Athene wil Idomeni tot het weekend ontruimen

Screenshot_31

“Vluchtelingen” bekogelen politieagenten met stenen.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Griekse regering wil de “vluchtelingen”kampen in Idomeni en in de haven van Piraeus tot het weekend laten ontruimen. Dat meldde het persbureau dpa onder verwijzing naar de Griekse staatstelevisie ERT. Tot nu toe hadden de duizenden immigranten geweigerd om met beschikbaar gestelde bussen naar georganiseerde kampen te vertrekken.

Junge Freiheit

Verslaggevers vertelden het persbureau dat vluchtelingenhelpers de mensen zouden aanraden om ondanks de catastrofale situatie in de overvolle kampen de oproepen niet op te volgen. Alleen als de menigte bijeen zou blijven en de wereld zijn ellende zou zien, zouden ze naar Midden-Europa kunnen doorreizen, motiveerden enkele vluchtelingenhelpers hun acties in de kampen bij de Macedonische grens. Daar waren na de sluiting van de “Balkan-route” steeds meer immigranten bij elkaar gekomen. In de haven van Piraeus bevinden zich nog 5.000, in Idomeni nog 12.000 immigranten.

Ondertussen blokkeren woedende immigranten de treinverbinding naar Macedonië al 15 dagen lang om hun eis naar opening van de grens kracht bij te zetten. Steeds opnieuw wordt ook de internationale autoweg E75 voor de grensovergang naar Macedonië bij Evzoni geblokkeerd. Ook zouden vluchtelingenhelpers de protesten organiseren, vertelden verslaggevers ter plaatse. Sinds maart stoken linkse asielactivisten de menigte ertoe op het aanbod van de Griekse regering af te slaan en verder te trekken naar Macedonië.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Eurabië, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Macedonië, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Athene wil Idomeni tot het weekend ontruimen

 1. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet dat deze mensen die zich niet aan de wet wensen te houden niet allang terug naar Syrië gebracht zijn.

  Like

 2. Jan zegt:

  Debiele Griekse regering wil meer islam om islam te bestrijden:

  Government officials in Greece believe that because of the recent terror attacks in Brussels, an official mosque needs to be built as soon as possible in Athens, or else the country will suffer a similar fate to Belgium from Islamic extremists.

  “Every day that we do not have an official mosque and imam in Athens, we pay for in the increased risk of the radicalization of Muslims in the dark and unofficial places of worship,” an anonymous Greek official told local newspaper Kathimerini.

  http://dailycaller.com/2016/04/05/greek-official-we-need-to-build-mosque-in-athens-or-risk-terror-attacks/?utm_campaign=atdailycaller&utm_source=Twitter&utm_medium=Social

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En natuurlijk weer LINKS, als de SA stoottroepen, voor de islaminvasie!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Geen enkele vluchtelingenhelper meer toestaan in de kampen. Als je er op uit bent om onrust te stoken en de vluchtelingen op te hitsen, m.a.w.: je dwingt hen in feite om verzet te plegen en de politie te bekogelen met stenen, dan moeten activisten en ‘helpers’ opgepakt en vastgezet worden.
  Vaak zijn activisten nog erger dan opstandige vluchtelingen.
  Dus eerst afrekenen met de helpers, en dan de boel schoonvegen. Wie zijn er eigenlijk de baas?

  Like

 5. elisah zegt:

  Misschien is het beter om die activisten mee naar Turkije te sturen, dan kunnen ze daar de boel opstoken en verzieken, Erdogan weet met zulk soort mensen wel raad.

  Like

 6. biebie zegt:

  Ha ha ha ha ha ha,het zou de eerste keer zijn dat de Grieken iets doen wat ze zeggen.
  Daar hebben ze natuurlijk weer heeeel veel hulp bij nodig en wederom Miljarden gratis Euri`s.
  Grexit is de enige oplossing dan gaan de migranten vanzelf weer daar vandaan,wat een kale kip is dat zullen de hoog opgeleiden ook wel weten.

  Like

 7. Mic Mokum zegt:

  “Ook zouden vluchtelingenhelpers de protesten organiseren,”

  Deze “helpers” zouden moeten worden opgepakt en opgesloten voor mensenhandel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s