De vuile waarheid over de Panama Papers

Screenshot_62

(Door: “Weethetwel”)

Er ging een gejuich op bij de belastingdienst toen de omvang bekend werd van de vele duizenden kapitaalbezitters die geprobeerd hadden hun kapitaal ergens anders in veiligheid te brengen. Kan dat geld weer geïncasseerd worden. Voor de meeste mensen is het hebben van veel kapitaal natuurlijk niet zo’n issue en dan heb je al snel een oordeel klaar. Maar vergeet één ding niet: de bestuurlijke elite is systematisch bezig iedereen zijn geld afhandig te maken , of het nu vermogen is of pensioen of inkomen uit arbeid. Al méér dan 65 cent van iedere verdiende euro gaat naar de overheid en steeds is het niet genoeg.

In heden en toekomst zijn verdere draconische maatregelen te verwachten zoals de negatieve rente, het drukken van veel geld om spaargeld en pensioenen waardeloos te maken en het afschaffen van chartaal geld om te allen tijde over het geld van iedereen te kunnen beschikken en af te pakken wat ze nodig denken te hebben.

Nu gaat het niet over de moraliteit of iedereen eerlijk aan zijn geld gekomen is (er zitten genoeg figuren uit de publieke sector bij en die pakken juist per definitie geld van de belastingbetaler, vooral omdat dat zo gemakkelijk gaat en niemand protesteert). Als iemand oneerlijk aan zijn geld komt, is dat een andere discussie met andere oplossingen.

Maar er zijn er ook genoeg die met hard werken hun vermogen verdiend hebben en die groep probeert nu wanhopig zijn geld uit handen van de graaiende overheid te houden. Dat gaat bij deze groep niet lukken en keer op keer worden ze gepakt.

De echte rijke 1% op aarde zit hier gegarandeerd niet bij. Dat zijn de globalisten zoals de Griek Soros. De wereld is hun speelveld en ze zijn aan niemand iets verschuldigd en zeker geen belasting. Dat zijn de lui die hun astronomische vermogens in alle openheid jaarlijks zien groeien en lange neuzen trekken naar iedereen. Soros is de man die onder andere de EU en de massa-immigratie promoot. Geen aparte Europese Staten maar één Europese Staat in chaos. Daartoe sponsort hij tal van organisaties die hem dienstbaar zijn. Net zo iets als de Arabieren en de Turken die moskeeën sponsoren. Voor de toekomst.

Ga hier naar het artikel

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De vuile waarheid over de Panama Papers

 1. carthago zegt:

  Plus uiteraard het verhaal over het illegale vermogen van putin en poreuschenko, hetgeen wel waar zal zijn, maar uiteraard past in de schijnheilige usa strategie. Monsanto wil voor een habbekrats in Oekraïne genetisch produceren met Eussr subsidie en een chanteerbare poreuschenko. Putin moet als oplichter verdwijnen wegens het Syrië en krim “conflict”.Maar dat gaat ie nooit meer doen. Te laat. Poreuschenko gaat wel doen wat de Eussr, Monsanto en usa hem opdragen, nml het volk en haar gewassen genetisch modificeren.

  Like

  • janchik zegt:

   Dat in de Panama papers de naam van Putin zou voorkomen is een verzinsel van de CIA. Het gaat in werkelijkheid om zijn vriend de cellist die met staatssteun kostbare muziekinstrumenten heeft gekocht en om prijs opdrijving te voorkomen als men zou weten dat de regering hier achter zat, is dit via een offshore particulier aangekocht. Deze instrumenten zijn gewoon gecontroleerd Russisch staatseigendom, dus niks gestolen geld. Typisch weer een vunzig Obama probeerseltje, die duidelijk problemen heeft met de immense populariteit van president Putin als een echt standvastig en intelligent staatshoofd, eigenschappen die de moslim neger mist.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Jij hebt het door , dit is een cia operatie !

    Is het niet vreemd dat er geen ene USA burger een offshore acount heeft ??

