Toen Mark Steyn terugsloeg

 

(Vertaling: “Vederso”)

Mark Steyn levert vernietigende aanval op linkse voorstanders van massa-immigratie die openlijk de jonge slachtoffers van groepsverkrachtingen door islamitische migranten bespotten.

Ik (Ralph Sidway) schaam me om toe te geven dat ik het belang van het Munk-debat vorige week in Toronto niet meteen begreep. Maar nu ik dit wel doe, voel ik het als mijn plicht om deze bijzondere uitwisseling te delen om zo te proberen om een aantal harten en geesten te winnen voor de kant van gezond verstand, voorzichtigheid en veiligheid als het gaat om de vraag van de hervestiging van massa’s moslims, van vluchtelingen en immigratie naar Europa en Noord-Amerika…

Barbara Kay beschreef in de National Post wat ze beschouwt als het punt waarop het oordeel van de zaal begon over te hellen in de richting van de “con” positie:

“Voor enkele leden van het publiek … beschreef Steyn overdreven uitvoerig de seksuele misdrijven waar we allemaal over gelezen hebben in Keulen, Hamburg, Malmö en elders. Zo kwam het blijkbaar over op Arbour en Schama, want ze bespotten Steyn erom in hun weerwoord. Arbour sneerde zowel naar Steyn en Farage als ´nieuw geboren feministen´ (er werd gelachen), terwijl Schama zichzelf te schande maakte met “Ik ben gewoon getroffen door hoe geobsedeerd door seks deze twee jongens zijn, het is een beetje triest, echt “(Daar werd erg om gelachen). Ik wierp een blik op het nijdige gezicht van Steyn na die opmerking. Schama zal tot aan zijn sterfdag spijt hebben dat hij dit heeft gezegd. Ik weet het – en ik heb een soort van medelijden met die twee linksen, omdat ik wist wat er ging komen.

Steyn stond langzaam op en antwoordde op een vernietigende, minachtende toon: “Ik was niet van plan om grappig te zijn. Ik was van plan bloedserieus te zijn. (Maar) ik ben een beetje verbaasd over het vermogen van Simon om te laten lachen over groepsverkrachting.” (veel applaus). Hij ging verder: “Mw. Arbour spot met de ‘pas ontdekte feministen.’ Ik heb niet veel met feminisme, maar ik trek de grens bij een drie jaar oud kind… en een zeven jaar oud kind dat verkracht wordt”. (groot applaus).

Ik denk dat dit het moment was dat diegenen van het publiek die van gedachten veranderden, het begrepen …

Lees evt. ook:
www.steynonline.com en http://eyecrazy.blogspot.nl

Bron:
www.jihadwatch.org

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Toen Mark Steyn terugsloeg

 1. Tom Hendrix zegt:

  Simon, oude linkse gek! LINKS is gek, en links stimuleert de ISLAM! De vuile RODEN leveren ONS gewoon uit aan de misdadige ISLAM!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Bedankt Jan.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Ook de Duitse wirtschaft ( Industrie) word het te bond met Merkel/Ferkel !

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Oei, die kregen hun vet terug!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s