Göring-Eckardt wil “meer islam wagen”

Screenshot_29

Katrin Göring-Eckardt, de cheffin van de Duitse Groenen.

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Met een sensationele gedachteflits liet de cheffin van de Duitse Groenen, Katrin Göring-Eckardt, afgelopen weekend weer van zich horen. Om de radicalisering van hier wonende moslims te voorkomen, zou men “de islam in Duitsland moeten inburgeren”. Als eerste maatregelen stelt Göring-Eckardt voor om islamonderwijs op scholen nog meer te stimuleren en imams aan Duitse universiteiten op te leiden.

Contra magazine

Vanuit zo´n abstract oogpunt als de cheffin van de Duitse Groenen heeft vermoedelijk nog niemand het probleem met de radicale islam benaderd. Om deze uitwassen, die inmiddels het leven in Duitsland dagelijks steeds sterker beïnvloeden en het klimaat in de samenleving in toenemende mate vergiftigen, te bestrijden, wil Göring-Eckhardt uitgerekend nog meer islam wagen. Volgens haar zou de islam eindelijk “in Duitsland ingeburgerd” moeten worden.

Dat komt op niet weinig mensen over alsof men om de brand te blussen hectoliters benzine op het vuur gooit, maar de cheffin van de Groenen ziet dat natuurlijk anders. Door islamitisch godsdienstonderwijs op Duitse scholen evenals de opleiding van imams aan Duitse universiteiten zou men kunnen “garanderen dat de leer-inhouden met onze fundamentele waarden verenigbaar zouden zijn en overeen zouden komen met de democratische regels”, zei ze.

Sapperloot, dat voor haar daar nog niemand opgekomen is! Göring-Eckardt wil dus niets minder dan de islam Europeaniseren, quasi een versie “islam ligt” installeren! We zijn er wel heel erg benieuwd naar hoe ze zich dit in detail heeft voorgesteld. Worden de soera´s, die tot het afslachten van ongelovigen en tot de onderdrukking van iedere vorm van vrouwelijke zelfbeschikking, dan gewoon overgeslagen in de lessen? Of zal men zich zelfs kritisch met hen bezighouden, ze in de context tot de toenmalige tijd en de gegevenheden ter plaatse plaatsen, zoals dat bij Bijbelstudies het geval is?

Of heeft Göring-Eckardt uiteindelijk buiten de waard gerekend – of beter gezegd buiten de vele “gasten” uit de paradijselijke islamitische landen van deze wereld, die een heel andere voorstelling van hun geloof hebben en die het geen reet interesseert wat een ongelovige Duitse politica in haar roze wolk fantasiewereld van kleurrijke multiculti en vrolijke rondedans per se graag in hun religie zou willen zien?

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op Göring-Eckardt wil “meer islam wagen”

 1. Thom zegt:

  Het maakt niet meer uit wat zo’n achterlijk wijf zegt. Er hebben zich zoveel dwazen in Europa op topposities gemaneuvreerd dat we gewoon snel tot heel snel reddeloos verloren zijn.

  Like

 2. joga zegt:

  Knettergek. Dit kan niet anders dan met de kleur groen te maken hebben. Zie bij ons Groen Links, D66 en het CDA. Wanneer je ze heen laat doen zouden die het er zo mee eens zijn , gezien hun recente standpunten. Europa kan volgens hen niet snel genoeg kapot om een of andere duistere reden.

  Like

 3. De vraag is; wanneer worden de eerste hoofden van de ongelovigen eraf gesneden door de gelovigen? Reden; Omdat de ongelovigen ongelovig zijn. En de gelovigen gelovig.

  Like

 4. Elena zegt:

  Is er dat grote Duitsland nu echt niemand, om dat mens een kogel tussen de ogen te geven?

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Elena,
   Dan zijn er tienduizenden kogels nodig, want heel Duitsland zit vol met deze slinkse eigen volk verlakkers/verraders en blijkbaar is dat de “tweede natuur” van dit soort autistische/narcistische slinkse idioten, net als in NL.
   En helaas, wij West Europeanen doen niet aan zelfmoord terrorisme, we hebben teveel te verliezen vinden we. Daarom krijgen ze alle kansen om hun idioterie te spuien.

