De EU ontwapent de burgers, niet de terroristen

Screenshot_101

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Na de aanslagen van Parijs en Brussel had de Europese Commissie een pakket maatregelen samengesteld, dat met een weergaloze vloed aan regulering uitgerekend bij het legale wapenbezit het internationale terrorisme moet bestrijden. Deze maatregelen zijn net zo onbruikbaar als de invoering van 30 kilometer zones om de nachtelijke snelheidsduivels de baas te worden of de instelling van parkeerverboden voor banken om bankovervallen te verhinderen.

Maar zo gaat dat met de EU en zo kennen we haar. Een onoverzichtelijk bureaucratisch monster, dat inmiddels door een groot deel van de bevolking wordt afgewezen. Terwijl men vroeger bij de reguleringswoede alleen maar aan komkommers dacht, houdt men zich nu bezig met onze veiligheid. Daarbij kun je toch niet echt serieus verwachten dat een terrorist, die gebruikmaakt van automatische wapens en explosieven – die een normale sportschutter helemaal niet gebruikt en ook niet ter beschikking heeft – onder de indruk zou zijn van een wapenverbod. Belachelijk. Met dezelfde logica zou men wapenverbodszones op openbare plaatsen kunnen instellen. En dit in grote steden, waar men de mensen er niet eens toe kan dwingen om afvalbakken te gebruiken.

Maar laten we eens naar de harde cijfers kijken: voor het jaar 2010 registreerde de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst BKA 12.176 gevallen van vuurwapenmisbruik op Duits grondgebied, waarvan 27 gevallen van misbruik met legale wapens. Onder misbruik vallen overigens ook alle zelfmoorden. Uiteindelijk blijven er aan zelfmoorden met private en geregistreerde wapens ongeveer 3 gevallen per jaar over. In alle bekend geworden gevallen ging het om relatiedaden. Of deze zonder het gebruik van een vuurwapen niet zouden hebben plaatsgevonden en het goede oude keukenmes gebruikt zou zijn, is pure speculatie.

De reguleringswoede van de EU treft uitsluiten burgers van onbesproken gedrag, die nu al een rekening moeten houden met een groot aantal voorschriften en diverse bewijzen. De bestrijding van het terrorisme zal niet kunnen plaatsvinden door de beperking van het legale wapenbezit. Uiteindelijk blijft het bij zuiver overdreven activiteit, dat snel en zonder veel ophef ingevoerd kan worden en het gros van de bevolking niet zal raken. Of daarmee meer veiligheid wordt geproduceerd, moet betwijfeld worden. Temeer daar de dringend noodzakelijke maatregelen, zoals de bewaking en de controle van de grenzen, weer eens uitgesteld moet worden.

Met de verscherping van de wapenwet bereikt men precies het tegendeel. Men pak van de burger van onbesproken gedrag de laatste mogelijkheid af om het meest waardevolle te beschermen dat hij heeft: namelijk zijn leven. Men beperkt zijn recht op zelfverdediging. Het voorbeeld van de Arabische terreur tegen Israëlische burgers d.m.v. de zogenaamde “mes-intifada” toon op indrukwekkende wijze hoe snel verantwoordelijke en professionele burgers kunnen reageren die legaal een wapen bezitten en daders snel kunnen uitschakelen.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De EU ontwapent de burgers, niet de terroristen

 1. Duchesne zegt:

  Na de moord partij in Luik in 2011, waarbij een noord Afrikaan een aantal mensen dode en 123 gewonden maakte werd de Belgische wapenwet acuut een van de strengste van Europa. De hoofdreden om een vuurwapen te bezitten voor de burger is zelfbescherming, vooral tegen terrorisme. Precies dat wat er in Luik gebeurde en waar iedere burger bang voor is heeft de politiek gebruikt TEGEN de burger. De terrorist Nourdin Amrani heeft daarmee meer bereikt dan op het eerste gezicht te zien is, hij heeft namelijk met zijn actie een compleet land weerloos gemaakt. Het waren vooral de linkse partijen die feitelijk de Belg het recht op leven hebben ontzegd.
  De reden waarom de politiek liever dode dan gewapende burgers ziet is simpel: dode burgers geven ongelimiteerde vrijbrieven en macht, gewapende burgers zijn is de mogelijkheid verantwoording te eisen voor politeke en andere misdrijven.
  Deze stelling gaat voor Nederland en Duitsland in principe net zo hard op.
  Terrorisme stop je op de plek waar deze ontstaat, op het moment zelf. Er is geen overheid die in staat is precies op het juiste moment ter plaatse te zijn, tenzij die overheid de regisseur is van de situatie……
  Het ontzeggen van het recht op zelfbescherming en de middelen daartoe door de overheid tegen de eigen burger is een misdrijf, misschien wel een van de hoogste catagorie. Volksverraad!

