Rutte kiest nu voor tijdrekken (“maanden”) en tegen Nederland

Screenshot_60

(Door: Joost Niemöller)

Wat zijn nu de opties voor Rutte? Dat is heel simpel. Lees bijvoorbeeld wat Henri de Waele daarover zei, hoogleraar Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

De Waele kwam tot vijf opties:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Rutte kiest nu voor tijdrekken (“maanden”) en tegen Nederland

 1. Sjaak zegt:

  En van der Laan kiest ook voor trekken !
  ’Terroristen snel neerschieten’

  AMSTERDAM In de hoofdstad wordt niet alleen geleund op wijkagenten en buurtwerkers in de strijd tegen geradicaliseerde jongeren. Burgemeester Eberhard van der Laan belooft dat terroristen die in Amsterdam wild om zich heen schieten, zo snel mogelijk uitgeschakeld worden.

  Van der Laan. ,,Er is een netwerk van mensen die geen beleidsplan nodig hebben, zo snel mogelijk ter plaatse zijn, niet twijfelen maar gewoon schieten.’’

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wat een rotkop heeft die leugenaar toch!
  En ja, natuurlijk is-ie uit op een baantje in Brussel!

  Voor degenen die het nog niet hebben gelezen; KIJK JE OOK EVEN MEE, MARK?

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/21/stripverhaal-mark-rutte-deel-2/

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Rutten zit knarsetandend te bedenken hoe hij de Nederlandse bevolking een loer kan draaien om zijn baantje in Brussel veilig te stellen, de vuile huichelaar.

  Like

 4. Marc zegt:

  Eens een Turk, altijd een Turk!

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Heroverwegen; Stemmen en uitslagen daarvan is toch degelijk anders dan wazige peilingen.
  Verklaring: Niks verklaring, je weet niet waarom de stemmers dat gedaan hebben.
  Uitzonderingspositie; “corruptie, dierenwelzijn, transport en energie.” voeg daar militair gedoe en
  financiering bij, kan ik er wat mee…
  Sleutelen aan verdrag; Oww, wat wazige termen iets veranderen en dan zeggen dat het goed is? Probeer ee3n ander te belazeren…
  Verdrag weigeren; tja, dat lijkt me de enig juiste optie!
  Ow ja, als de €U zich niets wenst aan te trekken van onze mening is het de hoogste tijd voor een Nexit!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik heb altijd een hekel gehad aan deze man, verwent ventje, moederskindje, dit is geen man, dit is een jochie.

  Like

 7. Jan zegt:

  Pechtold is een volslagen idioot:

  Pechtold: Opheldering over Russische beïnvloeding Nederlands referendum

  D66-leider Alexander Pechtold wil opheldering over de Russische poging om het Nederlandse referendum van aanstaande woensdag te beïnvloeden. De D66’er roept minister Koenders van Buitenlandse Zaken aanstaande dinsdag naar de Tweede Kamer.

  Onbestaanbaar

  Pechtold: “Het is ongekend en onbestaanbaar dat het ene Europese land de verkiezingen in een ander Europees land op heimelijke wijze probeert te beïnvloeden. Ik wil hier opheldering over voor de verkiezingen van aanstaande woensdag. Mensen moeten weten van wie de informatie afkomstig is die ze krijgen.”

  “De Amerikanen zeggen sinds kort onomwonden dat Poetin bombardeert in Syrië om vluchtelingen naar Europa te jagen en zo Europa te destabiliseren. Ook financiert Poetin het Front National, een met de PVV bevriende partij. Hoeveel signalen hebben we nog nodig?
  ….
  https://d66.nl/pechtold-opheldering-russische-beinvloeding-nederlands-referendum/

  Like

  • Anneke zegt:

   Psychotisch geworden….Duvel ??? Vele nazi politici zijn inderdd psychisch ten dode opgeschreven !!! Hitler destijds idem en Erdogan lijdt NU aan psychoses…Heel die NWO-maffia is er psychisch zeer slecht aan toe. Geheel arbeidsongeschikt; dat blijkt AL TIJDEN.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 06.46. uur. Dat moet deze vieze huichelaar nodig zeggen. Deze Bilderberger, met het holmaatje Rutte, heulen met een fascistische kliek van de Oekraïne, en voeren de agenda uit van de Bilderbergmaffia en de NWO!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Pechtold heeft ’n cursus gevolgd bij Verhofstadt en van Baalen.
   Kennelijk is hij nu geslaagd en mag hij zijn criminele waanzin verspreiden.
   Leuk voor later, want je eindigt dan op ’n hoge post met veel geld en ’n wijn en olijven-boerderij in Italië.
   De kans is er natuurlijk ook dat je ondersteboven aan ’n touw boven ’n brandende teerton eindigt.
   Maar daar zullen we maar niet over nadenken want dan is het niet leuk meer en hij staat nu net zo aardig achter die katheder en denkt dat hij een geslaagde imitatie van Mussolini is.