   Like

  • ildiko zegt:

   de dappere partizanen zijn lammetjes geworden. Hier bij ons ook. De echte partizanen zitten in Rusland en in oost Europa.

   Like

 5. carthago zegt:

  De naam goring roept genoeg op.Dit zijn de nieuwe nazi’s in de gedaante van een groene nazi kikker. Ik vermoed dat dit nazi kreng de stemming test, hoe meer negatieve aandacht hoe leuker deze nazi het vindt.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Zoals Churchill al zei:
   De Anti – Fascisten van vandaag zijn de Fascisten van de toekomst….
   Wat heeft die man gelijk gekregen!! 😦

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Zou Katrin Göring-Eckardt weten dat voor haar door de eeuwen heen al honderden moslims een kopje kleiner zijn gemaakt die maar het geringste van geringste kritisch voorstelden de islamitische leerstellingen te humaniseren. Zou Katrin Göring (waar doet die naam me toch aan denken) – Eckardt enig besef hebben dat het dreigen met en toepassen van islamitisch geweld essentieel is voor het behoud en verbreiding van de islam. Althans volgens de denkwijze van de belangrijkste islam prediker van deze tijd Youssef Qaradawi. Dit soort luchtfietsers zijn levensgevaarlijk voor een democratische op mensenrecht gebaseerde samenleving. De sociale ingenieurs van groen linkse persuasie weten in de verste verte niet dat de islam het meest perverse samenleving veranderend mechanisme is ooit door mensen ontworpen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is of de Groenen dan nog stemmen krijgen, want dat er een totaal malloot het binnen de partij het voor het zeggen heeft wil nog niet zeggen dat de kiezers haar daarin volgen. Dat mag ik tenminste hopen voor de Duitsers.

  Like

 8. walt7500 zegt:

  Totale remigratie, communisten naar Noord-Korea!

  Like

 9. R. Vis zegt:

  Volledig de weg kwijt.

  Like

 10. iemand zegt:

  Hang de verraders hoog.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Voor zulke afwijkende gedachten werd je vroeger op de brandstapel gelegd….! Dit mens is werkelijk niet goed bij haar hoofd. We moeten niet méér islam in Europa inburgeren, maar we moeten er radicaal vanáf, voordat ons mooie werelddeel helemaal van islam-gif doortrokken zal zijn, en onze kinderen en kleinkinderen opgezadeld zitten met de ellende die wij hadden moeten voorkomen.

  Wég met dit mens! Wég met de islam. Europa moet weer gezond worden. Dat kan alleen zónder de aanwezigheid van de islam, en zónder de altijd aanwezige bemoeizucht van Brussel.

  Like

 12. Hendrik zegt:

  Dat seniele wijf moet worden opgesloten wegens misdaden tegen de Europese bevolking!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  En weer zo’n links-groene achterlijke/misdadige zweefdoos. Het wordt met de dag “gekker”, dankzij deze idiote, van de Groenen, en LINKS met medewerking van de hypocriete Christendemocraten en Liberalen.

  Like

 14. Abstract? Naar Nederlandse begrippen helemaal niet! Ze denkt eenvoudig tot stand te kunnen brengen, wat wij hier “islam volgens het “poldermodel” plegen te noemen.Dat naïeve idee is misschien in Duitsland iets nieuws, dat zou kunnen. Hier inmiddels al niet meer.
  Neemt niet weg, dat het kolder is.
  : Islam=islam en “Europese” islam bestaat niet; dat zullen die Grünen ook nog wel merken. Je kweekt er alleen maar wolven in schaapskleren mee. Aber bitte, keep on dreaming, Frau Göring-Eckhardt.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. witte raaf zegt:

  Helemaal van de pot gepleurd daar in Duitsland!
  ik geloof dat de mensen in de hogere rangen en standen hun verstand kwijt zijn,dit gaat niet goed eindigen.

