Merkel´s rol in de Duitse geschiedenis

Screenshot_76

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Merkel´s rol in de Duitse geschiedenis

 1. Ze hadden haar eigenlijk nog een ezelskop (mèt blinddoek) moeten geven of zo: Dan was ze “een blinde pakezel” geweest.
  Want dat ís ze doodgewoon.

  Like

 2. Deze ossie laat zich inderdaad onderwerpen door een stelletje wilden uit de Salara….

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel is gewoon een soort EU-monster waarmee iedereen, inclusief de moslims die zij als haar vrienden ziet, de draak steekt! Zij beschouwd Duitsland, blijkbaar net als vroeger Adolf Hitler dat beweerde (“Ik ben met Duitsland getrouwd en dus is dit mijn bruid!”), als haar bruidegom met moslims en EU-leiders als bruidsmeisjes! Haar ijskoude hart is al veel te verhard omdat ze haar ziel aan de EU en de islam verkocht heeft en ze doet me op deze afbeelding precies denken aan Sinbad de Zeeman, toen deze door de kwaadaardige Sjeik van de Zee was misleid om deze op zijn schouders te dragen, gelijk aan deze radicale moslims. Het verschil was alleen dat de sjeik een echte mannenhater was en net zolang op zijn slachtoffers reed tot deze stierven van uitputting of hen wurgde bij teveel verzet!
  Alleen denkt Merkel natuurlijk toch niet dat zij ons Nederlanders kan gaan behandelen als stoute en ongehoorzame kinderen? Dan zou ze juist naar de tekenfilm van Batman TAS moeten hebben gekeken met de episode ‘Make ‘Em Laugh’ uit 1994. In deze episode werd het stoere hulpje van Batman, Robin the ‘Boy Wonder’, een stoere en knappe jongeman, namelijk erg ouderwets opgevoed door een sterkere vrouw die zichzelf als zijn moeder zag! Deze vrouw, Lisa Lorraine (Mighty Mom), was namelijk gedrogeerd en zij wist Robin over de knie te nemen en hem een flink pak voor zijn broek te geven, iets wat ze eigenlijk ook had moeten doen met Batgirl want zij was echter niet altijd even dol op mannen!
  In een aantal 3D-filmpjes op youtube, SvR2007 genaamd, waren het echter vooral vrouwelijke superheldinnen en -schurken (ze worstelden en boksten steeds met elkaar worstelden) die elkaar steeds over de knie namen en elkaar trakteerden op billenkoek! Vooral de rivaliserende zusjes Anna en Nina Williams kregen deze straf meer van hun opponenten dan dat ze het zelf uitdeelden en ze hielden er steeds warme billen aan over! Anna Williams zag er bovendien met haar rode Chinese jurk zo aantrekkelijk uit dat zelfs moslims haar vast heel erg graag op het achterwerk sloegen!
  Desnoods laten we gewoon Merkel, haar linkse EU-soortgenoten en radicale moslims met elkaar knokken en worstelen met als enigste verschil dat ze elkaar zodanig aftuigen dat ze NOOIT meer een bedreiging voor ons vormen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s