  Like

 2. joga zegt:

  Dit gebeurt met voorbedachte rade door de NWO, teneinde Europa ten faveure van de USA volledig kapot te maken. Donald Trump is onze enige redding, vandaar dat deze overal door de MSM wordt aangevallen evenals Putin, terwijl deze twee allang on speaking terms zijn en bereid zijn de wereld te redden door de islam uit te schakelen, hetgeen we van moslim Obama-adept juffie Clinton nooit hoeven te verwachten. Stop de EU te beginnen met een Brexit gevolgd door vele andere exits. Laten we beginnen met een storm van referenda, alvorens desnoods over te gaan tot hooivorken en fakkels.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Referenda zijn volksvermaak, er is immers geen pressiemiddel aanwezig. Politici zitten de ene periode in een actieve rol, de andere periode in een passieve rol, maar ze gaan nooit weg. Door de jaren heen is een politieke structuur ontstaan die de democratische beginselen heeft weggeveegd, ergens in het verdom hoekje. Men heeft het achterkamertjes politek genoemd, in de zakenwereld heet het kartelvorming.
   Bij bedrijven gaat het over prijsafspraken, in de politiek worden de burgers verhandeld. Stemmen: het is nooit goed, of je nu voor stemt of tegen, of helemaal niet.
   Voor iedere situatie is een oplossing gevonden maar de politiek verliest nooit. En er zijn dusdanig goede afvloeiengs regelingen die enig idealisme volledig laten verdwijnen.
   Politiek hoort een roeping te zijn en geen carriere, een dienst aan de medemens maar net het tot slaaf maken van die medemens…..
   Wat mij verbaasd is de absurde houding van politici tegenover de realiteit. Neem als voorbeeld een boot vluchtelingen, de meerderheid is moslim en gooit halverwege de reis naar Europa de christenen overboord, al dan niet nog in leven. Men moord op zee om geloofsverschil. En dannkomt Frontex, neemt ze mee naar Italie en geeft ze onderdak, uiteindelijk eindigen deze “vluchtelingen” in een woning met uitkering en miele ergens in Nederland. De mensen die ze haten, het geloof wat ze verachten en waarvoor ze anderen het leven ontnemen, iedereen met een IQ boven de 80 kan berdeneren dat er iets mis is. En toch halen onze politici per vliegtuig of bootlading de mensen binnen die ons naar het leven staan.

   Mijn conclusie is dat “mijn” politieke leiders mij als autochtoon dood willen hebben. Ze voeren mijn toekomstige moordenaars in, geven ze te eten en verbieden mij op straffe van gevangenis om mijzelf te beschermen. En doe ik dat toch dan kom ik in de gevangenis, waar het overgrote deel van de bewoners ook ooit met de boot kwamen en mij om mijn huidskleur als christen beoordelen. Kortom, ik ben feitelijk als blanke in levensgevaar wat ik ook doe.
   Het zijn lieden van mijn eigen volk die mij overleveren, mij dood willen en daarvoor alle benodigde maatreglen treffen.
   Gezien hun diploma’s etc beschikken ze over genoeg intelligentie om al deze zaken opzettelijk te doen.
   De vraag is nu alleen nog: wat moet je doen als burger als je weet hebt van een misdrijf of de voorbereidingen daartoe. En wat als de daders diegenen zijn waar je deze wetenschap bij moet melden.

   Tijd voor verandering, tijd voor revolutie. Omdat leven het recht is van ieder mens, maar vooral dat van onszelf. Wie plaats wil maken voor anderen raad ik aan dat op het binnenhof kenbaar te maken en niet bij de NS, op van die rotte spitstijden in achtergebleven gebieden waar de busdiensten al jaren zijn opgeheven.

   Wie vrede wil bereid zich voor op oorlog, maar wie wil overleven moet zich van elke menselijke moraal ontdoen. Moraal is namelijk waarom we tolereren dat anderen ons bedriegen en bedreigen en dood willen, moraal is waarom bij massa aanrandingen er geen massa klopjaxht plaatsvind, moraal is waarom gasten de gastheer/vrouw beledingen en beroven. Omdat slechts een van de twee partijen erover beschikt. Voor samenwerking is balans nodig, een gelijkwaardig respect. Of een goed wapen, indien de andere partij het principe respect niet wil begrijpen.