  Like

 16. Jan zegt:

  Mutti Merkel:

  Like

 17. Jan zegt:

  De jankert die overal uitgekotst wordt, behalve binnen haar eigen kliek (of is het Kloake?):

  Like

 18. Jan zegt:

  Jeder vierte Politiker wäre ohne seine Abgeordnetenbezüge arbeitslos. Denn viele Politiker haben keinen Beruf erlernt.

  Volker Beck zusammen mit der schwulen Karnevalstruppe de:Rosa Funken Anfang Dezember 2006 auf dem Bundesparteitag der Grünen in Köln

  Wusstet Ihr, welchen Beruf der bekannte Grünen-Politiker Volker Beck erlernt hat? Der Mann hat nichts gelernt. Er hat jedenfalls keine abgeschlossene Berufsausbildung, wenn man einmal von seinem Engagement für die Schwulenszene absieht.

  die einzige Prüfung, die der Politiker Josef Fischer in seinem Leben vor der Politik bestanden hat, war die eines Taxifahrers. Viele offizielle Lebensläufe deutscher Politiker verbergen, dass es sich bei ihnen fast immer um Menschen handelt, die keine Ausbildung haben und somit für ein normales Berufsleben nicht zu gebrauchen sind.
  ..
  Nicht anders ist es bei der Grünen-Politikerin Claudia Roth. Auch sie hat keine Ausbildung. Sie gibt als Beruf »Dramaturgin« an, obwohl sie nur einmal kurz als »Dramaturgieassistentin« arbeiten durfte. Ihr Theaterstudium hat sie nie abgeschlossen.

  http://www.maras-welt.de/2013/07/27/geschönte-lebensläufe-haufenweise-politiker-ohne-berufsausbildung/

  Like

  • Jan, je schrift toch foutloos Duits en begrijpen doe je het, zo te merken, óók! What about het meteen even vertalen? Je staat me toe…?

   “Iedere vierde politicus zou zonder zijn financiële vergoeding als parlementslid werkloos zijn. Want veel politici hebben geen beroep geleerd.”

   Volker Beck samen met de homoseksuele carnavalstroep de: Rosa Funken begin 2006 op de Bondspartijdag van de Grünen in Keulen.

   Wist U voor welk beroep de bekende Grünen-politicus Volker Bech geleerd heeft? De man heeft niets geleerd. Hij heeft in ieder geval geen voltooide beroepsopleiding, afgezien van zijn engagement voor de homo-scene.

   Het enige examen dat de politicus Josef Fischer gehaald heeft in zijn leven vóór de politiek, was dat van taxi-chauffeur. Vele officiële levensbeschrijvingen van Duitse politici verbergen, dat het bijna altijd om mensen gaat, die geen opleiding hebben en aldus onbruikbaar zijn voor een normaal beroepsleven.

   Bij de “Grünen” politica Claudia Roth is het niet anders. Ook zij heeft geen opleiding. Als beroep geeft ze “dramaturge”op, hoewel ze slechts ooit eens kort als “assistente dramaturgie” mocht werken. Haar theater-studie heeft ze nooit voltooid.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 19. johan zegt:

  Ja wij hebben hier in Nederland ook van die achterlijke groenen d66 gl cda pvda sp. Hoe groter de weerstand wordt van mensen die zeggen ho het is genoeg hoe meer links er tegen in gaat. Ik heb gestemd maar ben niet hoopvol gestemd.

  Like

 20. Anna zegt:

  Het is volkomen onbegrijpelijk hoe zulk soort mensen niet eens de moeite nemen om een Koran te kopen en hem gaan lezen.

  Hoe verblind kun je zijn.
  Hoe wereld vreemd dat je nog steeds denkt in het goede van deze mensen met islam.
  Hoe idealistisch dat je nog denken kunt de islam in Duitsland wel te kunnen integreren
  Hoe stom om op scholen dit giftige onderwijs toe te staan.
  wat drijft deze vouw ( stemvee) ?????

  Kortom deze vrouw kunnen ze beter op transport zetten naar saudie Arabië om te leren wat islam echt is.

