Noorwegen: Linkse politicus door Somaliër verkracht – voelt zich schuldig, omdat de dader wordt uitgezet

Screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

De Noorse politicus Karsten Nordal Hauken (foto boven) werd in zijn woning bruut verkracht door een “asielzoeker” uit Somalië. De politie pakte de dader en hij werd veroordeeld tot 4,5 jaar gevangenisstraf. Na het uitzitten van deze straf dreigt hij te worden uitgezet naar Somalië. Daarom wordt de oprechte socialist nu geplaagd door gewetenswroeging, want de dader zou alleen maar het “product van een oneerlijke wereld zijn”, schreef hij daarover op de nieuwssite NRK.

Opposition24

De “Daily Mail” bericht over deze ongelooflijke zaak.

In februari deed de zaak van een linkse activiste de ronde op internet, die zich bij haar verkrachter verontschuldigde. Eerst was niet duidelijk of de daad überhaupt had plaatsgevonden, daarna bleek het geval op feiten te berusten. Het verkrachtingsslachtoffer had in het begin tegenover de politie beweerd dat zich onder de groep daders ook Duitsers zouden hebben bevonden om “geen racistische hetze in de hand te werken”.

Later corrigeerde de vrouw, een woordvoerster van de jeugdafdeling van Die Linke, deze foutieve informatie, ze bleef echter bij haar beschuldigingen over “racistische hetze door bedachte verkrachtingen”.

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Noorwegen, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Somalië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Noorwegen: Linkse politicus door Somaliër verkracht – voelt zich schuldig, omdat de dader wordt uitgezet

 1. Hendrik Hooivork zegt:

  De Gutmensch in optima-forma

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dat ie zich nog maar VAAK SCHULDIG mag voelen eerlijk gezegd!
  Te bedenken dat deze idioot ZELF heeft meegewerkt aan deze indoctrinatie doordat ie n linkse gutmensch is
  De Internationale Nederlands – De Stem Des Volks Zingt u even mee? Gezongen door academici, die nog geen SCHOP hebben aangeraakt! Kan het nog gekker?
  https://www.youtube.com/watch?v=V2Hy6Xmrn-4

  Like

 3. anna zegt:

  achteraf vond hij het waarschijnlijk toch wel lekker, wat een minkukel …..

  Like

 4. Anneke zegt:

  Hartstikke gek….Socialisten zijn psychisch zwaar gestoord. Gehersenspoeld door de NWO-Vrijmetselaars….Geheel vervreemd van de REALITEIT. Dus een gevaar voor de maatschappij, net als de islamieten…

  Like

 5. Elena zegt:

  whaha…van mij mogen die linkse debielen totaal uitgewoond worden door de buitenlandse bezetters.
  Hopelijk kunnen de mannelijke “slachtoffers” nooit meer normaal schijten….lol.
  Levenslang met een stoma op hun buik door het leven gaan dat is pas gerechtigheid voor die lamstralen..
  De verkrachte linkse pamper wijven wens ik SOA toe.
  Ach…wat ben ik hard voor die sieluhguh bezetters en hun linkse pamperaars.
  Jij bent welkom…welkom in mijn land…!!!

  Like

 6. Ron zegt:

  Dat soort linkse gasten hebben allemaal een kronkel in hun kop.
  Die kronkel heet “ziekelijke politieke correctheid”.
  Het erge is dat ze niet alleen voor zichzelf die drogredeneringen houden, maar dit ook voor anderen doen, inclusief kinderen.

  In hun linkse drogredeneringen is een verkrachting van kinderen ook niet zo erg want het is allemaal de schuld van die (kuch) ‘racistische’ westerlingen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Deze linkse debiel heeft de verkrachting waarschijnlijk fijn gevonden, immers links verkracht ook altijd de waarheid en de argeloze burgers !!

  Like

 8. Linkse politicus door Somaliër verkracht – voelt zich schuldig, omdat de dader wordt uitgezet, een ding is mij duidelijk geworden Karsten Nordal Hauken is niet hard genoeg gepakt in zijn bruine ster of hij vond het juist lekker gaan, dat gebonk tegen zijn prostaatman en vindt het jammer dat z’n Somalische vriend uitgewezen is…

  Like

 9. Jan zegt:

  Linksen zijn gekken

  Like

 10. Pieter zegt:

  Laten we hopen dat deze volslagen idioot nog wat vaker door asielzoekers verkracht wordt.

