Turkije-deal hapert: migranten breken uit kamp Samos

Screenshot_64

(Door: Tom Reijner)

Ongeveer 250 migranten en vluchtelingen zijn donderdag uit een opvangcentrum op het Griekse eiland Samos gebroken. Ze wilden hoe dan ook voorkomen te worden ‘gedeporteerd’ naar Turkije.

In plaats daarvan willen ze worden overgebracht naar het Europese vasteland, waar ze hun geplande reis richting het noorden van Europa hadden willen voortzetten, meldt een lokale radiozender.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Griekenland, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Turkije-deal hapert: migranten breken uit kamp Samos

 1. Hans zegt:

  Mes bij? Dreigen?
  AFSCHIETEN! (met hagel #5)

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En natuurlijk gaat deze invasie door. Gratis uitkering, gratis huis, gratis inrichting van het huis, tja dat zou de eigen bevolking ook wel gewild hebben, maar in plaats daarvan MOETEN WIJ daar voor betalen! Kots politiek!

  Like

  • Anneke zegt:

   Terwijl wij de lasten vrijwel niet meer kunnen dragen. Bewust armoede tot stand laten komen, daar is men al tijden druk mee in Brussel en Den Haag.De Europese samenlevingen zijn ten dode opgeschreven…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke: 13.06. uur. En mede doordat het grootste deel van onze bevolking, verwijfd en laks is (geworden) Anneke. En zich laten hersenspoelen door de rode omroepen, pers en het Stasijournaal. Zo gaan we het inderdaad NIET redden!

    Like

 3. Verwonder mij daar niet om, van te voren wist men dat deze deal met Turkije spaak gaat lopen. Aan alle kanten loopt het ‘Fort’ Europa vol met deze lieden welke verwend willen worden met niet werken en wel geld krijgen, want zo simpel is het in werkelijkheid. Enfin de EUSSR doen maar wat ze niet kunnen laten, der laten chanteren door Turkije lijkt mij geen goede deal, per 1 juni kunnen de Europeanen de rode loper voor miljoenen Turken uitleggen, zodat de islamisering bijna compleet geworden is…

  Like


 4. Policorwatch: Linkse, Noorse Man Wordt Verkracht Door Asielzoeker. Zijn Reactie Zal U Niets Verbazen
  Want Noorwegen

  Ah, Noorwegen, sociaaldemocratische heilsstaat waar anti-Westers masochisme en zelfhååt horen bij de cultuur als trollen en onwaarschijnlijk oneetbare contrapties met gefermenteerde vis. Karsten Nordal Hauken, die lid is van de Socialistisch-Linkse partij en zich omschrijft als feminist en anti-racist, werd in zijn eigen huis verkracht door een Somalische asielzoeker. De dader kreeg 4,5 jaar gevangenisstraf en werd daarna uitgezet naar Somalië. Lees verder >>> http://nieuws.tpo.nl/2016/04/08/policorwatch-linkse-noorse-man-wordt-verkracht-asielzoeker-reactie-zal-niets-verbazen/

  Like

 5. Mr D. Umass zegt:

  OT maar ik vind het toch nodig.. wie kan hier iets mee?
  http://gatesofvienna.net/2016/04/tommy-robinson-legal-defense-fund-an-appeal/

  Like

 6. Jean zegt:

  De EU lafaards hebben Europa verkocht aan die barbaarse turk maar hopelijk hebben de lafaards niet vergeten dat wij met ze zullen afrekenen, hun misdadig wanbeleid komt ons de strot uit.
  Wij zijn niet te koop ook niet voor turken.
  Die islamsmeerlapperij moet eruit, definitief.

  Like

 7. Ze hebben met de Oekraïne lopen dreigen zodat we Turkije niet zo erg meer vinden.

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  Euhh…die mensen hebben niets te WILLEN noch te EISEN……Terug naar Turkenland en vandaaruit verder terug naar land van herkomst….Syrie isgrotendeels al weer veilig. Dus men kan best terug. Als men niet wil , houdt dit niet meer en niet minder in , dat men gewoon te lui en te stom is om ook maar een poot uit te steken om hun land weer op te bouwen en/of waar nog gevochten wordt hun land te verdedigen. Wat overigens weer meer dan genoeg zegt over die lui.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Het duurt niet lang meer, Brussel Eu-parlement komt onder vuur te liggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s