Duitsland: Tot een half miljoen “vluchtelingen” niet geregistreerd

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit angst om afgewezen te worden, zouden veel “vluchtelingen” ongeregistreerd in Duitsland leven, aldus het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarmee zou voor deze mensen echter alleen de weg in de criminaliteit resten.

Contra magazine

In Duitsland leven tot een half miljoen “vluchtelingen” zonder registratie. Dat blijkt uit informatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken, bericht “Bild”. “Veel migranten melden zich niet bij de autoriteiten uit angst om afgewezen te worden”, citeert het blad kringen in het ministerie.

Deze trend zou met toenemende zorgen worden bekeken, omdat niet geregistreerde “vluchtelingen” vaak alleen nog maar de weg in de criminaliteit zou resten. Volgens informatie van “Bild” wil de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, vandaag de tussenbalans van de binnenlandse veiligheidsdienst betreffende de “vluchtelingen”crisis opmaken in het kabinet. Volgens de informatie zouden vooral migranten uit de Balkan-landen delicten plegen. Syriërs, Irakezen en Afghanen zouden daarentegen nauwelijks opvallen in de criminaliteitsstatistieken.

De binnenlandse veiligheidsdienst heeft ook de overvallen op vrouwen in Oudejaarsnacht in Keulen onderzocht. Daar zou geen georganiseerde misdaad achter zitten. De overvallen zouden veelmeer cultureel gemotiveerd zijn, aldus het resultaat.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duitsland: Tot een half miljoen “vluchtelingen” niet geregistreerd

 1. Cathja zegt:

  Al deze niet geregistreerde ‘vluchtelingen’ zullen op termijn in de criminaliteit terechtkomen.
  Wel, als ze dan tegen de lamp lopen en ze zich niet kunnen legitimeren, dan is het een fluitje van een cent om ze eerst te registreren en dan alsnog uit te zetten.
  Inwoners van Balkanlanden hebben niets te vrezen van oorlogen daar, dus zijn ze alleen hierheen gekomen voor een beter leven. Economische vluchtelingen dus, die van tevoren wisten dat ze geen schijn van kans zouden maken op een verblijfsvergunning.
  Hopelijk komen ze niet op het idee om naar Nederland te komen als de Duitse grond hen te heet onder de voeten wordt! Ons land staat als ‘vriendelijk voor vluchtelingen’ bekend, en het is ook bekend dat ze hier niet met harde hand regeren.

  Like

  • S Breget zegt:

   Hoevelen zijn de afgelopen jaren naar hier gekomen hebben criminele handelingen gepleegd en zijn weer vertrokken naar hun land ,dus die vluchtelingen struinen straks alle EU landen af en geen politie te bekennen.wat een uitzichtloze toekomst voor onze kinderen .

   Like

  • Mirjam zegt:

   Als ze niet geregistreerd staan in het land waarin ze verblijven, dan kunnen ze verder trekken naar een ander land en dit blijven herhalen totdat ze gepakt worden. Het is alleen de vraag wat ze allemaal in de tussentijd van wandaden zullen plegen, totdat ze gepakt worden. Het kunnen net zo goed ook terroristen zijn, die op afroep beschikbaar zijn voor aanslagen. Wat is de wereld toch naar de knoppen aan het gaan…

   Like

 2. fransLdewit zegt:

  Snap het echt niet hoor je vlucht van een gebied waar je je zelf toch niet veilig of thuis voelt ? En daar wonen allemaal mensen met hun geloof? Waarom komen ze dan naar anders gelovige mensen toe?

  Like

 3. Thom zegt:

  De laatste zinnen van het artikel zijn interessant. De overvallen in Keulen zouden veelmeer cultureel gemotiveerd zijn! Toch leuk om te weten: Er komen tig miljoen moslimmigranten binnen, die vanuit hun opvoeding denken dat vrouwen de broek van hun gat trekken, verkrachten en aanranden de gewoonste zaak van de wereld is, want ze denken dat het zo hoort.
  Welkom, welkom, in ons land. En ze vingerden nog lang en gelukkig.

  Like

 4. P Glas zegt:

  De eerste “legale” Syriërs zijn ons land binnen gevlogen en hebben recht op een verblijfsvergunning. Dat betekend dus dat Turkije beslist wie er recht hebben op een verblijfsvergunning in nederland. Nu is het helemaal niet meer te controleren wie we hier binnen halen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Totaltaire staat Duits: kijk- en luistergeld geweigerd te betalen: 60 dagen Knast

  Rundfunkgebühren verweigert: Deutsche sitzt seit 60 Tagen in Haft

  Was für die Deutschen die GEZ ist, ist für die Österreicher der GIS-Beitrag. In beiden Fällen handelt es sich um einen Zwangsbeitrag. Auch wenn entsprechende öffentliche Sender wie etwa der ORF oder in Deutschland der ZDF nicht empfangen werden können oder überhaupt angesehen werden wollen, muss man einen monatlichen Betrag zahlen. Gegen diesen staatlichen Zwang hat sich nun eine Frau gewehrt und sitzt nun seit 60 Tagen in Untersuchungshaft in einem Frauengefängnis.

  Sechs Monate Haft

  Sieglinde Baumert hat seit 2013 keine Rundfunkgebühren mehr bezahlt und weigert sich auch, dies in Zukunft zu tun.
  ….

  Like

 6. Jan zegt:

  Asielshoppers zorgen voor grotere werkeloosheid, werkeloze Duitsers hebben het nakijken

  AMS-Kompetenzcheck: Syrischer Asylwerber verdrängt heimische Arbeitskräfte
  https://www.unzensuriert.at/content/0020435-AMS-Kompetenzcheck-Syrischer-Asylwerber-verdraengt-heimische-Arbeitskraefte

  Like

 7. Anneke zegt:

  “Nou; dat beloofd wat…”.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je als verraders als Merkel, Rutte,Hollande en Cameron een land besturen! Verraad en niets anders dan verraad!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En LINKS zijn de grootste kontlikkers der islam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s