Islamtegenstanders blokkeren wegen bij Tsjechisch-Duitse grensovergangen

Screenshot_96

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanwege de nieuwste voorstellen van de Europese Commissie met betrekking tot een Europese “vluchtelingen”politiek kwam het tot protesten bij de grensovergangen. Woedende tegenstanders van de islam hebben vandaag tussen Tsjechië en Duitsland voor verkeershinder gezorgd aan voormalige grensovergangen.

epoch times

Aan de voormalige grensovergangen Cínovec-Altenberg en Kraslice-Klingenthal kwamen ongeveer tweehonderd  aanhangers van het Tsjechische “Blok tegen de islam” en de Duitse Pegida-beweging bij elkaar, bericht “Focus-Online” onder verwijzing naar lokale kranten. Volgens het bericht kwam het ook aan de grens met Oostenrijk, in het Tsjechische České Velenice, tot een anti-islam protest.

De demonstraties richtten zich tegen de nieuwste voorstellen van de Europese Commissie met betrekking tot een Europese “vluchtelingen”politiek. Dit deelde het Tsjechische “Blok tegen de islam” aan “Focus-Online” mee. “Ze willen zonder ons over ons beslissen en deze mensen naar landen toesturen die het daarmee niet eens zijn”, zei de oprichter van de beweging, de hoogleraar Martin Konvička, aldus de krant. Verder zegt de krant nog dat deze zich nu wegens aanzetten tot haat tegen moslims voor de rechter moet verantwoorden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Islamtegenstanders blokkeren wegen bij Tsjechisch-Duitse grensovergangen

 1. Arnaud Moos zegt:

  Bravo ! Solche ein mutiges Mensch !

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Links: Schandalige ontolerante ”nazis” op foto! Links wanneer geven jullie antwoord op het feit dat alleen Moslims mekka in mogen! Is dat niet intolerant? Geen mens is illegaal toch , kom ik mekka niet in!

  Ach de ware Aard van het zure linkse intolerante karakter wordt steeds duidelijker enger,, hoe krankzinnig gestoord de linkse mens is !
  Eerst die linkse vrouw die was aangerand door, een of meerdere asielzoekers! Nu dus die Noorse ”man” die door een Somaliert is aangerand en om vergevenis vraagt!

  Like

 3. walt7500 zegt:

  Het kwaad dient bij de bron aangepakt te worden, de Heersende Kaste!

  Like

 4. Japio zegt:

  Moeten we hier ook doen, TEGENHOUDEN die moordenaarsbende.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Geen geldige reden om mensen te veroordelen die ‘aanzetten tot haat tegen moslims’, want de enige reden dat deze mensen heftig protesteren is het beleid wat gevoerd wordt in Brussel. Daar vertrapt men de soevereiniteit van verschillende landen en bazelt men dat er volgens een Europese ‘vluchtelingen’politiek gehoor gegeven moet worden aan het verdelen van ‘vluchtelingen’ over heel Europa. Daar willen verschillende landen niets mee te maken hebben.

  Brussel zal een toontje lager moeten gaan zingen. Europa wordt vluchtelingen-moe, en de lidstaten (behalve Duitsland dan) zien dat de deal met Turkije alleen maar bedrog is en klauwen met geld kost. We zijn er opnieuw ingestonken. Dat steekt zeer veel mensen.
  We willen geen ‘zielige vluchtelingen’ meer opnemen. Het merendeel komt hier niet om beschermd te worden, maar om rotzooi te trappen!

  Like

  • Ria zegt:

   Zo is het.Wij mogen Mekka idf niet in (zo je dat al zou willen).Brussel verziekt heel erg veel in Europa. Die zogenaamde vluchtelingen willen geen veiligheid maar dringen ons hun geloof op.Wij , de burgers, hebben er alleen maar last en buikpijn van.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Voor buikpijn kan je nog naar toillet en norrit innemen of appelsap drinken en een droog beschuitje, maar tegen totale vernietiging van onze maatschappij is nog maar een middel geeigend, een hele grote volksrevolutie.

    Like

 6. Hendrik zegt:

  die mensen moeten een lintje krijgen!

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Ze kunnen de burgers nu niet meer stoppen. De mensen hebben gelijk om het niet meer te pikken en de grenzen te bewaken. Europa is er alleen voor het geld dat in eigen zakken verdwijnt en niet voor de burgers van de landen in de EU. Ieder land is een land op zich. We eisen respect voor onze soevereiniteit Brussel, laat dat tot jullie doordringen!