   Ergens stopt het morale stukje en komt het animale deel op de voorgrond. Het is zwemmen of verzuipen, en voor ons geen Frontex of miele.

   Wants gun, will travel.

   Like

 3. Caesar11 zegt:

  we moeten ons blijkbaar nog willozer laten afslachten….

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Bij dit soort artikelen haal ik altijd dit nieuwsfeitje even aan:
  https://www.rt.com/news/greek-seize-ship-kalashnikov-503/
  Mijn gedachten daarbij:
  Hoeveel scheepsladingen zijn wel op de bestemming aangekomen?
  Een vergelijking: Cocaïne, Als men tonnen onderschept dan veranderd de straatprijs niet omdat er veel meer coke niet wordt onderschept.
  We hoeven ons niet af te vragen wat de bestemmingen zijn. Parijs en Brussel, enz. geven een indicatie.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Deze boodschap heb ik niet begrepen, ik ben acuut doof geworden, iets gezien in de brievenbus, ik ben blind en mijn brievenbus is van de muur afgestormd, heb ik dan iets getekend, ik teken niets wat ik niet kan zien. Brussel is gek geworden en ons het recht ontnomen onszelf te mogen verdedigen, nou dan zijn ze wel heel fout bezig. Dat recht bepaal ik zelf op het moment dat ik in gevaar ben.

  Like

 6. Elena zegt:

  Met zijn allen in Molenbeek gaan wonen of dat soort gelijke stadjes…daar kan men wapens kopen.
  Eenmaal wapens…weer terug verhuizen naar eigen huis of gemeenten.

  Like

 7. fransLdewit zegt:

  Tuurlijk je mag alleen maar meebetalen bij alles wat hun bepalen. Kom nu niet op voor je land, want dan wordt je in Nederland negatief behandelt op TV of in de krant.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Dit is weer een voorbeeld van hoe een fascistische roverheid de gelegenheid te baat neemt om de burger nog meer te knevelen. Gewapende burgers daar zijn wanpresterende roverheden zeer bang voor. Wat boffen die Amerikanen toch met hun grondwettelijk recht wapens te bezitten en te dragen. The founding fathers waren wijs genoeg om te beseffen dat een roverheid tiranniek zou kunnen worden en dat de burger alsdan niet machteloos aan de zijlijn zou moeten staan. In Europa daarentegen hebben roverheden met het oog op een t.z.t. eventueel te vestigen tirannie van meet af aan altijd de zijlijn voor de machteloze burger gereserveerd. Schofterige habbezakkers!

  Like

 9. Jan zegt:

  “Met dezelfde logica zou men wapenverbodszones op openbare plaatsen kunnen instellen.”

  NC Restaurant With “No Weapons” Sign Robbed at Gunpoint

  The Pit has a “no weapons” sign displayed prominently on its door declaring the restaurant a gun-free zone, and bans patrons from carrying concealed weapons.

  http://townhall.com/tipsheet/christinerousselle/2014/05/21/nc-restaurant-with-no-guns-allowed-sign-robbed-at-gunpoint-n1841472

  Gun-free zones provide false sense of security
  http://www.usatoday.com/story/opinion/2012/12/14/connecticut-school-shooting-gun-control/1770345/

  February 2, 2015 Update In an update to cover the decline in crime and criminal gun use since this was posted: The 2013 National Crime Victimize Survey report there were almost exactly 300,000 crimes, including murders, facilitated with a firearm.

  Of those, not more than 5,000 can be shown to have been facilitated with a firearm legally purchased by the offender.
  http://extranosalley.com/?p=30635

  Chicago now murder capital of U.S., FBI says
  https://www.yahoo.com/news/chicago-murder-capital-of-america-fbi-142122290.html


  Gun control policies don’t work because they disarm citizens while keeping criminals in possession of guns. Chicago’s strict policies have effectively given lawbreakers a monopoly on weapons in many parts of the city that the Chicago Police Department cannot or will not police effectively.