  Like

  • Driek zegt:

   Anna zegt: Het is volkomen onbegrijpelijk hoe zulk soort mensen niet eens de moeite nemen om een Koran te kopen en hem gaan lezen.

   Ja, beste Anna, het lezen en uitleg van de koran zou opgenomen dienen te worden in het onderwijspakket. Tenslotte gaan Nederlandse schoolkinderen ook naar de moskee en krijgen uitleg van een zo’n verfoeilijke haatbaard. Maar dat zal niet gebeuren, want dan stuit je op die vreselijke passages waarvan hieronder enkele voorbeelden, welke de lezer van deze site niet zullen onbekend zijn. En dat kun je die kinderen niet aandoen.
   Maar ik begrijp nog steeds niet dat die afschuwwekkende teksten die iedereen in de koran kan opzoeken niet openbaar worden gemaakt. Misschien dat er dan een heleboel mensen wakker worden.

   “Wij zullen de ongelovigen braden in een vuur waarbij telkens hun huid, wanneer die gebakken is, zal worden vervangen door een andere opdat zij een ware bestraffing smaken” (Soera 4,56).[5]

   “Bestrijdt op de weg Allah’s hen die u bestrijden en doodt hen waar gij hen aantreft en verdrijft hen vanwaar zij u hebben verdreven, totdat er geen beproeving meer is en de godsdienst aan Allah behoort” (Soera 2,190-193).

   “Wanneer gij lieden dus een ontmoeting hebt met de ongelovigen, houwt dan in op de nekken, en wanneer gij onder hen een bloedbad hebt aangericht, bindt hen dan in de boeien” (Soera 47,4). `

   “Versaagt niet in uw begeerte de vijand te zoeken” (Soera 4,104). “Strijdt tegen de ongelovigen; Allah zal hen straffen door uw handen en hen vernederen, en Hij zal u hulp verlenen tegen hen” (Soera 9,14).

   “O gij, Joden aan wie de schrift gegeven is, gelooft aan wat Wij hebben neer gezonden vóór dat Wij uw gezichten wegvagen en ze weer plaatsen op hun achterzijde, of dat Wij u, lieden van de Sabbath, vervloeken” (Soera 4,47).

   Like

 21. elisah zegt:

  Misschien is het beter om de koran dan maar helemaal te herschrijven en alle haat- en onderdrukkingsteksten eruit te filteren.
  Het A4-tje dat dan overblijft is misschien nog te tolereren.

  Like

 22. Voor de zoveelste maal een gematigde, Calvijnse of een ingeburgerde islam bestaat niet de islam is een 1400 jaar oude ongewijzigde, niet gereformeerde veroveringsideologie. Het zal niet zo’n groene, feministische burgertrut zijn die helemaal lijp is op de islam en speciaal op het mannelijke deel van deze geloofsfanatici, het wordt een tijd dat zij met de neus op de 10.000 den feiten wordt gedrukt hoe Allah’s zonen zich misdragen door middel van de islam, maar dat weet deze wereldwijze trut wel hoor, het is gewoon de macht uitstralen hoe zij Duitsland verder de afgrond in drijft net zoals de rest van Europa dank zij de randdebiele, feministische landverraders zoals Katrin Göring-Eckardt….

  Like

 23. semper fi zegt:

  Groen staat voor hypocretie,sinds die groene ellendebakken in duitsland wat gingen betekenen(???)ging de benzineprijs omhoog!!JA ,,DE AUTO IS VERVUILING!!
  Ook gaat dit linksdraaiend schuim op defiets naar een millieu conferentie??Nee openbaar vervoer,betaald door wegenbelasting!!!!!!!
  Hier zie je ook deze groene islamlikkers,en je ziet het op de tv /media enz, neem nu ene toffee dibi(el)Wanneer gaan hun ogen open als we de ellende hier hebben ,die overgens elke dag erger wordt, kom er maar in!
  Groen ??enge kleur,ik ga mijn gazon een ander kleurtje geven,nee ook geen rood!!
  Stom,die groen stemmers,vaak studenten,nooit iets betaald enz!!Deze terrasvervuilers vertellen u feilloos waar op je stemmen moet,ja ook voor de eu!!
  GRAFVOLK is het!! NB als mijn liefje groen stemt zetik haar opmarktplaats!!
  Mooie verkiezingsuitslag gewenst!!
  S/F

