Oostenrijk: Drie van de vier “vluchtelingen” hebben geen erkende opleiding

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

74% van alle erkende “vluchtelingen” in Oostenrijk had in 2014 volgens een onderzoek van het “Oostenrijks Instituut voor Economisch Onderzoek” (Wifo) geen formeel erkende beroepskwalificatie. Van de van 2005 tot 2014 om asielredenen naar Oostenrijk geïmmigreerde personen zou 62% hoogstens het verplichte onderwijs hebben afgerond. Het opleidingsniveau zou daarmee beduidend lager zijn dan bij de voor 2005 geïmmigreerde asielzoekers.

Overwegend jonge mannen

Tegelijkertijd worden de “asielzoekers” die naar Oostenrijk komen steeds jonger, volgens het Wifo. In 2014 zouden overwegend jonge mannen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar naar Oostenrijk zijn gekomen. De integratie op de arbeidsmarkt blijkt dan ook uiterst moeizaam te verlopen – o.a. ook op grond van ontbrekende kennis van de taal.

Voor meer informatie over het onderzoek, lees hier.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Oostenrijk, Overheid, politici, Rotzakken, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oostenrijk: Drie van de vier “vluchtelingen” hebben geen erkende opleiding

 1. Ad de Koning zegt:

  Ook dat had iedereen kunnen voorspellen, maar de regeringen willen dit niet zien. De taal heb je echt niet in een paar dagen onder de knie, hier komt allemaal niets van terecht, ik denk trouwens dat het voor de meesten niet eens de bedoeling is te komen om te gaan werken. Ze willen allemaal graag een huis, een auto en een uitkering want dat riepen er veel meteen na aankomst al en een ander mag voor ze werken.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Super an-al-fa-be-tisch !!! Gespecialiseerd in HAAT en NIJD…

  Like

 3. Jan zegt:

  Links volk maakt zichzelf altijd van alles wijs, net zoals over de uitstekende gezondheidszorg op Cuba en het enorm hoge niveau van de artsen. Vervolgens menen zij dat anderen hun kolder en leugens geloven.

  Like

  • anna zegt:

   de Cubaanse artsen die in Spanje werken zijn uitstekend. Alleen … zij mogen hun familie niet meenemen en werken altijd onder supervisie van een Spaanse chef-arts die het meeste geld opstrijkt, wat naar hun familie in Cuba gaat is slechts een schijntje …. groeten uit Tenerife

   Like

 4. hans zegt:

  Zeer onnodig verhaal, want dat zou überhaupt en ook hier geen issue moeten zijn.
  Ze zijn hier illegaal en zijn veelal economische migrant en moeten eigenlijk gewoon WEG!
  Het interesseert niemand ene lor welk niveau ze hebben.

  Like

  • Ronald zegt:

   Helemaal gelijk, Hans!!! Als men in de EU landen had gezegd dat er geen verblijfsvergunningen werden gegeven, dan was al dit shitvolk zeker niet gekomen. Immers, daar komen ze alleen maar voor………de verblijfsvergunning; de uitkering en het huis met gratis inboedel. Parasieten!!! ALLEMAAL terug en wel op eigen kosten!!!

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Dus minimaal 75%, maar veel waarschijnlijker is 95% fucking booslim asielparasiet die komen parasiteren op de zo door hen gehate ongelovige westerlingen.
  Booslim landen dumpen hun criminele niets kunnende nageboorteoverschot in Europa om daar chaos te veroorzaken. Wij zijn niet de schuld dat er in hun klote landen geen vooruitgang is, dat komt door hun “fijne” profeet die ze volgen.
  Dus Oostenrijk, maar ook NL, waar zijn jullie mee bezig, stelletje debielen van een kutten, zwamson & pechold, wat doen jullie ons aan stelletje satanisten????
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. D.DAY zegt:

  Door dit tuig zal Europa steeds meer in verval raken. Zij hebben niets te bieden, behalve hun gewelddadige islamitische cultuur. En die is zo dwingend, dat het idee van integreren al bij voorbaat tot mislukken gedoemd is. En dit is de zoveelste misvatting van Europa.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Waarom doen ze in de zuidelijke Europese landen de grenzen ook niet dicht?

  Like

 8. Jean zegt:

  Onze Europese samenleving én beschaving wordt vernietigd door de EU misdadigers, die misdaad mag nooit ongestraft blijven.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Oorzaak ? Programeerde Inzest !

  Like

 10. Jan zegt:

  Ook Amerikanen kunnen er wat van wat achterlijkheid betreft:

  Zou Jezus door Lee Harvey Oswald ook zijn dood geschoten als er striktere wapenwetten waren geweest?

