Europa verliefd op Godfather Erdoğan

Screenshot_6

De Turkse President Recep Tayyip Erdoğan (links) pochte dat hij trots is op de chantage van de EU-leiders, met inbegrip van de Voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker (rechts), om hem beschermgeld te betalen.

(Door: Judith Bergman – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

“We kunnen de deuren naar Griekenland en Bulgarije op elk gewenst moment openen en we kunnen we de vluchtelingen in de bussen zetten… Dus hoe zult u dan omgaan met de vluchtelingen, als je geen deal hebt? De vluchtelingen doden?” Dit was de vraag van de Turkse President Recep Tayyip Erdoğan, in een ware maffia stijl, aan de voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, en de Voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, op 16 november 2015 in een besloten bijeenkomst in Antalya, Turkije, waar de drie elkaar na de G20-top ontmoetten.

Terwijl Tusk en Juncker beide weigerden om commentaar te geven op de vraag of de vergadering wel plaats vond, heeft Erdogan sindsdien gepocht dat hij trots was op de gelekte notulen van de vergadering, waar hij zo moedig de EU-leiders chanteerde om beschermgeld te betalen.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Europa verliefd op Godfather Erdoğan

 1. fransLdewit zegt:

  Er is een vuil spelletje aan de gang, eerst met die zogenaamde gestolen sticky met al die IS gegadigde erop. Misschien zijn ze wel expres genoemd, in die documenten. Maar dat het dus eigenlijk tegenstanders waren, die uit de weg geruimd moeten worden. Nu in eens weer deze documenten en niets van uitgelekt? Vreemd vinden jullie niet?

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Na god mohammed is het nu de beurt van supergod Merdogan om zich beledigd te voelen. Weldra mogen er ook geen foto’s meer, en zeker geen karikaturen van die aap gepubliceerd worden.

  Like

 3. Tien overeenkomsten tussen islam en maffia.
  Syndicaat nieuws

  Bill Maher verklaard dat de islam de enige religie is die als de maffia fungeert omdat het vraagt u te liquideren als u de verkeerde dingen zegt, de verkeerde tekening maakt of het verkeerde boek schrijf.

  De tien overeenkomsten;

  Allah als Godfather, Mohammed als onderbaas
  De padrino / de godfather / de peetvader ofwel de ‘baas der bazen’ van een grotere maffia organisatie heeft de absolute controle over zijn ondergeschikten en er wordt vaak gevreesd voor zijn meedogenloosheid. Hij heeft een “onderbaas” als rechterhand die de bevelen van de peetvader doorgeeft en zijn wil oplegt. De peetvader zelf is vaak onbereikbaar; contacten lopen via de onderbaas of andere hooggeplaatste medewerkers.

  Vergelijk dit met de relatie tussen Allah en zijn “boodschapper” Mohammed. In tegenstelling tot de joods-christelijke God – een persoonlijke God, een vader waar volgens Christus directe communicatie mee mogelijk is (Matt 6:9) — is Allah onaantastbaar, onbereikbaar en onkenbaar. Net als de peetvader is hij niet toegankelijk, zijn wil wordt afgedwongen via zijn boodschapper Mohammed.

  De joods-christelijke God doet een beroep op de gelovigen “kom nu, laat ons samen rechtspreken” (Jesaja 1:18), terwijl Allah zegt; “Geen vragen stellen over dingen die u bekend zijn gemaakt. Volg gewoon de instructies. lees verder >>> http://westerse-beschaving.org/syndicaat-nieuws/

  Like

 4. Anneke zegt:

  De islamitische politieke Hitler….

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Vertrouw een moslim niet, en zeker deze moslimdictator Erdogan niet! Maar onze verraders der politiek, zullen deze dictator alles geven, al gaat dat ten koste van de eigen bevolking van Europa. De RODE PLOERTEN van de EUSSR, maken graag afspraken met deze dictator, en likken hem de voeten! Weg met de EUSSR, de RODEN en de verraders van liberalen, christen-democraten, en GROENEN!

  Like

 6. Pingback: Zeg NEE! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s