    Like

 2. Dicksy zegt:

  Dit zal gewapenderhand door de kinderen van onze kleinkinderen terug recht gezet moeten worden. Wij hebben het momenteel nog te goed en veel ouderen zullen blij zijn dat ze hun gezegende leeftijd bereikt hebben en het hunne tijd wel zal doen.
  Ik wens ze de kinderen van onze kleinkinderen veel succes toe.

  Like

 3. John zegt:

  verhofstadt, merkel, junkers en cosorten zitten er zeker ook bij, 1 grote beerput die de gewone burger helpt betalen

  Like

 4. janchik zegt:

  1 foutje rechtzetten, Soros is geen Griek maar een Hongaarse Jood, geboren onder de naam Schwartz en later genaturaliseerd tot Amerikaan. Zijn vader was de uitvinder van het Esperanto.Heeft ook € 200.000 gestort in de kas van de voorstanders van het Oekraïne referendum. Zit verder in diverse linkse NGO’s met zijn tentakels. Vriendje van Mabel de namaak prinses.

  Like

 5. win zegt:

  zeg waarde “Weethetwel”, weethetniet is in dit geval passender. soros is geen griek maar een hongaar.

  Like

 6. fransLdewit zegt:

  Ik denk dat het bewust gelekt is om indirect iemand op de vingers te kunnen tikken. Geloof dat verhaal van dat stickie van de IS ook niet. De mensen worden bewust op het verkeerde been gezet. Je maak mij niet wijs dat er zolang in het geniep aan gewerkt is bij de kranten. Niemand kan zo’n geheim nooit lang bewaren. Het is net als bij de IJsland bank, ik had niet zoveel geld dat ik het kon missen om het daar te stallen. Alleen de rijke profiteerden ervan. Nooit werd aan ons gedacht om mee te laten delen in de vette winsten. Maar ze wisten ons wel te vinden om de debet rente te betalen van de rijke die hun geld ineens kwijt waren. Onze regering stond gelijk klaar met de knip met geld van ons. Snap echt niet dat al die Gemeenten die daar heel veel geld hadden uitstaan, terwijl ze zich arm voordeden bij de inwoners om zogenaamd door bezuinigingen geld uit hun zak te kloppen, nooit aangeklaagd zijn. De gemeenten deden zich arm voor maar hadden voor miljoenen uit staan bij die bank. Raar he?

  Like

 7. Anneke zegt:

  Panama Papers….zeg maar: Panama PAMPERS vol stront. Ze hebben heel wat vuiligheid ‘aan de knikker’.

  Like

 8. Derk zegt:

  Is het bekend dat de “beleggingsclub” van hr Soros in nederland huizen opkoopt van woningstichtingen? Vivare Arnhem verkoopt 600 woningen. Belegging? Of?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Omdat we naar een globale regering worden geduwd, daarom, langzaam maar gestaag, maar het tempo stijgt!
  Geef het volk brood en spelen.
  Hoe laat begint boer zoekt vrouw eigenlijk, vanavond?

  William H. Gates is worth around $80 billion, so people tend to pay attention when the Microsoft founder says something about the way he thinks the world should go. Now, though, Gates might be in the midst of stirring up some controversy, as the multi-billionaire said recently that the problems of the world are so big that we might all be better off with a global government; the sort of statement that’s sure to make the paranoid set quite antsy.
  http://www.inquisitr.com/1804723/bill-gates-we-need-global-government-is-the-richest-man-in-the-world-calling-for-a-new-world-order/

  Op deze site ook:
  http://www.inquisitr.com/2962702/bernie-sanders-predicted-the-panama-tax-haven-scandal-five-years-ago-but-no-one-would-listen/

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Voor velen een gruwel maar voor het merendeel der bevolking een welkome ontlasting van de verantwoordingen van het leven, niet meer nadenken, alles wordt voor je bepaald en zo kan je dus lekker verder wegzakken in het zombie bestaan .

