron en gezegende EU-, euro-, islam- en linkse politici-hater, heeft u bovendien trouwens in het bovenstaande verhaal de naam aangetroffen van oud D66-politicus Laurens Jan Brinkhorst? Dit was namelijk de gore klootzak die in 2001 duizenden boeren bijna aan de bedelstaf bracht door duizenden stuks vee af te maken omdat ze zogenaamd met gekke koeienziekte waren besmet en ons in 2005 angst probeerde aan te jagen door te verkondigen dat, als wij tegen die akelige Europese Grondwet zouden stemmen, hier in Europa het licht uitging en wij oorlog zouden krijgen! Ik heb nog steeds de vreselijke schurft aan dit stuk stront, eveneens aan de voormalige premier Jan Balkenende (Bak-ellende!) met zijn stomme en stijve gezicht waar geen bril op thuishoort en de afschuwelijke Alexander Pechtold vindt als “democraat” zelfs dat onze mening niet eens doorslaggevend hoeft te zijn!
   Wat hoop ik graag dat deze drie smeerlappen en al hun linkse soortgenoten in Den Haag en Brussel dadelijk van Nederland een zodanig NEE tegen dat associatieverdrag krijgen dat ze ons het liefste uit de EU verwijderen! En dat tuig mag hierna zelfs met stinkende modder en vloeibare koeien- en varkensmest worden bespoten zodat ze nog erger gaan stinken dan bunzings, stinkdieren enz. en dat in Engeland de Brexit meer voorstanders krijgt opdat de EU, gelijk naar de scheve Toren van Pisa, zo scheef zal omvallen dat ze in stof en gruis uit elkaar valt!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jules Vismale: 19.06. uur. Waarde medestrijder Jules, uw bloemrijke reacties doen mij veel deugd, niet alleen om de stijl, maar ook omdat ze volledig valide zijn. Ik heb genoten van uw reactie, amice! Together we stand!

    Like

 6. elisah zegt:

  Zojuist gezien dat het, volgens Dijsselbloem, catastrofaal is voor Nederland als we NEE stemmen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @elisah: 18.31. uur. Elisah vertrouw een RODE/Socialist en/of een moslim NOOIT!

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Nou laat maar zien dan; net als dat gelul van Juncker: “grote continentale crisis.”
   Ze proberen ons wederom wat wijs te maken. Ze zijn gewoon bang om op hun bek te gaan als het verdrag niet doorgaat en vervolgens blijkt dat het helemaal geen ene malle moer uitmaakt en ons juist geld bespaart. Want mij kun je niet wijsmaken dat als Nederland daar de corruptie gaat helpen bestrijden dat dat niets kost. Wat denkt je van al die onkosten die er gemaakt moeten worden? Gaat “Poor” Old Sjenko dat betalen van z’n miljarden? Denk het niet!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s