FPÖ-interpellatie onthult: bijna een derde deel van alle “asielzoekers” in Wenen is crimineel

Screenshot_13

Johann Strauß monument in het stadspark van Wenen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nogmaals is het sprookje van de zielige “vluchteling”, die bij ons alleen maar bescherming zoekt voor vervolging, uit elkaar gespat. Geen spoor van dankbaarheid tegenover de bevolking, die het complete verzorgingspakket van de volksverhuizers moet betalen.

ongecensureerd.at

FPÖ-parlementariër diende aanvraag bij de minister van Binnenlandse Zaken in

De FPÖ-parlementariër en woordvoerster jeugdzaken, Petra Steger, wilde van de inmiddels afgetreden minister van Binnenlandse Zaken Johann Mikl-Leitner (ÖVP) in de eerste plaats weten hoe de jeugdcriminaliteit zich in het jaar 2015 in Oostenrijk heeft ontwikkeld. De beantwoording zou vooral in Wenen bij alle verantwoordelijken de alarmbellen moeten doen luiden. Want hieruit blijkt dat in de hoofdstad van Oostenrijk het aantal criminele “asielzoekers” onder de jongeren tot 20 jaar in 2015 bijna is verdubbeld in vergelijking met het jaar 2014.

Maar ook het totale aantal in alle leeftijdsgroepen laat zien hoeveel crimineel potentieel onder leiding van burgemeester Michael Häupl en bondskanselier Werner Faymann (beide SPÖ) naar Wenen werd geïmporteerd. Want van de ongeveer 21.000 zich officieel in de stad ophoudende “asielzoekers” hebben niet minder dan 6.503 personen een delict gepleegd. Daarvan waren 2.270 jonger dan 20 jaar, wat in deze leeftijdsgroep een toename van 72% tegenover het jaar 2014 betekent. Bijzonder schrikbarend”zeven van de bij delicten in Wenen opgepakte “asielzoekers” waren jonger dan 9 jaar, 31 andere daders nog geen 13 jaar oud.

Steger slaat alarm

Voor de parlementariër van de FPÖ zijn deze cijfers “schokkend en uiterst bedenkelijk”, want daaruit blijkt dat het aantal criminele “asielzoekers” onder jongeren in 2015 bijna verdubbeld is. Juist in Wenen is deze ontwikkeling wat haar betreft onacceptabel. Rood-Groen, dat tot nu toe alleen maar met de “kop in het zand”-strategie handelde, zou ter verantwoording geroepen moeten worden. “Maar ook op nationaal niveau moet er snel gehandeld worden en vooral ook dienen er algemene preventieve maatregelen te worden genomen”, roept Steger de verantwoordelijken op om eindelijk tot handelen over te gaan.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Groenen, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op FPÖ-interpellatie onthult: bijna een derde deel van alle “asielzoekers” in Wenen is crimineel

 1. Jean zegt:

  Ik ben van mening 99%

  Geliked door 1 persoon

 2. Bijna een derde deel van alle “asielzoekers” in Wenen is crimineel, hoe zal de overgebleven twee derde deel van deze groei-briljanten zich gaan gedragen? Ach niets nieuws onder de zon wie islam zaait zal jihad oogsten, relax laat je comfortabel, lekker in je leunstoel zakken of haal diep adem en tel tot tien dan zal het wel aan jou deur voorbijgaan (Kuch)…

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  95%-98% v/d zeer hoog opgeleide asielparasieten zijn gewoon enorm ondankbarebooslimhonden en ik denk dat dit ook beetje met hun enorm hoge IQ van <70 heeft te maken, want met zo'n gigantisch "hoog" IQ heeft men bijna geen geweten!!!
  We halen een en al ellende naar binnen met al dit soort asielratten. Het linkse gespuis is knettergek en dient zwaar gestraft te worden voor wat men ons aandoet. Kijk naar de VMBO-er van goenslinks, ook zo'n leip die uitblinkt in de meest imbeciele vragen aan Wilders.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 4. Brett Nortje zegt:

  This is hilarious. No ‘Progressive’ remembers Castro throwing open Cuban jails to allow ‘refugees’ to take refuge in the US?

  Dit is skreeusnaaks. Die ‘Progressiewes’ het ‘vergeet’ hoe Castro Cubaanse tronke oopgegooi het vir ‘vlugtelinge’ na Amerika?

