Monsanto koloniseert Oekraïne met steun van de EU

Screenshot_1

De enorme graanvelden in het westen van Oekraïne waren tot voor kort van de overheid en worden nu door de regering in Kiev voor spotprijzen aangeboden aan giganten als Monsanto.

Er zijn veel facetten aan het conflict in Oekraïne die door de meeste media over het hoofd gezien zijn. De rol die westerse biotech-bedrijven spelen is maar één van die facetten. Met de hulp van de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wordt, naast het aan de gang zijnde conflict, door de biotechindustrie nog een andere oorlog uitgevochten.

Er bestaat niet de minste twijfel over dat het verloop van dat andere conflict innig verbonden is met de belangen van bedrijven als Monsanto, Dow, Bayer en andere grote spelers in de sector van de voedselvergiftiging.

Monsanto neemt over

Monsanto heeft een kantoor in Oekraïne. Terwijl dit gegeven niet direct een reden is om hen schuldig aan misdaden te verklaren, is het toch ook niet zonder belang. Het is wel vergelijkbaar met de gewoonte van het Amerikaanse leger om basissen te installeren in regio’s of landen waar de VS hun politieke controle willen vergroten. De opening van het Monsanto-kantoor viel samen met het inpalmen van gronden, bovendien gefinancierd met leningen van het IMF en de Wereldbank aan één van de meest gehate concerns ter wereld, dat alles om de ‘biotech takeover’ te ondersteunen.

Voordien was het privébezit van land in Oekraïne verboden. Gelukkig voor Monsanto werd dit verbod net op tijd opgeheven, zodat het zijn gang kon gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Fubar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Oekraïne, Volksvijandigheid, VS, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Monsanto koloniseert Oekraïne met steun van de EU

 1. Bas zegt:

  Quote: Voor spotprijzen aangeboden.
  Niet alleen Monsanto, maar ook rijkere boeren kopen deze goedkope landbouwgronden.
  Ze kopen en investeren in boerderijen en landbouwgrond Wereldwijd Oost-Europa: Slowakije, Roemenië, etc.

  Monsanto lijkt een echte luis in de pels.
  bit.ly/18SOX4O
  bit.ly/1RKKIY8

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Een korrupte Monsanto naar een korrupt land !
  Past als een vuist op het oog !

  Like

 3. Wie en wat is multinational Monsanto?

  Monsanto onderscheidt zich van andere multinationals door de vastberadenheid om de hele voedselketen wereldwijd te controleren. De afgelopen tien jaar heeft Monsanto honderden bedrijven opgekocht die zaden produceren. Monsanto voert een absolute controle uit, onder andere door middel van patenten. Deze patenten leveren geld op. Natuurlijke gewassen leveren geen geld op omdat er (nog?) geen octrooi op genomen kan worden. Men hoort mensen wel eens zeggen: Als je geen problemen wilt krijgen met Monsanto, dan koop je toch gewoon hun genetisch gemanipuleerde zaden niet? Dan koop je toch ‘natuurlijke’ zaden? Lees verder >>> http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=m111&ss=P716&l=NL

  Over genetische manipulatie: de wereld volgens Monsanto

  http://www.buitenbant.nl/genetische-manipulatie

  Like

 4. Berthe zegt:

  Geweldig weer, EJ Bron, dat je dit artikel vond!! Een ‘ja’ is enkel goed voor de rijksten der rijken en heel heel slecht voor de armen

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Met Oekraïne in de EU krijg je de VS Gifmengers Monsanto erbij cadeau.
  En omdat Rutte altijd liegt weet je zeker dat Oekraïne wel in de EU komt als het verdrag doorgaat !

  Like

 6. Pieter G zegt:

  Monsanto, de producent van kankerverwekkende stoffen. Daarnaast wil Monsanto de wereldleider worden van voedselproductie zodat iedereen Monsanto gif eet. Ze patenteren zaden zonder dat ze het zelf uitgevonden hebben. Waarna ze normale veredelingsbedrijven ook diegene die het uitgevonden hebben verbieden er in te handelen. Ze drukken op een oneigenlijke manier andere bedrijven (vooral Nederlandse wereldleiders op het gebied van veredeling) er uit. Of nemen het over.
  1 van de meest weerzinwekkende bedrijven die er bestaat. Ze manipuleren zaden zo dat insecten dood gaan om monotone onnatuurlijke velden van 1 product te verkrijgen. Wat krijg je als je een producent van gifgas en vloeibaar gif voedsel laat verbouwen: Monsanto!!

  Like

 7. Geplande genocide: “Vaccins, genetisch aangepaste gewassen en medicijnen zijn bedoeld om bevolking terug te dringen”

  In het medische tijdschrift Epidemiology: Open Access is een opzienbarend onderzoek verschenen van Kevin Mugur Galalae, oprichter en directeur van het Center of Global Consciousness in het Canadese Ontario. lees verder >>> http://healthbytes.me/geplande-genocide-vaccins-genetisch-aangepaste-gewassen-en-medicijnen-zijn-bedoeld-om-bevolking-terug-te-dringen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s