  Jesus Was Shot by Lee Harvey Oswald in the 1300’s – Easter Sunday FAILS

  Like

 11. Avidia zegt:

  Anneke, ze worden getolereerd of uitgenodigd, om ons een lesje te leren, we worden te mondig, dat kun je als regering niet tolereren, dus: we worden afgestraft en ze hebben stemmers nodig. Ze hebben trouwens ook woonruimte nodig, dus je kunt wel nagaan wie daar het slachtoffer van worden. Het kan ook nog wel eens gebeuren dat wij verplicht worden ze in huis te halen. Nou, mocht dat gebeuren weet ik wel wat ik zal doen. Ik voer ze iedere dag varkensvlees en ik zet flessen vol alcohol op tafel, ze krijgen dan niets anders te drinken. Lach me nu al slap. Binnen een paar dagen gaan ze hard hollend de deur uit.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  De vluchtelingen die tot 2005 naar Europa kwamen, behoorden meestal tot de sociale bovenlaag van hun land. De meesten waren zo wie zo hoogopgeleid. Neem bijvoorbeeld de Afghanen die voor de Taliban hadden gevlucht. Ik hoorde van een Afghaanse taxichauffeur die in zijn land journalist was, dat binnen de kortste tijd verloor Afghanistan de meeste artsen, verplegend personeel, ingenieurs, hoge administrateurs, accountants enz. Het land is in een totale chaos beland. Ook na de val van de Shah van Iran is een groot deel van de sociale bovenlaag gevlucht, maar daar was het minder dramatisch als in Afghanistan. Met moet niet vergeten dat de vluchtelingen uit deze tijd financierden hun vlucht zelf. Wat er nu naar Europa komt zijn (het leeuwendeel) analfabetische geitenneukers voor wie ISIS, Al Nusra en andere terreurorganisaties de reis betalen. Zij komen niet als vluchtelingen, maar als jihadisten die Europa zouden moeten veroveren.

  Like

 13. Ronald zegt:

  Ik denk het niet, Thomasson……dit lage volk dat hier nu binnenkomt is hier voor de gratis voorzieningen. Ze liegen de heleboel bij elkaar en met die zielige koppen die ze dan trekken drijven ze hun zin door!!! Tot ze hier de verblijfsvergunning, het huis en de uitkering hebben……dan laten ze hun ware aard zien…..Vuilnis is het!!!

  Like

 14. Jan zegt:

  En het was een verrijking voor Europa werd ons voor gelogen , chirurgen , doktoren, advocaten , hoog opgeleiden universitaire opleidingen , Het zijn gewoon werklozen uit moslimlanden om hier hun geluk te zoeken EN MEER NIET !!

  Like

 15. Jan zegt:

  Heimatliebe

  FPÖ-Triumph: Das sind die irrsten Facebook-Ausraster

  Ein besonders verbitterter Facebook-Nutzer schreibt: „Wer FPÖ wählt oder sich dieser Partei anbiedert, ist entweder selber ein ‚Kellernazi’, Rechtsextremist oder dumm.“ Weil rund 1,5 Millionen Österreicher den FPÖ-Kandidaten gewählt haben, sieht der Kommentator den Wirtschaftsstandort Österreich in Gefahr: „Österreichs Untergang heißt Norbert Hofer. Die Zündhölzer zum Abfackeln unserer Nation liefert Strache in seinem schönsten Sonntagsanzug.“  https://www.wochenblick.at/fpoe-triumph-das-sind-die-irrsten-facebook-ausraster/

  Like

 16. Jan zegt:

  Links, de eeuwige fascisten:

  Linz: Linke rüsten sich für Anti-Hofer-Proteste

  Verschiedene Bündnisse aus SPÖ- und Grünen-Unterstützern rufen zu Protesten gegen den BP-Kandidaten Norbert Hofer (FPÖ) auf. In Linz soll die erste Demo bereits diesen Sonntag, den 1. Mai, stattfinden!
  Aktivistin: „Wir müssen auf der Straße kämpfen“

  Unter dem Motto „Protest gegen Strache/Hofer/Haimbuchner (FPÖ)“ mobilisiert die Sozialistische Linkspartei gegen eine gleichzeitig stattfindende freiheitliche Kundgebung mit Hofer und Strache am Urfahranermarkt. Auf Facebook heißt es unter anderem, die Demo solle beiden „ihre soziale Maske vom Gesicht reißen und zeigen wofür sie wirklich stehen – für eine Politik für Eliten, Konzerne und Superreiche“.

  https://www.wochenblick.at/linz-linke-ruesten-sich-fuer-anti-hofer-proteste/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s