  Dus op naar een nieuwe wereld order , een zombie onder klasse en een heersende afgesplitste samenleving van de boven ons gestelden .

  Een heel oude natte droom die nu werkelijkheid aan het worden is, nog maar een paar kleine stapjes , zoals een flinke oorlog !

  Boer zoekt vrouw wordt vervangen door boer krijgt vrouw toegewezen .

  AU ! , stoot ik toch mijn kop tegen het keukenkastje, moet toch maar eens een andere plaats opzoeken voor mijn laptop .

  Like

 11. Qvic zegt:

  Overheden hebben het altijd over witwassen van geld strafbaar is, maar overheden zijn diegene die geld zwart maken. Want al het geld wat in omloop is, is wit tot stand gekomen. Stel jij spaart geld via een bank of iets degelijks voor onvoorziene uitgaves of je oude dag en jij wilt zoveel mogelijk rendement over je gespaarde geld. Als je dat spaargeld in het buitenland stalt dan betaal jij in dat betreffende land belasting over. Maar het hypocriete eraan is dat overheden in jou eigen land ook belasting er over wil ontvangen en werk jij daar niet aan mee. Dan wordt jou gehele spaarbedrag aan gezien als zwartgeld en daarmee geven de overheden zich zelf het recht om over jou spaar te goed nog een extra boete er overheen te berekenen plus de jaren die jij niet hebt opgegeven dat jij daar spaargeld had in dat land. Dit is waanzin, want over dat geld is al belasting betaald, waarom zou jij dan het nogmaals moeten doen.
  Net zo met het nivelleren, waarom zou jij meer belasting moeten afdragen als jij meer verdient met werken, dan een ander die minder verdient. Heb jij dan meer rechten daardoor of is het gewoon een list om zo meer belastingen te kunnen innen. Zo ook met de O.Z.B. gemeentebelastingen, waarom moet je überhaupt belasting betalen over je eigen eigendom. (je betaald toch ook niet over al jou aangeschafte goederen elk jaar opnieuw belasting er over) Maar waarom moet iemand met een groter en duurder huis meer gemeentebelastingen betalen, dan iemand die in een rijtjes huis woont. Diegene krijgt echt geen reductie op gemeentelijke voorzieningen, als diegene daar gebruik van maakt. Dan maakt het voor de gemeente instelling niet uit waar en hoe je woont in die gemeente. Dus het nivelleren is een verkapte belasting verhoger. Toen we op school zaten werden de behaalde cijfers toch ook niet genivelleerd om zo iedereen het zelfde cijfer te geven. Want zo haal je de harde werkers onderuit en geef je diegene die er niets voor (willen) doen een schouder klopje voor hun gedrag. De volgende keren zullen de harde werkers ook steeds minder hun best gaan doen, want die zien telkens hun eigen inzet wegvloeien naar diegene die niets uitvoert. Want dit doen de overheden nu en blijven met de leuze zeggen dat de sterkste schouders, de zwaarste lasten moeten dragen. Wat zal er gebeuren als iedere werknemer bij het UWV meldt om een uitkering te kunnen ontvangen, wie gaat dan de kar trekken?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “… zo haal je de harde werkers onderuit en geef je diegene die er niets voor (willen) doen een schouder klopje voor hun gedrag.”

   Dat is ook de oorzaak van de almaar dalende productiviteit in communistische landen. Nivelleren is een mooi woord, voor in een dictee dan. Verder werkt het contraproductief.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ook in dit verhaal de CIA zal en blijf vies spel spelen, altijd zo geweest. De NWO weet precies hoe en wie ze voor de kar spannen.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ach hadden we enkele jaren terug niet een prinses die hetzelfde deed? Toen heette het plots ook geen belasting ontduiken maar ontwijken. En alles “geheel legaal” hoor! U weet wel; eerst heette ze Marijke toen kon ze niet kijke, daarna heette ze Christine toen kon ze niet zien, en toen kreeg ze een kind en was ze helemaal steke.. vul maar in

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s