  Like

 5. janchik zegt:

  Ze zijn al crimineel als ze nog in de baarmoeder zitten.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Dat is een goeie Janchik en dat komt als je als baby kamelenmelk moet drinken, dan zakt het niveau van intelligente ontwikkeling met de dag dat je groeit en stijgt je agressieve moorddadig gedrag.

   Like

 6. Sjaak zegt:

  En tweederde is illigaal en ondergedoken !

  Like

 7. Karen zegt:

  Ja Jean eerlijk gezegd denk ik ook dat jouw percentage dichter in de buurt komt van de werkelijkheid. Wat ik zo erg vind, tegenwoordig kan je nooit naar dan ook nooit meer even vergeten dat die mohammedanen er zijn.Ze zijn overal altijd, zelfs vanmiddag op het strand, jawel hoor hoofddoeken en nog best wel veel ook. Wat ben ik ze spuugzat. Vroeger kon ik ze negeren maar ik merk dat ik nu al kwaad word als ik zo’n tent met bijbehorende kopdoek voorbij zie lopen.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja Karen, dat is ook zo en ik ervaar het als een provocatie! Vanmiddag doken er ook een paar van die kopdoeken op bij de Pegida demonstratie in Den Haag. Deze ‘dames’ vonden het nodig om de banner van Pegida te fotograferen, waarop een poppetje te zien is dat fascistische symbolen in de prullenbak gooit ( volgens het OM ook niet strafbaar ) om aan te geven dat Pegida daar juist afstand van neemt (!) dat is al meerdere keren uitgelegd, maar ze vonden het schijnbaar erg grappig en stoer dat ze dat toch maar even deden! Iedereen liet ze met rust, zo is Pegida, maar ik kon met moeite de neiging onderdrukken om ze stevige trap onder de burka te geven, sorry ik ben ook maar een mens 🙂

   Geliked door 1 persoon

  • En kopvoddentax betalen, ho maar???

   Like

 8. elisah zegt:

  Dat ruimt lekker op, al die criminelen het land uit zetten en klaar ermee.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Aan alles dames van Nederland: Trek vooral je bikini aan als je naar het strand gaat, laat het verschil zien van die trutten in kop tot tenen kledij en onze vrije vrouwen. Ik ga het ook doen deze zomer, heerlijk uitdagen. Als ik een moslim vrouw was smeet ik al die kleren weg. Ja, ik ben rebels :-} Ik zou me onmogelijk kunnen aanpassen, ik zou waarschijnlijk onthoofd of opgehangen worden, want daar schijnen ze plezier in te hebben, nog even en wij hebben ook overal ophang materiaal uh galgen staan.

  Like

  • Karen zegt:

   Je bikini aan op het strand of nog beter gewoon topless. Maar hoelang zal het duren voor een gek bedenkt dat wij toch wel wat meer respect zouden moeten betonen aan deze ongewenste lui?. Ik denk dat het niet lang zal duren voor hier ook weer regels ten gunste van hun zullen komen. Ik bedoel maar een slager die kwetsend varkensvlees uit de vitrine haalt. Nederland is vergeven van die mohammedanen en dat is ernstig maar al die Nederlandse zotten die hier rondlopen is ook een serieus probleem.

   Like

 10. Koos zegt:

  De Goedmensen zullen zeggen:
  Dat een derde slechts een minderheid is,
  Dat we ze niet over 1 kam mogen scheren,
  Dat het toch allemaal mensen zijn,
  Dat voor god iedereen gelijk is, en we ook zondaars in ons hart moeten sluiten.
  etc, etc.
  Het bekende riedeltje van mensen die elk gevoel met de realiteit hebben verloren.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Het zijn geen vluchtelingen en het zijn geen asielzoekers maar asielparasieten, totaal geen enkele dankbaarheid, niets deugt…..onderkomens, bedden, eten,het klimaat (maar toch blijven ze) onze samenleving, velen van hen zuipen, maken ruzie, vechtpartijen, vallen vrouwen en kleine meisjes lastig in zwembaden en op straat enz enz. Eisen, eisen en nog eens eisen, willen dit en willen dat.
  De gutmensch idioten en de regenten dwazen uit Den Haag blijven deze parasieten maar verwelkomen,
  ZIJN ZE GEK GEWORDEN ?????? Trap dat tuig ons land uit !

  Like

 12. Uit trappen dus….maar NIET mijn kant uit graag,Marinus Brasil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s