Volgende chantage? Duitsland moet woningen bouwen voor terugkerende Afghanen

Screenshot_9

Symbolische foto “vluchtelingen”.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Dat is aan onbeschoftheid nauwelijks nog te overtreffen!? Nu wil Afghanistan de Duitsers met de “vluchtelingen” chanteren? Duitsland zou het Afghaanse voorstel over de repatriëring van “vluchtelingen” de komende weken toegestuurd krijgen: “Afghanistan wil bijvoorbeeld graag dat Duitsland voor gerepatrieerde ´vluchtelingen´ woningen bouwt. Bovendien zouden ze een opleiding moeten krijgen – indien mogelijk in Duitsland.” En wat wil Afghanistan nog meer? “Er mogen geen vrouwen, kinderen, oude mensen of zieke Afghanen uitgezet worden.” Verder alles goed? Er zullen vermoedelijk niet alleen woningen worden gebouwd, er gaat vast en zeker ook een aantrekkelijke premie betaald worden dat deze illegalen naar huis mogen.

politikstube

De wereldmacht Afghanistan wil een keertje lekker met de vuist op tafel slaan en de Kafirs zijn superioriteit laten zien. Duitsland stuurt geld en Afghanistan neemt alleen die landgenoten op die niet gedwongen worden uitgezet. Mag ondanks de afwijzing van asielaanvragen geen uitzetting afgedwongen worden? Eerst financiert Duitsland een all-inclusive-verzorging, dan moeten ze op kosten van de Duitse belastingbetaler hier een opleiding krijgen, en daarna beslist Afghanistan welke landgenoten mogen terugkeren. De reis wordt uiteraard betaald door Duitsland en bovendien moeten er huizen gebouwd worden voor de Afghanen die terugkeren. Mag je onbeschoft vragen: hebben die ze alle zeven nog wel op een rijtje?

En niet vergeten – het gaat om illegale immigranten. De vluchtelingenstatus zijn de Afghanen al kwijtgeraakt met het doorkruisen van meerdere veilige landen. Mag ondanks de illegale binnenkomst Afghanistan nu aan Duitsland de voorwaarden dicteren voor de terugname van zijn landgenoten? Ieder land is verplicht zijn staatsburgers weer op te nemen. Hoe moet dat wel niet, wanneer iedereen op weg gaat naar Duitsland om daarna met chanterende eisen geld als water te verdienen.? Dat is parasitair gedrag en heeft niets meer te maken met humanitaire hulp.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Volgende chantage? Duitsland moet woningen bouwen voor terugkerende Afghanen

 1. Pingback: Veel meer IS-moslims bij onze Duitse buren via de vluchtelingenstroom! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Cathja zegt:

  Duitsers hebben ook dit aan zichzelf te danken. Als ze van het begin af aan duidelijk waren geweest en illegalen direct teruggestuurd zouden hebben, dan zouden ze nu niet gechanteerd worden. Eerst chanteert Erdogan de Duitsers (en de EU), en nu weten de Afghanen ook al hoe ze de Duitsers op de knieën moeten dwingen.
  Dat kan nog leuk worden!

  Wie volgt?

  Like

 3. elisah zegt:

  Die Afghaanse ‘vluchtelingen’ moeten meteen als allereerste naar Turkije gestuurd worden, om te ruilen voor ‘echte’ Syrische vluchtelingen, die Turken zetten ze dan ijskoud het land uit en het probleem is opgelost.
  Zo zie je dat de schunnige schofterigheid van zo’n volk geen grenzen kent. Ze moeten echt niet op deze vunzige en laag bij de grondse chantage in gaan, want dan is het hek van de dam.

  Like

 4. Hans zegt:

  Grof Wild?
  Hagel Acht

  Geliked door 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  Ik begin langzaamaan aan heel andere oplossingen te denken, maar ik zal het netjes houden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Annette zegt:

  Als ik dit lees gaat mijn bloeddruk omhoog. Dat krijg je ervan als je als Mutti Merkel de hele wereld uitnodigt. Eigenlijk krijgen ze daar in Duitsland een koekje van eigen deeg. Ik vind het wel zielig voor alle Duitsers die wel goed bij hun verstand zijn en ook niet voor deze regering gekozen hebben. Maar schijnbaar zijn er nog genoeg Duitsers te vinden die achter hun Mutti staan. De chantagepraktijken blijven maar doorgaan. En het is natuurlijk hartstikke noodzakelijk om daar als regering eens en voor altijd een einde aan te maken. Ik hoop van harte dat bij de volgende verkiezingen de AfD een flinke vinger in de pap krijgt. Zij zal er wel raad mee weten: hup de grens over en als je weer terugkomt flikker je mooi de gevangenis in. Als Duitsland daar niet genoeg capaciteit voor heeft dan heeft Nederland nog wel wat ruimte over….

  Like

  • Helena zegt:

   Beste Annette, breng ze niet op een idee, we hebben al genoeg probleemgevallen hier haha. Ik ben het overigens helemaal met je eens , ik heb vandaag weer eens een paar uurtjes gedemonstreerd met Pegida in Den Haag , super gezellig èn je hebt het gevoel dat je iets aan dat negatieve gevoel doet. Die mutti Merkel krijgt haar Four Freedoms Award ècht wel op 21 april onder het toeziend oog van de koning en zijn achterban daar doe je niets aan. Maar doe eens een keer mee met de realisten die niet bang zijn om de straat op te gaan, dan ben je onder gelijkgestemden en ik garandeer je dat je geen last meer hebt van verhoogde bloeddruk 🙂 Het taaie Nederlandse volk klaagt alleen maar op internet, daar zijn ze in Duitsland veel beter in, ze hebben het juk van de collectieve erfzonde (WO II)
   van zich afgeschud want, wat er nu gebeurt, het doorslaan in naastenliefde levert ze tot nu toe weinig goeds op, sterker nog Duitsland gaat net als Nederland naar de knoppen! Pegida Duitsland heeft het voortouw genomen met als gevolg dat de AFD ook zo groot geworden is. Een volksbeweging in Nederland is ongekend en hoewel het aantal deelnemers (vanwege de demonisering door de media) nog sterk achterblijft bij Pegida Duitsland, is men er inmiddels ook achter dat niet rechts het probleem is, maar de gutmensch oftewel links. Probeer het eens samen met ons bij Pegida Nederland , je bent van harte welkom.