  A nice contrast to Chicago for a natural experiment is Houston. Houston is very similar to Chicago in terms of socioeconomic factors such as population, density, and segregation. Houston, like Chicago, is a major center for illegal activities such as the drug trade and human trafficking. Despite all this, Houston has a murder rate two-thirds that of Chicago. This is because the people of Houston are well armed, while innocents in Chicago have been condemned to be sitting ducks.
  ….
  http://mic.com/articles/22622/gun-control-is-why-chicago-murder-rates-are-skyrocketing#.KfCtRNbwn

  Chicago wordt ‘gerund’ door niemand minder dan Rahm Emanuel, vriend van De Gek in het Witte Huis en Eric Holder
  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=2355
  http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=2357


  Not only is Ridgefield the safest town in Connecticut, it also has more registered gun owners than some of the most unsafe cities in the state.

  According to the Ridgefield Press, there are 6, 774 registered guns in Ridgefield — meaning there is one registered gun for every three people in the town.

  http://www.theblaze.com/stories/2015/06/30/how-the-safest-town-in-connecticut-compares-to-others-when-it-comes-to-gun-ownership/

  Conclusie: socialisten zijn zonder uitzondering ALLEN idioten en imbecielen en weten NOOIT waarover zij het hebben, op welk gebied van de maatschappij dan ook. Het enige wat zij kunnen is pr praatjes verkopen om stemmen te trekken zodat de maatschappij de vernieling in geholpen kan worden.

  Like

 10. Koos zegt:

  Een crimineel trekt zich niets van de wet aan. Een burger wel. Maar als het zo doorgaat, zal de burger zich ook niet meer aan de wet houden.
  De enige maatregel die hout snijdt, is alle woningen van moslims regelmatig op wapentuig controleren. En de kazernes van Erdogan natuurlijk. En de grenzen dicht, etc,etc.

  Like

 11. De EU ontwapent de burgers, niet de terroristen, tja een strategische zet van alle EU lidstaten, om eventuele opstanden gemakkelijk neer te slaan. Het is de bedoeling dat door de aanhoudende islamisering de boel op scherp komt te staan en uiteindelijk in chaos uitmond. Dan wordt met ijzeren vuist orde uit chaos geschept. Dit ligt zo voor de hand dat de meeste burgers dat niet kunnen, willen zien bestudeer de geschiedenis net zoals jullie minister president daar ook 7 jaar over heeft gedaan…

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Plichtvideo analyse landbezetting en oorzaak !

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk zijn de EU regenten banger van “hun” bevolking dan voor de terroristen die ze zelf in grote getallen binnenhalen !!

  Like

 14. Onno zegt:

  Iemand heeft daar bedacht dat de wettelijk goedgekeurd tot metalen knotsen met nog slechts het uiterlijk van bijv. een dubbelloops jachtgeweer omgebouwde dekoratiewapens, die bijv. bij oom Wim boven de openhaard hangen weer omgebouwd zouden kunnen worden tot wapens voor terroristen.
  In werkelijkheid kun je dan beter helemaal opnieuw beginnen: De slagpinnen verwijderd en de gaten dichtgelast, de lopen helemaal open gefreesd of 7 kalibergrote gaten erin, dan nog een gehard stalen pen in de loop gelast en de patroonkamers dichtgelast, de behuizing schuin afgefreesd e.d.. Kortom irreparabel (behalve als je ook zoiets nieuw kunt bouwen).
  De nu vanaf 8 april j.l. ingevoerde krankzinnige maatregel, komt naar aanleiding van een gerucht, dat er met de administratie bij de ombouw (!) van dekoratie-wapens geknoeid was en er dus wapens NIET zijn omgebouwd (maar op papier wel) en vervolgens in de handel zijn gebracht. Weet de burger veel.

  Nu wordt oom Wim zijn gedemilitariseerde dubbelloops stalen knots boven de openhaard niet in beslag genomen (nee, dan zou compensatie betaald moeten worden en daar houden psychopaten niet van….als hun eigen traktement maar dik in orde is), maar Oom Wim mag zijn eigendom niet meer doorverkopen aan bijv. Isis (die e.e.a. dan in de Khyber pas ofzo, zo is kennelijk de gedachtegang van figuren à la Neelie Kroes Peper Smit, gaat laten omsmeden tot een terreurwapen).
  Dit betekend voor oom Wim en zijn erfgenamen (die misschien van de dingen af zouden willen) natuurlijk ook waardevermindering (stel je voor je hebt geld, maar je mag het niet meer uitgeven van de EU), maar dat telt zeker niet.

  LEUGENS EN BEDROG maar wel extreem goed betaald daar bij die EU.

  Like

 15. Pingback: De EU ontwapent de burgers, niet de terroristen | glockie17c

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s