Berlijn: Grote Arabische clans rekruteren in asielonderkomens

Screenshot_39

Vermomde politieagenten bij een razzia tegen de georganiseerde criminaliteit.

(Vertaling: E.J. Bron)

BERLIJN – Grote criminele clans zouden doelgericht in asielonderkomens jongeren rekruteren. “Ze hebben vooral jonge en lichamelijk sterke mannen op het oog. Deze worden dan voor het vuile werk ingezet”, zei een rechercheur tegen de “Welt am Sonntag”. Het fenomeen zou bekend zijn bij de politie en het openbaar ministerie, er zou echter nog geen nader onderzoek naar zijn gedaan.

Junge Freiheit

Net zoals Bremen zou ook Berlijn grote problemen hebben met grote criminele Arabische clans. Van de 15 tot 20 grote clans in de hoofdstad zouden er zeven tot negen crimineel actief zijn. Een rechercheur vertelde aan de krant dat de clans het er bij de crimineel aangelegde “asielzoekers” zouden “ingieten” dat het hen in Duitse gevangenissen beter zou gaan dan in de oorlog.

De Berlijnse hoofdofficier van justitie Sjors Kamstra, verantwoordelijk voor “georganiseerde criminaliteit”, verklaarde: “De vluchtelingen komen hier naartoe en hebben geen geld. Men laat hen zien hoe je ongeschoold heel snel aan geld kunt komen. Nood maakt verleidelijk. Veel van hen kennen geen woord Duits en zijn er daardoor natuurlijk gevoelig voor als ze door iemand in hun eigen taal worden aangesproken.”

Onderzoek “extreem moeilijk”

Zo wordt dat ook gezien door de niet met name genoemde rechercheur: “Er wordt ook beloofd om in zo´n geval voor hun familie te zorgen, wat natuurlijk een grove leugen is.” Omdat nieuw aangekomen “asielzoekers” in Duitsland zich nog niet in het openbaar vertoond en bij de politie bekend zijn, zouden de criminelen hen heel graag willen inlijven.

Het zou “extreem moeilijk zijn om in deze grote clans binnen te dringen”, omdat het bij hen om starre structuren zou gaan die “alleen maar door langdurig en duur onderzoek” opengebroken zouden kunnen worden, waarschuwde Dirk Jacob van de binnenlandse veiligheidsdienst Berlijn.

“Als een lid van een clan bijvoorbeeld neergeslagen of met een mes zwaar verwond wordt, hebben wij als agenten slechts enkele uren de tijd om de uitspraken van de getuigen veilig te stellen en daarmee een operatief onderzoek te doen”, zei Jacob. “Want heel snel worden de clans ingeschakeld om de getuigen te manipuleren. Ze worden of gekocht of bedreigd. Daarna horen we niets meer.”

“De gevangenis maakt mannen”

 De criminele grote Arabische clans kwamen volgens de krant aan het eind van de jaren ´70 overwegend uit Libanon naar Duitsland. Ze zouden ondertussen het grootste deel van de georganiseerde criminaliteit beheersen. Behalve drugshandel zijn ze ook gespecialiseerd in eigendomsdelicten en prostitutie.

“De jonge Roemeense prostituees moeten rechtstreeks aan de Arabieren staangeld betalen. Anders vallen er klappen. Duitse souteneurs hebben zich hier al lang bij neergelegd en staan deels 50% van hun inkomsten af. Daarvoor wordt hen bescherming beloofd”, zei een rechercheur tegen de “Welt am Sonntag”. Onlangs zou ook de druk op de kleine, zich in de hele stad bevindende woningbordelen groter worden.

Jacob zei dat de daders heel goed zouden weten dat de politie veel van hun daden zou oplossen, “maar het behoort in deze kringen bijna al tot de goede toon om in de gevangenis gezeten te hebben. De gevangenis maakt mannen.” In sporadische gevallen zouden de rechercheurs de buit te pakken krijgen. “Er bestaan dus nog steeds mannen achter de schermen die de hand ophouden en die wij niet kennen.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Arabieren, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, Eurabië, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Berlijn: Grote Arabische clans rekruteren in asielonderkomens

 1. Hendrik zegt:

  Onze politici hebben het gezwel laten groeien en groeien………rigoreuze maatregelen moeten genomen worden om weer orde op zaken te stellen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Een hele grote volksrevolutie is nodig om terug te eisen waar we na de WWll voor aan het opbouwen waren, onze maatschappij, onze sociale levens, onze betrokkenheid met alles, onze identiteit.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Een groep demonstrerende “Pro-Britain” wordt aangevallen door baardmansen en/of “Pakis”.
  https://vid.me/BfF5

  Geliked door 1 persoon

 4. Paul55 zegt:

  Het zit in de genen bij deze primaten, dat heeft niets met geld of goederen te maken.
  Deze primaten komen hier om vrouwen te verkrachten, misdaden te plegen, misbruik van sociale voorzieningen, en chaos en tweedracht zaaien. Hou toch op met deze volksverlakkerij door steeds deze primaten “vluchtelingen ” te noemen. DAT ZIJN ZE NIET, HET ZIJN SOLDATEN VAN HET LEGER VOOR ISLAMISERING VAN EUROPA.