  Like

 24. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/04/terreurcel_verviers_wilde_onth.html

  Die gasten zijn opgestookt door de lokale imam van Verviers, Shayh Alami (kortweg S.Alami). Zijn advocaat, Julien Hardy, geeft regelmatig lezingen in het kader van de “verdediging van de mensenrechten”, in samenwerking met de Liga voor de Mensenrechten, die vorige week in Brussel betoogde.
  Als het oorlog was zou men deze advocaten als landverraders terechtstellen.
  Nonkel Frituur | 06-04-16 | 08:54 |

  +++

  Like

 25. Sabeltand zegt:

  Na 40 jaar buigen toegeven aan de islam wat resulteert in islamitisch terrorisme komt dit groen linkse wijf op het idee dat het ligt aan onvoldoende vrijheid voor de islam?
  Ik ben er nu zeker van. Groen Links mist het gen wat ons van de grotten naar de maan bracht.
  Deze groene ideologie is haast om te huilen van het lachen als het niet zo fucking triest zou zijn.

  Like

 26. John zegt:

  Bizar Problemen met de islam , oplossing : meer islam….
  Is zij, zonder het mede te delen, overgegaan naar de islamitische beweging?
  Als haar partij zich zelf respecteert wordt zij uit de partij gezet!

  Like

 27. Republikein zegt:

  Monsters Inside Me is een enge serie op Animal Planet en Discovery.
  Het gaat over parasieten die het lichaam binnendringen.
  Aan dat programma moest ik denken toen ik dit topic las.
  Toevallig was er net een aflevering van de serie te zien op tv.
  Of bestaat toeval niet?
  Je kunt niet altijd aan de mens afzien wat er zich in het hoofd afspeelt,tenslotte is vaak sprake van gezichtsbedrog, laten we ons niet verleiden tot voorbarige conclusies.
  Echter in dit geval is duidelijk dat Katrin ontspoord is, misschien door haar vele nevenactiviteiten.
  Ze is een gevaarlijke parasiet, en ze zijn met velen, die parasieten, ze komen om ons op te vreten.
  Mijn onderbuikgevoel geeft protest aan, en dat is goed.
  Onderbuikgevoelens zijn signalen van het brein: Pas op, er is gevaar.
  Ik geef altijd toe aan mijn onderbuikgevoel, want de eerste intuïtie is altijd de beste, en dat zijn het, die onderbuikgevoelens, het brein weet het als eerste en heeft het altijd goed, niks zo snel als het brein.
  Katrin is ook kerkganger, en dat is dubbel jammer.
  God heeft het zo toch niet bedoeld?
  Al is de leugen nog zo snel, het onderbuikgevoel achterhaalt hem wel.
  Dank je brein!
  The reflex, flex flex flex flex flex.

  Like

 28. Sjaak zegt:


  Im letzten Jahr hat sich in diesem Land lawinenmäßig viel getan. Selbstverständlich war auch davor eine Umvolkung durch vornehmlich morgenländische Neubürger im Gange, flankiert und gefördert von einer grünlinks versifften Willkommensideologie der Steuergeldschmarotzer, Geschwätzwissenschaftler, extra dafür eingerichteten Umvolkungsinstitutionen, der Migrantenindustrie und last not least der Blockpartei CDUSPDGRÜNEFDPLINKE.

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  RODEN, GROENEN en de ISLAM, het grootste gevaar voor de samenleving!!

