Orbán: “De etnische samenstelling van het land zelf bepalen”

Screenshot_14

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft de strikte houding van zijn regering tegenover de Brusselse “vluchtelingen”- en immigratiepolitiek verdedigd en wil zich blijven verzetten tegen de EU-richtlijnen. Dat maakte Orbán voor de Hongaarse staatsradio duidelijk. Hongarije zou zich vooral nadrukkelijk verzetten tegen alle plannen van de Europese Commissie betreffende een rechtvaardiger verdeling van “vluchtelingen” over heel Europa.

Duits - Zuerst

Orbán zei letterlijk: “Als wij deze gedwongen quota . . . accepteren, dan zal men in Brussel en niet in Hongarije bepalen met wie wij moeten samenleven en hoe de etnische samenstelling van ons land er uit zal zien.”

Verder kondigde Orbán aan dat hij de komende weken zoveel mogelijk Europese landen zal bezoeken om bondgenoten te winnen voor zijn “strijd tegen Brussel”.

De Europese Commissie had afgelopen woensdag nieuwe voorstellen gepresenteerd, die een rechtvaardiger verdeling van “vluchtelingen” in Europa als onderwerp hebben. Orbán op zijn beurt heeft zijn land de afgelopen maanden met hekken aan de grenzen met de buurlanden Servië en Kroatië versterkt om de illegale massa-immigratie naar Hongarije een halt toe te roepen. Terwijl de migratie naar Hongarije hierdoor bijna volledig tot stilstand is gekomen, wil Orbán de Hongaarse bevolking in de tweede helft van het jaar in een referendum bovendien laten stemmen over zijn politiek en de EU-quotaregeling.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Orbán: “De etnische samenstelling van het land zelf bepalen”

 1. Orbán kondigde aan dat hij de komende weken zoveel mogelijk Europese landen zal bezoeken om bondgenoten te winnen voor zijn “strijd tegen Brussel”. Nou ‘k wens hem veel succes ,om MP Rutte zijn liberale erfgoed in andere banen te leiden en hem op andere gedachten te brengen, nu dat hij zo lekker bezig is als halfjaarlijkse voorzitter van de EU. Orban kan beter M. Rutte een komkommer in zijn ster steken en afbreken dat vindt hij misschien nog lekker ook….

  Like

 2. carthago zegt:

  Naast Ej.bron, wilders, Le pen, Afd, farage, en natuurlijk gelukkig nog vele andere politiek opkomende partijen is deze man een redder en bevrijder van het avondland, hulde!!

  Like

 3. Ricardo zegt:

  Kunnen er niet in heel Europa , standbeelden komen van Orban , en de presidenten van Slowakije, Tjechie, Polen!
  Schandalig dat dat nog niet is gebeurd , dit zijn namelijk de redders van de Democratie!

  We hebben wel weer kunnen zien hoe smerig , de ware aard van die Isis strijders in Macedonie ,Griekenland is! Ze gedragen zich als z.g onschuldige vluchtelingen , zolang je meewerkt naar ze luistert doe je dit niet komt hun ware Duivelse Islamitische aard, naar boven uiteindelijk kunnen dit soort Parasieten niet zonder geweld hun haat boek bevelt hun dat!

  Nergens in Griekenland, Macedonie is er oorlog , heerlijk weer zelfs het hele jaar!
  Man man man laat mij eerlijk gezegd liever in zo’n land wonen met zon, zee en je hoeft niet eens te werken je krijgt alles gratiiiis en nog ga je geweld gebruiken???

  Like

 4. Karen zegt:

  Ik ben zo ontzettend jaloers op die Hongaren. Ik hoop dat ze beseffen hoe ongelofelijk veel geluk ze hebben met een minister president als de heer Orban!

  Like

 5. Harry zegt:

  Stuk of dertig van DAT soort kerels in Europa en het had er heel anders uitgezien !
  Hoe is het toch gvd mogelijk dat we ons zo door dat stelletje communistische zuiplappen , dieven en laffe landverraders zo ver hebben laten brengen dat we op de rand van een burgeroorlog terecht zijn gekomen ?

  En WEL stoere praat doen tegen Putin ? In opdracht van die uit een boom geplukte in het witte huis ?
  En je dan onder laten schijten door die kut-moslims ?

  Ze zullen wel beseffen dat we van Putin weinig te vrezen hebben , anders kropen ze daar ook nog voor door het stof .
  Maar ze zijn wel doodsbang voor die islamitische grootsmoelen !
  Bukken , buigen en toegeven , iedere dag wéér .
  Smerige NSB-ers .

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Meneer de Hongaar heeft gelijk. Maar wanneer je teveel moslims in je land toelaat dan bepalen zij de samenstelling van de bevolking. En niet de regering. En niet de autochtone bevolking. Er komt dus ook een stukje handhaving bij kijken en juist dat is vrijwel onmogelijk gemaakt door policor verdragen en invasie van bezetters.
  Herstel de grenzen en begin met uitzetten / deporteren / herkansen, want onze kinderen hebben ook rechten.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Als de regeringen van de landen Orban niet steunen wil in zijn politieke richting, dan moeten de burgers van de landen hun stemmen maar VOOR hem laten horen.

  Like

 8. witte raaf zegt:

  Het kwart Hongaars bloed in mij gaat sneller stromen van deze berichten 🙂
  Ik ben jaloers op de Hongaren die er wonen en zou er bijna voor naar Hongarije willen verhuizen ware het niet dat ik mijn kinderen en kleinkinderen hier niet achter wil laten.

  Like

  • tjonge zegt:

   heb het al vaker gezegd hier op bron, als de pleuris uitbreekt hier in nl vraag ik asiel aan in hongarije.
   .
   werkelijk een leider naar mijn hart, die hr orban…

   Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Heer E.J.Bron toch weer bedankt voor dit bericht te kunnen lezen en hoe komt het toch dat ik altijd blij word als ik zulke berichten lees ipv gelukzoeker zet mes op keel van 2-jarige.

  Like

 10. Koos zegt:

  “We willen zelf bepalen met wie wij moeten samenleven en hoe de etnische samenstelling van ons land er uit zal zien”
  Dat zal door policor Nederland wel weer racistisch worden gevonden.
  Maar het gaat er helemaal niet om of dit racisme is, maar het gaat erom of dit soort racisme fout is. Dat is het zeer zeker niet, want het houdt geen waardeoordeel in. Het is alleen een vorm van zelfbeschikking, en we benadelen er niemand mee.
  Dit “racisme” is het nieuwe bloot. Iedereen spreekt er schande van, terwijl het heel natuurlijk is. Over een tijdje zal iedereen het doodnormaal vinden (hoop ik).

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  2017 de eerste EU/ Hongaarse oorlog .

  Like

 12. Jan zegt:

  Viktor Orbán: Brussel is ieder contact met de realiteit kwijt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s