  Geliked door 1 persoon

 5. Elena zegt:

  Wanneer breekt eens de pleuris uit om dat tuig te verjagen?
  Kan hen wel dood kijken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Duitsland komt tegenwoordig steeds vaker op een zeer negatieve manier in beeld. Nu dit weer! Misschien ben ik erg naïef, maar zo ken ik Duitsland niet. Ik kwam er altijd heel graag, ik wilde er zelfs graag wonen, maar nu zullen ze me er weinig meer zien.

  Wat me in dit soort berichten enorm tegenstaat is, dat de Arabieren steeds meer terrein lijken te veroveren in Europa. Voorheen ging het sluipenderwijs, maar tegenwoordig steeds meer openlijk. Kijk bijvoorbeeld naar Engeland, waar steenrijke Arabieren hele winkelketens in hun bezit hebben, en in Londen hele dure huizen hebben opgekocht! Met geld kunnen ze blijkbaar alles in handen krijgen.

  Maar hoe zit het met onze Europese waarden en normen, die hier verschrikkelijk onder (gaan) lijden? Nog even, en de heersers uit het Midden-Oosten maken in elk Europees land de dienst uit. Ik heb het idee dat overheden het zien gebeuren, maar weigeren in te grijpen. Waarom is dat?

  Ik walg daarvan!

  Like

 7. Jan zegt:

  Germanistan: Hitleriaanse moslims

  Like

 8. Anna zegt:

  Dat is ook een tactiek.
  Als jongmens ( arme vluchteling😁) hier naar toe sturen ze onder laten duiken zonder registratie en ze dan rekruteren voor de jihad…….
  Dat is de vijfde colonne…..op verzoek van Merkel naar Europa gekomen……
  Een aparte divisie. Binnenlandse strijdkrachten……..!!!!!!!!

  Like

 9. elisah zegt:

  Wat hebben die clan-figuren sowieso te zoeken in de asielonderkomens?
  Kan je daar zomaar in en uitlopen dan?
  Is er geen enkel toezicht daar?
  Worden die asielzoekers niet fatsoenlijk begeleid en beschermt tegen zulk soort criminelen?
  Is er geen voorlichting over en waarschuwing tegen zulk soort praktijken?
  Maken die Duitsers er een zooitje van?

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Nee, de controle is slecht en misschien wat omkopen hier en daar, geld doet veel onder amateuristische bewaking.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ooooh ja, er is toezicht, maar niet zo dat de poorten dicht zijn. Je kunt er dus gewoon in en uit. En voor die Clan figuren hebben niet alleen de toezichthouders heilig ontzag, maar praktisch zo goed al iedereen. Die lui zijn levensgevaarlijk. Krijg je het met een aan de stok, staan er binnen 5 minuten 20 om je heen en ze zijn beslist niet vriendelijk en discussie is niet mogelijk. Duitsland telt 3 grote clans van ieder zeker zo’n paar duizend familieleden groot. Dat zijn ooit de uit Libanon vluchtelingen. Dan nog de kleinere clans. En de asielzoekers zelf, beste Elisah, zijn op een enkele uitzondering na allemaal sterke jonge gespierde gezonde kerels boordevol testosteron. De toezichthouder moeten tegen die beschermd worden. Deze wensen/willen alleen maar geld zien, huis en auto zoals Merkel heeft beloofd en willen helemaal niet begeleid worden. Ze eisen alleen maar. Als ik jou was, zou ik eens een paar Duitse forums lezen, dan kom je er vanzelf wel achter. Maakt Duitsland er een zooitje van? Ik denk niet dat de gewone Duitser zich daar aangesproken moet voelen, je moet bij de regering in Berlijn zijn.

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Als deze barbaren losbreken dan begint de grootste revolutie ooit.

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  +++ het hoofdkwartier van het Rode Kruis (maan?) +++

  https://brabosh.com/2016/04/12/pqpct-cgd/

  volgens mensenrechtenactivisten wordt er veel honger geleden in Gaza

  +++++++

  Like

 12. Anneke zegt:

  Opgeleid door de Yanken, in Saoedie-Arabië….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s