  Like

 30. Jade zegt:

  Het zou zomaar een nazaat van Dietrich kunnen zijn…
  (Hitler`s grote voorbeeld)

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Jade, heb je trouwens ook gemerkt dat het gestoorde mens, die net als haar vele linkse soortgenoten bij de Groenen, in haar achternaam de naam Göring heeft staan? Nou weet ik niet of zij familie is van Hermann Göring (1893-1946), Hitlers minister van luchtvaart, rijksmaarschalk en oprichter van de Gestapo maar als deze nou net als zijn collega, de SS-leider Heinrich Himmler, al dol was op de islam is Katrin Göring-Eckardt een waardig opvolgster! Zij wil dus gewoon doorgaan met de gehate islam in Duitsland in te burgeren (?, islamonderwijs op scholen nog meer te blijven stimuleren en imams aan Duitse universiteiten op te gaan leiden!
   Dat verziekte wijf heeft gewoon, net als haar gehate linkse soortgenoten, haar hele ziel en zaligheid aan dit snertgeloof verkocht en ze verwacht nog steeds dat, als Katrin zich netjes en slijmerig aan de moslims onderwerpt en hen met bakken cadeau’s, bloemen, taarten, bonbons, alcoholvrije wijn of bier overstelpt of braaf naar een moskee gaat, dezen haar natuurlijk hartstikke blij en dankbaar zullen zijn!
   Ik weet eigenlijk een VEEL betere oplossing voor haar: we sturen Katrin Göring-Eckardt gewoon, gekleed in een haremkostuum, richting een moskee vol met vrouwenhatende moslimmannen of 40 rovers die opgefokt en stijf staan van de testosteron, daar gaat ze heel gezellig voor dansen (gelijk aan Morgana, de slavin van Ali Baba), uitroepen dat zij dolgraag door hen allemaal aangerand, verkracht en afgetuigd wil worden en vervolgens wordt ze hierna bont en blauw geslagen de moskee uitgetrapt!
   Katrin Göring-Eckardt had zelfs gewoon (mits dit mogelijk was) gewoon via een tijdreis richting Düsseldorf moeten gaan en in 1930 op bezoek gaan bij Peter Kürten, de beruchte seriemoordenaar, om aan hem haar stupide ideeën te verkondigen en hem hierna sigaretten, witte wijn, aardappels en een wienerschnitzel aan te bieden. Kürten zou haar echter meteen verkrachten, doden en haar bloed opdrinken hoewel dat bij de beruchte Vampier van Düsseldorf vast HEEL onsmakelijk zou overkomen! Wat een mislukte moslimheks is die Karin toch en wat mij betreft gooien ze haar in een hele diepe modderpoel vol met varkens!

   Like

 31. tjonge zegt:

  hadden wij ook niet zo een groene hoer die zo geil op de islam was/is ?
  ze had een dingetje met een motie en eigen kindjes van een school halen die bij nader inzien toch niet zo handig was, hoe heet ze ook alweer, ehhhhhhmm……

  Like

  • Cathja zegt:

   @ tjonge om 01:54

   Ehhh……, was dat niet Femke Halalsema? Het mevrouwtje die iedereen de maat nam die iets over de islam te zeggen had wat haar niet beviel, maar toen haar kindjes op de gekleurde school op een onaangename manier de aandacht op zich gevestigd kregen, ze hen snel op een fatsoenlijke blanke school plaatste?

   Like

 32. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht: Groenen toch niet zo sociaal

  Grüne stimmen gegen gesetzliche Garantie des Urlaubs- und Weihnachtsgeldes

  Eine neue Qualität der Sozialpolitik lebt offensichtlich die Grüne Fraktion im parlamentarischen Ausschuss für Arbeit und Soziales, wenn es um Arbeitnehmerrechte geht. In der Ausschusssitzung vom 12. Mai 2016 stimmte die Grüne Fraktion nämlich gegen das Urlaubs- und Weihnachtsgeld, konkret gegen eine gesetzliche Verankerung dieser Zahlungen an die Arbeitnehmer.

  https://www.unzensuriert.at/content/0020777-Gruene-stimmen-gegen-gesetzliche-Garantie-des-Urlaubs-und-Weihnachtsgeldes

  Het betreft hier dan wel de Oostenrijkse Groenen, maar de Duitsers zijn niet bepaald beter als het ‘het klootjesvolk’ betreft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s