‘Dijsselbloem wilde asielprognose naar beneden bijstellen’

Screenshot_78

Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) wilde dat de prognose voor het aantal “asielzoekers” dat naar Nederland komt werd verlaagd. Hiermee ging hij in tegen het ministerie van Veiligheid en Justitie, dat hier vraagtekens bij zette.

Dat blijkt uit correspondentie van ambtenaren die in handen is van NieuwsuurHet programma kreeg mails in handen door een beroep te doen op de Wet Openbaarheid Beroep (WOB). Er zouden naar verwachting 92.000 “asielzoekers” naar Nederland komen. Dit bleek uit een gedegen meerjarenberekening van een groep ambtenaren in september.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, PvdA, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘Dijsselbloem wilde asielprognose naar beneden bijstellen’

 1. Jan zegt:

  Het aanstormende uitschot EIST toegang:

  Ganze Gruppen von illegalen Migranten aus dem Nahen Osten und aus Afrika haben am Donnerstag erneut versucht, die griechische Grenze zu Mazedonien in der Nähe von Idomeni zu stürmen. Die meisten Angreifer waren Frauen und Kinder. Nur die zur Verstärkung gerufenen Polizeigruppen haben sie aufhalten können.
  http://de.sputniknews.com/bilder/20160409/309055659/fluchtlinge-sturm-grenze-griechenland-mazedonien.html

  Schiet verdorie eens een keer en wel om te doden, stelletje imbecielen!!

  Like

 2. Triplepundit zegt:

  Onbegrijpelijk dat er ministers en staatssecretarissen zijn in ons land die cijfers van hun eigen ambtenaren blijkbaar niet al te serieus nemen, maar hier zelf hun eigen berekening op los laten en dit dan vervolgens in de media en Tweede Kamer als de werkelijke cijfers presenteren. En daar komt dan nog bij dat de COA en het IND van Dijsselbloem rekening moeten houden met met een veel hogere maar realistischere instroom dan wij te horen krijgen omdat Dijsselbloem zelf geen geld beschikbaar wil stellen voor dit realistische aantal!

  De inhoud van de naar buiten gebrachte emails is onthutsend. Je laat je ambtenaren toch niet voor niks een Meerjaren Productie Prognose met betrekking tot de asielstroom maken? En als je vindt dat de effecten van het eigen – en buitenlandse beleid hierin moeten worden meegenomen, dan presenteer je toch meerdere scenario’s? Hoe dan ook, het is goed dat iedereen nu alsnog op de hoogte wordt gebracht van deze manipulatieve praktijken.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ja, Ja, Jeroentje de cijfergoochelaar, wat denk die l*l dat we met z’n alle zitten te slapen ???

  Like

 4. bokito zegt:

  wie zegt dat de cijfers die ze nu door geven wel kloppen ik geloof ze nog niet direct

  Like

 5. Pieter zegt:

  Wat een ontzetten grote leugenaar is die Dijsselbloem. In Eenvandaag zagen wij een mooi staaltje over zijn standpunten van het Oekraine referendum.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s