Frankrijk: 10.000 miljonairs hebben in 2015 het land verlaten

Screenshot_26

(Door: Birgit Stöger – Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege etnische spanningen en stijgende criminaliteit evenals uit angst voor de gevolgen van de toenemende islamisering hebben in het jaar 2015 al ongeveer 10.000 miljonairs Frankrijk verlaten om ver weg van Europa een nieuw thuis te vinden. Ging het de grote Franse acteur Gérard Depardieu het er in het jaar 2012 door het opzeggen van zijn Franse staatsburgerschap nog om aan de hebzucht van de socialistische regering onder François Hollande en diens plan om het hoogste belastingtarief te verhogen naar 75% te ontsnappen, nu kent de vlucht uit het land door duizenden Franse miljonairs een ander soort motivering.

Kopp-Online

Vertrek bij voorkeur naar Groot-Brittannië, de VS, Canada, Australië of Israël

Zoals de conservatieve politieke website “Breitbart News New York” bericht, zou Frankrijk vorig jaar ongeveer 3% van alle miljonairs door emigratie zijn kwijtgeraakt. Alleen al de Franse hoofdstad Parijs verloor binnen een jaar ongeveer 6% van zijn miljonairs. Ze besloten overwegend om in Groot-Brittannië, de VS, Canada, Australië of Israël een nieuw thuis te zoeken.

Australië kon ongeveer 8.0000 nieuwe miljonairs verwelkomen, die zich vooral in Sydney, Melbourne en Perth vestigden. Amerika trok 7.000 miljonairs aan, gevolgd door Canada, Israël, De Verenigde Arabische Emiraten en Nieuw-Zeeland.

Deze cijfers werden gepubliceerd door het New York Wealth Institute, dat data over de wereldwijde welvaartsverdeling verzamelt en beoordeelt. Daarbij gebruikt het instituut statistieken van de Visa-programma´s voor investeerders en jaarlijke interviews met ongeveer 800 extreem rijke personen uit de hele wereld, aanbieders van ondersteuning van twee staatsburgerschappen en beheerders van onroerend goed.

Eveneens komen er via de sociale media data binnen uit kadasters en handelsstatistieken van onroerend goed uit alle landen evenals de gegevens van migratiebewegingen van miljonairs.

Angst wegens rassenonlusten, criminaliteit en toenemende islamisering

Als reden voor het vertrek van rijke burgers worden de toenemende religieuze spanningen tussen christenen en moslims in vooral stedelijke gebieden genoemd.

Het grote vertrek van miljonairs uit Frankrijk is volgens het instituut daarom noemenswaardig, omdat zich aftekent dat deze trend zal voortduren en krachtiger zal worden. Vooral als de spanningen escaleren, zou het land “doodbloeden”.

De schrijvers van het bericht kwamen erachter dat in het jaar 2015, na de Franse miljonairs, de meeste rijke mensen uit China, gevolgd door Italië, India, Griekenland, Rusland, Spanje en Brazilië zouden emigreren.

Londen laat de grootste toestroom van miljonairs zien. Wel 500, allemaal mensen uit andere landen, kwamen in het jaar 2015 naar de Britse hoofdstad. 2.500 miljonairs, de meesten van het geboren Britten, verlieten weliswaar in dezelfde periode de stad aan de Theems, bleven echter wel in het land.

Ook hier zou het om een zich voortzettende trend kunnen gaan. Meerdere rijke Britten gaven aan zich zorgen te maken over hoe Londen en het hele land de afgelopen tien jaar veranderd zouden zijn. Australië schijnt onder de rijke “bezorgde Britten” het meest populair te zijn.

“Brexit” geen reden voor vluchtbeweging Britse miljonairs

Terwijl de spanningen door de islamitische massa-immigratie heel duidelijk de belangrijkste reden voor het verlaten van het Europese continent zijn, wordt een eventuele mogelijkheid van een uittreding van Groot-Brittannië uit de EU niet als motief om te emigreren aangegeven.

Tegenover het vooruitzicht dat Groot-Brittannië opnieuw de macht zou kunnen herkrijgen over zijn eigen grenzen, beschouwde de meerderheid van de geënquêteerden als positief en noemde dit als reden om toch in het land te blijven.

In het bericht wordt hierover gezegd: “We denken dat een ´Brexit´ niet zal leiden tot een vertrek van veel miljonairs uit Groot-Brittannië. Integendeel. We denken dat rijke burgers van het land eerder nog zullen blijven als er een ´Brexit´ komt.

Deze zienswijze wordt ondersteund door het feit dat de meeste rijke Britten die door ons geïnterviewd werden, hun bedenkingen hebben geuit over de politiek van de open grenzen in Europa.”

Door “Brexit” minder binding aan Turkije en het Nabije Oosten

Daarbij komen het in het vooruitzicht gestelde vrije verkeer van personen en goederen tussen Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië en Canada, evenals de mogelijkheid dat het reizen naar de VS in het geval van een “Brexit” weer zonder visum plaats zou kunnen vinden.