  Like

 11. carthago zegt:

  Product van een oneerlijke wereld, tja ja ja, het moet eerlijker. Verkrachten legaliseren is de enige oplossing voor deze masochistische rat, hij gaf dus het goede voorbeeld. Erger kunnen we het niet meer tegenkomen, maar bij links weet je het nooit.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Door hun jaren lange indoctrinatie van het politiek correct denken, dat iedereen gelijk is en de zelfde rechten hebben. Begrijpen ze niet wat ze nu met deze gebeurtenis persoonlijk moeten doen. Want een rationeel denkend mens zal direct oordelen dat die verkrachter fout zat en daarmee zijn rechten verspeeld heeft. Maar de correct denkende mensen zien dat anders en leggen de schuldvraag bij hen zelf neer. Want anders valt hun manier van denken in duigen.

  Like

 13. elisah zegt:

  Ach ja, het onderdanige mannetje heeft er waarschijnlijk meer van genoten dan hij dacht.

  Like

 14. Magyarka zegt:

  Blijkbaar niet hard genoeg in z,n reet genaaid . HAHA. 😉

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Volgens mij vond die linkse malloot het misschien wel lekker ook. Links betekent niet meer of minder dan niet goed snik!

  Like

 16. Harry zegt:

  Socialisme is gewoon een psychische aandoening .
  Stapelgek , die lui .

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  hij zal wel bang zijn !!!

  Like

 18. Karen zegt:

  Minstens dwangverpleging opleggen. Ik bedoel aan Hauken. Gewoon eng zo gestoord zijn en toch vrij rondlopen.

  Like

 19. Mirjam zegt:

  dus iemand verkrachten is in het geval dat dit wordt gepleegd door een asielzoeker altijd een gevolg van het feit dat deze geboren is in een oneerlijke wereld? Dus verkrachting is dan gelegitimeerd, en in andere gevallen niet. Wat heeft in Godsnaam een verkrachting te maken met een oneerlijke wereld? Miljoenen mensen worden in zo’n wereld geboren, maar die verkrachten niemand. Hij kan beter zeggen dat het feit dat hij verkracht wordt door een asielzoeker het gevolg van de realiteit dat deze persoon gewoon een crimineel is die achter tralies moet, asielzoeker of niet. Hijzelf zou beter psychologische hulp kunnen zoeken voor zijn Stockholm syndroom. The times of believing in fairytales are over. Reality rules!

  Like

  • elisah zegt:

   Ach, hij loopt met kloppende anus smachtend naar zijn verkrachter uit te kijken, laat hem vrij, laat hem vrij, hij wist niet beter.

   Like

 20. dimitri zegt:

  Die socialistische asielzoekerknuffelaars krijgen de rekening gepresenteerd. Ze hebben het gevaar over zichzelf afgeroepen. Komt ervan als je er heiligen van wil maken. En stuur die linkse activiste naar haar “vrienden” in Syie, ze verdient niet beter.

  Like

 21. Linkschmensen hebben als kenmerk, dat ze met alles willen experimenteren, dus misschien was dit een ervaring, die hij nog niet gehad had, maar waar hij ergens wel benieuwd naar was.
  Dus dan hinkt-ie op twee gedachten: Enerzijds zal het wel helse pijn gedaan hebben, maar anderzijds kan-ie wel blij geweest zijn, dat ‘het’ eindelijk was gebeurd.
  Dat was zelfs wel de ervaring van Pim Fortuyn, kort nadat hij uit de kast gekomen was. (Autobiografie “Babyboomers.”)
  Ja, ik raad er maar naar hoor: Anders is deze reactie toch niet normaal!
  Alhoewel……Zijn landgenoten, het “idioten-echtpaar…….”

  Like

 22. hans-e-pans zegt:

  Kan hij ook eens voelen hoe de bevolking zich voelt als ze genaaid worden.

