Onderzoeken: Jonge moslims in het Westen zijn een tikkende tijdbom

Screenshot_52

(Door: Raheem Kassam – Vertaling: E.J. Bron)

Al jarenlang blijkt uit peilingen over integratie, terrorisme, antisemitisme en criminaliteit dat de in West-Europa en de VS levende moslims een tikkende tijdbom binnen de westerse maatschappij vormen. In het jaar 2006 bleek uit een studie van ICM dat 20% van de Britse moslims sympathiseert met de 7/7-daders, die 42 mensen vermoord en honderden verwond hebben. Volgens een NOP-peiling voor Channel 4 steeg dit aantal zelfs naar 25% van alle Britse moslims. Het percentage is hoger des te jonger de Britse moslims zijn – een duidelijk signaal van het feit dat de radicalisering op scholen, in moskeeën en gevangenissen een probleem op de lange termijn voor Europa vormt.

EuropeNews

Bij een peiling over de aanslagen in Parijs en Groot-Brittannië zegt 27% te sympathiseren met de daders van Charlie Hebdo, 78% steunt de uitspraak dat de karikaturisten een straf verdiend zouden hebben en 68% wilde de arrestatie en bestraffing van Britse burgers die de “islam beledigen”.

Uit een onderzoek uit het jaar 2013 blijkt dat 16% vond dat terrorisme “acceptabel” zou zijn, 12% van de jonge moslims in Groot-Brittannië zei dat zelfmoordaanslagen tegen burgers gerechtvaardigd zouden kunnen worden.

Hoe vromer een moslim, des te meer is hij voorstander van zelfmoordaanslagen. Driemaal zoveel van de vrome moslims denken dat dit gerechtvaardigd zou zijn en 86% van de Britse moslims in Groot-Brittannië vindt dat de “religie een van de belangrijkste dingen in hun leven” zou zijn. 40% van de Britse moslims zegt het sharia-recht in het Westen te willen, 41% is hiertegen.

Eén op de vijf gevangenen in de Britse gevangenissen is islamitisch, een stijging van 23% in slechts vijf jaar. In totaal is het aantal islamitische gevangenen binnen 13 jaar met 122% gestegen.

In het jaar 2011 blijkt uit een PEW-onderzoek dat moslims in de Verenigde Staten 9% van alle gevangenen vormden, echter slechts 0,8% van de totale bevolking.

De “Washington Post” berichtte in het jaar 2008 dat ongeveer 60 tot 70% van alle gevangenen in Franse gevangenissen moslims zouden zijn, hoewel de moslims in Frankrijk “slechts” 12% van de bevolking vormen.

Gemiddeld 55%, aldus een studie van ADL uit het jaar 2015, van alle westerse moslims zouden er antisemitische opvattingen op nahouden. Dat zou substantieel meer zijn dan onder de bevolking van de desbetreffende landen.

Uit een onderzoek van de Zweedse regering uit het jaar 2006 bleek dat 5% van de totale bevolking antisemitische opvattingen had, echter 39% van de moslims.

Een onderzoek in Duitsland uit het jaar 2012 liet zien dat 625 van de Turkse bevolking alleen met elkaar wilde leven, 46% wilde dat het land overwegend islamitisch wordt. 18% van de geënquêteerde Turken zegt dat Joden “minderwaardig” zijn.

Breitbart” berichtte in januari van een exodus van de Franse Joden uit Frankrijk, 8.000 vertrokken in het jaar 2015 naar Israël en vele anderen emigreerden naar Groot-Brittannië of de VS wegens het toenemende antisemitisme.

Hoewel er honderdduizenden Ponden, dollars en euro´s aan integratieprojecten worden uitgegeven, lijkt het om een sisyfusarbeid te gaan.

De BBC kwam erachter dat 36% van de 16-24-jarige moslims denkt dat een moslim, die zich bekeert tot een andere religie, de doodstraf zou moeten krijgen.

35% van de moslims zegt dat ze hun kinderen liever naar moslimscholen sturen en 37% van de 16-24-jarigen geven er de voorkeur aan dat islamitische vrouwen een sluier dragen, in vergelijking tot 28% van de geënquêteerden die ouder waren dan 55 jaar.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Raheem Kassam

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Onderzoeken: Jonge moslims in het Westen zijn een tikkende tijdbom

 1. Japio zegt:

  Kort samengevat, islam is kwaadaardig en hoort niet thuis in westerse landen. Minder minder minder islam is mijn motto en het liefst helemaal niet.

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Hopelijk komen linkse politiek correcten hier zo nu en dan kijken, onderstaand speciaal voor hen.

  Hallo links
  Hallo politiek correct
  Hallo Charlies
  Waar zijn jullie toch
  Ik zie en hoor jullie niet meer

  Ooit vulden jullie
  Pleinen en boulevards
  Lanen en avenues
  Weer een dode
  Weer een schrijver

  Weer een minder
  Die vecht met de pen
  Voor vrijheid
  Voor gelijkheid
  Voor broederschap

  Tegen dictatuur
  Tegen terreur
  Tegen bekrompenheid
  Tegen seksisme
  Tegen censuur

  Weer was de dader
  Een zwaar gelovige
  Die weer niet handelde
  Vanuit het geloof
  Wie gelooft dit nog

  Links en politiek correct
  Hallo wakker worden
  Hoelang blijven jullie slapen
  Hoelang kijken jullie weg
  Hoelang nog blijven jullie laf

  Familie en vrienden van bijna
  Tweehonderdduizend doden
  Geloven het niet meer
  Van bijna driehonderdduizend gewonden
  Geloven het niet, wakker worden graag!