Bemoedigend voor een verblijf in het land werd in geval van een uittreding uit de EU de dan weer sterkere gehechtheid tot de voormalige Britse koloniën genoemd, in het bijzonder Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland, evenals India en China.

Als positief moment wordt door het zich bevrijden van het Brusselse dictaat de daarmee verbonden zwakkere verstrengeling met landen zoals Turkije en het Nabije oosten gezien.

Een aderlating zoals in Frankrijk wordt voor Duitsland op dit moment volgens het bericht nog niet verwacht.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Birgit Stöger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Frankrijk: 10.000 miljonairs hebben in 2015 het land verlaten

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een zegswijze is dat de ratten het zinkende schip verlaten, in dit geval de elite, een veeg teken.
  Velen zouden willen dat ze het zich zouden kunnen permitteren.
  Het schip is zinkende en redding is allesbehalve dichtbij, sterker nog, de politici willen niet eens erkennen dat het schip water maakt.

  Like

  • tjonge zegt:

   exact tijl !
   .
   was mijn eerste gedachte ! hoeveel van die rijke gladjakkers hebben zich niet eerst verrijkt op een 1 of andere manier aan het allochtonen beleid oid hier in nl/eu ?? hun leven lang pro allochtoon/vluchteling gestemd uit geldelijk belang en nu hem smeren.
   .
   gaan ze nu, na het vullen der zakken, een fijn islam/tuigvrij paradijsje opzoeken, en wij, de minder bedeelden mogen fijn blijven zitten met de “verrijking”.
   .
   .
   leg ze maar op het hakblok………..

   Like

 2. walt7500 zegt:

  Vluchten helpt niet meer.

  Like

 3. jan zegt:

  waren er ook geen aanslagen in London. Ook zie ik daar hele Sharia wijken…

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Tja, ongelijk kan ik ze niet geven. Door dat smerige vuile EU gedrocht, gaat heel Europa naar de bliksem. Ik zou, als ik het geld ervoor zou hebben, er ook over denken om uit de EUSSR dictatuur te vertrekken. Dus begrijpen doe ik het wel.

  Like

  • Tom,ik had en heb geen geld,maar wèl twee rechtse klauwen en een onbeinvloed zelfdenkend verstand.Had de gore moed om nederigland de rug toe te keren in 1972 en onder de nederlandse paraplui vandaan te kruipen……..Wél gaarne van mijn welverdiende gedeeltelijke pensioentjes verder afblijven,Mart Brasil.

   Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het zal niets voor hen uitmaken, de islam haalt iedereen in, kijk maar naar de wereld, ze zitten overal, logisch want we hebben allemaal OLIE nodig en dat hebben zij voor ons, maar niet voor niks, islamisering vereist. Daar zit de chantage, OLIE. Zo lang de westerse oliebaronnen hun winsten verkwisten door deze onderling te verdelen en niet te gebruiken om andere energiebronnen te vinden cq te ontwikkelen, wat trouwens Saodie Arabië wel doet, zullen we eindigen als slaven. Dank u aandeelhouders van onder andere Shell.

  Like

 6. Ditzelfde verschijnsel gaat ook in Nederland gebeuren onder Murk Ratte. In 2015 vertrokken al 153.000 Nederlanders….

  Like

 7. Willie zegt:

  ”Australië kon ongeveer 8.0000 nieuwe miljonairs verwelkomen, die zich vooral in Sydney, Melbourne en Perth vestigden. Amerika trok 7.000 miljonairs aan, gevolgd door Canada, Israël, De Verenigde Arabische Emiraten en Nieuw-Zeeland”
  ”.Angst wegens rassenonlusten, criminaliteit en toenemende islamisering”
  Hahahaha, denkt men dat we idioten zijn of zo ??? Het is daar overal geen haar beter , zeker de Verenigde Arabische Emiraten ???
  Er zal wel een andere reden zijn die men ons niet aan de neus wil hangen , daarom hu ondergrondse bouwsels bv ??
  Zomaar een ideetje

  Like

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Bye, bye

  We’re all
  Totally crazy
  We’re all
  Completely insane
  Some sing
  Songs of joy
  While
  More and more
  Throat cutters
  Come walking
  Our way
  I am a lunatic
  You say
  I’m a scared
  Old idiot
  But what’s
  Your excuse
  What about you
  You call
  Yourself sane
  That can’t be
  The joke’s on you
  Why didn’t
  You leave
  Why didn’t you
  At least
  Safe yourself
  Why didn’t you
  Not even try
  To run away
  But where to
  No shelter to find
  It’s all too late
  You can run
  But can’t hide
  It’s over
  It’s the end
  Close the curtains
  Turn out the lights
  For then
  Push the button
  Bye, bye
  Cruel world
  Hello
  God and devil
  Here we come
  Humanity
  Seven billion
  For once
  United as one

  © 2016 Boris Summerich

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Het grote geld was al weggesluisd en nu gaan ze er zelf achteraan, een nieuwe exodus is begonnen maar nu de andere zonnige kant op.

  Like

 10. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Dacht eerst dat er stond: “10.000 moslims hebben in 2015 het land verlaten.”

  Maar da’s ijdele hoop. 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s