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  De maffia houdt met niemand rekening, belangen en het geld zijn de twee grootste motieven om over de ruggen van de Europese burgers heen te walsen.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Hier gaan we weer: zeg niets negatiefs over en/of tegen de islam en/of moslims of je staat voor het hekje. Het is werkelijk ongelooflijk wat men zich kennelijk kan en mag permitteren op justitiëel gebied t.a.v. de islam/moslims. De islam is een oorlogsboek, een license to kill voor moslims, en verder staat het vol met haatzaaiende, opruiende en oproepen om ons – ongelovigen (dat is dus IEDEREEN die géén moslim is, en dus ook die fijne socialisten en “onze” regeringsleiders tenzij ze zich stiekem hebben bekeerd tot de islam – te doden/onthoofden en dat ze de sharia BOVEN ONZE wetten en regelgeving MOETEN stellen. Sterker nog, er staan ook genoeg oproepen door imams en andere zgn islamdeskundige predikers dat al onze bezittingen, huizen, auto’s, mobiele telefoons, grond etc etc etc eigenlijk HUN BEZIT zijn en dat ze dat zonder meer gewoon van ons kunnen afpakken (dus hoogstwaarschijnlijk vallen daar dus ook onze/uw dochter(s) onder)…… Maar dat mag allemaal gezegd worden in het openbaar, in de moskee, op twitter en YouTube worden geplaatst en NIEMAND, maar dan ook werkelijk NIEMAND, van justitie in welk land in de EU/USA ook komt in aktie. Als je ziet, hoort en leest wat Obama zich allemaal kan permitteren in de USA en daarbuiten m.b.t. moslims/islam en de ongelovige christenen dan vraag ik mij af waarom die president nog niet is afgezet en aangeklaagd en voor het hekje staat….. Het geeft nog meer aan hoe de westerse regeringen en hun leiders/uitvoerders onder druk staan van mensen op de achtergrond zoals waarschijnlijk Saoedi-Arabië (denk aan Straatsburg 1979), de Bilderbergers, de NWO en Illuminaté en niet te vergeten al die multimiljardairs zoals ene Soros die op de achtergrond en politiek oncontroleerbaar Merkel opdrachten geeft (men noemt dat dan “van advies dient”) en dus haar beleid bepaalt. Want was het niet juist HIJ die zei: de EU MOET per jaar minimaal 1 miljoen moslims opnemen!!!!!!!

  Like

  • elisah zegt:

   Misschien moeten die mensen hun daden rechtvaardigen door hun geloofsovertuiging, dan kan zomaar alles. Als moslims zich achter hun geloof kunnen verstoppen moeten anderen dat misschien ook maar eens doen.

   Like

 10. ildiko zegt:

  BRAVO, BRAVO, BRAVO, LEVE DE GEZOND VERSTAND!

  Like

 11. Koos zegt:

  Het mooiste is dat de Duitse en Tsjechische anti-islambewegingen eendrachtig samenwerken, hoewel het voor Tsjechie een nadeel is als de immigranten worden tegengehouden aan de Duitse geren. Hier gaat het gemeenschappelijk belang van een islamvrij Europa voorop!
  Patriotten aller landen verenigt u!

  Like

 12. Pingback: Islamtegenstanders blokkeren wegen bij Tsjechisch-Duitse grensovergangen

 13. Jan zegt:

  Czech Politician: West Will Have To ‘Crush’ Islam

  Islam is a “criminal” ideology which deserves to be ranked with “Nazism, fascism and communism”, is “incompatible with the principles of European law” and, like its totalitarian predecessors, must inevitably be defeated.

  So argues Czech lawyer, activist and politician Klára Samková in a hard hitting lecture she delivered earlier this week in the Czech Parliament to an audience including (some rather bemused) ambassadors from Muslim countries – including the Turkish ambassador who, with several others, walked out half way through.

  http://www.breitbart.com/london/2016/05/21/czech-politician-islam-is-incompatible-with-western-civilization/

  De speech:
  Klára Samková’s talk: Should we be afraid of Islam?
  http://motls.blogspot.nl/2016/05/klara-samkovas-talk-should-we-be-afraid.html?m=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s