CITAAT Pim Fortuyn

Screenshot_2

“In Europa hebben wij echter als volk niets in te brengen. Dat ligt niet alleen aan de grootte van Nederland, maar ook aan het feit dat ze in Europa niet van democratie houden. (…) feitelijk wordt deze meritocratisch-bureaucratische kliek door niemand gecontroleerd, en dat vindt deze elite ook wel zo prettig. Het Europees Parlement is nog steeds een fopspeen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Europa, EUSSR, Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

20 reacties op CITAAT Pim Fortuyn

 1. w.kloeg zegt:

  Word tijd dat het volk hier iets aan verandert !

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Pim had gelijk. Hij was een ziener maar vocht tegen de bierkaai. Oorzaak is dat de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking bestaat uit apathische wegkijkers. Zie de 68% die het niet nodig vond om deel te nemen aan het referendum.
  Als we ooit tot een betere situatie willen komen zullen we ons moeten verenigen in het VERZET.
  Wegkijken is het voer voor linksche raddraaiers en islamknuffelaars.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. isidor zegt:

  Nederland komt pas in verzet als er niets meer uit de vlappen tapper komt.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Zolang de grote meerderheid van het Nederlandsche volk zo afstandelijk blijft reageren, kennelijk in het geheel niet geïnteresseerd is over de toekomst van Nederland voor hunzelf maar speciaal voor hun kinderen en kleinkinderen, dan zal er weinig tot niets veranderen. Pas wanneer ze echt zelf in hun privéleven en ook in hun portemonnée echt keihard worden getroffen zal men wakker schrikken en pas in actie komen. Maar let maar op volgend jaar: de verkiezingen gaan weer dezelfde kant op als 4 jaar geleden en men trapt weer met grote voeten in de mooie verhalen van VVD, PvdA, D66, CDA en GrLks……En het OM is hard bezig om GW uit te schakelen en dat lijkt aardig te gaan lukken ook.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   exmarineman.
   Het een is het gevolg van het ander.
   U schrijft terecht dat het Nederlandse volk pas wakker zal schrikken als men in het privéleven en in de portemonnee getroffen word.
   Nu is dat nog niet zo ver, dus het ligt alleszins voor de hand dat ze volgend jaar weer in meerderheid op de “gevestigde partijen” stemmen.
   Maar u zult het ook met mij eens zijn dat er wel degelijk sprake is van een veranderende tendens. En niet alléén in NL maar in heel Europa.
   De kritiek op de EU en de beroepspolitici groeit.
   In feite schept de EU een situatie waardoor de politieke partijen van Europa onverkiesbaar worden.
   Nog even over het uitschakelen van Wilders. Dat zal niet gebeuren door dit proces.
   De uitslag van het huidige proces zal eindigen met het seponeren van de aanklacht.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  En zo is het en niet anders, jammer dat het overgrote deel van de bevolking zo enorm stom is en op belangrijke momenten laat afweten.
  De Eurofielen zullen alles door onze strot duwen, want de EU is een dictatuur en geen democratie !

  Like

 6. Hendrik zegt:

  en geheid dat Volkert in opdracht van de overheid werkte, Fortuyn was te lastig voor die plucheklevers

  Like

  • witte raaf zegt:

   Hendrik dat idee heb ik dus ook!

   Like

  • Eric N zegt:

   Ja hij is niet voor niets zo vroeg vrij gelaten.
   Hoeft geen enkelband meer om en word geholpen en beschermd door de Nederlandse regering van ONZE belastingcenten.
   Moet je eens kijken hoe snel jij als burger weer op straat staat na een moord te hebben gepleegd… denk dat dat wel even een beetje langer duurt.
   En dan spreken ze over Corruptie in andere landen.

   Like

 7. witte raaf zegt:

  Vraag me iedere keer weer af als onze Pim aan de macht zou zijn gekomen hoe het er nu voorgestaan zou hebben!
  heb laatst bij toeval een filmpje op you-tube van hem gezien,deze man had het zo bij het rechte eind!!
  Ik zie de stupiditeit van de mensen om mij heen,ook in de familie!
  Ze WILLEN er gewoon niet over nadenken zoals het nu gaat,heb er regelmatig discussies over met mijn dochter en schoonzoon maar ze denken er niet over na,willen het niet onder ogen zien!!
  ze maken plannen voor de vakantie,leuke dingen doen etc etc, en natuurlijk het leven gaat door dat moet ook maar de gezapigheid heeft toegeslagen en het lijkt wel of alleen de mensen van mijn generatie, de kinderen uit de jaren ’60 een stukje jaren ’70 zich er druk om maken en de oudere generatie uit de jaren ’50 natuurlijk ook!
  Die weten nml hoe het vroeger geweest is,de huidige jonge generatie heeft geen echte vergelijk en weten dan ook niet beter!!
  Ik kan ze soms wel door elkaar schudden van frustratie !!