  © 2016 Bedonderde burger

  Like

 3. Elena zegt:

  Dit is moslimtuig in Nederland.
  Interview met Okay Pala, ‘Samen tegen anti-Islambeleid’ – Hizb ut Tahrir Nederland.

  Like

 4. carthago zegt:

  En er hoeft maar één abbas nazi politicus in het westen op te staan om een europeesche partij voor deze nazguls op te richten en het avondland is in één grote oorlogszone veranderd.

  Like

 5. Dat jonge moslim mannen een tikkende tijdbom binnen de westerse maatschappij vormen is al lang en breed bekent óók bij de politiek verantwoordelijken welke hun kop zoals gewoonlijk in het zand steken, immers zij hebben decennia lang de moslims naar het westen geïmporteerd en de natie lidstaten van de EU er mee opgezadeld.

  Het stiekeme gelul wat deze jongeren van huis uit mee hebben gekregen stopt niet na een paar generaties, ze vinden het verdomd spannend om tegen de heilige huisjes te trappen van het gast land. De groepsdruk van deze lieden speelt óók een grote rol, wanneer men ze mee maakt als solisten dan kruipen ze in hun schulp en zijn ze niet meer zo heldhaftig bezig.

  Het grootste gedeelte van deze jonge moslim knapen zijn zo dom als een achterkant van een varken, hoog percentage schooluitval, geen job kunnen vinden, ze voelen zich vooral miskend en daarom vinden ze de verhalen uit de de thuislanden interessant. Goed maar als ze eenmaal onder de knoet van de sharia leven dan wordt het weer anders en verlangen ze terug naar het vrije leventje wat ze hier eigenlijk elke dag genieten. De meeste van hun daar kan de overheid helemaal geen chocolade van maken, de meeste van hen hebben een vierkant bed waarin ze ook nachts dwars kunnen liggen…

  Like

 6. Jan zegt:

  Molenbeek in Rome

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM dient verwijdert te worden, uit Nederland, uit Europa, en elk beschaafd land! Het is GEEN RELIGIE, maar een perverse haat en oorlogsideologie, die inhumaan is. Weg met deze rotzooi, want anders worden WIJ de dupe van deze HAATIDEOLOGIE!

  Like

 8. Jean zegt:

  Als EUropa één daad gesteld én uitgevoerd zou hebben dan zaten we nu in een Europa waar meer dan 90% zou achter staan en die éne daad is: “ALLE MOSLIMS/ISLAMIETEN UIT EUROPA VERDRIJVEN” want moslims/islamieten staan voor barbaars geweld en ellende.
  Maar er is een geluk, als de EU lafaards het niet doen uit angst voor postjesverlies dan zullen wij het doen want wij willen in een veilig leefbaar Europa leven en werken en daar horen geen achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen bij.
  Dus, grenzen sluiten, bewaken en controleren en alles wat gelinkt is aan islam toegang weigeren zonder verdere uitleg, stoppen met terroristen te importeren, deze gewoon terugsturen naar Afrikaans grondgebied want Afrika is veel groter dan Europa en er is meer ruimte voor hun achterlijke waanzin, landen die weigeren mee te werken aan ons veilig Europa afstraffen door ze eveneens de toegang tot Europa te verlenen zoals Griekenland, Italië enz.
  Volgens de laatste cijfers zitten er ± 750.000 islamieten in België, dat zijn er dus 750.001 teveel.
  Veranderingen die impact hebben op de autochtoonse bevolking moet eerst voorgelegd worden aan de autoctoonse bevolking via referenda en die uitslag moet gerespecteerd worden, wij hebben die EU misdaadorganisatie niet nodig, via onderling overleg waar de burgers achter staan gaat het veel beter, dus die bunker volgepropt met lafaards heel snel opdoeken want het enige wat die doen is toch maar handelen met corrupte regimes en ONS geld verbrassen aan corrupte regimes.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Wij doen hier iets fout met zijn allen. Waarom lukt het ons niet om een hele grote groep te bereiken en vandaar uit een revolutie te ontketenen. Op andere sites klinkt hetzelfde geluid alweer een half jaar geleden door G.Deckzeijl wat ik me nog herinneren kan. Wij blijven hier beperkt bezig. Na dit referendum zou er landelijk nog meer actie moeten komen om ons ongenoegen te tonen. Pegida doet al veel, maar in mijn ogen gebeurd er nog veel te weinig. De Nederlandse burger zou zich nog meer en sneller bewust moeten worden van wat ons allemaal te wachten staat. Alles wat hier al geschreven en gezegd is loopt ergens vast in een doodlopende straat. Hoe komen we zo snel mogelijk op de snelweg ? Kunnen wij hier niet gezamelijk hierover een plan uitwerken met de webmaster? Crowdfund voor bv flyers te verspreiden, of hebben jullie nog andere ideën maar nog niet geuit hier?

  Like

 10. Pingback: Het hoofd van de Britse Commissie voor Gelijkheid en Mensenrechten, die de term ‘islamofobie’ populair maakte, geeft toe: “Ik dacht dat de moslims zouden opgaan in Groot-Brittannië … ik had beter moeten weten.” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s