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Het Vierde Rijk is zo alomvattend en complex, dat het vrijwel niet mogelijk iets te veranderen. Dat is het verhaal van ons nepparlement. Dat is waar onze regering ons ingerommeld heeft. Ze tekenden bij ieder kruisje en van de meeste handtekeningen wisten wij niets.
  In deze brij is het vrij makkelijk om het Vierde Rijk tevreden te houden (met ons geld en nog meer handtekeningen) en de kiezer voor het lapje te houden.
  Er is maar 1 echte optie: Nexit.
  Bij de weg: hoeveel apothekers uit Aleppo zijn er de laatste weken bijgekomen, waar zijn AZC’s geopend? Het referendum is voorbij, maar onze problemen niet.

  Like

 9. Jan zegt:

  Er moet een referendum komen over Rutte

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Rutte, de smerige LANDVERRADER, heeft ONS allang verraden en verkocht door in te stemmen met het ESM Verdrag, waardoor de RODEN der EUSSR, nu de baas zijn over onze schatkist. Deze “baal hooi”, is enkel uit op een baantje te Brussel, hij heeft lak aan ONS geboren Nederlanders. Rekken en erbij blijven, dat doet hij natuurlijk het liefste. Alles voor de baantjes en de poen. Ik walg van de politiek, m.u.v. de PVV.

  Like

 11. Pingback: lapzwans ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 12. Mirjam zegt:

  Hij is een zakenman, die Rutte. Daarom is wachten en tijdrekken nu essentieel voor hem. Dit is gwoon management tactiek: zolang wachten totdat iedereen het referendum en de uitslag naast zich neer heeft gelegd en het alleen nog maar sluimert in de hersenen en dan komen met het feit dat ze een paar ‘aanpassingen’ zullen doen (om het volk tevreden te houden, en dat zullen dan minuscule dingen zijn die geen invloed hebben op de grote stroom) en dan zeggen dat het doorgaat. Geen haan, denkt de elite van Brussel, die er dan nog naar zal kraaien.
  MISPOES! Wij houden het in de gaten.
  En DAAROM is het zo belangrijk, dat we in Rutte’s ‘wachtperiode’ meteen actie ondernemen, door een nieuw referendum aan te vragen, en wel NU, voor het blijven in de EU, Ja of Nee?
  Wij willen eruit en als je het resultaat nu al van het Oekraïne referendum ziet, dan wil de menigte dit ook. GEERT WILDERS MOET DIT AANVRAGEN!’ Hij heeft overmacht in de Tweede Kamer, en kan dit doen als lid.

  Wij steunen hem met flyers, werven of wat dan ook. Als we dit doen, dan valt het referendum waarschijnlijk gelijktijdig of kort na het Brexit referendum van Groot-Brittannië.
  Als de reden wordt gevraagd, dan kan worden vermeld dat we in vorige tijden NEE hebben gezegd tot toetreding van de EU, en de toenmalige regering dit naast zich neer heeft gelegd en toch is toegetreden. en dat is regelrecht tegen wettelijk geweest, omdat toen de burgers hebben gestemd. Tegen democratisch ook, dus een wettelijke overtreding, niet correct, dus eigenlijk NIET geldig!

  Geert Wilders heeft een postadres en twitter. We moeten allemaal een mail sturen of een twitter bericht (voor diegenen die twitteren) met de vraag om dit te doen. Dit is een strategische zet van het Nederlandse volk en dan kunnen ze zien, de elite in Brussel, dat met ons volk niet te morren valt en we er genoeg van hebben. Jan Roos heeft zijn best gedaan en nu is het de beurt aan Geert.

  Beste lezers/commentatoren van E.J. Bron. DOE HET, EN SCHRIJF DIE MAIL NAAR GEERT!!!!
  VOOR NEDERLAND EN VOOR ONSZELF EN ONZE KINDEREN !!!!!
  VOOR ONZE TOEKOMST!!!!!!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Verdiep je in de mogelijkheden en onmogelijkheden van het referendum binnen de Nederlandse referendumwet. Referenda kunnen in Nederland alleen gaan over wetten die aangenomen (zullen) worden. Zolang er geen wet is over het al of niet in de EU blijven, kan er geen referendum over gehouden worden. Dus val Geert Wilders er niet mee lastig.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Het is de Nederlandse burger nu wel zeer duidelijk geworden, deze burgers en met hen vele andere Europese burgers, zullen geen tweede trukendoos toelaten zoals met Balkenende. Ze komen er niet meer mee weg. Als de Nederlandse burgers vanaf nu nog genegeerd worden plegen ze een gigantische coup en is het gedaan met de elite maffia bende, ze slikken dit echt niet meer.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 14.32. uur. U zegt: ” Ze slikken dit echt niet meer”. Laat ik voorop stellen dat ik dat ook hoop, maar dan zal het grootste deel van onze bevolking wel WAKKER moeten worden. Ze functioneren nog veel te veel, als slappe meelzakken, en daar profiteert de verraderlijke politieke bende van.

   Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Nederland wordt langzaam wakker, de Geuzen hebben zich bij de Kruisvaarders gevoegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s