  Geliked door 1 persoon

  • Annette zegt:

   Helemaal juist geformuleerd. Ik ben zelf opgegroeid in de vijftiger jaren in Amsterdam nota bene. Maar toen zag Amsterdam er wel wat anders uit. Een heerlijke stad met zijn Vondelpark en natuurlijk Artis. Ik denk met heimwee terug aan die tijd. Was vorige week weer met mijn man, kinderen en kleinkinderen in Artis en waande mij af en toe in een ander land. Ik herken niet veel meer. Behalve dan natuurlijk de dieren, hahaha!
   Wat jij zegt over de huidige jonge generatie is volkomen juist. Eerlijk, ik heb het inmiddels opgegeven om er met mijn kinderen over te praten. Alleen mijn zoon (heeft een vrouw en drie jonge kinderen) is er wel mee bezig. Dus als hij alleen bij ons is hebben wij het er wel over. Maar zijn vrouw en ook mijn dochter willen er niet over praten. Ik denk dat zij het veel te bedreigend vinden. Dus proberen mijn man en ik maar uit alle macht te doen wat wij kunnen, zoals laatst deelname aan Geen Peil. Dat hebben wij als heel positief ervaren. Dan hebben wij toch het idee dat wij nog een beetje strijden voor een andere en betere wereld. Want af en toe krijg ik een schrikbeeld van hoe Nederland er misschien over vijf of tien jaar uit zou kunnen zien. Ik moet er niet aan denken. Niet zozeer voor mijzelf maar wel voor mijn kinderen en kleinkinderen. Maar ik denk dat er velen zijn die dat ook vinden. Hopelijk is het nog niet te laat om het tij te keren.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    De meesten van Uw generatie zullen ,t zelfde ervaren.
    Zij hebben NL nog meegemaakt als Nederland.
    Dat niet willen praten over de situatie in NL herken ik.
    Alleen geldt het dan voor ons voor maar één kind [ en achterban !].
    De rest is vertrokken.
    De andere NL-ers die we meemaken zijn dan op vakantie hier en willen er niet over hebben.
    Als je ,t wel doet ontaard het soms in [kleine] ruzie……………
    Wellicht begrijpelijk want ze komen voor de rust, de natuur etc.
    Maar dat er nog zovelen zijn die blijven ontkennen dat-een-en-ander uit “de hand” aan lopen is, begrijp ik niet.

    Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. Jean zegt:

  Pim had gelijk en heden ten dage is het alleen nog maar erger geworden daarom onze strijd tegen die EU misdaadorganisatie ook wel vulgaire dictatuur genoemd.
  Dat EU gedrocht moet gesloopt worden ėn de grenzen gesloten worden zodat er geen moslim/islamiet/Afrikaan kan door geraken.

  Like

 10. Jack Baldinger zegt:

  EU/islam ,,,,,……1 grote psychopatische kliek,………….uitroeien = de beste optie ! Daarbij een hint om hetzelfde te doen met het huidige “beste” kabinet ooit,………….wat een mafkezen ,…….laf en stinkend !

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Waar blijven in godsnaam de scherpschutters, veel nog in het MO?

  Like

 12. Mirjam zegt:

  De wereld is altijd bang voor ‘zieners’ geweest. Ze werden vroeger verbrand op de brandstapels als hexen en duivelse wezens. Pim had iets ‘onwerkelijks’ en ‘ongrijpbaars’. Hij was een vernieuwer en legde de onderbuik bloot van de fouten in de maatschappij, veroorzaakt door het verkeerde beleid van de politiek. De elite hoorde dat niet graag, want ze wilde eigenlijk niets veranderen, want dat betekende dat er dan dingen op de tafel kwamen die het licht niet konden verdragen. Hij was iemand op de juiste plaats, maar in de verkeerde tijd. Daarom is hij ook gestorven. De waarheid is gevaarlijk voor mensen die het niet willen horen, ze worden gedegradeerd en dan komen de veranderingen. Posities veranderen, macht wisselt…
  Hij heeft Nederland, ondanks dat ‘ze’ het probeerden te voorkomen, voor altijd veranderd. En dat was misschien ook zijn lot. Bedankt Pim!

  Geliked door 1 persoon

 13. Avidia zegt:

  Onze Pim was een ziener, Nederland werd ontwricht, werd bang, tenminste door de overheid die in onze Pim een verrader zag, daarom werd hij gedemoniseerd, het is echt te erg voor woorden dat er werd aangeraden hem te vermoorden door sommige partijen. Maar Pim wist wat er speelde, en de andere partijen voelde zich aangesproken, vanuit welke party er werkelijk de kogel kwam weet ik niet precies, maar de kogel kwam wel van een of andere partij. Ik kies sindsdien niet meer, ik wil met die hele kliek niets meer te maken hebben, het is allemaal NIETS, ze hebben alleen belang in hun eigen inkomsten, het gaat alleen om geld en macht. Kies Niet!!!!
  Ze hebben jou belang niet op het oog, alleen eigen belang!!!!

  Like

 14. Avidia zegt:

  Pim was mijn held en nu is Meneer Wilders mijn held, hij vertolkt datgene waar onze Pim mee bezig was, laten wij hem steunen waar we ook kunnen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s