   Like

   • Annette zegt:

    Beste Helena,
    Dank je wel voor je positieve reactie. Heel eerlijk: als ik 40 jaar jonger was zou ik er bij zijn, maar ik voel me niet in staat (ik ben inmiddels 67 jaar) om hierbij te zijn. Ik zou niet eens meer in grote steden als Den Haag, Amsterdam, Rotterdam willen rondlopen. Zo ver is het al met mij. Ik ben nota bene 67 jaar geleden in Amsterdam geboren (zag er toen heel anders uit) en ben daar samen met mijn man en kinderen in 1979!!! al vertrokken omdat de situatie toen al niet meer zo prettig was. Mijn man en ik hebben ook gedemonstreerd tegen de Vietnamoorlog, tegen de neutronenbom (400.000 mensen) in Den Haag, maar dat waren andere tijden. Wel proberen mijn man en ik zo veel mogelijk te doen om de maatschappij te veranderen. Wij waren deelnemers van Geen Peil en hebben hier in onze stad gezorgd voor een opkomst van bijna 35% met 66% nee-stemmers. Dus wij proberen zeker ons steentje bij te dragen. Ik ben er zeker van (ook gezien de uitkomst van het referendum) dat jullie inmiddels een grote “stille” aanhang hebben. Maar zoals ik mijn redenen heb zijn er ook mensen die bang zijn voor geweld (van de tegenstanders) en om hun baan te verliezen. Is tegenwoordig heel gewoon. Zolang het linkse bolwerk nog de meerderheid heeft blijft het moeilijk. Maar wees ervan overtuigd dat mijn man en ik wel weten naar wie onze stem gaat volgend jaar maart. En bij het eerstvolgende referendum zullen wij ook weer onze benen onder onze …. lopen om zoveel mogelijk mensen van informatie te voorzien. Ik hoop dat je begrijpt waarom ik zo reageer. Ik ben het roerend met je eens dat Pegida wordt gedemoniseerd zonder reden. De tegenpartij gaat er iedere keer vol in en ik ben blij dat zij nu ook daadwerkelijk worden opgepakt. Alleen, wat je al zei, de media zijn nog altijd niet eerlijk in hun berichtgeving. Gelukkig zijn er meer mensen zoals ik die verder kijken dan hun neus lang is. En vergeet niet dat wij hier nauwelijks nog “vrije pers” hebben. De pers wordt al gecensureerd, maar dat hoef ik jou vast niet te vertellen.

    Like

 7. Elena zegt:

  Onlangs lazen we dat Pakistan geen “vluchtelingen” terug neemt.
  Nu zijn er vanuit Griekenland deze week zo’n 100 Pakistanen terug gestuurd naar Turkije.
  Nu ..Erdogan weet wel raad met het Pakistaanse roverheids tuig.
  Kan onze huichelachtige buigende roverheid nog een voorbeeld aannemen.
  Weg met al die parasieten !!!

  Like

  • Erdogan weet wel raad met het Pakistaanse roverstuig, tja Sultan Erdogan weet ook wel raad met het afpersen en de chantage van het westen, Erdogan stuurt zijn kwartiermakers op 1 juni per omgaande visumloos naar Europa…

   Like

 8. Mirjam zegt:

  Ze zouden van mij een flinke schop onder hun kont de grens over kunnen krijgen, dan waren ze meteen op de goede plaats. Hadden ze ook geen onderwijs meer nodig, want de boodschap was begrepen, geloof dat maar. En wat de huizen betreft. Daar slapen ze op spijkerbedden, dus huizen kennen ze helemaal niet. Ik zou er nog niet eens naar luisteren of woorden vuil aan maken. BELACHELIJK!

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Op naar de revolte…!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ik heb liever vrede Paul, maar soms denk ik: ‘waar is de opvoeding gebleven?’
   Ik heb liever de ‘oude opvoeding van vroeger’. Deze mensen hadden geen tijd met oproer kraaiende disrespectvolle mensen, ze moesten veel te hard werken voor een armoedig loontje, maar accepteerden het, omdat ze geen andere keus hadden.
   We zijn in onze maatschappij veel te veel doorgeslagen met pamperen en goedpraten, en opvoeden is al tientallen jaren, door de nieuwe lichting ‘ouders’ uit de mode geraakt. En daar plukt iedereen nou de rotte vruchten van. Gewoon terug naar hun land en als het land ze niet op een normale manier terug wil nemen, dan de ontwikkelingshulp stop zetten en mensen gewoon toch terugbrengen. Ze zijn wettelijk verplicht om ze terug te nemen en ze hebben niets te eisen. We zijn hun niets verplicht!

   Geliked door 1 persoon

 10. Guardiacivil zegt:

  Die 21e april met koningshuis en Merkel wordt misschien wel een soort Bilderbergonderonsje, het zal me niets verbazen als er nog een van het koningshuis achter de schermen aanwezig is. Verder zijn al die moslimvolken gelijk, huilen, eisen, zielig doen, brullen als eis niet wordt ingewilligd, dreigen, moorden, noem het maar op, je ziet overal dezelfde patronen.
  In een woord wegermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s