  Like

 23. Luchtpint zegt:

  Zo maar een bedenking tussendoor: zou het niet kunnen dat die “vluchtelingen” zelf weten dat het mogelijk gemakkelijker is om een linkse rat te verkrachten dan iemand die tegen immigratie is tout court ? Want de laatste zou zich wel eens kunnen verzetten met een wapen of een spuitbus met iets erin, terwijl linkse rukkers veel praat hebben en met hun gedachten op een andere planeet leven, maar geen echte kloten aan hun lijf hebben en bovendien ook niet goed beseffen of willen inzien wat de toekomst voor hen in petto heeft !

  Die Somaliër heeft het zichzelf dus heel gemakkelijk gemaakt ! Vrij logisch dat hij een linkse droplul verkracht, eigenlijk ! Eigenlijk toont dat toch een bijzondere vorm van intelligentie, ergens.

  😀

  Like

  • Luchtpint zegt:

   “Eigenlijk toont dat toch een bijzondere vorm van intelligentie, ergens.”

   Daaraan voeg ik toe:

   “Althans toch voor een Somaliër”. 😀

   Like

 24. milaK9 zegt:

  Geef hem een enkeltje Somalië.

  Like

 25. leefbarbaar zegt:

  Stuur de neuqnegert naar de fractiekamer van D66. Kijken wie er het eerst naar buiten komt rennen……..

  Like

 26. Thomasson zegt:

  Waarom gaat deze linkse stinker niet met hem mee naar Somalië? Dan zijn de Noren ze beide kwijt.Leuk toch? Twee vogels in een klap!

  Like

 27. tjonge zegt:

  krijg sterk de indruk dat heel Scandinavië aan het Stockholm-syndroom lijdt ?

  Like

 28. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 29. Hoeveel gekker kun je nog worden, tsjonge tsjonge krankzinnig gek is dat linkse slachtoffer!!

  Like

 30. Zieke linkse geesten lopen er rond zal je zoon of dochter maar zijn soort stockholm syndroom!!

  Like

 31. Het complete westen is overgenomen door pervers uitgedaagden en omgebouwden. O Heere, geef die zooi zware SOA’s en vette zweere!

  Like

 32. Pete zegt:

  Jezus… wat een kop…Vettig, baardje, trouwe koeieogen… Denk aan een halve moslim.
  In de schedel zit alleen zaagsel, denk dat onze aanrander dacht dat hij met een geit te maken had.
  Was wel erge ‘hoogenood’ als je zoiets wil naaien.

  Like

 33. johan zegt:

  Dat je homo ben geen probleem. Dat hij het zogenaamd erg vond dat is een leugen die neo linkse fascist genoot ervan anders gah hij wel een andere uitspraak gedaan. Mannen die er niet van houden moeten wel veilig over straat lopen en niet worden verkracht door een woestijnaap.
  Ik denk dat er meer homos onder de moslims zijn dan dat er homos in het westen wonen.

  Like

 34. Joop Sigaar zegt:

  Nazaat van de Vikingen ? wat een lul .
  Heeft zich waarschijnlijk ook niet verzet , gunde de zwarte kakkerlak z’n plezier …..

  Like

 35. ildiko zegt:

  jammer dat hij is niet vermoord. Bedreiging voor de samenleving !

  Like

 36. Elena zegt:

  Is het iemand wel eens opgevallen dat het linkse tuig allen aan het Stockholmsyndroom lijden?
  De Noorse politicus Karsten Nordal Hauken wist heel goed wat er gebeuren ging…immers welke debiel haalt een qat vretende Somaliër in zijn eigen huis?

  Like

 37. Geronimo zegt:

  Het is al zoveel gezegd en geschreven: ‘politiek links’ zijn is een ernstige vorm van geestesziekte, die nog eens heel erg moeilijk te behandelen is, en waar normaliter een leger psychotherapeuten voor nodig zijn om enigszins soelaas te bieden. Eigenlijk onder te brengen in de rubriek ‘hopeloze gevallen’.

  Like

 38. Pingback: Zij pralen – wij betalen: Duitsers als tweederangs mensen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s